bende açıkçası kıza pembe, erkeğe mavi renk dayatılmasına karşıyım şimdiden daha unisex renkleri tercih etmeyi düşünüyorum.Beyaz başta olmak üzere sarı, turuncu, yeşil, gibi daha ziyade açık renk ağırlıklı olmasından yanayım eşyalarının. Hem benim gibi henüz ilk çocuk sahibi olacaklar için daha kullanışlı olacaktır böylesi.
Bu hafta o kadar yoğundum ki aklimdasin ama bulusamadik su iki adım yerde seninle..Ozel mesaj hakkın oldu mü artık peki..
ya cnm benim 6. haftada başladı
ve daha iki güne kadar hiç çıkarmazasam günde en az 4 kere çıkarıyodum
ama iki günüdr iyiyim
maşşallah
dokotrda biraz rahatlattı ondan sanırsam
psikolojik olduğuna bende inanıyorum biraz[/QUOTE
benim kusmalar yeni başladı hangisi daha iyi bilmiyorum
doktora p.tesi gidicem inşallah sohbet edebilrim çok yoğun adam doğurtup duruyor ilaç isticem inşallah işe yarar çalışıyorum ve gerçekten zor oluyor.
midem bulanmasa da azıcık sevinmeye halim kalsa
Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah canım ikisininde yeri ayrı güzel olur bizden bi parça sonuçta :)
Tamam canim tabiki anlayışla karşılarım...biz burda 2011 kasim anneleri ile pek bı bulusup görüşüyoruz..hatta eslerde bizimle oluyo..cok cok guzel oluyo..daha msj hakkım olmamış :/ okadar yazdım yazdım msjı gönderemedim.
ben kadınlar kulübünden kızlarla buluşacağım dedim eşim istemiyorum dedi(
ikna etmeye çalışıyorum bu aralar, onun sıkıntısı güvenlik. ondan gizli gizli de görüşemem;
güven çok önemli bizim için. bakalım bu hafta onu biraz daha rahatlatmaya çalışacağım.
bu arada medicalparka merve hanıma gittik eşimde bende beğendik çok ilgilendi defalarca
kalp atışlarını dinletti merve hanıma giden bir arkadaşım normal doğumdan korkuyorum
sezaryan yapalım demiş merve hanım her şey normal normal doğum yaparız biz seninle
demiş kızı ikna etmiş, bu çok hoşuma gitti. geriye bir tek nezahat hanım kaldı onunlada 21inde randevum.
Başka bir arkadaşımda alsancakta özel bir doktora gidiyor 2 doğumu da normal o doktor yapmış
bir daha doğursam gene ona giderim diyor medicalparka 2500 tl verceğine 900 daha ver özele
git gece 3'te bile arardım akşam 8'lerde muayeneye giderdim dedi, eşimde geç çıkıyor işten...
çok kararsızız hala bakalım.
sen nasıl oldun vedat bey düşük tehliken var demişti sanırım karıştırmıyorsam?
Peki buluşmana izin vermiyor ama burda yazdığından haberi var mı..cunku burayı tum dünya okuyor..ayni şey yani..rumuz falan hak getire...buraya bı hamileyim yazdım..o kadar cok takip eden falan oluyo ki tum izmir ve esimin is arkadaşları dahil herkesin o hafta haberi vardı..daha msj hakkım olmamış :/ okadar yazdım yazdım msjı gönderemedim.
eşime ben kadınlar kulübünden kızlarla buluşacağım dedim eşim istemiyorum dedi(
ikna etmeye çalışıyorum bu aralar, onun sıkıntısı güvenlik. ondan gizli gizli de görüşemem;
güven çok önemli bizim için. bakalım bu hafta onu biraz daha rahatlatmaya çalışacağım.
bu arada medicalparka merve hanıma gittik eşimde bende beğendik çok ilgilendi defalarca
kalp atışlarını dinletti merve hanıma giden bir arkadaşım normal doğumdan korkuyorum
sezaryan yapalım demiş merve hanım her şey normal normal doğum yaparız biz seninle
demiş kızı ikna etmiş, bu çok hoşuma gitti. geriye bir tek nezahat hanım kaldı onunlada 21inde randevum.
Başka bir arkadaşımda alsancakta özel bir doktora gidiyor 2 doğumu da normal o doktor yapmış
bir daha doğursam gene ona giderim diyor medicalparka 2500 tl verceğine 900 daha ver özele
git gece 3'te bile arardım akşam 8'lerde muayeneye giderdim dedi, eşimde geç çıkıyor işten...
çok kararsızız hala bakalım.
sen nasıl oldun vedat bey düşük tehliken var demişti sanırım karıştırmıyorsam?
ayyyyy öyle tabiki kurban olurum ben ona zaten hamile olduğumu duydugumdan beri cinsiyeti hiçmi hiç düşünmüyorum kız olursada ohh süslerimmmm
Aynen canım ben diyorum eşime erkek olursa bebeğimiz seninle takım giydircem kız olursa biz takım giyiniceZ diyorum :)) dediğin gibi canım sağlıkla gelsin kucağıma da kokusunu duyayım da başka birşey istemiyorum Rabbimden.
İlki erkek ikincisi de erkek olsun da beraber oynaya oynaya büyüsünler.kiz sonra da olur..daha genciz
Vayannemde öyle diye diye 4 kız doğurmuş hayırlısıı :)))
Bu da minik oğlumdan sizlere seLam DDFFFDDDDVVGGG,.,..,,,M M M
Tamam canim tabiki anlayışla karşılarım...biz burda 2011 kasim anneleri ile pek bı bulusup görüşüyoruz..hatta eslerde bizimle oluyo..cok cok guzel oluyo..
hayirli olsun muayenen..bizi uğraşırdı medical park ..bı yığın dusuk tehlikesi sakat tehlikesi o bu dedi durdu..9eylul e gittik..hic bı şey yok diyip gülüp yolladılar..benim Nezahat tan randevum 19 unda..su an hic bı sıkıntım yok Allah şükür..sadece mide bulantilari iste..ke
ndine cok iyi bak..
Vay
massaaaalaaahh ne guzel ne guzel yaaa
İnanılmaz guzel...hele hele insanlar bu nasil göz bu nasil kirpik kiz gibi maşallah dedikce oğluna mest oluyorsun mest...oğlan anası olmak nasıl bi duygu anlatsana biraz
Tesekkur ederim güzelim..Merve hanım o cok duydum bende...senin icindehayirli olsun insallahgözün aydın canım çok sevindim, boşu boşuna canınızı sıkmışlar. sen bildiğinden şaşma.
Gecmisolsun bı şey yoktur...ben de de inanilmazszzzz bı yorgunluk var...ölü gibiyimmerhaba kızlar nasılsınız?????????bugün midem iyi gibii inşşş geçiyordur o zor dönemler...ama bugün yorgunluk ve halsizliğim çıldırtıyor beni dün hep yattım bugün biraz evi toparlama planım vardııı sabahtan berii mutfağıı toplayamadım hala....bir yandan korkuyorum başka bişey mi var diyee göz kapaklarımı açamıyorum...sese ve ışığa aşırı hassasın karanlık bir yerde yatsam yatsam yatsam sonu yok yaniii.kendimden sıkıldım yaa bir evii toparlayamazmı insan.şimdi neti açtım kendime gelmek istiyorumm.eşim de bu halimden sıkıldı....rabbim güç ver diyorum...geçsin bu günler istiyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?