2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Kesinlikle canım bende senin gibi düşünüyorum düz renk odalar daha hoş duruyor aksesuarları biraz süslü olur halısı perdeleri oyuncakları ama oda beyaz düşünüyorum :) inşallah almakta kullanmakta nasip olur hepimize.

Bu hafta o kadar yoğundum ki aklimdasin ama bulusamadik su iki adım yerde seninle..Ozel mesaj hakkın oldu mü artık peki..

daha msj hakkım olmamış :/ okadar yazdım yazdım msjı gönderemedim.

eşime ben kadınlar kulübünden kızlarla buluşacağım dedim eşim istemiyorum dedi (
ikna etmeye çalışıyorum bu aralar, onun sıkıntısı güvenlik. ondan gizli gizli de görüşemem;
güven çok önemli bizim için. bakalım bu hafta onu biraz daha rahatlatmaya çalışacağım.
bu arada medicalparka merve hanıma gittik eşimde bende beğendik çok ilgilendi defalarca
kalp atışlarını dinletti merve hanıma giden bir arkadaşım normal doğumdan korkuyorum
sezaryan yapalım demiş merve hanım her şey normal normal doğum yaparız biz seninle
demiş kızı ikna etmiş, bu çok hoşuma gitti. geriye bir tek nezahat hanım kaldı onunlada 21inde randevum.
Başka bir arkadaşımda alsancakta özel bir doktora gidiyor 2 doğumu da normal o doktor yapmış
bir daha doğursam gene ona giderim diyor medicalparka 2500 tl verceğine 900 daha ver özele
git gece 3'te bile arardım akşam 8'lerde muayeneye giderdim dedi, eşimde geç çıkıyor işten...
çok kararsızız hala bakalım.

sen nasıl oldun vedat bey düşük tehliken var demişti sanırım karıştırmıyorsam?

Son düzenleme:

Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah canım ikisininde yeri ayrı güzel olur bizden bi parça sonuçta :)

ayyyyy öyle tabiki kurban olurum ben ona zaten hamile olduğumu duydugumdan beri cinsiyeti hiçmi hiç düşünmüyorum kız olursada ohh süslerimmmm

Tamam canim tabiki anlayışla karşılarım...biz burda 2011 kasim anneleri ile pek bı bulusup görüşüyoruz..hatta eslerde bizimle oluyo..cok cok guzel oluyo..
hayirli olsun muayenen..bizi uğraşırdı medical park ..bı yığın dusuk tehlikesi sakat tehlikesi o bu dedi durdu..9eylul e gittik..hic bı şey yok diyip gülüp yolladılar..benim Nezahat tan randevum 19 unda..su an hic bı sıkıntım yok Allah şükür..sadece mide bulantilari iste..ke
ndine cok iyi bak..

Peki buluşmana izin vermiyor ama burda yazdığından haberi var mı..cunku burayı tum dünya okuyor..ayni şey yani..rumuz falan hak getire...buraya bı hamileyim yazdım..o kadar cok takip eden falan oluyo ki tum izmir ve esimin is arkadaşları dahil herkesin o hafta haberi vardı..
lısı gücü olmayan cok takipçi var burda..
aman dikkat..

ayyyyy öyle tabiki kurban olurum ben ona zaten hamile olduğumu duydugumdan beri cinsiyeti hiçmi hiç düşünmüyorum kız olursada ohh süslerimmmm

Aynen canım ben diyorum eşime erkek olursa bebeğimiz seninle takım giydircem kız olursa biz takım giyiniceZ diyorum :)) dediğin gibi canım sağlıkla gelsin kucağıma da kokusunu duyayım da başka birşey istemiyorum Rabbimden.

Medical parta en iyinin Merve hanım olduğunu ilk hamileliğinden boyuna cok duymuştum bende..

İlki erkek ikincisi de erkek olsun da beraber oynaya oynaya büyüsünler.kiz sonra da olur..daha genciz

aaa bak bu hiç aklıma gelmemişti iyi fikir kısss düşünsene kızınla aynı çizgili elbiseden giydiğiniiiiii çok çok tatlıııııı

gözün aydın canım çok sevindim, boşu boşuna canınızı sıkmışlar. sen bildiğinden şaşma.

oğlan anası olmak nasıl bi duygu anlatsana biraz
İnanılmaz guzel...hele hele insanlar bu nasil göz bu nasil kirpik kiz gibi maşallah dedikce oğluna mest oluyorsun mest...
erkek oldugu icin alt degistirme de banyo da baba ile oluyo cogu zaman..bal vallaha...
anneye cok düşkün oluyo seviyo sarılıyor ...babadan kıskanıyor...oyle iste...

merhaba kızlar nasılsınız?????????bugün midem iyi gibii inşşş geçiyordur o zor dönemler...ama bugün yorgunluk ve halsizliğim çıldırtıyor beni dün hep yattım bugün biraz evi toparlama planım vardııı sabahtan berii mutfağıı toplayamadım hala....bir yandan korkuyorum başka bişey mi var diyee göz kapaklarımı açamıyorum...sese ve ışığa aşırı hassasın karanlık bir yerde yatsam yatsam yatsam sonu yok yaniii.kendimden sıkıldım yaa bir evii toparlayamazmı insan.şimdi neti açtım kendime gelmek istiyorumm.eşim de bu halimden sıkıldı....rabbim güç ver diyorum...geçsin bu günler istiyorummm.

Gecmisolsun bı şey yoktur...ben de de inanilmazszzzz bı yorgunluk var...ölü gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…