2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bizim bulantılarımız başlar sizinkiler kesilirmiş :) inşallah canım benim benimki böyle devam eder seninki de en kısa sürede geçer inşallah 1-2 haftan kalmıştır muhtemelen 3. aya girsen rahatlarsın bence zaten 3-4-5-6 en güzel en keyifli dönemlermiş. bu arada kızın mı olacak acaba )

al benden de o kadar :)) ilk haftalar ohh diyordum ne rahat geçiyor birgün öğürerek kalktım yemin ederim zormuş valla erken konuşmamak gerekiyor.. ama napalım kuzular için katlanacaz

inşallah benimde öyle olmaz ne zaman başladı bulantın, bende bulantım yok diye diye başlatmasam bari

canım benim yaa geçer inşallah en kısa sürede, anne olmak gerçekten zor sanırım şimdiden nelere katlanıyoruz ve daha nelere katlanıcaz..

bende unutuyorum bazen hamile olduğumu :)

canım ben hergün mutlaka 1 tabak çorba içiyorum zeytinyağlı kabız olmayayım diye, mesela -brokoli+havuç+patates+soğan- çorbası (brokolide folicasit varmış diye) vs...

Mide bulantilari belirgin sekilde azalan var mı anneler...
pay bende asiri yorgunluk ve bulantı var..küsmüyorum kusma yok ama ağzım bos durduğu an bı bulantı var..yediğim seylerin haddi hesabı yok yaaa

canım ben hergün mutlaka 1 tabak çorba içiyorum zeytinyağlı kabız olmayayım diye, mesela -brokoli+havuç+patates+soğan- çorbası (brokolide folicasit varmış diye) vs...
Bu hafta o kadar yoğundum ki aklimdasin ama bulusamadik su iki adım yerde seninle..Ozel mesaj hakkın oldu mü artık peki..

Bana da kız gibi geldi :))

Sayfalar ne kadar da çabuk ilerliyor..herkeste bir hamilelik heyecanı..c
ok guzel,,maşallah..
bizler kasim annelerinde belki haftada bir filan anca girebiliyoruzrantık topik e

tşk ederim cnm ama zeytin deyince bile tiksiniyorum :) çorba çok içiyorm ama tık yok yine

birşey olmaz merak etme.ben önceki hamileliğimde 5saat yolculuk yapmıştım.ayrıca o zaman doktora sormuştum son haftalar haricinde birşey olmaz demişti.başınız sağolsun canım.
bütün eşler çok ilgili olmuyor tabi de karın çıktığında çok farkediyor.ilgisiz olan bile o zaman farklı oluyor.ilk hamileliğimde burda okumuştum bunu biri yazmıştı.benim eşim de ilgisizdi diyemem ama çok da abartmıyordu.karnım çıkıp da belli olunca o kadar farklı olduki demekki yazan haklıymış demiştim.şimdi de aynı abartmıyor .gerçi yardım eder,canım birşey istediğinde alır o konuda yemeyim ama biliyorum ki yine daha farklı olacak.

dua listesini de gördüm gerçekten güzel fikir oldu.

Doğrudur kesinlikle aynı zamanda doğumdan sonrada çok yenilirse kilolar gidici değil kalıcı olur :)
Hele var ya bı de doğumdan sonra sutum olsun diye bı yemeler bı yemelerrrr...nasil nasil alınacak kilolar...degil vermek...olsun ama armağanlarımız yavrularımız icin deger...deger...

Herkese günaydın :) sabah sabah mide bulantilariyla uyanan arkadaslara selam olsun:)hep bulantı olur ama kusmazdim dün aksam o da oldu. Artık adını bile duyunca tiksindigim yiyecekler var.azcik fazla yesem çıkartıyorum az yesem midemde kazı calışması oluyor resmen be yapacağımı şaşırdım ilaçları içerken bile zorlanıyorum sırf bu yüzden suyu sade bile icsem ilaç kokusu geliyor ağzıma allahım geçsin bu dönemler artık korkuyorum sınıftan da midem bulanarak cikicam diye

sanada güaydın canım inşallah bulantıların tez zamanda geçer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…