ayy sorma benım gobegımde cokkk bellı yaaaaaaaa otanıyorum bazen mıllet dıyecek heveslılıkle corap fılan mı depmıs bu dıye
kızlaar progestan içeniniz var mı ben günde 2 defa 200 lük olandan içiyorum başım dönüyo yan etki yapıyo bu progestanı kaç haftaya kadar kullanıcağız
ne güzel insanın istediği şeyi yiyebilmesi
Dilinizi ısırın midesi bulanmayanlar,nazar değdirmeyin kendinize.
Haftalardır yemek yapamıyorum,misal bugün kalktığımdan beri yiyebildiğim tek şey;
peynirli tost ve bir ayva...
Çikolata delisi biriydim ben bir zamanlar şimdi yüzüne bile bakmıyorum tatlıların.
Ama limonlu,ekşili şeyleri çok sever oldum.
al benden de o kadar :))ilk haftalar ohh diyordum ne rahat geçiyor birgün öğürerek kalktım yemin ederim zormuş valla erken konuşmamak gerekiyor.. ama napalım kuzular için katlanacaz
benimde aynen ne görsem canım çekiyor mesela bir baklava çekiyor 3 dk sonra lahmacun 3 dk sonra turşu hiç farketmiyor nasıl bir mideyse midem :) gece sürekli susayarak uyanıyorum su içmek için, sabahta günlerdir yemek yememiş gibi aç uyanıyorum. 7+2 benimki dün doktora gittik bebeği gördük (1 cm) kalp atışlarını duyduk (150) doktor her hamile farklıdır aynı bayanın her hamileliğide farklıdır herşey normal dedi
Allah allah normalde tam tersi dr'lar ultrasona sokmak için yer arıyorlar
Ben de aklıma estikçe,eşime bile haber vermeden gittim dr'a ama gerek arkadaşlarımın,
gerekse eşimin ''çocuğu rahat bırak artık''tepkilerinden sonra dizginliyorum kendimi :)
Ama çok özledim...
al benden de o kadar :))ilk haftalar ohh diyordum ne rahat geçiyor birgün öğürerek kalktım yemin ederim zormuş valla erken konuşmamak gerekiyor.. ama napalım kuzular için katlanacaz
benimde aynen ne görsem canım çekiyor mesela bir baklava çekiyor 3 dk sonra lahmacun 3 dk sonra turşu hiç farketmiyor nasıl bir mideyse midem :) gece sürekli susayarak uyanıyorum su içmek için, sabahta günlerdir yemek yememiş gibi aç uyanıyorum. 7+2 benimki dün doktora gittik bebeği gördük (1 cm) kalp atışlarını duyduk (150) doktor her hamile farklıdır aynı bayanın her hamileliğide farklıdır herşey normal dedi
Yurt dışında da ultrasonun zararlı olduğunu düşünüyorlar cAnım bunun içinde herzaman sokmuyorlar ilk randevu 12 haftalık olunca düşün. Türkiye gibi değil özele gideyim diyorsun 300 tl ücreti ondan mecbur randevu tarihini bekliyorsun. Neyseki ilk hamilelik kötü diye 12 . Haftaya kadar bekletmiyorlar bu sefer 6. Haftada gittim herşey yolunda diye 1 ay sonrasına randevu verdi ama dayanamadım 7. Haftada özele gittim 8+4 te De numaradan acile bebeğimi göreyim diye :))) bende çok özledim bebeğimi 12 si gelsin diye bekliyorum
Anladım şimdi,yurt dışında olduğunu bilmiyordum.
Doğru orada öyle,aslında doğrusu o mu ki?
Burada hangi dr'a sorsam ''hiç bir zararı olmaz,ses dalgası bu radyasyon değil ki''diyor.
Ama içimi rahatlatmıyor işte bunu duymak.
Boşver sen annelik iç güdüsüyle davranmışsın,ama accık sıkalım dişimizi artık.
Ben mide bulantılarımla rahatlıyorum.Mide bulantıları kalp atışıyla başlar ya,
''midem bulanıyor o halde kuzucum iyi''diyorum.
Hatta sabah bulantılarıma''sana da günaydın annecim''diye şükrederek karşılık veriyorum :)
İşte böyle hafif sıyırtık,psikopat bir ruh hali :)
Canım benim 8+3 te 20 mm di seninki 9+4 te 23 mm miş benim bebeğimde sorun yoktur demi çok fark var arada.
merhaba canım ben de bu boy ve hafta oranına biraz takmış durumdayımm ama ben en son gittiğimde 8+2 id 18mm idi yaniii bunu ultrasyon makinası otomatik hesaplıyor.yani doktor boyu ölçüyor makina da boyuna göre kaç hafta kaç günlük onu söylüyoor.benim 5 gün geriden geliyor bebeğim yanii son adet tarihime göre 9+1 olması lazımdıı öyle çıktııı....
kızlar benim canım sıkkın biraz dün cenazemiz vardıı eşimin ananesi vefat etti.6 saatlik yolculukla gittik memlekete bu gün de döndük...ama çok sarsıldık düşünün 12 saat boyunca arabanın içindeydikkk....inşşş bişey olmamıştır........bişey olmaz dimiiiiii....hadii yine rahatlatın beniiii:)yanii bişey olmamiştır inşşş düşük tehlikem yoktuu kanamam sancım da olmadı ama kalbi durmuşsa yine diye korkuyorum................doktora da hiç sormadım yolculuk yapabilirmiyim diye eşimin yanında olmam gerekir diye düşündüm ne bileyim.....hayırlısı allahtannn......
Tv izliyordum beni affet diisini Kemal bahara bizi oğlumuz demi o dedi ikiside ağlıyordu sonra bahar birden kıpırdadı dedi oğlumuz şemi duydu dedi bi duygulandım ağla ağla bu hormonlar alt üst ediyor insanı :)))
ben zaten duygusaldım şimdiii her şeye hüzünlenir oldum....çok farklı yaaa...hemen gözlerim doluyoo...haberlere dizilere özellikle bebeklere çocuklara....
Ya kızlar eşleriniz hamileliğinizi nasıl karşılıyor? Size nasıl davranıyor?
Benim eşim normalde de duygularını çok belli eden biri değilmiş yeni yeni öğreniyorumhamileliğimi de çok sevinerek öğrenmedim tartışarak söyledim hamile olduğumu hiç merak etmiyor ilgilenmiyor... Canım birşey çekmişti hiç umursamadı bile yarın doktora gidecez randevü bile almadı yarın olunca belki hatırlamayacak bile... Desem doktor çağırdı bugun için ne olacak canım sonra gideriz... Bukadar duyarsız işte... Sizin eşleriniz nasıl merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?