bendekı değişikler kırmızı yaptıklarım zaten içimede erkek doguyo
kızlar bende ikisinden de varama çoğunluk erkek... kan değişimi ve çin takviminde de erkek çıkıyor ama ben emin değilim vallahi...hayırlısı bakalım
cnm bak bir arkadaş paylaşmış linke tıklayıp yap bakalım
Rus cinsiyet takvimi
kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz?CADIARZU kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...:CüvCüvtabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama......delikafadulden linki veriyorum....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
Rus cinsiyet takvimi
kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz?CADIARZU kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...:CüvCüvtabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama......delikafadulden linki veriyorum....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
Rus cinsiyet takvimi
Erkek çıktı 
Tesekkurler Raginda. Hem Rus takvimine gore hem de Cin takvimine gore erkek cikti benimki. Hayirlisi olsun:)
amin.. dıyorum kocamannn canımm bılmyırum bızımkı daha gormedı ultrasondanda bırsey anlamıyor ama bakacagız ınls cumaya ne kaldıkı canımmmmmmmmmmmmmmmmAllah Mutluluğunuzu artırsın canım bende yiyemiyorum eşim kızıyor banada biz bebğim kalp atışını duyduk eşim tüylerim diken diken oldu dedi benimde öyle çok harika br duygu benim kontrole var daha karın ağrım şiddetlendi işteyim izin alıp gideceyim daha kötü olursa allahım yardımcımız olsun...
Rus cinsiyet takvimi
kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz?CADIARZU kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...:CüvCüvtabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama......delikafadulden linki veriyorum....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi [/QUOTEy
bende yaptım erkek çıktı ama benim tüm belirtilerim kız hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle gelsinde başka bişe istemem
hatırlıyorumda ablamın ilk hamileliğinde ne midesi bulandı ne bişe oldu iki ablamdada mide bulantısı olmadı karınları top gibiydi hep kız oldu
sen ınkı ıyımıs benm mutfaga kv gırıyor beraber oturdugumuz ıcın temıslık bana mutfak ona bakıyor mama genedee hıc yıyesımmolmuyor yemelerı gorunce ögg dıyorum hee dun eltım nelr yapmıs neler pastadan baskasın abakmadım bılee öggggggggggggggg hepsideeeeeee ama pasta superdı acayıp tatlı seyler yıyorum yaaaaaaaaaben geldimm
bendede halsizlik hadsafhada .alerjim felaket durumda günde hapşuruk sayım 20 ibuluyor.çok şükür kusma olmadı ama yemeği kendim yapmışsam tıkanıp kalıyorum iştahım pek yok yani.bende perşembe duyucam inşallah kalp atışlarını heyecan basıyor beni . inşallah bir sorunla karşılaşmayız
yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum
benımkı cuma gunu hehehehhenaber canlar nasilsiniz???ben dun aksam 7 de uyudumyazik esiminde yanliz otur otur cani sikildi dondu o da yatti ilk defa boyle uyudum
doktor kontrolune kaldi 16 gun catlicam:18::18::18:
Rus cinsiyet takvimi
Kizlar aksama ne yemek yapacaksiniz??? Benim hic birsey yapasim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?