2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

sabiha paktunanın kitabında gerek yok diyor ama bence sorabilirsen sor bize de cevabını bildir, hatta bana özelden yazabilirsen cevabını sevinirim :))

Doğru söylüyorsun canım Allah hepimiz bebeğimi korusun inşallah bizde bügün 9+4 olduk aynı sayılırız Allah nasip ederse iyi gezmeler :)

anne Adayımız............. annelite
Son Adet Tarihi .......... 1ekim
Tahmini doğum Tarihi.... 8temmuz
Cinsiyet......................
Kaçıncı bebek.............. ilk
Şehir......................... adana

eğer liste açıksa hala beni de eklerseniz mutlu olurum canım:)

bizimki ultra plansız bir bebek hele ki temmuz sonunda izmir sıcağında doğum yapmak en istemediğim şeydi :S :/ şuan 8. haftadayız hanüz hiç kusmam bulantım kokulara duyarlılığım halsizliğim olmadı (çok şükür inşallah böyle devam eder) bir arkadaş hamile olduğumu unutuyorum bazen demiş benimde aynen öyle... :)

Derler ya hamileyken eşi bile kokarmış insana o bende de var ama bu günlerde geçecek inşallah . Bende eşime odayı boya kokuyor bana diyorum :)

çok güzel bir fikir başkasının senin için yaptığı dua daha hayırlı olurmuş doğru diyorsun

Ajikal gibi benim kaynanada sadece sevindirdiniz hayırlı olsun dedi ne kaç haftalık diye sordu nede durumu nasıl sağlıklımı diye sordu sadece bulantıların varmı diye sordu hele kayınpederi söylemiyorum bile adam arayıp kutlama teberik bile etmedi ya varmı bir ihtiyacınız diye sormadılar bile sanki para pul isteyeceğizde çok sinirim bozuk çok...

Canım bende okurum dua listeye benide kat lütfen

bende dün sormuştum burda düşük tehdidi yoksa bişey olmaz dedi bi kişi bende bugün gittim çok kötüydüm kendimi kötü hissediyodum doktorun sekreterine sordum ben genelde herkes soruyo bi sakıncası yok dediler ama sen bilirsin

efsun canım sat 3 ekim yaşım 33 3. bebeğim yer antalya

ekledim kızlar sizi

efsun canım sat 3 ekim yaşım 33 3. bebeğim yer antalya

ekledim kızlar sizi

ya ben yapıyorum ağda
zaten sürekli doktordayız ne kadar karından baksada gözüküyo biraz sonuçta
o yüzden ben hatta eskiden daha sık yapıyorum
ve sorun olabileceği hiç aklıma gelmemişti:44::44::44::44::44::44::44::44:

maşallah kuzuya

Maşallah büyümüş canım göbeğin de bebeğinde resmi nerden ekledin .

sagolun canlar buyuttuk vallakonuya cevap yazdimiz yerden eklenti ekle var ordan temel yukleyiciden dosya secip yukluyorsun...kizlaaar benim cok fena kabizligim var burda 4-5 gundur tuvalete gitmemis halim su icmeye calisiyorum ama nafile gidince doktordan ilac isteyecem:26::26::26:

efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
ozyadaylz
suzan
senakpc
mehil
adiyeff
hildan
evasude
cnstnr
leylamer
femolove

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…