İnanılmaz guzel...hele hele insanlar bu nasil göz bu nasil kirpik kiz gibi maşallah dedikce oğluna mest oluyorsun mest...
erkek oldugu icin alt degistirme de banyo da baba ile oluyo cogu zaman..bal vallaha...
anneye cok düşkün oluyo seviyo sarılıyor ...babadan kıskanıyor...oyle iste...
Hayırlısı olsun..tum deneyimlerimi paylaşırım tabiki..mesela biz 11. Gun anestezisiz ilacsiz hiiiiiccccccc bı seysiz sünnet ettirdik oğlanı..o rahat biz rahat...cocuk cerrahına tabiki..urologa falan degil..benim ilk çocuğum olucak erkek olursa senden tiyolar almam lazım çünkü bizim sülale hep kızzzzzbi birleşince kadinlar matinesi gibi oluyor kocişin tarafıda hep erkek o kız istiyo ben erkek hayırlısı
kızlarrr belkı bu konu ıcın cok erken ama fıkır topluyorum
bebeşinize yatak odası takımı almayı düşünüyormusunuz yanı beşik dolap şifonıyer tam takım yanı
bana suan ıcın gereksız gelıyo nerdeyse 1 yılı yakın zaten bızım odamızda kalıcak esyalar ise süs gibi baska odada kalacak görcukce kullanmadan sıkılıcam :26:
sızın fıkırlerınız neler bu konuda
Peki buluşmana izin vermiyor ama burda yazdığından haberi var mı..cunku burayı tum dünya okuyor..ayni şey yani..rumuz falan hak getire...buraya bı hamileyim yazdım..o kadar cok takip eden falan oluyo ki tum izmir ve esimin is arkadaşları dahil herkesin o hafta haberi vardı..
lısı gücü olmayan cok takipçi var burda..
aman dikkat..
İlki erkek ikincisi de erkek olsun da beraber oynaya oynaya büyüsünler.kiz sonra da olur..daha genciz
merhaba kızlar nasılsınız?????????bugün midem iyi gibii inşşş geçiyordur o zor dönemler...ama bugün yorgunluk ve halsizliğim çıldırtıyor beni dün hep yattım bugün biraz evi toparlama planım vardııı sabahtan berii mutfağıı toplayamadım hala....bir yandan korkuyorum başka bişey mi var diyee göz kapaklarımı açamıyorum...sese ve ışığa aşırı hassasın karanlık bir yerde yatsam yatsam yatsam sonu yok yaniii.kendimden sıkıldım yaa bir evii toparlayamazmı insan.şimdi neti açtım kendime gelmek istiyorumm.eşim de bu halimden sıkıldı....rabbim güç ver diyorum...geçsin bu günler istiyorummm.
yaaaa bende bi o kadar eminim erkek olacak gibi ama bi sürpriz olurda kız olursa çok şaşırırım vedee çooooooooooookkk sevinirim.. babamızda deli gibi kız istiyo.. onlar 3 erkek kardeşler ailelerinde pek kız yok deli gibi kız istiyo.. Rabbim hayırlı olanını verir İnşallah...
Hayırlısı olsun..tum deneyimlerimi paylaşırım tabiki..mesela biz 11. Gun anestezisiz ilacsiz hiiiiiccccccc bı seysiz sünnet ettirdik oğlanı..o rahat biz rahat...cocuk cerrahına tabiki..urologa falan degil..[/QU
evet sünnet törenleri hiç görmek istemediğim şeyler oluyor ben bakamam zaten
aaa bak bu hiç aklıma gelmemişti iyi fikir kısss düşünsene kızınla aynı çizgili elbiseden giydiğiniiiiiiçok çok tatlıııııı
yine boğaz ağrısı yine burun akıntısı gözlerim şapur şupur yaaa allahtan ateş yok nolcam ben böyle kışı hep hasta geçiricem sanırım
ben de bugün hastayımmm.....hem hamilelik hem bu hastalık napacam bilemiyorum..hasta olmamız doğal çünküü bünyemiz zayıfladıı...iştahım yok...halim gücüm yokk..sen ne yapıyosun....yani ilaç içemiyoruz yaaa ...ben de bir çay yapayım dedim ama hala kalkamadım offf çok zorrr...
yine boğaz ağrısı yine burun akıntısı gözlerim şapur şupur yaaa allahtan ateş yok nolcam ben böyle kışı hep hasta geçiricem sanırım
yarın mevlidim var hepimize bol bol dua edicem canlarım.
kendinize ve fıkdıklarınıza iyi bakın.bol bol dinlenin Allahım sizi ve evlatlarınızı korusun....
Valla ben hep hayal ediyorum çok var öyle takım giyinen anneli kızlı babalı oğullu :)) görüntü çok tatlı :)))
gözümde canlandırdım ağlayacam şimdibu ara zaten türk filmlerindeki kadınlar gibiyim nayır nolamaz ağlıyorum ne var ne yok
aslında baştan kullanılmaz gibi ama bebeğin bir sürü eşyası oluyor ve nereye koyacağını şaşırıyorsun.böyle hiç değilse koyacağın yer belli oluyor.arkadaşlardan yazanlar olmuş,beyaz almak en mantıklısı.dolabını alacaksın,yatağını da büyüyenlerden alacaksın.yatağın ucundan da çekmeceli kısım çıkıyor ya şifonyere de gerek yok.daha sonra da beyaz bir çalışma masası alınır.gece yanına almak için de taşınabilen beşiklerden alırsın onlar odadan odaya taşımak için de iyi
Aynen bende öyle canım hamilelik iyice duygusallaştırıyor. Eşimle bugün bebek mağazasını dolaştık nasıl duygulandım minicik minicik şeyleri görünce bebeğim büyüde alalım dedim:)) Rabbim bizlere de alıp giydirmeyi nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?