2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Benimde birşey yapasım yok bugün eşimle birazdan gezmeye gidicez alışveriş merkezine ve benim gireceğim ilk yer yine bebek mağazası minik minik cicileri görmek beni çok mutlu ediyor 😄😄😄

Sorma ben de ayni durumdayim cinsiyeti ogrensem hemen alisverise cikicam...valla bende esime diycem gelirken disardan hazr biseyler getirsin hic yemek hazirlayamam

mehabalar herkese....çok şükür midem birazcık daha iyii 10.haftadayız artık yavaş yavaş geçmesini bekliyorum...ama dünden berii griple boğuşuyorum...ilaç içmedim yatıyorum hep ama yarın iş var bakalım nasıl olacakkk......inşş çok zorlamadan çabucak geçer.....ilaç içmek istemiyorummm.perşembe günüü görüşş günüüü çok sabırsızım inşş iyidir bebişim.çok korkuyorum hala.....bu arada dua listesii varmışş beni de ekleyebilirsinizzz.

çok çok geçmiş olsun canım bol bol çorba içmeye çalış benimde midem berbat biliyorum içmek yemek çok zor ama napalım yoksa yataklara düşücez allah korusun :2::2:

çok çok geçmiş olsun canım bol bol çorba içmeye çalış benimde midem berbat biliyorum içmek yemek çok zor ama napalım yoksa yataklara düşücez allah korusun :2::2:

saol canım.....eee bünyemiz zayıfladı bugün tartıldım 2 kilo vermişim hamilelikte...hiç bişey yiyemiyorum yediklerim midemde durmuyor mevsimde kış olunca hasta olmamak zor....aman kendinizee iyi bakın...hamilelikte bir de bu dertle uğraşmayalım...biz sağlıklı olmalıyız ki bebişlerimizde sağlıklı olsun.

ben buzlu su içiyorum mideme iyi geliyor ne tuhafım bende anlamadım hasta olmam inşallah

merhaba güzel hamileler. Ben de Allahın izniyle 7 haftalık hamileyim. 2 haftadır aşırı mide bulantısı yaşıyorum, inanılmaz halsizim, herşeyden tiksiniyorum, ne geceleri uyuyabiliyorum ne gündüz bir işimi yapabiliyorum. Benim bireysel duyarlılığım fazla olduğu için hamilelik belirtilerini biraz abartılı yaşıyorum. Rabbimin izniyle ile İnşallah bebeğim sağlıklı olsun da nasıl olsa geçecek bugünler.

Sizlere birkaç sorum olacak, benim gibi 7-8 haftalık gebe olan arkadaşlar sağlık ocağında aşılarınıza başladınız mı acaba?

Bİr de 11. haftadan sonra mide bulantısı azalıyor diyorlar, 11. haftalık gebe arkadaşlar mide bulantınızda azalma oldu mu acaba?

Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah. Sağlıkla kavuştursun bizi bebişlerimizle. AMinnnn

Canim merhaba. Ben anlayamadim, hamile iken asi mi yaptirmamiz gerekiyor? Ben ozel bir hastanedeki bir kadin dogum doktoruna gorunuyorum ama bana hic asi olmam gerektigini soylemedi?

kıslar yarın doktora gidicem bana dua edermisiniz ve bebeğime :)) korkuyorum biraz:18::18: salı günü gelişmeleri yazarım inşallah güzerl haberlerle dönerim:18:

Canim merhaba. Ben anlayamadim, hamile iken asi mi yaptirmamiz gerekiyor? Ben ozel bir hastanedeki bir kadin dogum doktoruna gorunuyorum ama bana hic asi olmam gerektigini soylemedi?

Tatlım, komşum söyledi. Sağlık ocağına kayıt yaptırıyormuşsun sonra 5 tane aşı varmış hamilelik süresince vurulması gereken tetanoz aşısı falan. Açıkçası benim de çok bilgim yok. Zaten şuan aşı vurduracak durumda da değilim ama sizden de fikir almak istedim

Ben de özel bir doktora gidiyorum. Şimdilik kan ve idrar tahlili yapıldı 200 Tl'ye yaptırdım 2 tahlili

hmm bir de, premesis kullanıyorum mide bulantım için. Bunların dışında hiç birşey yaptırmadım şimdilik.

çin takvimine göre erkek ( Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi ) rus takvimine göre kız çıktı benim :/

Sorma ben de ayni durumdayim cinsiyeti ogrensem hemen alisverise cikicam...valla bende esime diycem gelirken disardan hazr biseyler getirsin hic yemek hazirlayamam

En güzeli bazen dışardan yemek :) valla büssürü bebek mağazasına girdik ne tatlı ciciler var almamak için zor tuttum kendimi cinsiyeti belli olsa almıştım kesin :) ama çok güzel bi bebek arabası beyendik Allah nasip ederse kesin onu alıcaz :)

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin tez zamanda geçer inşallah bol boş meyve yemeye çalış. Benimde 9+6 2 gün var aramızda benimde nasipse Çarşamba görüş günü ve bende senin gibi çok korkuyorum Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah .

merhaba kızlar dışardan bişeyler yediğinizden bahsetmişsiniz,ben dışarı çıkınca yiycek şeylere güvenemiyorum,sonuçta etin çok iyi pişmesi gerekiyor,neler yiyosunuz çıkınca merak ettim.Bu arada bizim sağlık ocağı 12.haftadan sonra çağıracakmış ocakta gel dediler

Canim ben arabistanda yasiyorum burada helal ete coook dikkat edilir bu konuda icim rahat disarda da zaten hamburger veya kfc gibi fastfood tuketmiyorum hamilelige ozel degil kendimi bildim bileli yemem genelde balik, steak, izgara turu yiyorum agir olmamak sartiyla:))))

Mesela ızgara falan iyi pişirilirmi sizce yoksa benmi fazla inceliyorum:)

bu arada sağlık ocağı 14.haftada çağırmış yanlış yazmışım biraz önce :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…