Canım bende hatim yapmaya çalışıyorum 17.cuz deyim hergüne okumaya çalışıyorum bakalim
kızlar kayınvalideniz hamile olduğunuzu öğrenince ne yaptılar?
benim kayınvalidemde başka şehirde yaşıyor,telefonda eşim söyledi sonra telefonu ben aldım,sevindi,henüz doktora gitmemiştik,aradan 1,5 ay geçti kızlar,doktora 2 defa gittik,kalp atışını duyduk bile beni 1 kere arayıp halimi hatrımı sormadı,doktora gidip gitmediğimizi sormadı,bulantın varmı kaç haftalık hiiiiiiç ama iç sormadı,sonra geçenlerde eşim annemler buraya geleceklermiş dedi,hayırdır dedim işlerimi varmış,bilmiyorum dedi,heralde kutlamaya geliyorlar.Neyse ne gün geleceklerini haber vermediler çarşamba sabahı uyuyoruz 5.45 te zil çaldı,panikle kalktık,kapıyı bir açtıkki kayınvalideyle kayınpeder kapıda.neyse dün eve gittim işten çıkınca ne bir yemek yapmış ne bişey,bekliyorum ki tebrik etsin,öpsün yanaklarımdan,şimdi ben babanemi oluyorum desin,adı bile geçmedi yaaa
dizi izlerken bulantın varmı diye sordu,var deyincee kayınpedere döndü aa mehmet bak aynı ben,benimde bulanırdı dedi.
Nasıl sinirim bozuk anlatamam.
Selamm kızlarr...
Bugün sağlık ocağına gittim kaydolmaya. 3 tüp kan verdim bide idrar. Sarılık, şeker, kan tahlili yaptılar yarın çıkıcak sonuçlar.
4. aya kadar yeme içme konusunda kendini kasma dedi bebek kendini besliyomuş, sadece bol bol kalsiyum önerdi. Kanım düşükse de ilaç yazıcak kan hapı. Folik asiti kullan dedi 12. haftaya kadar. diğer sağlık ocağı kontrolü ocağın 31nde.
Benim gibi giden varmı, size ne önerilerde bulundu dr?
gerçekten duygulandım çok etkili anlatmışsın.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsınmerhaba canım, benim de daha önceki üç hamileliğimde kalp atışı olmadığı için kürtajla alındı.şuanda 7+3 haftalık hamileyim ve çok şükür bu kez kalp atışı görüldü.en son kürtajdan sonra alınan bebeğe kromozom araştırması yapıldı temiz çıktı.daha sonra eşimle bahçeci tüp bebek merkezine başlamaya karar verdik.Eşime ve bana kromozom ve çeşitli tahliller yapıldı.hepsi temiz çıktı şükür.tam da bu ay tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik ki hamile olduğumu öğrendim.Defalarca hüsrana uğramış biri olarak çok iyi bilirsin ki hamilelik haberi bizim için buruk bir heyecan ve korku ile geçen günler demektir.5+2 haftalıkken cerrahpaşaya kontrole gittim.(en son kürtajım ve araştırma orada yapılmıştı ve hamile kalınca gelmem söylenmişti) üniversite hastanesi olduğu için muayene odasında birkaç stajer vardı.heyecandan bayılacaktım acaba bu kez kalp atışı olacak mı diye.karından muayene ederken ben daha önceki üç hamileliğim kalp atışı olmadığından kürtajla alındı dedim.o sırada arkamızdaki bayan stajerlerin fısıldaşmalarını duydum "yazık nasıl da heyecanla bekliyor "dediler.benim duyduğumu tahmin etmediler belki.bu esnada dr alttan bakalım birde dedi.tamam dedim ama heyecandan sinirlerim boşaldı ve ağlamaya başladım.uzuun uzuun baktı sesi açtı beni iyice beklentiye soktuktan sonra şuanda bişey yok haftaya gel dedi.Eşim işteydi ve dr.yalnız gelmiştim.yolda ağlayarak yürürken kucağında minicik bebeğiyle dilenci bir kadın gördüm.o an isyan edesim geldi.ama yine hayırlısı olsun dedim.bir hafta sonra tekrar gittim herşeye hazırdım.yine üstten baktı göremedi ve alttan bakalım dedi.ve ekrandan gösterdi bakın bu bebek.ben titreyen bir ses tonu ile kalp atışı var mı dedim.VAR dedi ciddi misiniz dedim.inanamadım şükürler olsun dedim.Allahıma çok şükür bu kez olmuştu.Muayene biter bitmez önce eşimi sonra tüm ailemi aradım.Haber verdiğim herkes ağladı tabi ben de :) çok uzun oldu özür dilerim.Ama benimle aynı şeyleri yaşayan birini görünce paylaşmak istedim sadece.Allah kimseyi bu güzel duygudan mahrum bırakmasın.İnşallah hepimiz hayırlısı ile ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Sen neler yaşadın paylaşırsan sevinirim.Allaha emanet ol.
efsun
peri
bangbang
gullumsun
4 kişi olduk varmı arttıran
Ben de bugün gittim canım 2 tüp kan aldılar.Pazartesi tahlil sonuçlarım
çıkacak,sorular sordular,Tansiyonuma baktılar,kilomu tarttılar.Çok ilgiliydiler,eşimin sigara
içip içmediğini,kan grubunu,eğitim durumunu herşeyi didiklediler:94:
arkadaşlar benide listeye eklermisiniz
ilk sayfadaki liste ise listedeki bilgileri verin ekleyeyim
efsun
peri
bangbang
gullumsun
4 kişi olduk varmı arttıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?