canım beni de ekle dua listesine çünkü çook sewerim duaları mutlaka okurum inş. hepimiz için faydalı olur bence de fatiha ihlas ayetel kürsi okunsa çok iyi olur
efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
ozyadaylz
suzan
senakpc
mehil
adiyeff
hildan
evasude
kızlar ben henüz gitmedim geç kalmadım değilmi
sensiz olmaz zaten ..ekledim canım
bende asırı tıksınme var sen dıyorsunyaa tv de yıyenı gorsem acıkıyorum dıe bende yıyenı gorunce ögg luyorummKızlar kaybettiğim bebeğimde aşırı bulantım tiskinmelerim vardı içim dışıma çıkıyordu birşey yemeğe korkuyordum . Canım birşey çekmiyordu ne görsem tiskiniyordum.Bunda da 9+ 4 üz Allah nasip ederse hiç bulantım yok sadece aşırı aç hissediyorum kendimi doymak bilmiyorum sanki ne görsem canım çekiyor eşimden sürekli birşeyler istiyorum TV'de birşey yiyorlar hemen canım çekiyor)) eşim tv izlemek yasak artık san diyor. Sizler de nasıl gidiyor bu durumlar .
vay canına 18 olduk bile:)
bende her namazım daa ve yataga her yattıgımdaa ısımlerını gecırıyorum tekk tekk esım ıle dua edıyoruzz bız tatdık cok sukur onlarda tatsın ınsl dıeeeCanım benimne zaman birşeyler okusam hepinizi anıyorum hamilelerin duaları
kabul olurmuş.Çevremde hamile kalmak isteyenleri anıyorum ve her andığımda gözlerim doluyor.
ALLAH'ım herkese nasip etsin ve bizimkilerini de sağlıklı,mutlu,huzurlu kavuştursun(amin)):118::118::119::119:
bende asırı tıksınme var sen dıyorsunyaa tv de yıyenı gorsem acıkıyorum dıe bende yıyenı gorunce ögg luyorummhayrlısı ama genede cok sukur hıc cıkarmadım(pardon ama)bunye meselesıı canım herkesde ayn ı olmazkıı bnmdr sık sık az az yeee dedıı öle yanı mesela sbh namazında mıdem bulandı 3 cubuk raker yedım gecer gıbı oldu hehhehehhe
efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
5 olduk bile :))
bende en sonn 7+2 ozeldekı dr gıttım cnım kalp atısı ıcın dr sorun olmaz ıse 1 ay sonra goruselımmm dedıı ama ben esımın ıznı olan cuma gunune 14 aralık a aldım randevumuzu esım le ılk gdısımızz olucakkk yoksa senn dedıgın gıbı 19 da dı gunumuzzzzz haydı hayırlısı ama ben salı gunu de devlettekı dr gıttımm agrılarım vardı denk geldı bırde orya muayene olsumm bebegım ıyısdıı 23 mm olmustuu ve 9+4 olmutukk bgn ısee 9+6 yız yarınn 11.haftadan gun alacagız ınslllllllllllseninle muhtemel dogum tarihlerimiz aynı görünüyor canım. Gelişimleride paraleldir heralde. Benim bir sonraki kontrol tarihim bu ayın 21 inde seninki ne zaman?
bende asırı tıksınme var sen dıyorsunyaa tv de yıyenı gorsem acıkıyorum dıe bende yıyenı gorunce ögg luyorummhayrlısı ama genede cok sukur hıc cıkarmadım(pardon ama)bunye meselesıı canım herkesde ayn ı olmazkıı bnmdr sık sık az az yeee dedıı öle yanı mesela sbh namazında mıdem bulandı 3 cubuk raker yedım gecer gıbı oldu hehhehehhe
Bende inşallah hayırlısıyla 2013 temmuz annesi olacağım canım forumda bu başlığı yeni gördüm ve aranıza katılmak istedim, paylaşımlar için şimdiden teşekkürler..
bende en sonn 7+2 ozeldekı dr gıttım cnım kalp atısı ıcın dr sorun olmaz ıse 1 ay sonra goruselımmm dedıı ama ben esımın ıznı olan cuma gunune 14 aralık a aldım randevumuzu esım le ılk gdısımızz olucakkk yoksa senn dedıgın gıbı 19 da dı gunumuzzzzz haydı hayırlısı ama ben salı gunu de devlettekı dr gıttımm agrılarım vardı denk geldı bırde orya muayene olsumm bebegım ıyısdıı 23 mm olmustuu ve 9+4 olmutukk bgn ısee 9+6 yız yarınn 11.haftadan gun alacagız ınslllllllllllvee bu haftadan sonra dusuk tehlıkesıı %1 dusuyormussssssss rabbım e emanetızzzzzzzzzzzzzzzz
benide ekleyin lüffeen :)
efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
ozyadaylz
suzan
senakpc
mehil
adiyeff
hildan
evasude
cnstnr
yok cnmm ne alakası var aramısdaa 1 hafta varmıs ve bebegımız gun gunn daha cok gelısıyorr ole deme lutfennnnnnnnn bırde genetık anne baba boyuu ndada oluyorrrCanım benim 8+3 te 20 mm di seninki 9+4 te 23 mm miş benim bebeğimde sorun yoktur demi çok fark var arada.
Benim ilk hamileliğimde semın gibiydi canım ondan bu hamileliğim çok tuhaf geliyor bana sanki hiç hamile değilmişim gibi .her hamilelik bir olmuyor demekki bulantısı çok olanın kızı az olanın oğlu olurmuş diyorlar bakalım bizim minikler ne olucak nasip olursa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?