2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

benim ilk çocuğum olucak erkek olursa senden tiyolar almam lazım çünkü bizim sülale hep kızzzzz bi birleşince kadinlar matinesi gibi oluyor kocişin tarafıda hep erkek o kız istiyo ben erkek hayırlısı

benim ilk çocuğum olucak erkek olursa senden tiyolar almam lazım çünkü bizim sülale hep kızzzzz bi birleşince kadinlar matinesi gibi oluyor kocişin tarafıda hep erkek o kız istiyo ben erkek hayırlısı
Hayırlısı olsun..tum deneyimlerimi paylaşırım tabiki..mesela biz 11. Gun anestezisiz ilacsiz hiiiiiccccccc bı seysiz sünnet ettirdik oğlanı..o rahat biz rahat...cocuk cerrahına tabiki..urologa falan degil..

aslında baştan kullanılmaz gibi ama bebeğin bir sürü eşyası oluyor ve nereye koyacağını şaşırıyorsun.böyle hiç değilse koyacağın yer belli oluyor.arkadaşlardan yazanlar olmuş,beyaz almak en mantıklısı.dolabını alacaksın,yatağını da büyüyenlerden alacaksın.yatağın ucundan da çekmeceli kısım çıkıyor ya şifonyere de gerek yok.daha sonra da beyaz bir çalışma masası alınır.gece yanına almak için de taşınabilen beşiklerden alırsın onlar odadan odaya taşımak için de iyi

meraba kızlar oh tatil ve evdeyim hafta içi okulda çok yoruluyorum.sabah biraz mutfak dolaplarını düzelttim sizin nasıl geçiyor haftasonu

var tabi hatta o da giriyor okuyor kontrol ediyor yazılanları yazdıklarımı :)
ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez üye oldum özellikle hamilelik,
hastane, doktor araştırmanın en güzel ve en sağlıklı yolu bence burası,
forumun kızları ilgili, herkes her gün giriyor bir kaç gün giremeyen kaçırdığı
sayfaları saatlerce okuyor, takipçiler içinde takip edilen içinde çok faydalı
eşimde bunun farkında buraya kadar problemi yok.
onun sorunu; tanımıyorsun etmiyorsun kimdir nedir nerden bileceksin
buluşup başına iş getireceksin falan filan, komplo teorileri var :)
bu hafta yanımda yakın arkadaşımla gideyim diyeceğim o zaman ok der belki.

ben yaşadığım şehir ve mevkii dışında bilgi verirdim ama verEmiyorum,
o yüzden ben problem yaşamadım yaşamam sanıyorum :/ ? kimisi yorumlarda
kendi ismini eşinin çocuğunun ismini işini yaşadığı yeri doğum tarihini mail
adresini veriyor telefon numarasını yazan bile gördüm.
sen de hakkında hiç bir bilgi vermemişsin ama :/ ??

bende zar zor bulaşık makinesini boşalttım temizlik yapmam lazım ama üşeniyorum da üşeniyorum...

bende erkek hissediyorum eşim kız hissediyor herkes ne isterse onu hissediyor sanırım :) sağlıklı olsunda erkek olursa babasıyla takım, kız olursa benle takım giyinir :)

yine boğaz ağrısı yine burun akıntısı gözlerim şapur şupur yaaa allahtan ateş yok nolcam ben böyle kışı hep hasta geçiricem sanırım

yine boğaz ağrısı yine burun akıntısı gözlerim şapur şupur yaaa allahtan ateş yok nolcam ben böyle kışı hep hasta geçiricem sanırım

ben de bugün hastayımmm.....hem hamilelik hem bu hastalık napacam bilemiyorum..hasta olmamız doğal çünküü bünyemiz zayıfladıı...iştahım yok...halim gücüm yokk..sen ne yapıyosun....yani ilaç içemiyoruz yaaa ...ben de bir çay yapayım dedim ama hala kalkamadım offf çok zorrr...

hemde nasıl zor valla ya bende bol bol meyve tüketiyorum başkada bişey elden gelmiyor birde parasetemol içeren ilaç içiyorum 1 tane içtim doktoruma sordun zaten hamilelikte birtek o içiliyor aman bitki çayı falan içme .. benimde hiç halim yok sabahtan beri yatıyum ilk defa kalktım bilgisayarı açtım

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım sen de izmirdendin değil mi sıcak tut elini ayağını inşallah geçen seneki gibi kış çok soğuk olmaz.

gözümde canlandırdım ağlayacam şimdi bu ara zaten türk filmlerindeki kadınlar gibiyim nayır nolamaz ağlıyorum ne var ne yok

Aynen bende öyle canım hamilelik iyice duygusallaştırıyor. Eşimle bugün bebek mağazasını dolaştık nasıl duygulandım minicik minicik şeyleri görünce bebeğim büyüde alalım dedim:)) Rabbim bizlere de alıp giydirmeyi nasip eder inşallah.

Evet canım haklısın oda olmasa eşyalar ortada kalır ama olursa herşey yerli yerinde olur çünkü bebek demek ıvırı zıvırı bürsürü eşya demek :))

kıssslaaaar çok heyecanlıyım ben ya :18::18::18::18ıt pıt kalbini dinlicez pazartesi günü ve ilk defa çok heyecanlıyım tam duyabilmek için bekledim gitmedim birazcıkta korktum itiraf ediyorum :18::18:yaşıyor kalbi atıyor eminim deli gibi bulantım olmazdı yoksa dimi amaaaa ayyy çok heyecanlıyım duygusalım psikoya bağlıyo insan :)))))))))))

bende yemedim içmedim sanki herşeyi tam beşik bakmaya gittim :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…