2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

çok teşekkür ederim cnm hoşbulduk.doktor söyledi biraz kanama vardı sızıntı şeklinde rahimde.idrar testimde de biraz çıkmıştı.idrar testinde kan görünce doktor baktı rahime sonra söyledi bende evde dinlenicem. bolbol yat dinlen dedi.güzel dilejlerin için saol amiinn

Şükür canım ben de iyiyim.
Rose29 bugün doktora gidecektin.ne oldu sonuç nedir?
Herşey yolunda mı?

Şükür canım ben de iyiyim.
Rose29 bugün doktora gidecektin.ne oldu sonuç nedir?
Herşey yolunda mı?

Çok şükür tatlım herşey yolunda kesemizi gördük bugün..Tansiyonum düşüyo o rahatsız ediyo beni onun dışında herşey normal on gün sora yine gidecem o zamanda bebişimi görürüm inşallah...

Selam anne adayları...
Nasılsınız?

çok şükür...şuan kendimi gayet iyi hissediyorum biraz temizlik yaptım....ev temiz olunca insanın içi de ferahliyor...sonra kendimi temizledim:)cicilerimi giyinip aynanın önünde biraz kendimi izledim...kızlar yaaa ne düşündüm biliyomusunuz belki saçma gelecek ama bundan sonra hızla vucudumuz değişecek ...çirkin mii olacaz ne...inşş kilo fazla almam sonra şişman bakımsız bir anne olmak istemiyorum.eşim de hiç sevmez kiloyu...aynaya bakarken bunları düşündüm iştee.......

Çok şükür canım çok sevindim.Ben de yarın kalp atışlarını duycam inşallah.

slm kızlar nasılsınız. listeyi kim yapıyor benide eklerseniz sevinirim. ya kızlar sarımsı akıntınız oluyomu. zaten bir düşüğüm var akıntım olunca korktum dr gittim progestan verdi. korkacak bişey yok dedi ama bir düşük var diye önlem alalım dedi. bu arada kesemiz tam net olmasada göründü pazartesi gene gel dedi o zaman tam belli olur dedi. ay çok yazdım ama korkuyorum paylaşınca azalıyo sanki insanın sıkıntısı.

Kilo almadan olmaz da önemli olan fazla almamak.Bende sivilcelendim onlara bakıyorum gidip gelip

canımm sarı akıntı bende de oluyo çok fazla.. ama benim kaşıntım da var... doktora söyledim 2 tane krem verdi sürebilirsin bunları bebeğe sıkıntısı olmaz dedi... kullandıkça biraz daha geçiyo kaşıntı ama sarı akıntım halen devam ediyo...

Çok şükür canım çok sevindim.Ben de yarın kalp atışlarını duycam inşallah.

İnşallah duyarsın canım paylaşırsın ilk o heyecanı bizimlee ilk duyan sen olacaksın galiba bu topikte yanlış bilmiyosam..Nasıl heyecan verici bişey yaa dün gece uyuyamadım sabaha kadar kesesini görebilecekmiyim diye şimdi on günün geçmesini dört gözle bekliyorum

hiç öyle düşünme bence dünyanın en güzel şeyi anne olmak.nasıl düşünürsen öyle olur.aynaya baktığında her zaman kendine güzel şeyler söyle.tabi herkesin beğenmediği yönleri vardır ama onları bir kenara it,görmezlikten gel(ileride yani beğenmediğin yönlerin olduğu zaman olursa demek istedim)ben öyle yaparım her zaman.eşinin de o kilolara bişey diceeni sanmıorum.allah sağlıklı bir hamilelik versin gerisi önemli değil.tabi bu bnm düşüncem.nasıl bütün gelinler güzelse bütün hamilelerde çok şeker görünüyolar.kendine iyi bak!

saol canım ya rahatlattın beni. ya insan bir tane kaybedince korkusu hep içinde oluyo. benim kaşıntı yok canım ama akıntım oluyo bide kasık ağrılarım oluyo sende durum nasıl kasık bel ağrısı varmı dr normal dedi.senin akıntı çokmu sarı benim bayağı sarı:)))

Akıntı bende de var tatlım oluyo galiba hamişlik süresincee

benim kasık ağrılarım öne eğilip kalktığımda oluyo bi süre doğrulamıyorum... belimde ağrı yok çok şükürr.. akıntım çok fazla sabah akşam çamaşır değiştiriyorum ve koyu sarı bi şekilde geliyo... günlük pedde kullanamıyorum daha çok alerji yapıyo...

hoşgeldin canımm benimde öncesinde kaybım var günde 3 progestanda ben kullanıyorum bişey olmaz allahın izniyle sürekli ya mübdiu de ama sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…