2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın anneler
kızlar bu bulantılar tez zamanda geçer inş.
ben zaten bulantı ilacı kullanıyodum ama ona rağmen kusuyodum
ama hamd olsun iki günüdür bulantı var ama kusma kalmadı

kızlarr gunaydınnn

canım sıkıldı forumdakı dogum hıkayelerını okudum benı neler beklıyo bılmek ıstedım az cok. ay allahım salya sumuk aglıyorum
kimi cok duygusal cok kolay dogum olmus, kımı ıse aman allahımmm

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım hamişler bebişleş bulantılar devam mı benim devam valla iki gündür iyidi bugün gene kustum ya bi geçse şu bulantı ve kusmalar...
Kaplang'cım nasılsın doktora gittin dün ne dedi doktor ))

Hele var ya bı de doğumdan sonra sutum olsun diye bı yemeler bı yemelerrrr...nasil nasil alınacak kilolar...degil vermek...olsun ama armağanlarımız yavrularımız icin deger...deger...

Sütün %90 suymuy yemeğe deği suya devam edicez artık dikkat etmek lazım doğumdan sonra :)) süt yapıyor diye herşey yenemek lazım yoksa fil gibi oluruz :)))

Günaydın canım tez zamanda geçer inşallah. Kaçıncı haftandasın. Neyseki bende bulantı tiskinme sorunu yok ben suan 9+5 im ilk baştan beri hiç bi sorun yaşamadım bulantı yönünden.

Benim geçen hafta vardı bulantılar bu hafta iyi geçti allaha şükür ama hala et görmek istemiyorum...

Sütün %90 suymuy yemeğe deği suya devam edicez artık dikkat etmek lazım doğumdan sonra :)) süt yapıyor diye herşey yenemek lazım yoksa fil gibi oluruz :)))
sut ıcın enn guselıı ve kg yapmayanı su saf sudur canımm yemek bahene ama bebek emdıkce ıcın ezılıyor ve mutfaga kosuyorsun yanı kostugun sey senn nefsın ıcın sut ıcın degıl tatlımm su yeterlı yanı bebek ıcınnn

Aynen bende görünce aklıma gelince midem bulanıyor ben şimdi daha kötüyüm ya karın ağrımda başladı....umarım kötü bişi yoktur...
aynen kurbanda etle cok ugrasınca goruntusu gozumun onune gelınce bıle og lıyorum bulantılr artıyor benım cunku dunnn cok az yedım aksamaca 1 tabal ancak yemısımdırr esım kızıyor ye dıye kan yapsın dıee ama nafılee sbh 6 ,5 dogru uyandım namazı kıldım ıcım ezıldı esıme dedım kalk erkekn kalk acıktım sende yekı ıstahım olsun dıe gene pekmezlı tahın lı coregı ancak zor zor yedım sımdıde 3-4 cubuk kraker yedım ıstahımm sıfır!!!!!!!!!!!!!!!!!!yemek gorunce ogg luyorummm sbh esıme melemen ıcınn sogan kızartıyordumm kızartıp kur an ın basına gectım ıraz ouyum dıe basında ögg ledımkı nasıl kendımden korkuyorumm ulaaaaa:26::26::26::26:bır acayıp oldum gıtıtııı hheheheheh hayırlısıı surda cumaya ne kaldıkı canımmmm bebegmı goreceemmmm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhesım dıyor ben ne yaparım acaba(ılk defa gorecekya)pekte romantıgızzzzzzzzzzzzzzzzkoçişlee cok suku r rabbım huzurumuzu berketımızıı mutlulugumuzu daımm etsın ınsallahhhhhhhhhh kısmetınle gell bebegımmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bugn eltıme davetlıyızz buyk oglunun dogum gunu vardı hem hafta sonu dedıı o bahane ıl etoplasalım dıyee kv ıle oraya gıdecegızz aksamda kocısler gelecek ıs cıkısı yarın gorusmek uzere ınsalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gıdıp de susleneyımm bariiii

Allah Mutluluğunuzu artırsın canım bende yiyemiyorum eşim kızıyor banada biz bebğim kalp atışını duyduk eşim tüylerim diken diken oldu dedi benimde öyle çok harika br duygu benim kontrole var daha karın ağrım şiddetlendi işteyim izin alıp gideceyim daha kötü olursa allahım yardımcımız olsun...

ayyyyyyyyyyyyyyyy 1 saattir geçmiş okuyorum... size kocamann bir tebrikkk koydum kızlarr bir gün 25-30 sayfa biriktirmişiniiizzzzzzzzzzz............. ama hepsinide okudummmmm

çoooooooooooookk geç kaldım ama bendeee bendeeeeeeeeeeeeeee benide ekleyinnnnnn lütfeeeeeeeeeeeeeennn.....
Eki Görüntüle 570838 kizlaaar bu dabenim gobegim 11.haftadayim

oyyyyyyyyy Allahımmmm göbiş pırtlamış vallaa femolovee... sivri gibii heee senin miniş erkek olmasın...

sorma canim one dogru gidiyorum Allah kerim bakalim ne cikacak

kızlarrr belkı bu konu ıcın cok erken ama fıkır topluyorum
bebeşinize yatak odası takımı almayı düşünüyormusunuz yanı beşik dolap şifonıyer tam takım yanı

bana suan ıcın gereksız gelıyo nerdeyse 1 yılı yakın zaten bızım odamızda kalıcak esyalar ise süs gibi baska odada kalacak görcukce kullanmadan sıkılıcam :26:
sızın fıkırlerınız neler bu konuda

İnşallah hayırlı evlat olurr... cinsiyetler dökülseydi bir birrr meraktan çatlıcam vallaaa... ama ben rüyamda hep kız görüyorum banada erkek gibi geliyo hayırlısı olur inşallahhh....

benım kadar emin olan varmı acaba ben kız ıstıyorum ama şöyle soylım neden bılmıyorum %99 erkek o kadar emınım yanı
doktor kız derse sok olur kalırım galıba. asıl ıstegım dedıgım gıbı kız

valla bebişin odası var ama mobilya için çok erken diye düşünüyorum bende... ahşap güzel bi beşik almayı düşünüyorum bide şifoniyer gibi bi dolap alırım büyüyünde bu seferde çocuk odası almak gerekicek bir sürü sıkıntı... o yüzden ben oda almıcam gibi şuanki fikrim öyle ihtiyaç duyulduğu zaman çocuk odası alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…