2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Eki Görüntüle 570838 kizlaaar bu dabenim gobegim 11.haftadayim
ayy sorma benım gobegımde cokkk bellı yaaaaaaaa otanıyorum bazen mıllet dıyecek heveslılıkle corap fılan mı depmıs bu dıye esım ısten gelınce bır sarılıyor opuyorr gobısımı sevıyorrr eteklerım sıkıyor lastıkı gıyınıyorum heppp gecelıgımın lastıgı bıle rahtasız edıyor yaaaaaaaa:26::26::26::26:bebegımı saın sıkmasın dıye ya yukarı cekıyorum ya asagııı hehehecok sukur bende bır aa foto yukleyım durunn hehehhe

kızlaar progestan içeniniz var mı ben günde 2 defa 200 lük olandan içiyorum başım dönüyo yan etki yapıyo bu progestanı kaç haftaya kadar kullanıcağız

bende ıcıyorum dr sbh yazmısda ark.gece yatarken al dedı bgn beklıyorum yatarken alıcammm bas donmesı uyku halı yapıyor ıkı gundur oglelerı ıctım bgn 3.gun yatarken ıcecegımmm

pericimm zekı yılmaz ıcın yazdıklarımı okudunmuuuuuuuuuuuuuuuuu

al benden de o kadar :)) ilk haftalar ohh diyordum ne rahat geçiyor birgün öğürerek kalktım yemin ederim zormuş valla erken konuşmamak gerekiyor.. ama napalım kuzular için katlanacaz

al benden de o kadar :)) ilk haftalar ohh diyordum ne rahat geçiyor birgün öğürerek kalktım yemin ederim zormuş valla erken konuşmamak gerekiyor.. ama napalım kuzular için katlanacaz

doktrum 2 hafta sonra bitecek balayına çıkacaksın dedi
deli gibi bekliyorum şu an

kendimi gördüm :))) ben normalde de çok oburdum ama çok sık acıkmaya başladım ve ne görsem canım çekiyor 20 kilo almaktan korkuyorum şimdiye kadar 2 kg almışım

Yurt dışında da ultrasonun zararlı olduğunu düşünüyorlar cAnım bunun içinde herzaman sokmuyorlar ilk randevu 12 haftalık olunca düşün. Türkiye gibi değil özele gideyim diyorsun 300 tl ücreti ondan mecbur randevu tarihini bekliyorsun. Neyseki ilk hamilelik kötü diye 12 . Haftaya kadar bekletmiyorlar bu sefer 6. Haftada gittim herşey yolunda diye 1 ay sonrasına randevu verdi ama dayanamadım 7. Haftada özele gittim 8+4 te De numaradan acile bebeğimi göreyim diye :))) bende çok özledim bebeğimi 12 si gelsin diye bekliyorum

Öyle tabi,benim fix değişmeyen bulantı düzenim şöyle:)
Sabah yataktan kalkınca başlıyor,biraz mücadele edeyim diyorum ne mümkün,
koştur koştur wc ye,ya kuru kuru öğürtü,karnım aç olduğu için,çıkaracak bir şey de olmadığı için,
acı su,safra bol gözyaşı eşliğinde ve yüksek sesli öğürtüler
İşte bu sesten utanıyorum ben,havalandırma boşluğundan duyuyordur alt kat mutlaka.
Öğleye doğru yine bulantı gitmiyor ama alışıyorum.
ve gece yatağa girince,tam yatıyorum hobaaaa wc...
Haliyle çıkarma oluyor o saatte...
Sabahları iyi bir kahvaltı yapabildiysem de,başarabilmişsem haftada 1 belki,
muhakkak çıkıyor.
O yüzden bir kuru gevrek kemiriyorum sabahları...Simit yani,biz İzmir'liler gevrek deriz de :)
midemi bulandırmayan tek şey!

Son düzenleme:

Sorma canım aynı bende iyice doyduysam ozaman canım birşey istemiyor ama iyice doyunca bile 1 saat sonra yine karnım gurulduyor:)) tombişmi olucak bebişlerimiz ne söylenenlere göre hamilelik böyle geçince bebek erkek oluyormuş çok bulantı iştahsızlık olursa da kız diyorlar Allah saglıklısını versinde hiç fark etmez kız erkek. Şimdilik aşırı açlık dışında hiç hamile gibi değilim desem yeri var 😃😃😃

Anladım şimdi,yurt dışında olduğunu bilmiyordum.
Doğru orada öyle,aslında doğrusu o mu ki?
Burada hangi dr'a sorsam ''hiç bir zararı olmaz,ses dalgası bu radyasyon değil ki''diyor.
Ama içimi rahatlatmıyor işte bunu duymak.
Boşver sen annelik iç güdüsüyle davranmışsın,ama accık sıkalım dişimizi artık.
Ben mide bulantılarımla rahatlıyorum.Mide bulantıları kalp atışıyla başlar ya,
''midem bulanıyor o halde kuzucum iyi''diyorum.
Hatta sabah bulantılarıma''sana da günaydın annecim''diye şükrederek karşılık veriyorum :)
İşte böyle hafif sıyırtık,psikopat bir ruh hali :)

maşallah bize en kalabalık anne gurubuyuz galiba :) ya kıslar hastaydım bende daha yeni toparlandım portal suyu sağolsun bizim burda havalar dengesiz baya bişi dicem ayıp olmazsa aynı durumda olan varmı ya feci kabızım bebekten diil kabızlıktan şişti göbüş :26: 2-3 güne anca çıkıyorum zeytin yağı içmiştim oda miğdemi bulandırdı ondanda tiksindim neetcess bilmioruss

Oda güzel aslında bende bulantıdA yok hamile gibi değilim sanki sadece sürekli açlık hıissi. Az büyüseler hissetsek ozaman bukadar doktor delisi olmayız herhalde şimdi hissedemiuoruz diye korkumuz .

Canım benim 8+3 te 20 mm di seninki 9+4 te 23 mm miş benim bebeğimde sorun yoktur demi çok fark var arada.

merhaba canım ben de bu boy ve hafta oranına biraz takmış durumdayımm ama ben en son gittiğimde 8+2 id 18mm idi yaniii bunu ultrasyon makinası otomatik hesaplıyor.yani doktor boyu ölçüyor makina da boyuna göre kaç hafta kaç günlük onu söylüyoor.benim 5 gün geriden geliyor bebeğim yanii son adet tarihime göre 9+1 olması lazımdıı öyle çıktııı....

kızlar benim canım sıkkın biraz dün cenazemiz vardıı eşimin ananesi vefat etti.6 saatlik yolculukla gittik memlekete bu gün de döndük...ama çok sarsıldık düşünün 12 saat boyunca arabanın içindeydikkk....inşşş bişey olmamıştır........bişey olmaz dimiiiiii....hadii yine rahatlatın beniiii:)yanii bişey olmamiştır inşşş düşük tehlikem yoktuu kanamam sancım da olmadı ama kalbi durmuşsa yine diye korkuyorum................doktora da hiç sormadım yolculuk yapabilirmiyim diye eşimin yanında olmam gerekir diye düşündüm ne bileyim.....hayırlısı allahtannn......

Ultrasonda çıkan tarih doğruymuş herhalde cAnım benim şimdilik iyi bakalım 12 şinde durum ne olucak inşallah herşey yplundadır ama her gittiğimizde birazdaha büyümüş görüyoruz iyi olsunlarda geriden önden farketmez canım sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.

Öncelikle başınız sağ olsun canım . Üzülme daha fazla takma kafana tabikide eşinin yanında olman gerekiyor . Bebeğini düşün o seninle merak etme inşallahta birşey olmaz aklına kötü birşey getirme konuş bebeğinle o hisseder annesini.

Tv izliyordum beni affet diisini Kemal bahara bizi oğlumuz demi o dedi ikiside ağlıyordu sonra bahar birden kıpırdadı dedi oğlumuz şemi duydu dedi bi duygulandım ağla ağla bu hormonlar alt üst ediyor insanı :)))

Tv izliyordum beni affet diisini Kemal bahara bizi oğlumuz demi o dedi ikiside ağlıyordu sonra bahar birden kıpırdadı dedi oğlumuz şemi duydu dedi bi duygulandım ağla ağla bu hormonlar alt üst ediyor insanı :)))

ben zaten duygusaldım şimdiii her şeye hüzünlenir oldum....çok farklı yaaa...hemen gözlerim doluyoo...haberlere dizilere özellikle bebeklere çocuklara....

ben zaten duygusaldım şimdiii her şeye hüzünlenir oldum....çok farklı yaaa...hemen gözlerim doluyoo...haberlere dizilere özellikle bebeklere çocuklara....

Aynen canım ya hüzünlü birşey oldumu eşim hemen yüzüme bakıyo hadi ağlamıcan mı diye :))) hem duygusal yapımız hemde hamilelik iyice solugöz yaptı:)) zannederimki
Bebeklerimiz oluncada onlarla bir ağlarız biz bu gidişle :)

Ya kızlar eşleriniz hamileliğinizi nasıl karşılıyor? Size nasıl davranıyor?
Benim eşim normalde de duygularını çok belli eden biri değilmiş yeni yeni öğreniyorum hamileliğimi de çok sevinerek öğrenmedim tartışarak söyledim hamile olduğumu hiç merak etmiyor ilgilenmiyor... Canım birşey çekmişti hiç umursamadı bile yarın doktora gidecez randevü bile almadı yarın olunca belki hatırlamayacak bile... Desem doktor çağırdı bugun için ne olacak canım sonra gideriz... Bukadar duyarsız işte... Sizin eşleriniz nasıl merak ettim?

Benim eşim ne zaman canım birşey istese hemen gidip alıyor canım daha karnım büyük olmasa da bebişşş diye seviyor öpüyor :))) senin eşinde zamanla düzelir canım bebeğiniz az daha büyüsün ozaman anlar baba olacağını bazı erkekler bunun bilincine geç varıyorlar ne yazılki sen takma canım bunları kafana bebeğini düşün çünkü onlar eşten önce geliyorlar artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…