2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

one ya o ne demek
hem senin ne işin varki sürekli dip dipe
allahtan bizimkinin ole huyları yok

kızlar tam idrar tahlilimdae idrar yolu enfeksiyonu çıktı dr uro... diye bir ilaç yazdı ama ilacı kullanmakta terettüt ediyorum bu konuda bilgisi olan varmı bide bu hamilelik çizelgelerini nasıl yapıyorsunuz

kızlar bu arada dün akşam anneboyutundan kargo ücreti karşılığı gelen kitabı okudum, ben pek beğenmedim nedenlerini kısaca yazayım;
1. yasal haklardan bahsetmiş çok güzel ama uzun süredir devlet memurlarına ücretsiz izin 2 yıla çıkarıldı kitap bir yıl yazmış ve günellememiş bu önemli bir bilgi olmayabilir ama başka konularda da güncellenmemesi önemli
2. genelde çok yüzeysel, mesela spor konusunda anladığım spor yapın demiyoruz ama yürüyüş yapın, halbuki bunun yanına yapılabilecek sporlar nelerdir ya da hangi hareketler kesinlikle yasaktır detaylandırılabilir,
3. doğum anına yani bebeğin anne karnından çıkışına ait fotograflar var, bunlar bilgilendirici hepimizin başına gelen şeyler ama yine de görmek hiç hoşuma gitmedi, travmatik olabilir o fotograflar, bence korkutucu ve tiksindiriciydi

bir arkadaşım başka bir kitabını daha verdi onu da okuyup yorumlarımı yazarım, bu arada başka bir arkadaşım da mehmet öz ve bir yazarın ortak yazdığı siz bebeğinizi beklerken diye bir kitap verdi o gayet doyurucu gözüküyor detaylı okumadım ama zaman zaman çeviriyorum sayfalarını işe yarar doyurucu bilgiler var

efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
ozyadaylz

,

tamam canım atarım ben

Son düzenleme:
rabbım emanetlerimizi bize sag saglım en hayırlı halleri ıle bagıslasın ınsallahhh bol şükür halinde olmamız dilegimlee

one ya o ne demek
hem senin ne işin varki sürekli dip dipe
allahtan bizimkinin ole huyları yok

benımkının aklı fıkrı gezmedır. hee onu gectım ben yuz verserm gunduz ayrı mısafır aksam ayrı mısafırı bana davet edecek
fılancı gelmek ıstıyo o kım tanımıyorum dıyorum lafı gecıstıyorum. akrabalar buyursun gelsın ama kadın sokakta buldugu herkesı getırecek nerdeyse ya

benım kıtap da daha gelmedıı dedıgın gıbıyse ıtıcıdır sanırım cunkuu dogum anını yasayana kdr dogumla ılgılı pek sey gormek ıstemıyorummmmınsallah dualarla rabbım kolaylıgını verecektır ama gormekk urkutucu olacaktır

efsun cumgummm dua dedıgın ayetel kursu ıse cok kolay olacaktır bu sayede bılmeyenler varsa bu koruyucu duayı ezberleme fırsatı bıle yakalarlar ınsallah cunku ben korkunca ezberlemıstım bılmeyen arkadaslarda hem kendılerı ıcın hemde bebeklerı ıcın sureklı okuyacak koruyucu dua yı ezberlerler hemm ekle benı de canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dua için bende varım Allah kabul ederse ben Zaten sürekli Yasin okuyorum kendim ve tüm anneler için bugün cuma Rabbim hepinizin duasını kabul etsin inşallah. Bu arada ilk sayfada hepinizin isimleri yazıyor ben yapamadım onu nasıl yapılıyor bilen biri yardımcı olabilir mi ?

efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
ozyadaylz
suzan
senakpc

Son düzenleme:

valla cnm allah yardımcın olsun aman çok yüz verme
valla yapışır kalır bana ole geldi

kızlarr cuma gusul u alıyormusunuzzz ben ogrendıgım den berı dıkkat edıyorum her cuma namazdan onceeee alıyorum cok sukur bebegım edeplı adaplı dınıne duskun bırısı olsun dıyee veee

HATİM E BASLAYANLAR VARMI VARSA KACINCI CUZDELERRRRRRRRRRRRR

BEN 6.cuzdeyım dahaa

Aslında arkadaşlar yapabilirsek 41 Yasin olusak 15 dk mızı alır hergün Kuran'ın kalbidir Yasin daha iyi olur 41 kişi olabilirsek birer tanen olamazsak 2 şer okuruz.

tabi eklerim 3.gebeliğim derken ............... yani 3. çocuğum olacak

maşallah cinsiyetleri ne ?

listedeki bilgileri verin ekleyeyim ikinizide

Canım bende hatim yapmaya çalışıyorum 17.cuz deyim hergüne okumaya çalışıyorum bakalim

Cnm cok yakin bir arkadasimda senin olculerinde idi doktoru kesinlikle normal dogum yapamazsin dedi ve kiz gece suyu geldi catir catir normal dogum yapti bebiside masallah cok saglikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…