ALLAH korusun canım cümlemizinkini tamam o zaman şöyle yapıyoruz hep beraber boşa elhamlanmak yok:)elham yapana kızıyoruz artık:)
O kötü düşünceleri,olumsuzlukları aklımıza her düştüğünde kendimizden uzaklaştırmmız lazım işte.
Diyorum da ben başarıyor muyum...malesef
Onlar çok güçlü ama ben buna çok inanıyorum.
Dün eşimle bir Avm'deydik.Cam eşya bölümünde fincanlara,kadehlere bakıyorum.
Aramızda 2 metre mesafe bulunan boyum kadar reyon birden yere devrildi.
İnanılmaz bir gürültü ve her yere sıçrayan camlar.
Ses iki kat aşağıya inmiş ki biz 2 metre yanındaydık.Allahtan düşme anını görüp kafamı gözümü korudum.
Ama çok korktum,o korku ya bişey yaptıysa diye yol boyunca kendimi yedim.
Ama bızdığım midemi alt üst ederek,''burdayım ve iyiyim annecim''dedi.Allah korudu...
maşallahhhh canm
efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
ozyadaylz
suzan
senakpc
mehil
adiyeff
hildan
evasude
cnstnr
leylamer
femolove
myangelx
raginda
hamisseyda
temmuzannesi
o kötü düşünceleri,olumsuzlukları aklımıza her düştüğünde kendimizden uzaklaştırmmız lazım işte.
onlar çok güçlü ama ben buna çok inanıyorum.
Dün eşimle bir avm'deydik.cam eşya bölümünde fincanlara,kadehlere bakıyorum.
Inanılmaz bir gürültü ve her yere sıçrayan camlar.
Ses iki kat aşağıya inmiş ki biz 2 metre yanındaydık.allahtan düşme anını görüp kafamı gözümü korudum.
Ama bızdığım midemi alt üst ederek,''burdayım ve iyiyim annecim''dedi.allah korudu...
Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş biZi aklına kötü seyler getirmemeye çalış bende öyle yapıyorum hissediyorlar bizi bebeklerimizi üzmeyelim ..
o kötü düşünceleri,olumsuzlukları aklımıza her düştüğünde kendimizden uzaklaştırmmız lazım işte.
onlar çok güçlü ama ben buna çok inanıyorum.
Dün eşimle bir avm'deydik.cam eşya bölümünde fincanlara,kadehlere bakıyorum.
Inanılmaz bir gürültü ve her yere sıçrayan camlar.
Ses iki kat aşağıya inmiş ki biz 2 metre yanındaydık.allahtan düşme anını görüp kafamı gözümü korudum.
Ama bızdığım midemi alt üst ederek,''burdayım ve iyiyim annecim''dedi.allah korudu...
ozaman fazla belli olmaz canim benim gobek yoktu ustune kabizlikta eklenince iyice belli oldu
zeytin yagiiiii allahiim sabah sabah cok zor olacak ama yarin deniycem insallahhh
aramiza hosgeldin canim
Sağol canım,işte her evhamlandığımda eğer bi çözümü varsa evhamımı çözmenin uğraşıyorum rahatlayana kadar.
Ama yapabileceğim bir şey yoksa zamana bırakıp,kuzucuğumun midemle bana msj göndermesini bekliyorum :)
Dr randevumuz 27 aralık mesela,o güne kadar zaman nasıl geçicek diye içim içimi yiyor ama sabredicem.
Kendimi tutucam gününden önce gitmemek için çünkü çok ultrasona girdik geçen ay
Evet ses dalgası zararı olmadığı söyleniyor ama benim içim rahat değil.
Artık daha aralıklı olmasına dikkat edicem.
kızlar ilk sayfaya bakabilirsiniz işlem tamam
Benimde 12 sinde randevum var ama ben dayanamadım geçen haftasonu acile gittim karnım ağrıyor çok diye yoksa burda sorun yolsa bakmıyorlar. Durduk yere idrar tahlili 3 tüp kan elle karın muayenesi ama sonunda ultrasona soktular kalp atışını duydum attıgınıda gördüm çok mutlu oldum herşeye değdi dedim :))) annelik böyle birşey herhalde Rahmi'ne düştüğü anda annelik bebeğini koruma içgüdüsü başlıyor . Ben ilk bebeğimi kaybettim bunda ilk başlarda çok fazla effamlıydım ama buradaki doktorlar çok kızdı hormonlarınla oynuyorsun bu bebeğine zarar verir kendini üZme ki bebeğinde iyi olsun dediler onun için hep güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum sizde öyle yapın canım .
Kızlar kaybettiğim bebeğimde aşırı bulantım tiskinmelerim vardı içim dışıma çıkıyordu birşey yemeğe korkuyordum . Canım birşey çekmiyordu ne görsem tiskiniyordum.Bunda da 9+ 4 üz Allah nasip ederse hiç bulantım yok sadece aşırı aç hissediyorum kendimi doymak bilmiyorum sanki ne görsem canım çekiyor eşimden sürekli birşeyler istiyorum TV'de birşey yiyorlar hemen canım çekiyor)) eşim tv izlemek yasak artık san diyor. Sizler de nasıl gidiyor bu durumlar .
efsun
peri
bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08
ozyadaylz
suzan
senakpc
mehil
adiyeff
hildan
evasude
cnstnr
leylamer
femolove
myangelx
raginda
hamisseyda
temmuzannesi
benimde aynen ne görsem canım çekiyor mesela bir baklava çekiyor 3 dk sonra lahmacun 3 dk sonra turşu hiç farketmiyor nasıl bir mideyse midem :) gece sürekli susayarak uyanıyorum su içmek için, sabahta günlerdir yemek yememiş gibi aç uyanıyorum. 7+2 benimki dün doktora gittik bebeği gördük (1 cm) kalp atışlarını duyduk (150) doktor her hamile farklıdır aynı bayanın her hamileliğide farklıdır herşey normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?