2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
akıntı bende de var ama doktorum düşük tehlikesi falan var demedi bana
canım bende çift rah im var o yüzden risk grubundayım e birde öncesinde oğlumun kalbi durmuştu karnımda öle işte rabbim bunu kucagıma almayı nasip etsin inşallah

hoşgeldin canımm benimde öncesinde kaybım var günde 3 progestanda ben kullanıyorum bişey olmaz allahın izniyle sürekli ya mübdiu de ama sen

saol canım tşk ediyorum iyi dileklerin için. rabbim yüzümüze gülsün bi daha bu şeyleri yaşamayalım. bende günde 2 progestan alacam inş. duayı sürekli okuyacam allah razı olsun. birbirimize dua edelim

çok tşk ederim önerin çok iyi zamanda geldi. peki yeri nerede acaba? ve randevulumu çalışıyor?

Bakırköy, Zeytinburnu olarak bizlere çok yakın canım orası. İlçe olarak da Bağcılar'a dahil. İKEA ve OTOGAR yolu var ya, TEM Mahmutbey istikametine doğru giderken solda kalıyor. Posta/Milliyet var onun karşı yoluna düşüyor.
Zaten o İKEA yolunda yol boyu reklam flamaları var ve dönüş yapacağın yerleri de ok işaretiyle vermiş hastane. Kocaman bir hastane, Türkiye'nin en büyük özel hastane kompleksiymiş, acil durumlar için helikopter pisti bile var yani düşün, t
edbirler sıkı. Bak hiç pişman olmazsın canım inan bana. Ben de orada devam edeceğim inşallah... İnşallah adet olmam, takibe gerek kalmaz ve ben direk gebelik için giderim devamında Randevu telefonla da alabiliyorsun, online olarak da talep edebiliyorsun. Web adresinden de inceleyebilirsin canım;
Medipol Mega Hastaneler Kompleksi - Anasayfa

Son düzenleme:

canım benim benim de tek belirtim akıntı.günlük ped kullanıyorum..sarımsı falan benimki de araştırdım normalmiş..tabiii rengii önemliii şeffaff beyaz veya sarımsı kokusuz olması lazım ben doktora gitmedim ama netten araştırdım hatta buraya da yazmıştım benim gibi olan var mı diyee ....canımızı sıkmayalım

kızlar ben de 2012 temmuz annesiyim şimdi Allah bağışlasın 3 aylık oldu kızım. Sizleri görünce çok duygulandım benim için zaman çabucak geçmiş hamileliğin keyfini çıkarın benim 6. haftamda bulantım başlamıştı son ayımda da alerjik sorunlarım olmuştu ama tümbunlar bebeğini kucağına alınca unutuluyor normal doğum yaptım doğumum da çok kolay oldu inşallah sizler de sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz meleklerinize

canım tşk ederim yardımcı olduğun için, eşimlede konuşup son kararımı vericem artık.. allah sanada en kısa zamanda gebelik nasip eder inşallah amin.. 1,5 hafta nasıl geçecek zor duruyorum:)

acaba benim gibi karın ağrısı çeken varmı çok merak ediyorum. heryerde araştırdım daha net kimseyi bulamadım.. bhcg pazartesi 80, dünde 265 çıktı. ama karın ağrısı sürekli var.. o yüzden bir an önce zamanın geçmesini istiyorum strese giriyorum..

kızlar benim de aklıma takılan bir soruu varr biraz özel amaaa........şu ilişki konusu....biz gün aşırı ilişkii düzenindeydikk ama şimdii hamile kalıncaa nasıl yapcaz bilemedim....daha öncekinde aynen devam ettik onunla alakası yok ama tabii bebeği kaybettik...
doktora giden arkadaşlar sordular mı....ben de gidince soracam tabiii.nette araştırdım düşük tehlikesi yoksa bir sorun olmaz diyor...
siz ne yapıyosunuz????????bana kalsaaa hiç olmazsa da olur ama eşimmmmmm!!!!!!!!!!!!!!11

canım tşk ederim yardımcı olduğun için, eşimlede konuşup son kararımı vericem artık.. allah sanada en kısa zamanda gebelik nasip eder inşallah amin.. 1,5 hafta nasıl geçecek zor duruyorum:)

Rica ederim canım, ben de duan için teşekkür ediyorum
Doktor için 1,5 hafta bekleme canım. Yarın da Beta HCG ölçtür, sonucu al, doktora git, dediğim hastaneye git bak yarın, muayene ücretsiz nasılsa. Karın ağrısı pek iyi değil, olur da ağrının şiddeti artarsa hemen hastaneye acile gidin. Allah korusun dış gebelik v.s. olabiliyormuş bu gibi belirtilerde. Bebek karın boşluğuna ya da tüplere yerleşmeye çalışabiliyormuş. Bana Mart ayındaki düşüğümde öyle söylemişti doktor, düşük veya dış gebelikdi durumum. Düşükde değil de dış gebelikte karında ağrı olurmuş, ağrın olursa hemen acile git demişti doktorum. Çünkü geç kalınırsa Allah korusun annenin hayatı tehlikeye girebiliyormuş, tüplerini de kaybedebiliyormuş geç müdahale sonucu. Benim neyse ki düşük oldu, karın ağrım falan olmadı, dış gebelik olmadı canım. Bunları açık açık anlattım canım kusura bakma nolur, kötü düşünme ve korkma da sakın, ama yine de bu söylediklerim kulağının bir köşesinde olsun. Allah korusun canım, ama sen yarın mutlaka Beta HCG ölçtür ve doktora git mutlaka

artışş baya güzel canımmm....adet olacakmışsın gibi mi ağrıı.....bilemiyorum kiii herkes farklı belirtiler yaşıyor hamilelikte...ama aşırı kasık ağrısı ve karın ağrısı düşük tehlikesi olabilirrr...ama iyi düşün iyi şeyler olsun rahim genişliyor yeni düzene adapte oluyor belki onun ağrısıdır

karın ağrım var ama öyle çok rahatsız edici değil, sanki içimde bir şeyler kıtır kıtır beni kemiriyor, karnıma kelebek kaçmış gibi sanki:)) adet olacakmışımda olamıyorum gibi bir ağrı bendeki. ne artıyor ne azalıyor. akıntı, göğüslerde sertleşme,bulantı,kusma gibi rahatsızlıklarım yok. sadece ağrı var.. düşükten çok dış gebelikten korkuyorum..

Kilo almadan olmaz da önemli olan fazla almamak.Bende sivilcelendim onlara bakıyorum gidip gelip
bende de olmadık yerlerde çıktı yaa burunla dudak arasında biyerde çıktı hayatımda görmemiştim

aaaaa minikkelebek tekrar mı hamile kaldınn.çok sevindimmmm..inş bu sefer bebeişin seninle kalır:)
evet canım yine bebeciğim geldi
inşallah bu defa doğururum
hoş buldum tatlım ilk gebeliğimde ilk denemeydi bu da öyle oldu çok şükür allahım
ben de kan testine kadar inanamicam sanırım
sarı bi yeleği var bebecimin öpüyom konuşuyom minnacık bişey yaa
yesin annesi onun totoşunu
benimde karnım şiş,sert ve ağrı var. sanki karnımı kemiriyorlar:)) bhcg dün 265 çıktı..
canım bende de ağrı var yaa 2 gündür çok şiddetliydi bugün hafifledi biraz ama hala var
korkuyorum yine düşük yapçam diye offf
ben daha tahlil yaptırmadım idrarda çıkyo henüz
hiç rahatsız değilim olsun varsın
ama arada kasıklarım bi 15-20 saniye kadar batıyo sonra geçiyo sizinde aynı demi korkuyorum ben :18::18::18:
geçen seferde öleydi çünki

bende de vaaar olmasın olmasın

kızlarr bende dün gebe oldugumuogrendımmm 4 senden sonra ılk defaa yasadım bu duyguyuuu yaa bat 29 eylul yarın ıkıncı kana gıdecegımm dua edın ne olurr nette baktımm tahmını dogum 6 temmuz yazıyorrr kısmet artıkk hele bır kesemızı gorelımdeee

benm degerymm dun kan da beta 477 cıktı nasıl sızcee yarına ıkıye katlarrmıyızzz bebegımleee ne dersınız moral verın banaa destek olunn lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet canım benim bende dış gebelikten korkuyorum. bhcg artışım iyi fakat devamındada böyle devam edecekmi bilmiyorum. aslında yarın kan tahlili yaptırasım var fakat hafif kansızlık var bende o yüzdende sürekli canım istediği gibi kan vererekte kan kaybetmek istemiyorum. çünkü doktor haftaya perşembe gel dedi muhtemelen o zamanda kan isteyecek. 2 tüp bu hafta verdim. 1 tüp yarın versem, 1 tüpte haftaya sıkıntı olur diye korkuyorum. o yüzden 1 hafta daha bekliyim en iyisi en geç perşembe günü tahlilimi yaptırayım diyorum. sen ne dersin yarın yaptırayım mı? bu arada karın ağrısı sanki içimi kıtır kıtır kemiriyor bişiler ve adet olacakmışım gibi bir ağrı. başka hiç bir belirtim akıntım sızıntım yok. sadece ağrı var ama öyle çok kötü değil. mesele çömelip kalktığımda daha fazla artıyo. acaba rahmin organlara baskısındanmı kaynaklanıyor bilemiyorum.. ne zormuş bu işler ya

canım tebrik ederim allah hayırlı bir gebelik nasip eder inşallah sanada. benimde son adetim 29 eylüldeydi. ve 28 günde bir adet oluyodum. cumartesi gelmesi lazımdı gelmedi bende hamileyim. benim bhcg 265 çıktı dün. seninki 477. daha iyi böyle olması. diğer kan tahlilini yarınmı yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…