Benimde birşey yapasım yok bugün eşimle birazdan gezmeye gidicez alışveriş merkezine ve benim gireceğim ilk yer yine bebek mağazası minik minik cicileri görmek beni çok mutlu ediyor 😄😄😄
mehabalar herkese....çok şükür midem birazcık daha iyii 10.haftadayız artık yavaş yavaş geçmesini bekliyorum...ama dünden berii griple boğuşuyorum...ilaç içmedim yatıyorum hep ama yarın iş var bakalım nasıl olacakkk......inşş çok zorlamadan çabucak geçer.....ilaç içmek istemiyorummm.perşembe günüü görüşş günüüü çok sabırsızım inşş iyidir bebişim.çok korkuyorum hala.....bu arada dua listesii varmışş beni de ekleyebilirsinizzz.
çok çok geçmiş olsun canım bol bol çorba içmeye çalış benimde midem berbat biliyorum içmek yemek çok zor ama napalım yoksa yataklara düşücez allah korusun :2::2:
saol canım.....eee bünyemiz zayıfladı bugün tartıldım 2 kilo vermişim hamilelikte...hiç bişey yiyemiyorum yediklerim midemde durmuyor mevsimde kış olunca hasta olmamak zor....aman kendinizee iyi bakın...hamilelikte bir de bu dertle uğraşmayalım...biz sağlıklı olmalıyız ki bebişlerimizde sağlıklı olsun.
merhaba güzel hamileler. Ben de Allahın izniyle 7 haftalık hamileyim. 2 haftadır aşırı mide bulantısı yaşıyorum, inanılmaz halsizim, herşeyden tiksiniyorum, ne geceleri uyuyabiliyorum ne gündüz bir işimi yapabiliyorum. Benim bireysel duyarlılığım fazla olduğu için hamilelik belirtilerini biraz abartılı yaşıyorum. Rabbimin izniyle ile İnşallah bebeğim sağlıklı olsun da nasıl olsa geçecek bugünler.
Sizlere birkaç sorum olacak, benim gibi 7-8 haftalık gebe olan arkadaşlar sağlık ocağında aşılarınıza başladınız mı acaba?
Bİr de 11. haftadan sonra mide bulantısı azalıyor diyorlar, 11. haftalık gebe arkadaşlar mide bulantınızda azalma oldu mu acaba?
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah. Sağlıkla kavuştursun bizi bebişlerimizle. AMinnnn
Canim merhaba. Ben anlayamadim, hamile iken asi mi yaptirmamiz gerekiyor? Ben ozel bir hastanedeki bir kadin dogum doktoruna gorunuyorum ama bana hic asi olmam gerektigini soylemedi?
cnm bak bir arkadaş paylaşmış linke tıklayıp yap bakalım
Rus cinsiyet takvimi
kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz?CADIARZU kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...:CüvCüvtabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama......delikafadulden linki veriyorum....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
Sorma ben de ayni durumdayim cinsiyeti ogrensem hemen alisverise cikicam...valla bende esime diycem gelirken disardan hazr biseyler getirsin hic yemek hazirlayamam
ben buzlu su içiyorum mideme iyi geliyor ne tuhafımbende anlamadım hasta olmam inşallah
çin takvimine göre erkek ( Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi ) rus takvimine göre kız çıktı benim :/
mehabalar herkese....çok şükür midem birazcık daha iyii 10.haftadayız artık yavaş yavaş geçmesini bekliyorum...ama dünden berii griple boğuşuyorum...ilaç içmedim yatıyorum hep ama yarın iş var bakalım nasıl olacakkk......inşş çok zorlamadan çabucak geçer.....ilaç içmek istemiyorummm.perşembe günüü görüşş günüüü çok sabırsızım inşş iyidir bebişim.çok korkuyorum hala.....bu arada dua listesii varmışş beni de ekleyebilirsinizzz.
ben buzlu su içiyorum mideme iyi geliyor ne tuhafımbende anlamadım hasta olmam inşallah
merhaba kızlar dışardan bişeyler yediğinizden bahsetmişsiniz,ben dışarı çıkınca yiycek şeylere güvenemiyorum,sonuçta etin çok iyi pişmesi gerekiyor,neler yiyosunuz çıkınca merak ettim.Bu arada bizim sağlık ocağı 12.haftadan sonra çağıracakmış ocakta gel dediler
Canim ben arabistanda yasiyorum burada helal ete coook dikkat edilir bu konuda icim rahat disarda da zaten hamburger veya kfc gibi fastfood tuketmiyorum hamilelige ozel degil kendimi bildim bileli yemem genelde balik, steak, izgara turu yiyorum agir olmamak sartiyla:))))
kıslar yarın doktora gidicem bana dua edermisiniz ve bebeğime :))korkuyorum biraz:18::18: salı günü gelişmeleri yazarım inşallah güzerl haberlerle dönerim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?