2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Hayırlı cumalar kızçeler ve bebişleri
Allah dualarımızı kabul etsin ve bebişlerimizi kucağımıza
almayı nasip etsinnnnn(amin)

efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
ozyadaylz
suzan
senakpc
mehil

Sinirini bozma boşver sallama...Biliyorum zordur ama bebişini düşün
ve anın atdını çıkar

Ben de bugün gittim canım 2 tüp kan aldılar.Pazartesi tahlil sonuçlarım
çıkacak,sorular sordular,Tansiyonuma baktılar,kilomu tarttılar.Çok ilgiliydiler,eşimin sigara
içip içmediğini,kan grubunu,eğitim durumunu herşeyi didiklediler
:94:

gerçekten duygulandım çok etkili anlatmışsın.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
efsun
peri
bangbang
gullumsun
4 kişi olduk varmı arttıran

beni de yazın kızlar.

kızlar ben henüz gitmedim geç kalmadım değilmi

Kızlar kaybettiğim bebeğimde aşırı bulantım tiskinmelerim vardı içim dışıma çıkıyordu birşey yemeğe korkuyordum . Canım birşey çekmiyordu ne görsem tiskiniyordum.Bunda da 9+ 4 üz Allah nasip ederse hiç bulantım yok sadece aşırı aç hissediyorum kendimi doymak bilmiyorum sanki ne görsem canım çekiyor eşimden sürekli birşeyler istiyorum TV'de birşey yiyorlar hemen canım çekiyor )) eşim tv izlemek yasak artık san diyor. Sizler de nasıl gidiyor bu durumlar .

canım beni de ekle dua listesine çünkü çook sewerim duaları mutlaka okurum inş. hepimiz için faydalı olur bence de fatiha ihlas ayetel kürsi okunsa çok iyi olur

efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
ozyadaylz
suzan
senakpc
mehil
adiyeff
hildan
evasude

Son düzenleme:
canım beni de ekle dua listesine çünkü çook sewerim duaları mutlaka okurum inş. hepimiz için faydalı olur bence de fatiha ihlas ayetel kürsi okunsa çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…