merhaba kızlar dışardan bişeyler yediğinizden bahsetmişsiniz,ben dışarı çıkınca yiycek şeylere güvenemiyorum,sonuçta etin çok iyi pişmesi gerekiyor,neler yiyosunuz çıkınca merak ettim.Bu arada bizim sağlık ocağı 12.haftadan sonra çağıracakmış ocakta gel dediler
Canım hamile olduğunu ve ona göre pişirilirmesini istersin dışardan yediğinde biz öyle yapıyoruz dışardan yersek ama ben fazla tercih etmiyorum egeliyim ve sebze yemeklerine bayılıyorum onuda kendim yapınca tatlı geliyor. Kaybettiğim bebeğimde et dediler mi bile çıkartıyordum okadar tiskiniyordum hiç yiyemiuordum ki o hamileliğimde aşırı bulantım vardı mutfağa da giremiyordum sağ olsun eşim yapıyordu bazen Bale'nde görümcem. Bu hamileliğimde aksine hiç tiskinmem bulantım çıkarmam yok et te yiyebiliyorum hatta bazen canım bile çekiyor Buda bu hamileliğimdeki aşırı iştahlığımdan kaynaklanıyor sanırım ben kilo verenlerden değil alanlardanım :)
ben konu dısında olacak ama bısey sormak ıstıyorum suan 7+2 günlük hamileyım..daha kalp atıslarını duymadık gecen hafta persembe doktora gıtmıstık esımle doktor kotu bısey soylemedı sadece canlılık gorunuyor canlılık olusmaya baslamıs dedı ama ben endıselenıyorum yınede... umarım kalp atıslarını da yakında duyarım ıkı hafta sonra tekrar doktora gıdıcem ınş.
hayırlı uğurlu olsun samsunun neresi bende samsun:)6 aylık benim bebekte ilk bebek mart annesi olacağım inşallah bende:)))Merhaba kızlar.. Ben de Temmuz 2013 annesi olucam inşallah. Listeye eklerseniz sevinirim. En son bat tarihim 17 Ekim. Yaşım 29 ve 6 aylık evliyim. Bu arada Samsundayım ve ilk bebeğim :)
2-3 gündür giremedim hiç coşmuş sayfalar maşallah ne okuyacaktık geçmişi okumadan daldım ben siz ne okunacak yazın okurum allahın izniyle .. bizde değiişik bişeyler yok çok nadir midem bulanıyo aç kalırsam karnımız büyüdü ama kilo almamışım daha.. :119: cuma günü 2 li taramaya gidiyorum gideniniz oldumu hiç belki cinsiyetinin de söyler hoş benim için farketmiyo annem kız diye kocam erkek sırf onların merakı dursun diye yawrum sağlıklı hayırlı olsun daaa :119:
gunaydın kızlarrr
bugun dualara baslıyorduk demı ben efsun arkadasımız ıcın okudum. allah kabul etsin inşallah. bız aslında bırıne dua ederken ana ve baba adıyla bırlıkte nıyet edıp dua ederız. valla rumuzla dua kabul olurmu dıye dusunurken esnemekten zorla okudum hala daha esnıyorum. bızde esnemenın anlamı nazar var demektır :26:
dua ni okudum canim Rabbim kabul etsin
femelove canım benim kendi dr um 9. haftada sölüyo duruşundan omurga yapısından ama ne yazıkki memleketteyim bakalım bu dr söyleyecekmiş bu arada ikiliye 11+3 de gitmemdeki neden 12. hafta bittikten sonra yüzdeki diğer kemiklerde oluştuğu için burun kemiği ölçümü biraz zor yapıla billiyomuş 3 dr un sölediği hafa buydu bana...
efsuuunnnn hangi duayı okuuycam canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?