2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Aynı heyecan bende de var canım bende Çarşamba günü gidicez günler biran önce geçsin bebeğimi göreyim istiyorum çok özledim ben kalp atışını duydum canım ama yine duymak bu sefer nasipse ellerini ayaklarını görmek istiyorum :))

ben bi taşla iki kuş vurcam bayılcam oracıkta tam olcak:18::18: hem pıtpıtlar hem el ayak minicik delirtir aşırı yükleme

merhaba guzel annler,sanırım kılolardan bahsedılmıs tam okuyamadım ama kılo olayını hıc takmayın,tabı hamıleyken abartmamak gerek ama ben ılk hamılelıgımde o kadar beyz ekmek yemememe ragmen,pılav makarna yemememe ragmen,bunları normal zamandada cok yemem,2 kasık falandır en fazla ama ona ragmen 18 kılo aldım,sadece tatlı yerdım ama ben zaten normal hayattada tatlı yerım anlamadım nasıl 18 kılo aldım ama oglum 2 hafta sdonra 1 yasında olacak ve ben 17 kılosunu verdım bıle,sımdı yenıden basladı o surec tabı :) dogum sonrası rahat 10 kılo gıdıyor kendılıgınden sonrada ben hıc dıyet yapmadım normal yeme duzenımde gıttım ve bır sekılde gıttı kılolr ama dogumdan sonra sut olsun dıye homını gırtlak yemedım,cunku sut yapan sudur sıvılardr,yedıgımız bol kalorılı yemekler degıldır unutmayın,oyuzdn dogum sonrasında bol su ,normal yeme duzenı(yanı sut olsun dıye ekstradan yememek) ve kayısı ıncır kompostoları falan ıcın sut olur zaten,dogumdan sonra verılmeyen ve uzerıne alınan kılolar genelde sut olsun dıye yemekten dolayı oluyor :)

bu arada benımde bulantılarım var,daha dogrusu tıksınmelerım var buzdolabını acınca ogurmeye baslıyorum,cok kotu yaa,ılkındede boyleydım gercı onda daha kotuydum de hıc agzımın tadı yok,sırf yemıs olmak ıcın yıyorum,ınsanın bır ymegı zevkl yıyememesı ne kotu,patates kızartması bıle mıdemı bulandırdı yıyemedım,sogan sarımsak gıbı kokulu seylerden tıksınıyorum artık yemeklerımız sogansız,ogluma esım yapıyor ama yemek yedırırken bıle mıdem bulanıyor ve gecen ılk defa kustum,onun yemegınede sogan koyamıycam bı sure yaa ((bu sefer gec basladı bulantılrım ama hergecen gun gcecek dıye dusunurkn daha kotu tıksınıyorum

Merhabalar.Bende kurban bayramının birinci günü hamile olduğumu öğrendim ve ilk bebeğim olacak Allah nasip kısmet ederse.Çok heyecanlıyım.En son 3 hafta önce gördüm bebeğimi.Önümüzdeki cumada kontrolum var.Çok güzel bi paylaşım alanı.Beni de aranıza alır mısınız :)

ben zaten çok zayıf değilim balık etliyim yani 62 kg ile hamile kaldım şuan deli gibi midem bulanıyor 2 haftada 3 kg verdim bakalım ne kadar alcam :18::18:

geeeel gellll hem bak efsunnn un çok güzel bi dua fikri var herkes dualar okuyacak sırayla içinden geldikçe çok çok güzel bir yer burası hoşgeldim tatlımmm

iyi geceler bebişleriniizi ve sizi öpüyorum yatmadan dualarını göndericem öpücükler önden geliyorr hoşçakalın hamişcanlarım kendinize dikkat edin aman nazardan

Ayy canım benim ne güzel ikinciye hamilesin inşallah bizde ilk bebeklerimizi kucağımıza alırız benimde şimdiye kadr hiç bulantı kusmam olmadı bugün hariç oda dışarı çıktık eşimle sanırım araba çok sarstı erkek bebeklerde hamilelik rahat geçer derler ama sanırım senin ilkide kötü geçmiş cinsiyet konusunda daha çok kafam karıştı :))

Hoşgeldin canım bende kurban bayramının bitişinde öğrendim hamile olduğumu harika bir duygu senin kaç haftalık şuan canım :)

ben zaten çok zayıf değilim balık etliyim yani 62 kg ile hamile kaldım şuan deli gibi midem bulanıyor 2 haftada 3 kg verdim bakalım ne kadar alcam :18::18:

Bende 1.65 boyum 63 le hamile kaldım aşırı iştah yüzünden 1 kilo aldım bile bebeğim iyi olsunda ben razıyım kiloya :)

Alıntı yaparak cevap vermek istedim ama becereedim.Yeniyim burda ve öğrenmem zaman alacak galiba :) 10+5 olduk bebeğimle...SAT 24 Eylüldü.Ne kadar da çok temmuz 2013 annesi varmış :) Allah hepimizin bebğini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Senin bebiş ne kadarlık?

Evet canım bende yeniyim burda 3 gün oldu acemilik daha çekiyorum alışıcaz zamanla :) benimde nasipse 9+ 5 canım tam 1 hafta var aramızda amin inşallah canım kucağımıza alırız sağlıklı sıhatli. Çarşamba randevum var çok merak ediyorum bebişimi sen yakın zamanda gittinmi canım hareketlerini gördün mü :)

Eğer ;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Aerolarınız çok kararırsa,
Daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Burnunuz yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
Bebeğiniz erkektir..

Eğer ;
Erken hamilelikte bulantınız varsa ,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Yüksek taşıyorsanız,
Karnınız karpuz gibiyse,
Tatlılara aş eriyorsanız,
Meyvelere aş eriyorsanız,
Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa,
Bebeğiniz kızdır.

Kızlar ben böyle bi yazı gördüm buna göre sizler ne hissediyorsunuz cinsiyet konusunda 😜

bendekı değişikler kırmızı yaptıklarım zaten içimede erkek doguyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…