2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar bende ikisinden de var ama çoğunluk erkek... kan değişimi ve çin takviminde de erkek çıkıyor ama ben emin değilim vallahi...hayırlısı bakalım

cnm bak bir arkadaş paylaşmış linke tıklayıp yap bakalım

Rus cinsiyet takvimi

kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz?CADIARZU kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...:CüvCüvtabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama......delikafadulden linki veriyorum....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi

Erkek çıktı 😊😊😊

Tesekkurler Raginda. Hem Rus takvimine gore hem de Cin takvimine gore erkek cikti benimki. Hayirlisi olsun:)

benim bu takvimde erkek çıktı çin takvimlerinde de bir kız bir erkek çıkmıştı :))) hadi bakalım merakla bekliyoruz,

ama benim su an baska bir sıkıntım var dun sivilcelerim icin cildiyeye gittim, saat 15.40-22.00 arasında doktordaydım biraz yavaş hareket ediyor da ondan :)),
o esnada cilt bakımı yaptılar ve bioptron diye bir cihazla ışık verdiler , hamilelere birşey yapmaz normalde başka bir makine daha var ama onun yanetkisi var diye onu uygulamıyoruz dediler, bunu da defalarca sormama rağmen birşey olmaz deyip yaptılar ama yine de için rahat değil, sizce birşey olmuş mudur? internet sitesinden araştırdım türkçesini bulamadım ama yabancı sitesinde hiçbir yan etkisi olmadığını yazıyordu, yine de mail attım hamilelerde kullanımını sordum henüz yanıt gelmedi..içim hiç rahat değill

amin.. dıyorum kocamannn canımm bılmyırum bızımkı daha gormedı ultrasondanda bırsey anlamıyor ama bakacagız ınls cumaya ne kaldıkı canımmmmmmmmmmmmmmmm

nasılsınız bızde temızlıge baslmadan bır merhabalar dıyelım dedıkk bebegımlee babamız dısarı cıktı kv namazdaa bsde burda bakıp cıkıcazzzzzzzzzzzz ıyısınız dımı beım bulantılar farklılık gosterıyorr sabah namazında bıle ög dedım yanıııııııı ama kusmak yokkkkkk

ben geldimm
bendede halsizlik hadsafhada .alerjim felaket durumda günde hapşuruk sayım 20 ibuluyor.çok şükür kusma olmadı ama yemeği kendim yapmışsam tıkanıp kalıyorum iştahım pek yok yani.bende perşembe duyucam inşallah kalp atışlarını heyecan basıyor beni . inşallah bir sorunla karşılaşmayız

yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum

naber canlar nasilsiniz???ben dun aksam 7 de uyudumyazik esiminde yanliz otur otur cani sikildi dondu o da yatti ilk defa boyle uyudum

doktor kontrolune kaldi 16 gun catlicam:18::18::18:

sen ınkı ıyımıs benm mutfaga kv gırıyor beraber oturdugumuz ıcın temıslık bana mutfak ona bakıyor mama genedee hıc yıyesımmolmuyor yemelerı gorunce ögg dıyorum hee dun eltım nelr yapmıs neler pastadan baskasın abakmadım bılee öggggggggggggggg hepsideeeeeee ama pasta superdı acayıp tatlı seyler yıyorum yaaaaaaaaa

naber canlar nasilsiniz???ben dun aksam 7 de uyudumyazik esiminde yanliz otur otur cani sikildi dondu o da yatti ilk defa boyle uyudum

doktor kontrolune kaldi 16 gun catlicam:18::18::18:
benımkı cuma gunu hehehehhe

sildik supurdukk kaldı bır utuuuu namazı kılıp basına geceyım ancakkkkkkkkkkkk bıter yahuuuuuuuuuuuuuuu

benimde sürekli kız çıkıyo :)))) ayh mutlu oldum inş sağlıklı ve hayırlı olsunda

Kizlar aksama ne yemek yapacaksiniz??? Benim hic birsey yapasim yok

Benimde birşey yapasım yok bugün eşimle birazdan gezmeye gidicez alışveriş merkezine ve benim gireceğim ilk yer yine bebek mağazası minik minik cicileri görmek beni çok mutlu ediyor 😄😄😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…