hoşgeldin canımm.....düşük riskini doktor mu söyledi yoksa bir şikayetin var mıydııı...bunca zamanın ardından ne büyük bir mutluluk olmuştur size...inşşş sağlıcakla büyür bişeycikler olmaz bebişine
Selam anne adayları...
Nasılsınız?
Insallah da gelmez Canim sabah ilk idrarinla testini yaptin mi???
Selam anne adayları...
Nasılsınız?
Şükür canım ben de iyiyim.
Rose29 bugün doktora gidecektin.ne oldu sonuç nedir?
Herşey yolunda mı?
Selam anne adayları...
Nasılsınız?
Çok şükür tatlım herşey yolunda kesemizi gördük bugün..Tansiyonum düşüyo o rahatsız ediyo beni onun dışında herşey normal on gün sora yine gidecem o zamanda bebişimi görürüm inşallah...
çok şükür...şuan kendimi gayet iyi hissediyorum biraz temizlik yaptım....ev temiz olunca insanın içi de ferahliyor...sonra kendimi temizledim:)cicilerimi giyinip aynanın önünde biraz kendimi izledim...kızlar yaaa ne düşündüm biliyomusunuz belki saçma gelecek ama bundan sonra hızla vucudumuz değişecek ...çirkin mii olacaz ne...inşş kilo fazla almam sonra şişman bakımsız bir anne olmak istemiyorum.eşim de hiç sevmez kiloyu...aynaya bakarken bunları düşündüm iştee.......
slm kızlar nasılsınız. listeyi kim yapıyor benide eklerseniz sevinirim. ya kızlar sarımsı akıntınız oluyomu. zaten bir düşüğüm var akıntım olunca korktum dr gittim progestan verdi. korkacak bişey yok dedi ama bir düşük var diye önlem alalım dedi. bu arada kesemiz tam net olmasada göründü pazartesi gene gel dedi o zaman tam belli olur dedi. ay çok yazdım ama korkuyorum paylaşınca azalıyo sanki insanın sıkıntısı.
Çok şükür canım çok sevindim.Ben de yarın kalp atışlarını duycam inşallah.
Çok şükür canım çok sevindim.Ben de yarın kalp atışlarını duycam inşallah.
çok şükür...şuan kendimi gayet iyi hissediyorum biraz temizlik yaptım....ev temiz olunca insanın içi de ferahliyor...sonra kendimi temizledim:)cicilerimi giyinip aynanın önünde biraz kendimi izledim...kızlar yaaa ne düşündüm biliyomusunuz belki saçma gelecek ama bundan sonra hızla vucudumuz değişecek ...çirkin mii olacaz ne...inşş kilo fazla almam sonra şişman bakımsız bir anne olmak istemiyorum.eşim de hiç sevmez kiloyu...aynaya bakarken bunları düşündüm iştee.......
Bak canım, ben de Zeytinburnu'nda oturuyorum, güzel bir hastane buldum kendime, öncesinde Cerrahpaşa, Avrasya falan gitmiştim ama şimdiki hastane süper tavsiye ederim. Medipol Mega Üniversite Hastanesi. Gebelik öncesi muayene için gittim, önümüzdeki adetimde doktorumun takibi ve yönlendirmesiyle beraberlik günlerini ayarlayacağız. Bak o hastane ile ilgili önceden başka bir topikte yazdığımı kopyalıyorum sana;
çok tşk ederim önerin çok iyi zamanda geldi. peki yeri nerede acaba? ve randevulumu çalışıyor?
canımm sarı akıntı bende de oluyo çok fazla.. ama benim kaşıntım da var... doktora söyledim 2 tane krem verdi sürebilirsin bunları bebeğe sıkıntısı olmaz dedi... kullandıkça biraz daha geçiyo kaşıntı ama sarı akıntım halen devam ediyo...
saol canım ya rahatlattın beni. ya insan bir tane kaybedince korkusu hep içinde oluyo. benim kaşıntı yok canım ama akıntım oluyo bide kasık ağrılarım oluyo sende durum nasıl kasık bel ağrısı varmı dr normal dedi.senin akıntı çokmu sarı benim bayağı sarı:)))
saol canım ya rahatlattın beni. ya insan bir tane kaybedince korkusu hep içinde oluyo. benim kaşıntı yok canım ama akıntım oluyo bide kasık ağrılarım oluyo sende durum nasıl kasık bel ağrısı varmı dr normal dedi.senin akıntı çokmu sarı benim bayağı sarı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?