benım kadar emin olan varmı acababen kız ıstıyorum ama şöyle soylım neden bılmıyorum %99 erkek o kadar emınım yanı
doktor kız derse sok olur kalırım galıba. asıl ıstegım dedıgım gıbı kız
yaaaa bende bi o kadar eminim erkek olacak gibi ama bi sürpriz olurda kız olursa çok şaşırırım vedee çooooooooooookkk sevinirim.. babamızda deli gibi kız istiyo.. onlar 3 erkek kardeşler ailelerinde pek kız yok deli gibi kız istiyo.. Rabbim hayırlı olanını verir İnşallah...
Merhaba kizlar aksam tuvalete gittim ve kan geldi tabi. Apar topar hastaneye gittik allahima cok sukur bebisim yerinde kalbide atiyordu:))) ama korktum idrar tahlili yapildi idrarla alakali. Olabilirmis benden once hastaneye 16 haftalik bir hamile gitmis ondanda kan gelince yazik cok korkmus onunda idrrinda sikinti cikms kizlar bol bol su tuketin ki ben cok su ictigim halde sikinti cikti
aynenn bızımkıde 2 erkek kardes senın dedıgın gıbı sulalede kız sayılı. kız evlat daha hayırlı ya kızın oldugu aıle daha samımı oluyo erkek cocuk daha serın soguk aileye. erkek olursa kız olana kadar devamallahım hayırlı saglıklı veersın ınsallahh
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım hamişler bebişleş bulantılar devam mı benim devam valla iki gündür iyidi bugün gene kustum ya bi geçse şu bulantı ve kusmalar...
Kaplang'cım nasılsın doktora gittin dün ne dedi doktor))
Merhaba kizlar aksam tuvalete gittim ve kan geldi tabi. Apar topar hastaneye gittik allahima cok sukur bebisim yerinde kalbide atiyordu:))) ama korktum idrar tahlili yapildi idrarla alakali. Olabilirmis benden once hastaneye 16 haftalik bir hamile gitmis ondanda kan gelince yazik cok korkmus onunda idrrinda sikinti cikms kizlar bol bol su tuketin ki ben cok su ictigim halde sikinti cikti
Bu hafta o kadar yoğundum ki aklimdasin ama bulusamadik su iki adım yerde seninle..Ozel mesaj hakkın oldu mü artık peki..
cnm bende katılmak isterim dua listesine,benide eklermisin
ayyyyyyyyyyyyyyyy1 saattir geçmiş okuyorum... size kocamann bir tebrikkk koydum kızlarr bir gün 25-30 sayfa biriktirmişiniiizzzzzzzzzzz............. ama hepsinide okudummmmm
çoooooooooooookk geç kaldım ama bendeee bendeeeeeeeeeeeeeee benide ekleyinnnnnn lütfeeeeeeeeeeeeeennn.....
oyyyyyyyyy Allahımmmm göbiş pırtlamış vallaa femolovee... sivri gibii heee senin miniş erkek olmasın...
doktrum 2 hafta sonra bitecek balayına çıkacaksın dedi
deli gibi bekliyorum şu an
Öyle tabi,benim fix değişmeyen bulantı düzenim şöyle:)
Sabah yataktan kalkınca başlıyor,biraz mücadele edeyim diyorum ne mümkün,
koştur koştur wc ye,ya kuru kuru öğürtü,karnım aç olduğu için,çıkaracak bir şey de olmadığı için,
acı su,safrabol gözyaşı eşliğinde ve yüksek sesli öğürtüler
İşte bu sesten utanıyorum ben,havalandırma boşluğundan duyuyordur alt kat mutlaka.
Öğleye doğru yine bulantı gitmiyor ama alışıyorum.
ve gece yatağa girince,tam yatıyorum hobaaaa wc...
Haliyle çıkarma oluyor o saatte...
Sabahları iyi bir kahvaltı yapabildiysem de,başarabilmişsem haftada 1 belki,
muhakkak çıkıyor.
O yüzden bir kuru gevrek kemiriyorum sabahları...Simit yani,biz İzmir'liler gevrek deriz de :)
midemi bulandırmayan tek şey!
ay lütfen o balayı hemen gelsin ölücem bulantıdan
inşallah benimde öyle olmaz ne zaman başladı bulantın, bende bulantım yok diye diye başlatmasam bari
kızlarrr belkı bu konu ıcın cok erken ama fıkır topluyorum
bebeşinize yatak odası takımı almayı düşünüyormusunuz yanı beşik dolap şifonıyer tam takım yanı
bana suan ıcın gereksız gelıyo nerdeyse 1 yılı yakın zaten bızım odamızda kalıcak esyalar ise süs gibi baska odada kalacak görcukce kullanmadan sıkılıcam :26:
sızın fıkırlerınız neler bu konuda
yaaaa bende bi o kadar eminim erkek olacak gibi ama bi sürpriz olurda kız olursa çok şaşırırım vedee çooooooooooookkk sevinirim.. babamızda deli gibi kız istiyo.. onlar 3 erkek kardeşler ailelerinde pek kız yok deli gibi kız istiyo.. Rabbim hayırlı olanını verir İnşallah...
bende emin olabilrisin ki deli gbi bekliyorum
Benimde rüyalarımda erkek belirtiler erkek yönünde ilk başından beti içimden erkek geçiyor Çin takvimi erkek kız olursa çok şaşırıcam ama kızda olsa erkekte olsa çok mutlu olucam yeterki Rabbim sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip etsin..
ya bişe dicem bencillikten değildeböyle benden başka bulantıyla başı dertte insan görünce bi rahatlama geliyor bana okudukça iyileşiyorum psikolojik yanıda var sanırım mesela kociş bana ne kadar iyi davranırsa benim bulnatım okadar azalıyor. sizde nasıl oluyor yoksa ben delirmeyemi başladım :26:
Allah nasip ederse biz almayı düşünüyoruz canım kızda olsa erkekte olsa düz beyaz düşünüyoruz aksesuarlarını cinsiyetine göre renkli yaparız modasına geçmez diye düşündük birde yatak odasına yan beşiği normalde gece yanımızda yatar gündüzleri odasındaki beşiğe koyarız diye düşündük Allah nasip ederse inşallah.
benim hayatım boyunca hep erkek bebeiş istedim çok hayaller kurdum ve içime tabiki erkek diye doğuyor rüyamda bile gördüm kocişin minyatürüydü umarım huyu benzemez işte ablamda erkek görmüş herkeste erkek diyor bi kociş kız diye tutturdu bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?