2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ALLAH korusun canım cümlemizinkini tamam o zaman şöyle yapıyoruz hep beraber boşa elhamlanmak yok:)elham yapana kızıyoruz artık:)

Bu durumda 7/24 kızılan kişi ben olurum herhalde :)
hapşırıca bile ''acaba bir şey olmuş mudur''diyen bir tipim ben.
Zaman geçtikçe törpülüyorum ama kendimi.
Çünkü hiçbir şeyin önüne geçemeyeceğimi yineliyorum kendime.
Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş biZi aklına kötü seyler getirmemeye çalış bende öyle yapıyorum hissediyorlar bizi bebeklerimizi üzmeyelim ..

allah korumuş geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş biZi aklına kötü seyler getirmemeye çalış bende öyle yapıyorum hissediyorlar bizi bebeklerimizi üzmeyelim ..

Sağol canım,işte her evhamlandığımda eğer bi çözümü varsa evhamımı çözmenin uğraşıyorum rahatlayana kadar.
Ama yapabileceğim bir şey yoksa zamana bırakıp,kuzucuğumun midemle bana msj göndermesini bekliyorum :)
Dr randevumuz 27 aralık mesela,o güne kadar zaman nasıl geçicek diye içim içimi yiyor ama sabredicem.
Kendimi tutucam gününden önce gitmemek için çünkü çok ultrasona girdik geçen ay
Evet ses dalgası zararı olmadığı söyleniyor ama benim içim rahat değil.
Artık daha aralıklı olmasına dikkat edicem.

allah korumuş geçmiş olsun

Kızlar hepinize hayırlı güzel haftasonları olsun iyi tatiller şimdiden kendinize iyi bakın bebişlerinizede hiçbişeyi kafaya takmayın doktora gidicekler hayırlı haberlerle dösün işallah allah hepimizi kazalardan belalardan korusun sizleri seviyorum

ozaman fazla belli olmaz canim benim gobek yoktu ustune kabizlikta eklenince iyice belli oldu

zeytin yagiiiii allahiim sabah sabah cok zor olacak ama yarin deniycem insallahhh

aramiza hosgeldin canim

Teşekkürler canım.Allah herkeze nasip etsin inşallah.

Benimde 12 sinde randevum var ama ben dayanamadım geçen haftasonu acile gittim karnım ağrıyor çok diye yoksa burda sorun yolsa bakmıyorlar. Durduk yere idrar tahlili 3 tüp kan elle karın muayenesi ama sonunda ultrasona soktular kalp atışını duydum attıgınıda gördüm çok mutlu oldum herşeye değdi dedim :))) annelik böyle birşey herhalde Rahmi'ne düştüğü anda annelik bebeğini koruma içgüdüsü başlıyor . Ben ilk bebeğimi kaybettim bunda ilk başlarda çok fazla effamlıydım ama buradaki doktorlar çok kızdı hormonlarınla oynuyorsun bu bebeğine zarar verir kendini üZme ki bebeğinde iyi olsun dediler onun için hep güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum sizde öyle yapın canım .

Allah allah normalde tam tersi dr'lar ultrasona sokmak için yer arıyorlar
Ben de aklıma estikçe,eşime bile haber vermeden gittim dr'a ama gerek arkadaşlarımın,
gerekse eşimin ''çocuğu rahat bırak artık''tepkilerinden sonra dizginliyorum kendimi :)
Ama çok özledim...

benimde aynen ne görsem canım çekiyor mesela bir baklava çekiyor 3 dk sonra lahmacun 3 dk sonra turşu hiç farketmiyor nasıl bir mideyse midem :) gece sürekli susayarak uyanıyorum su içmek için, sabahta günlerdir yemek yememiş gibi aç uyanıyorum. 7+2 benimki dün doktora gittik bebeği gördük (1 cm) kalp atışlarını duyduk (150) doktor her hamile farklıdır aynı bayanın her hamileliğide farklıdır herşey normal dedi

ne güzel insanın istediği şeyi yiyebilmesi
Dilinizi ısırın midesi bulanmayanlar,nazar değdirmeyin kendinize.
Haftalardır yemek yapamıyorum,misal bugün kalktığımdan beri yiyebildiğim tek şey;
peynirli tost ve bir ayva...
Çikolata delisi biriydim ben bir zamanlar şimdi yüzüne bile bakmıyorum tatlıların.
Ama limonlu,ekşili şeyleri çok sever oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…