2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlaar progestan içeniniz var mı ben günde 2 defa 200 lük olandan içiyorum başım dönüyo yan etki yapıyo bu progestanı kaç haftaya kadar kullanıcağız

aman cnm ya sorma bende de aynı
bide hemooid oldu üstüne felaket
sonuçta yapacak çok seyde yok benim için yanı yediğimi çıkadığım sürece kabız olmam imaknsız ya

kızlaar progestan içeniniz var mı ben günde 2 defa 200 lük olandan içiyorum başım dönüyo yan etki yapıyo bu progestanı kaç haftaya kadar kullanıcağız

ben bu salıya kadar 2 hafta içtim salı günü bitti işte bende günde 2 defa içtim baş dönmesi banada yaptı özellikle içtiken sonra 2 saat falan salak gibi olmuştum okudum normalmiş yapması korkma

aman cnm ya sorma bende de aynı
bide hemooid oldu üstüne felaket
sonuçta yapacak çok seyde yok benim için yanı yediğimi çıkadığım sürece kabız olmam imaknsız ya

ilahi gullumsun guzel mantik hic gulecigim yoktu "yediğimi çıkadığım sürece kabız olmam imaknsız ya"bende fazla yemiyorum ama 4-5 gunde gitmeyince insan patlayacak gibi oluyorbende soyle hulohop mu cevirsem ne yapsam

hiç birşey olmaz canım,korkma ben devam ediyorum ağdaya.için rahat etmezse doktora sor tabi.jiletten daha hijyenik,sürekli jilet değiştirirsen iyi tabi.

ilahi gullumsun guzel mantik hic gulecigim yoktu "yediğimi çıkadığım sürece kabız olmam imaknsız ya"bende fazla yemiyorum ama 4-5 gunde gitmeyince insan patlayacak gibi oluyorbende soyle hulohop mu cevirsem ne yapsam

ama ole değilmi ne yesem çıkıyo mide boş bağrsak boş kalanlarda anca işte

hiç sinirini bozma canım benimde sadece kayınvalidem değil kayınpederimde aynı eşim onlara gittiğimizde sevinerek bebeğimizin kalp atışlarını duyduk dedi adamın tepkisi aynen şöyle kısmet oğlum. insan bir hayırlı olsun der bir dua eder ama nerdeee. boşver canım boşver her insan bir değil hakedene hak ettiğini vereceksin fazlası olmayacak...

akşamları benimde artıyor sabaha göre.en ufak koku sinir ediyor beni.
şimdi iş yerinde servis yapan hanımefendi sarımsaklı sos yapıyor mutfakta ortalığı aldı koku,gittim mutfağa camı neden açmıyorsun? dedim açıktı yeni kapadım dedi.her yere doldu koku azıcık aç dedim.uyuz insan,üstüne kusacaksın böylesinin asıl sosu o zaman görecek.

bende günde 2 kez ama 100 mg alıyorum. iki hafta öncesine kadar 200 mg ve günde 3 kez alıyordum. biraz uyku yapıyor halsizlikde. 3 aya kadar sanırım 21 inde kontrolüm var bakalım ozaman belki keser artık

sakin ol cnm çalışan bayan olarak hepimiz aynı şeye maruz kalıyoruz
bizim ofiste bide tadilat var
bende doktorumu aradım
durumu anlattım ölüyorum boya kokusundan dedim
pzt rapor yazacak

canım kuru kayısı kar etmediyse sabahları zeytinyağı içmeye çalış baya faydası oluyor.

Haklısın canım hakedene hakettiği gibi davranacaksın ama işte insanın çok zoruna gidiyor bir çift güzel söz bekliyor ama umurumda değil ne hissettikleri ve dedikleri bu zamana kadar her laflarını taktım sinir hastası oldum takmamaya alıştım artık rahatı ayrı şehirlerdeyiz ayda bir gelirler gelirlersede saygımı eksik etmem ona rağmen yaranamamda neyse şimdi sinir yapmıyorum sonuçda bebeğim var artık o zaman takıyordum herşeyi kafama ben lafımıda söylerim yani sakınmam hakkettiği gibi davranıyorum yani evlendiğimden beri öyleyim pısırık olsaydım tepeme çıkarlardı biliyom öyle yanii umurumda değiller şimdi kafam rahat ohhhhh.. başımda dikilip duraydı dahamı iyidi aman böyle iyi doğumumuda gelmesinler zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…