2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
tamam canım pazartesi doktor kontrolüne girene kadar okuyabilirim çıkıncada dilimden düşürmem gelincede yazarım buraya ne kadar okuduğumu

Kızlar Allah binlerce kez şükürler olsun rüyam gerçekleşmedi. Dün bebişimizin kalp atışlarını duyduk. O kadar güzel bir duygu ki o an anne olduğumu anladım ve içime çok güzel bir his doğdu. Kalp atışları çok güzelmiş, kesemiz de normal boyutunda ve herşey çok normalmiş. Eşimle kalp atışlarını dinlerken eşim çok hızlı attığını duyunca şaşırmış ve heyecanlanmış olmalı ki doktora; ''Kalbi aynı motorsiklet gibi atıyor.'' dedi. Doktor da ben de güldük. Kurban olurum eşime ve bebişime. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz ve inşallah şeklini tam olarak göreceğiz. Bebişimiz 1.18cm ve 7+3 günlüğüz.

merhabalar canım beni de ekleyebilirmisin hem dua bölümüne hem de ilk sayfadaki bölüme:) ankara ilk bebeğimiz sat 23 ekim beklenen doğum tarihim 30/07/2013:) seninle çok yakınız yani:)

Aramıza hoşgeldiniz. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

yok canım daha duyamadık biz kalp atışlarını geç döllenme olmuş bekliyoruz henüz siz duyabildinizmi bebişinizin kalp atışlarını:)

yok tatlım bizimde öyle bu perşembeye randevu aldım inşallah duyarız

tamam canım pazartesi doktor kontrolüne girene kadar okuyabilirim çıkıncada dilimden düşürmem gelincede yazarım buraya ne kadar okuduğumu

tamam tatlım sağol

efsuncum benide eklermisin bende okumak istiyorum dualarımı hepimiz için

Son düzenleme:
merhaba kızlar,giremedik bi kaç gündür.Şu mide bulantıları ve istifra bir şey yaptırmıyor.
Ama takip ettim sizi.İnşallah herkes iyidir.
Kaynana muhabbeti dönmüş :)
Çoğunluğu aynı sanırım,gerçekten samimi duygularla mutlu olup,
gelinine kızı gibi davrananların sayısı çok az malesef.
Bu arada Efsuncum dua listesine beni de ekler misin,mutlaka her gün okurum.
Birbirimiz için okuduğumuz dualar daha çok kabul olur diye düşünüyorum.
zaten her duamın sonuna,anne olmak isteyen,bekleyen,dileyen bütün hemcinslerimi ve
minik kuzusunu,mucizesini bedeninde taşıyan tüm hamilelerimi ekliyorum ama böyle sistemli daha iyi olur.
Çok güzel düşünmüşsün.Allah kabul etsin hepimizin dualarını.

Teşekkür ederim canım hoşbulduk ne mutlu sana darısı da benim gibi duymayanlara inşallah rabbim korusun bebişlerimizi ve bizi

efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
ozyadaylz
suzan
senakpc
mehil
adiyeff
hildan
evasude
cnstnr
leylamer
femolove
myangelx
raginda
hamisseyda
temmuzannesi

aklıma geldin sabah geçen rüyanı yazmıştın ya etklendim bende o rüyadan
çok sevindim canım
darısı başımıza

yok tatlım bizimde öyle bu perşembeye randevu aldım inşallah duyarız

inşallah duyarız da bizimde içimiz ferahlar canım böyle hep bi acaba diye kötü şeyler geliyor aklıma

tamam tatlım sağol

inşallah duyarız da bizimde içimiz ferahlar canım böyle hep bi acaba diye kötü şeyler geliyor aklıma

O kötü düşünceleri,olumsuzlukları aklımıza her düştüğünde kendimizden uzaklaştırmmız lazım işte.
Diyorum da ben başarıyor muyum...malesef
Onlar çok güçlü ama ben buna çok inanıyorum.
Dün eşimle bir Avm'deydik.Cam eşya bölümünde fincanlara,kadehlere bakıyorum.
Aramızda 2 metre mesafe bulunan boyum kadar reyon birden yere devrildi.
İnanılmaz bir gürültü ve her yere sıçrayan camlar.
Ses iki kat aşağıya inmiş ki biz 2 metre yanındaydık.Allahtan düşme anını görüp kafamı gözümü korudum.
Ama çok korktum,o korku ya bişey yaptıysa diye yol boyunca kendimi yedim.
Ama bızdığım midemi alt üst ederek,''burdayım ve iyiyim annecim''dedi.Allah korudu...

ALLAH korusun canım cümlemizinkini tamam o zaman şöyle yapıyoruz hep beraber boşa elhamlanmak yok:)elham yapana kızıyoruz artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…