hahaaaa maşallahZeytin dedin..
bir adet pudingin üzerine hemen gidip aldım mutfaktan ve 10 . Yü ağız,a atıyorum.. Ya benim icimde canavar mı vaaaarrr
Hele var ya bı de doğumdan sonra sutum olsun diye bı yemeler bı yemelerrrr...nasil nasil alınacak kilolar...degil vermek...olsun ama armağanlarımız yavrularımız icin deger...deger...
Herkese günaydın :) sabah sabah mide bulantilariyla uyanan arkadaslara selam olsun:)hep bulantı olur ama kusmazdim dün aksam o da oldu. Artık adını bile duyunca tiksindigim yiyecekler var.azcik fazla yesem çıkartıyorum az yesem midemde kazı calışması oluyor resmen be yapacağımı şaşırdım ilaçları içerken bile zorlanıyorum sırf bu yüzden suyu sade bile icsem ilaç kokusu geliyor ağzımaallahım geçsin bu dönemler artık korkuyorum sınıftan da midem bulanarak cikicam diye
Benim geçen hafta vardı bulantılar bu hafta iyi geçti allaha şükür ama hala et görmek istemiyorum...Günaydın kızlar nasılsınız bakalım hamişler bebişleş bulantılar devam mı benim devam valla iki gündür iyidi bugün gene kustum ya bi geçse şu bulantı ve kusmalar...
Kaplang'cım nasılsın doktora gittin dün ne dedi doktor))
Benim geçen hafta vardı bulantılar bu hafta iyi geçti allaha şükür ama hala et görmek istemiyorum...
Benim geçen hafta vardı bulantılar bu hafta iyi geçti allaha şükür ama hala et görmek istemiyorum...
Aynen bende görünce aklıma gelince midem bulanıyor ben şimdi daha kötüyüm ya karın ağrımda başladı....umarım kötü bişi yoktur...
sut ıcın enn guselıı ve kg yapmayanı su saf sudur canımm yemek bahene ama bebek emdıkce ıcın ezılıyor ve mutfaga kosuyorsun yanı kostugun sey senn nefsın ıcın sut ıcın degıl tatlımm su yeterlı yanı bebek ıcınnnSütün %90 suymuy yemeğe deği suya devam edicez artık dikkat etmek lazım doğumdan sonra :)) süt yapıyor diye herşey yenemek lazım yoksa fil gibi oluruz :)))
aynen kurbanda etle cok ugrasınca goruntusu gozumun onune gelınce bıle og lıyorum bulantılr artıyor benım cunku dunnn cok az yedım aksamaca 1 tabal ancak yemısımdırr esım kızıyor ye dıye kan yapsın dıee ama nafılee sbh 6 ,5 dogru uyandım namazı kıldım ıcım ezıldı esıme dedım kalk erkekn kalk acıktım sende yekı ıstahım olsun dıe gene pekmezlı tahın lı coregı ancak zor zor yedım sımdıde 3-4 cubuk kraker yedım ıstahımm sıfır!!!!!!!!!!!!!!!!!!yemek gorunce ogg luyorummm sbh esıme melemen ıcınn sogan kızartıyordumm kızartıp kur an ın basına gectım ıraz ouyum dıe basında ögg ledımkı nasıl kendımden korkuyorumm ulaaaaaAynen bende görünce aklıma gelince midem bulanıyor ben şimdi daha kötüyüm ya karın ağrımda başladı....umarım kötü bişi yoktur...
sut ıcın enn guselıı ve kg yapmayanı su saf sudur canımm yemek bahene ama bebek emdıkce ıcın ezılıyor ve mutfaga kosuyorsun yanı kostugun sey senn nefsın ıcın sut ıcın degıl tatlımm su yeterlı yanı bebek ıcınnn
aynen kurbanda etle cok ugrasınca goruntusu gozumun onune gelınce bıle og lıyorum bulantılr artıyor benım cunku dunnn cok az yedım aksamaca 1 tabal ancak yemısımdırr esım kızıyor ye dıye kan yapsın dıee ama nafılee sbh 6 ,5 dogru uyandım namazı kıldım ıcım ezıldı esıme dedım kalk erkekn kalk acıktım sende yekı ıstahım olsun dıe gene pekmezlı tahın lı coregı ancak zor zor yedım sımdıde 3-4 cubuk kraker yedım ıstahımm sıfır!!!!!!!!!!!!!!!!!!yemek gorunce ogg luyorummm sbh esıme melemen ıcınn sogan kızartıyordumm kızartıp kur an ın basına gectım ıraz ouyum dıe basında ögg ledımkı nasıl kendımden korkuyorumm ulaaaaa:26::26::26::26: bır acayıp oldum gıtıtııı hheheheheh hayırlısıı surda cumaya ne kaldıkı canımmmm bebegmı goreceemmmm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh esım dıyor ben ne yaparım acaba(ılk defa gorecekya) pekte romantıgızzzzzzzzzzzzzzzz koçişlee cok suku r rabbım huzurumuzu berketımızıı mutlulugumuzu daımm etsın ınsallahhhhhhhhhh kısmetınle gell bebegımmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bugn eltıme davetlıyızz buyk oglunun dogum gunu vardı hem hafta sonu dedıı o bahane ıl etoplasalım dıyee kv ıle oraya gıdecegızz aksamda kocısler gelecek ıs cıkısı yarın gorusmek uzere ınsalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gıdıp de susleneyımm bariiii
çoooooooooooookk geç kaldım ama bendeee bendeeeeeeeeeeeeeee benide ekleyinnnnnn lütfeeeeeeeeeeeeeennn.....günaydınlar.
hayırlı cumalar
dün geceden beri bulantım var sabah çok fena oldum diş fırçalayamıyorum artık.gecede hiç uyuyamadım hiç.
bu arada uyuyamazken gece aklıma birşey geldi bilmem ne dersiniz hergün birimiz için dua okusak sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamız için ilk sayfaya onun listesinide koyarım ben .mesela ilk gün hepimiz kkarabiber için, ikinci gün suzan, üçüncü gün efsunn .... gibi. bilmiyorum ne dersiniz ama şu süreçte dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok bebeklerimiz için.hele de birbirini tanımayan insanların duası çok daha makbuldur herhalde inşallah yani.dua olarak da ayetel kürsi geldi aklıma.herkes katılmayabilir günde 5 kişi 1 kere okusa bile ne kadar güzel olur
ne dersiniz?
inşallah yoktur canım az kaldı bitecek 2 - 3 hafta sonra inşallah hepimizin bir sıkıntısı kalmayacak....
ayyyyyyyyyyyyyyyy1 saattir geçmiş okuyorum... size kocamann bir tebrikkk koydum kızlarr bir gün 25-30 sayfa biriktirmişiniiizzzzzzzzzzz............. ama hepsinide okudummmmm
çoooooooooooookk geç kaldım ama bendeee bendeeeeeeeeeeeeeee benide ekleyinnnnnn lütfeeeeeeeeeeeeeennn.....
oyyyyyyyyy Allahımmmm göbiş pırtlamış vallaa femolovee... sivri gibii heee senin miniş erkek olmasın...
sorma canim one dogru gidiyorum Allah kerim bakalim ne cikacak
İnşallah hayırlı evlat olurr... cinsiyetler dökülseydi bir birrr meraktan çatlıcam vallaaa... ama ben rüyamda hep kız görüyorum banada erkek gibi geliyo hayırlısı olur inşallahhh....
kızlarrr belkı bu konu ıcın cok erken ama fıkır topluyorum
bebeşinize yatak odası takımı almayı düşünüyormusunuz yanı beşik dolap şifonıyer tam takım yanı
bana suan ıcın gereksız gelıyo nerdeyse 1 yılı yakın zaten bızım odamızda kalıcak esyalar ise süs gibi baska odada kalacak görcukce kullanmadan sıkılıcam :26:
sızın fıkırlerınız neler bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?