2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yaaaa bende bi o kadar eminim erkek olacak gibi ama bi sürpriz olurda kız olursa çok şaşırırım vedee çooooooooooookkk sevinirim.. babamızda deli gibi kız istiyo.. onlar 3 erkek kardeşler ailelerinde pek kız yok deli gibi kız istiyo.. Rabbim hayırlı olanını verir İnşallah...

Merhaba kizlar aksam tuvalete gittim ve kan geldi tabi. Apar topar hastaneye gittik allahima cok sukur bebisim yerinde kalbide atiyordu:))) ama korktum idrar tahlili yapildi idrarla alakali. Olabilirmis benden once hastaneye 16 haftalik bir hamile gitmis ondanda kan gelince yazik cok korkmus onunda idrrinda sikinti cikms kizlar bol bol su tuketin ki ben cok su ictigim halde sikinti cikti

aynenn bızımkıde 2 erkek kardes senın dedıgın gıbı sulalede kız sayılı. kız evlat daha hayırlı ya kızın oldugu aıle daha samımı oluyo erkek cocuk daha serın soguk aileye. erkek olursa kız olana kadar devam allahım hayırlı saglıklı veersın ınsallahh

canım çok geçmiş olsunn bol bol yat ve dinlen.. bebişin sağlıklıymış çok şükür.. bende pek su içemiyorum içmemiz lazım ama maalesef olmuyo işte... Rabbim bebişleri korusuunnnn...

aynennn ben zaten 3 tane düşünüyorum doğumdan sonra ne düşünürüm bilemem dediğin gibi kızı bulana kadar devam....

3 günde 2 kilo vermişim kusmaktan su bile içemiyorum yediğim an çıkarıyorum napcam bilemedim :S

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et, bebeğe Allahın izniyle bişey olmaz sen kendini de ihmal etme.

cnm bende katılmak isterim dua listesine,benide eklermisin

ekledim kızlar

hepinize güzel haftasonları diliyorum ben bu gün yan gelip yatmayı planlıyorum

benönceleri kusmuyordum ama çok bulantı ve tiksinmem olduğu için hiç birşey yiyemiyordum benim kociş izmirli bilirim gevreğinizi domatınızı ve tabiki çiğdemi :))) kociş bakkaldan çekirdek alamadan dönmüştü bi kez

inşallah benimde öyle olmaz ne zaman başladı bulantın, bende bulantım yok diye diye başlatmasam bari

benim 7.haftadan sonra başladı yavaş yavaş iyice kötüleşti sonra tam iyileştim sandım 3 gün yedim içitim kusmalı olarak geri döndü ne yapacağı belli değil çılgın bi bebiş olcak sanırım

Allah nasip ederse biz almayı düşünüyoruz canım kızda olsa erkekte olsa düz beyaz düşünüyoruz aksesuarlarını cinsiyetine göre renkli yaparız modasına geçmez diye düşündük birde yatak odasına yan beşiği normalde gece yanımızda yatar gündüzleri odasındaki beşiğe koyarız diye düşündük Allah nasip ederse inşallah.

Benimde rüyalarımda erkek belirtiler erkek yönünde ilk başından beti içimden erkek geçiyor Çin takvimi erkek kız olursa çok şaşırıcam ama kızda olsa erkekte olsa çok mutlu olucam yeterki Rabbim sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip etsin..

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın dediğin gibi su çok önemli canım çok içmek lazım inşallah bide bebişin seni korkutmaz canım Allah'a emanet olun .

bende emin olabilrisin ki deli gbi bekliyorum

ya bişe dicem bencillikten değilde böyle benden başka bulantıyla başı dertte insan görünce bi rahatlama geliyor bana okudukça iyileşiyorum psikolojik yanıda var sanırım mesela kociş bana ne kadar iyi davranırsa benim bulnatım okadar azalıyor. sizde nasıl oluyor yoksa ben delirmeyemi başladım:26:

benim hayatım boyunca hep erkek bebeiş istedim çok hayaller kurdum ve içime tabiki erkek diye doğuyor rüyamda bile gördüm kocişin minyatürüydü umarım huyu benzemez işte ablamda erkek görmüş herkeste erkek diyor bi kociş kız diye tutturdu bakalım hayırlısı

ya cnm benim 6. haftada başladı
ve daha iki güne kadar hiç çıkarmazasam günde en az 4 kere çıkarıyodum
ama iki günüdr iyiyim
maşşallah
dokotrda biraz rahatlattı ondan sanırsam
psikolojik olduğuna bende inanıyorum biraz

bende açıkçası kıza pembe, erkeğe mavi renk dayatılmasına karşıyım şimdiden daha unisex renkleri tercih etmeyi düşünüyorum.Beyaz başta olmak üzere sarı, turuncu, yeşil, gibi daha ziyade açık renk ağırlıklı olmasından yanayım eşyalarının. Hem benim gibi henüz ilk çocuk sahibi olacaklar için daha kullanışlı olacaktır böylesi.

Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah canım ikisininde yeri ayrı güzel olur bizden bi parça sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…