vay canına 18 olduk bile:)
insallah yakinda tamamiyle gecer canim sen yinede mide bos birakma ac kalinca bulantin cok daha fazla olur
sagol canimhadi sizin gobekleride gorelim
kızlar benim önceden göbek vardı o yüzden büyüdü mü anlayamıyorum
canım kuru kayısı kar etmediyse sabahları zeytinyağı içmeye çalış baya faydası oluyor.
Kızlar Allah izin ederse bende beklenen doğum tarihi temmuz 27 olacak.
anne Adayımız............. annelite
Son Adet Tarihi .......... 1ekim
Tahmini doğum Tarihi.... 8temmuz
Cinsiyet......................
Kaçıncı bebek.............. ilk
Şehir......................... adana
eğer liste açıksa hala beni de eklerseniz mutlu olurum canım:)
sagolun canlar buyuttuk vallakonuya cevap yazdimiz yerden eklenti ekle var ordan temel yukleyiciden dosya secip yukluyorsun...kizlaaar benim cok fena kabizligim var burda 4-5 gundur tuvalete gitmemis halim su icmeye calisiyorum ama nafile gidince doktordan ilac isteyecem:26::26::26:
ozaman fazla belli olmaz canim benim gobek yoktu ustune kabizlikta eklenince iyice belli oldu
zeytin yagiiiii allahiim sabah sabah cok zor olacak ama yarin deniycem insallahhh
canım öyle aç karnına değil, içebilirsen ne ala tabi ama bunu düzene girince kabız olmamak için yap.şimdi bile içebilirsin yağı kabızlığın çözülmesi için.mesela zeytin kabının içine yağ limon koyarız ya,yağını biraz fazla koy ona banarak da tüketebilirsin o yağı.istersen kahvaltı arasında 1 tatlı kaşığı içedebilirsin.düzenli tükettiğin zaman faydasını 1-2 güne görürsün.inşallah kurtulursun kabızlıktan,ıkınmak kötü çünkü hamilelikte.
Adayımız.........,senakpc
Son adet tarihi ......2 Ekim
Tahmini doğum tarihi......9 Temmuz
Cinsiyet...........
Kaçıncı bebek .........ilk
Şehir............,Londra
Benim doğum tarihim......13/02/1988
Benide eklermisiniz lütfennnnn :)
benim de doğum günüm 13-02-1986
evet canım baya yakınmışız senle .kalp atışlarını duydunuz mu?merhabalar canım beni de ekleyebilirmisin hem dua bölümüne hem de ilk sayfadaki bölüme:) ankara ilk bebeğimiz sat 23 ekim beklenen doğum tarihim 30/07/2013:) seninle çok yakınız yani:)
Adayımız.........,senakpc
Son adet tarihi ......2 Ekim
Tahmini doğum tarihi......9 Temmuz
Cinsiyet...........
Kaçıncı bebek .........ilk
Şehir............,Londra
Benide eklermisiniz lütfennnnn :)
canım kaç haftalıkken bebeğin 1.3 cm idi
ekledim canım rica ederim ne demek :)efsun peri bangbang gullumsun 19asos03 ajikal 04nesli06 kkarabiberim heath_19 humesa blgn08 ozyadaylz suzan senakpc mehil adiyeff hildan evasude cnstnr leylamer femolove myangelx7+5 ti canım yanlış hatırlamıyrsamEFSUN dua listesine benide eklermisin çok güzel düşünmüşsün teşekkürlerrr. Allah kabul etsin..
listeye nerden bakcaz canım yazarsan sevinirim
efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
ozyadaylz
suzan
senakpc
mehil
adiyeff
hildan
evasude
cnstnr
leylamer
femolove
myangelx
evet canım baya yakınmışız senle .kalp atışlarını duydunuz mu?
ekledim kızlar sizi
canım iş yoğunluğundan hazırlamadım evde hazırlarım ilk sayfaya ekleyeceğim pzt de başlarız okumaya
canım kusuruma bakma çok soru soruyorum kaç tane okuyacağımız ve ne zaman başlayacağımız bellimi
lütfen benide ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?