2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
sensiz olmaz zaten ..ekledim canım

Canım benim ne zaman birşeyler okusam hepinizi anıyorum hamilelerin duaları
kabul olurmuş.Çevremde hamile kalmak isteyenleri anıyorum ve her andığımda gözlerim doluyor.
ALLAH'ım herkese nasip etsin ve bizimkilerini de sağlıklı,mutlu,huzurlu kavuştursun(amin)):118::118::119::119:

bende asırı tıksınme var sen dıyorsunyaa tv de yıyenı gorsem acıkıyorum dıe bende yıyenı gorunce ögg luyorumm hayrlısı ama genede cok sukur hıc cıkarmadım(pardon ama)bunye meselesıı canım herkesde ayn ı olmazkıı bnmdr sık sık az az yeee dedıı öle yanı mesela sbh namazında mıdem bulandı 3 cubuk raker yedım gecer gıbı oldu hehhehehhe

bende her namazım daa ve yataga her yattıgımdaa ısımlerını gecırıyorum tekk tekk esım ıle dua edıyoruzz bız tatdık cok sukur onlarda tatsın ınsl dıeee

seninle muhtemel dogum tarihlerimiz aynı görünüyor canım. Gelişimleride paraleldir heralde. Benim bir sonraki kontrol tarihim bu ayın 21 inde seninki ne zaman?

Kızlar genital temizlik için aklımda çok soru var.Ben lazerle kurtuldum sayılır
ama genital tam olarak bitmemişti.Hamile kalmak istediğim andan beri gitmedim
ağda ile hallediyorduk ama şimdi ağda yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum?:26::26:
Doktora gidince soracağım ama gitmeme daha çok varrrr

seninle muhtemel dogum tarihlerimiz aynı görünüyor canım. Gelişimleride paraleldir heralde. Benim bir sonraki kontrol tarihim bu ayın 21 inde seninki ne zaman?
bende en sonn 7+2 ozeldekı dr gıttım cnım kalp atısı ıcın dr sorun olmaz ıse 1 ay sonra goruselımmm dedıı ama ben esımın ıznı olan cuma gunune 14 aralık a aldım randevumuzu esım le ılk gdısımızz olucakkk yoksa senn dedıgın gıbı 19 da dı gunumuzzzzz haydı hayırlısı ama ben salı gunu de devlettekı dr gıttımm agrılarım vardı denk geldı bırde orya muayene olsumm bebegım ıyısdıı 23 mm olmustuu ve 9+4 olmutukk bgn ısee 9+6 yız yarınn 11.haftadan gun alacagız ınslllllllllllvee bu haftadan sonra dusuk tehlıkesıı %1 dusuyormussssssssrabbım e emanetızzzzzzzzzzzzzzzz

Benim ilk hamileliğimde semın gibiydi canım ondan bu hamileliğim çok tuhaf geliyor bana sanki hiç hamile değilmişim gibi .her hamilelik bir olmuyor demekki bulantısı çok olanın kızı az olanın oğlu olurmuş diyorlar bakalım bizim minikler ne olucak nasip olursa :)

Canım benim 8+3 te 20 mm di seninki 9+4 te 23 mm miş benim bebeğimde sorun yoktur demi çok fark var arada.

Canım benim 8+3 te 20 mm di seninki 9+4 te 23 mm miş benim bebeğimde sorun yoktur demi çok fark var arada.
yok cnmm ne alakası var aramısdaa 1 hafta varmıs ve bebegımız gun gunn daha cok gelısıyorr ole deme lutfennnnnnnnn bırde genetık anne baba boyuu ndada oluyorrr
bnm esım 1-70 ben ıse 1-65 boyundayızz hayırlısıı yoktur bırseyyy

içimizi ferah tutalım ınsalah gerısı rabbım e kalmısssssssssssssssssss bız kv ıle gezmeye gıdıyoruzz sonra gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

benim gün boyunca hafif hafif bulantılarım oluyor ama akşamları çok fena oluyorum afedersiniz ama bazen öğürmekten midem dışına çıkacak zannediyorum akşam olması tuhafıma gidiyor birde odamdan tiksindim odama girdiğimde kokuyormuş gibi geliyor eşimin bana yaklaşmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…