sagolun canlar buyuttuk vallakonuya cevap yazdimiz yerden eklenti ekle var ordan temel yukleyiciden dosya secip yukluyorsun...kizlaaar benim cok fena kabizligim var burda 4-5 gundur tuvalete gitmemis halim su icmeye calisiyorum ama nafile gidince doktordan ilac isteyecem:26::26::26:
kızlaar progestan içeniniz var mı ben günde 2 defa 200 lük olandan içiyorum başım dönüyo yan etki yapıyo bu progestanı kaç haftaya kadar kullanıcağız
ben bu salıya kadar 2 hafta içtim salı günü bitti işte bende günde 2 defa içtim baş dönmesi banada yaptı özellikle içtiken sonra 2 saat falan salak gibi olmuştum okudum normalmiş yapması korkma
canım içmeye devam etmiyecekmisin doktoruna sordun mu
aman cnm ya sorma bende de aynı
bide hemooid oldu üstüne felaket
sonuçta yapacak çok seyde yok benim için yanı yediğimi çıkadığım sürece kabız olmam imaknsız ya
Kızlar genital temizlik için aklımda çok soru var.Ben lazerle kurtuldum sayılır
ama genital tam olarak bitmemişti.Hamile kalmak istediğim andan beri gitmedim
ağda ile hallediyorduk ama şimdi ağda yapılır mı yapılmaz mı bilmiyorum?:26::26:
Doktora gidince soracağım ama gitmeme daha çok varrrr
ilahi gullumsun guzel mantik hic gulecigim yoktu "yediğimi çıkadığım sürece kabız olmam imaknsız ya"bende fazla yemiyorum ama 4-5 gunde gitmeyince insan patlayacak gibi oluyorbende soyle hulohop mu cevirsem ne yapsam
Ajikal gibi benim kaynanada sadece sevindirdiniz hayırlı olsun dedi ne kaç haftalık diye sordu nede durumu nasıl sağlıklımı diye sordu sadece bulantıların varmı diye sordu hele kayınpederi söylemiyorum bile adam arayıp kutlama teberik bile etmedi ya varmı bir ihtiyacınız diye sormadılar bile sanki para pul isteyeceğizde çok sinirim bozuk çok...
benim gün boyunca hafif hafif bulantılarım oluyor ama akşamları çok fena oluyorum afedersiniz ama bazen öğürmekten midem dışına çıkacak zannediyorumakşam olması tuhafıma gidiyor birde odamdan tiksindim odama girdiğimde kokuyormuş gibi geliyor eşimin bana yaklaşmasını istemiyorum
kızlaar progestan içeniniz var mı ben günde 2 defa 200 lük olandan içiyorum başım dönüyo yan etki yapıyo bu progestanı kaç haftaya kadar kullanıcağız
ama ole değilmi ne yesem çıkıyo mide boş bağrsak boş kalanlarda anca işte
akşamları benimde artıyor sabaha göre.en ufak koku sinir ediyor beni.
şimdi iş yerinde servis yapan hanımefendi sarımsaklı sos yapıyor mutfakta ortalığı aldı koku,gittim mutfağa camı neden açmıyorsun? dedim açıktı yeni kapadım dedi.her yere doldu koku azıcık aç dedim.uyuz insan,üstüne kusacaksın böylesinin asıl sosu o zaman görecek.
orasi oyle ben bu hafta daha iyiyim midem bulaniyor ama fazla takmamaya calisiyorum sende hic azalma olmadi mi
ilahi gullumsun guzel mantik hic gulecigim yoktu "yediğimi çıkadığım sürece kabız olmam imaknsız ya"bende fazla yemiyorum ama 4-5 gunde gitmeyince insan patlayacak gibi oluyorbende soyle hulohop mu cevirsem ne yapsam
hiç sinirini bozma canım benimde sadece kayınvalidem değil kayınpederimde aynı eşim onlara gittiğimizde sevinerek bebeğimizin kalp atışlarını duyduk dedi adamın tepkisi aynen şöyle kısmet oğlum. insan bir hayırlı olsun der bir dua eder ama nerdeee. boşver canım boşver her insan bir değil hakedene hak ettiğini vereceksin fazlası olmayacak...
cnm ilaç alıyorum işte onun sayesin daha iyiyim
yani ama ben yine kusuyorum
sadece artık sayısı azaldı
tü tü 41 kere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?