canım bende çift rah im var o yüzden risk grubundayım e birde öncesinde oğlumun kalbi durmuştu karnımda öle işte rabbim bunu kucagıma almayı nasip etsin inşallahakıntı bende de var ama doktorum düşük tehlikesi falan var demedi bana
hoşgeldin canımm benimde öncesinde kaybım var günde 3 progestanda ben kullanıyorum bişey olmaz allahın izniyle sürekli ya mübdiu de ama sen
akıntı bende de var ama doktorum düşük tehlikesi falan var demedi bana
Akıntı bende de var tatlım oluyo galiba hamişlik süresincee
canım bende çift rah im var o yüzden risk grubundayım e birde öncesinde oğlumun kalbi durmuştu karnımda öle işte rabbim bunu kucagıma almayı nasip etsin inşallah
çok tşk ederim önerin çok iyi zamanda geldi. peki yeri nerede acaba? ve randevulumu çalışıyor?
saol canım ya rahatlattın beni. ya insan bir tane kaybedince korkusu hep içinde oluyo. benim kaşıntı yok canım ama akıntım oluyo bide kasık ağrılarım oluyo sende durum nasıl kasık bel ağrısı varmı dr normal dedi.senin akıntı çokmu sarı benim bayağı sarı:)))
Bakırköy, Zeytinburnu olarak bizlere çok yakın canım orası. İlçe olarak da Bağcılar'a dahil. İKEA ve OTOGAR yolu var ya, TEM Mahmutbey istikametine doğru giderken solda kalıyor. Posta/Milliyet var onun karşı yoluna düşüyor.
Zaten o İKEA yolunda yol boyu reklam flamaları var ve dönüş yapacağın yerleri de ok işaretiyle vermiş hastane. Kocaman bir hastane, Türkiye'nin en büyük özel hastane kompleksiymiş, acil durumlar için helikopter pisti bile var yani düşün, tedbirler sıkı. Bak hiç pişman olmazsın canım inan bana. Ben de orada devam edeceğim inşallah... İnşallah adet olmam, takibe gerek kalmaz ve ben direk gebelik için giderim devamındaRandevu telefonla da alabiliyorsun, online olarak da talep edebiliyorsun. Web adresinden de inceleyebilirsin canım;
Medipol Mega Hastaneler Kompleksi - Anasayfa
canım tşk ederim yardımcı olduğun için, eşimlede konuşup son kararımı vericem artık.. allah sanada en kısa zamanda gebelik nasip eder inşallah amin.. 1,5 hafta nasıl geçecek zor duruyorum:)
acaba benim gibi karın ağrısı çeken varmı çok merak ediyorum. heryerde araştırdım daha net kimseyi bulamadım.. bhcg pazartesi 80, dünde 265 çıktı. ama karın ağrısı sürekli var.. o yüzden bir an önce zamanın geçmesini istiyorum strese giriyorum..
acaba benim gibi karın ağrısı çeken varmı çok merak ediyorum. heryerde araştırdım daha net kimseyi bulamadım.. bhcg pazartesi 80, dünde 265 çıktı. ama karın ağrısı sürekli var.. o yüzden bir an önce zamanın geçmesini istiyorum strese giriyorum..
artışş baya güzel canımmm....adet olacakmışsın gibi mi ağrıı.....bilemiyorum kiii herkes farklı belirtiler yaşıyor hamilelikte...ama aşırı kasık ağrısı ve karın ağrısı düşük tehlikesi olabilirrr...ama iyi düşün iyi şeyler olsun rahim genişliyor yeni düzene adapte oluyor belki onun ağrısıdır
bende de olmadık yerlerde çıktı yaa burunla dudak arasında biyerde çıktı hayatımda görmemiştimKilo almadan olmaz da önemli olan fazla almamak.Bende sivilcelendim onlara bakıyorum gidip gelip
evet canım yine bebeciğim geldiaaaaa minikkelebek tekrar mı hamile kaldınn.çok sevindimmmm..inş bu sefer bebeişin seninle kalır:)
hoş buldum tatlım ilk gebeliğimde ilk denemeydi bu da öyle oldu çok şükür allahımminikkelebek de gelmiş hoşgeldin tatlım...kürtaj ve düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyo derlerdi biz kanıtıyız galiba korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldık....3 gün öncesinden öğrenmen de iyi olmuşşşş:)
bu arada benim hiç belirtim yok her zamanki gibiyim ben normalde de tatlıcıyım....yavaş yavaşşş bebişimeee alıştım artık...konuşuyoruzz:)söz verdi bana beni bırakıp gitmeyecek.annesini hiç üzmeyecek..............sizinkilere de söz verdirin annelerii:)
benimde karnım şiş,sert ve ağrı var. sanki karnımı kemiriyorlar:)) bhcg dün 265 çıktı..
canım bende de ağrı var yaa 2 gündür çok şiddetliydi bugün hafifledi biraz ama hala varacaba benim gibi karın ağrısı çeken varmı çok merak ediyorum. heryerde araştırdım daha net kimseyi bulamadım.. bhcg pazartesi 80, dünde 265 çıktı. ama karın ağrısı sürekli var.. o yüzden bir an önce zamanın geçmesini istiyorum strese giriyorum..
hiç rahatsız değilim olsun varsın
ama arada kasıklarım bi 15-20 saniye kadar batıyo sonra geçiyo sizinde aynı demi korkuyorum ben :18::18::18:
geçen seferde öleydi çünki
Merhaba bayanlar.
Ekim sonu ve Kasım ayında pozitifi görüp Temmuz ayında anne olacaklar burada toplanıyoruz inşallah.
Hadi bakalım gelsin bebişleerr, müjdeleri paylaşıp, hamilelik sürecine buradan devam inşallah.
Temennim bu ay ben dahil hamile olmayı bekleyen herkesin anne olabilmesi
Son Adet Tarihlerinizi yazmayı unutmayınız, gözden kaçırmamak adına özel mesaj da gönderirseniz iyi olur.
Profilin altında yer alan hamilelik takvimini yapmak için;
Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Değişiklikleri Kaydet
İşlem tamamdır kızlaaar
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ALLAH'IM, SEN BU AY HAMİLE HABERİNİ ALAN ANNİŞ ADAYLARINA SAĞLIKLI, SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET YA RABBİM...
AMİN
[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]Hamiş Anniş Adayımız
[/TD]
[TD]Son Adet Tarihi
[/TD]
[TD]Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angel2121
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]1 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hamham
[/TD]
[TD]23 Eylül
[/TD]
[TD]1 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esraezgi
[/TD]
[TD]24 Eylül
[/TD]
[TD]2 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Femolove
[/TD]
[TD]24 Eylül
[/TD]
[TD]2 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A.sena
[/TD]
[TD]24 Eylül
[/TD]
[TD]2 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19asos03
[/TD]
[TD]24 Eylül
[/TD]
[TD]2 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuubii
[/TD]
[TD]25 Eylül
[/TD]
[TD]3 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gullumsun
[/TD]
[TD]25 Eylül
[/TD]
[TD]3 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rose29
[/TD]
[TD]26 Eylül
[/TD]
[TD]4 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nehirası
[/TD]
[TD]26 Eylül
[/TD]
[TD]4 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gocmenkuslar
[/TD]
[TD]26 Eylül
[/TD]
[TD]4 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Sare_
[/TD]
[TD]27 Eylül
[/TD]
[TD]5 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peripek
[/TD]
[TD]28 Eylül
[/TD]
[TD]6 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Moda86
[/TD]
[TD]28 Eylül
[/TD]
[TD]6 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetee
[/TD]
[TD]29 Eylül
[/TD]
[TD]7 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blgn08
[/TD]
[TD]30 Eylül
[/TD]
[TD]8 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İrmegan
[/TD]
[TD]30 Eylül
[/TD]
[TD]8 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gksmry
[/TD]
[TD]1 Ekim
[/TD]
[TD]9 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nlgunozkan23
[/TD]
[TD]2 Ekim
[/TD]
[TD]10 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fb7981
[/TD]
[TD]4 Ekim
[/TD]
[TD]12 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Miniiikkelebek
[/TD]
[TD]6 Ekim
[/TD]
[TD]14 Temmuz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Rica ederim canım, ben de duan için teşekkür ediyorum
Doktor için 1,5 hafta bekleme canım. Yarın da Beta HCG ölçtür, sonucu al, doktora git, dediğim hastaneye git bak yarın, muayene ücretsiz nasılsa. Karın ağrısı pek iyi değil, olur da ağrının şiddeti artarsa hemen hastaneye acile gidin. Allah korusun dış gebelik v.s. olabiliyormuş bu gibi belirtilerde. Bebek karın boşluğuna ya da tüplere yerleşmeye çalışabiliyormuş. Bana Mart ayındaki düşüğümde öyle söylemişti doktor, düşük veya dış gebelikdi durumum. Düşükde değil de dış gebelikte karında ağrı olurmuş, ağrın olursa hemen acile git demişti doktorum. Çünkü geç kalınırsa Allah korusun annenin hayatı tehlikeye girebiliyormuş, tüplerini de kaybedebiliyormuş geç müdahale sonucu. Benim neyse ki düşük oldu, karın ağrım falan olmadı, dış gebelik olmadı canım. Bunları açık açık anlattım canım kusura bakma nolur, kötü düşünme ve korkma da sakın, ama yine de bu söylediklerim kulağının bir köşesinde olsun. Allah korusun canım, ama sen yarın mutlaka Beta HCG ölçtür ve doktora git mutlaka
kızlarr bende dün gebe oldugumuogrendımmm 4 senden sonra ılk defaa yasadım bu duyguyuuu yaa bat 29 eylul yarın ıkıncı kana gıdecegımm dua edın ne olurr nette baktımm tahmını dogum 6 temmuz yazıyorrr kısmet artıkk hele bır kesemızı gorelımdeee
benm degerymm dun kan da beta477 cıktı nasıl sızcee yarına ıkıye katlarrmıyızzz bebegımleee ne dersınız moral verın banaa destek olunn lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?