övunmek gıbı olmasın pek patavatsızdır. bu aralar bır laf tutdurmus. ben oyle kapı kapı gezmekten hıc hoslanmam kaynanam ıse gunduz ayrı gezmede gece ayrı gezmede tabı bende onunla gıtmyıorumya tutdurmus oglumm oglumm eller bana gelını agzına bakıtamadın dıyo yanında gezdıremedın dıyo oglummm bak bana neler dıyolar. guya bana laf dokunduruyo cokta tınnnn
,yalnız birşey diyeceğim listeyi oluşturduğunuzda burada yayınlayacaksınız ya bana özelden de mesaj atarsanız sevinirim olur da forumda okuyamaazsam haberim olsun
iyi demişsin biraz ölçüp tartsınlar laflarını :))
one ya o ne demek
hem senin ne işin varki sürekli dip dipe
allahtan bizimkinin ole huyları yok
efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
,
tamam canım atarım ben
benım kıtap da daha gelmedıı dedıgın gıbıyse ıtıcıdır sanırım cunkuu dogum anını yasayana kdr dogumla ılgılı pek sey gormek ıstemıyorummmmkızlar bu arada dün akşam anneboyutundan kargo ücreti karşılığı gelen kitabı okudum, ben pek beğenmedim nedenlerini kısaca yazayım;
1. yasal haklardan bahsetmiş çok güzel ama uzun süredir devlet memurlarına ücretsiz izin 2 yıla çıkarıldı kitap bir yıl yazmış ve günellememiş bu önemli bir bilgi olmayabilir ama başka konularda da güncellenmemesi önemli
2. genelde çok yüzeysel, mesela spor konusunda anladığım spor yapın demiyoruz ama yürüyüş yapın, halbuki bunun yanına yapılabilecek sporlar nelerdir ya da hangi hareketler kesinlikle yasaktır detaylandırılabilir,
3. doğum anına yani bebeğin anne karnından çıkışına ait fotograflar var, bunlar bilgilendirici hepimizin başına gelen şeyler ama yine de görmek hiç hoşuma gitmedi, travmatik olabilir o fotograflar, bence korkutucu ve tiksindiriciydi
bir arkadaşım başka bir kitabını daha verdi onu da okuyup yorumlarımı yazarım, bu arada başka bir arkadaşım da mehmet öz ve bir yazarın ortak yazdığı siz bebeğinizi beklerken diye bir kitap verdi o gayet doyurucu gözüküyor detaylı okumadım ama zaman zaman çeviriyorum sayfalarını işe yarar doyurucu bilgiler var
benımkının aklı fıkrı gezmedır. hee onu gectım ben yuz verserm gunduz ayrı mısafır aksam ayrı mısafırı bana davet edecek
fılancı gelmek ıstıyo o kım tanımıyorum dıyorum lafı gecıstıyorum. akrabalar buyursun gelsın ama kadın sokakta buldugu herkesı getırecek nerdeyse ya
efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
ok akşama kadar istekleri toplayalım akşam yaparım listeyi atarım ön sayfaya
bu arada ayetel kürsiyi bilmeyen arkadaşlar da başka bir dua okuyabilir isterlerse amaç niyetimiz ve duamız bence
tabi eklerim 3.gebeliğim derken ............... yani 3. çocuğum olacak
Dua için bende varım Allah kabul ederse ben Zaten sürekli Yasin okuyorum kendim ve tüm anneler için bugün cuma Rabbim hepinizin duasını kabul etsin inşallah. Bu arada ilk sayfada hepinizin isimleri yazıyor ben yapamadım onu nasıl yapılıyor bilen biri yardımcı olabilir mi ?
kızlarr cuma gusul u alıyormusunuzzz ben ogrendıgım den berı dıkkat edıyorum her cuma namazdan onceeee alıyorum cok sukur bebegım edeplı adaplı dınıne duskun bırısı olsun dıyee veee
HATİM E BASLAYANLAR VARMI VARSA KACINCI CUZDELERRRRRRRRRRRRR
BEN 6.cuzdeyım dahaa
kızlarrr bugün kalp atışlarını dinledik, eşim telefonla videoya çekti... hiç belirtim olmadığından korkuyordum duyamamaktan... çok garip... fakat sat'a göre 7+2 ultrasona göre 7+0 doktor normal dedi ama bu ne demek oluyor bilen var mı?? ben minyonum boyum 158cm kilom 47 doktora normal doğum yapabilir miyim dedim, belli olmaz o dedi, benim gibi olup normal yapan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?