2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Canım hamile olduğunu ve ona göre pişirilirmesini istersin dışardan yediğinde biz öyle yapıyoruz dışardan yersek ama ben fazla tercih etmiyorum egeliyim ve sebze yemeklerine bayılıyorum onuda kendim yapınca tatlı geliyor. Kaybettiğim bebeğimde et dediler mi bile çıkartıyordum okadar tiskiniyordum hiç yiyemiuordum ki o hamileliğimde aşırı bulantım vardı mutfağa da giremiyordum sağ olsun eşim yapıyordu bazen Bale'nde görümcem. Bu hamileliğimde aksine hiç tiskinmem bulantım çıkarmam yok et te yiyebiliyorum hatta bazen canım bile çekiyor Buda bu hamileliğimdeki aşırı iştahlığımdan kaynaklanıyor sanırım ben kilo verenlerden değil alanlardanım :)

ben konu dısında olacak ama bısey sormak ıstıyorum suan 7+2 günlük hamileyım..daha kalp atıslarını duymadık gecen hafta persembe doktora gıtmıstık esımle doktor kotu bısey soylemedı sadece canlılık gorunuyor canlılık olusmaya baslamıs dedı ama ben endıselenıyorum yınede... umarım kalp atıslarını da yakında duyarım ıkı hafta sonra tekrar doktora gıdıcem ınş.

Ben zaten mide bulantısından pek yemekle aram yok,yemekte yapamıyorum,dışarıyada güvenemeyince zor,nasıl olacak ,bakalım böyle,biraz geçmeye başladı ama tam anlamıyla geçer inş yakında,bu arada ben 2 kilo verdim:))

Aklına kötü şeyler getirme canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah ben 6+1 de duydum ama 11. Haftaya kadar uzayan varmış anca daha çok küçükler annesi sen korkma hayırlısıyla birşey olmaz bebeğine. Rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın inşallah.

hayırlı geceler kızlaarrr.... benim şimdiye çoktan uyumuş olmam lazımdı aslındaa ama arkadaşıma gittikk kızı var 9 aylık.. arkadaşım kız kardeşiyle aynı apartmanda oturuyo kız kardeşisinde 6 aylık bi oğlu var... allahımmm bi onu sevdim bi onuuu... felaketttt tatlılaaarrr..... Rabbim bizlerde evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alırız İnşallaaahhhh......

Merhaba kızlar.. Ben de Temmuz 2013 annesi olucam inşallah. Listeye eklerseniz sevinirim. En son bat tarihim 17 Ekim. Yaşım 29 ve 6 aylık evliyim. Bu arada Samsundayım ve ilk bebeğim :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.. Ben de Temmuz 2013 annesi olucam inşallah. Listeye eklerseniz sevinirim. En son bat tarihim 17 Ekim. Yaşım 29 ve 6 aylık evliyim. Bu arada Samsundayım ve ilk bebeğim :)
hayırlı uğurlu olsun samsunun neresi bende samsun:)6 aylık benim bebekte ilk bebek mart annesi olacağım inşallah bende:)))

Herkese gunaydin hamisler:) efsuncum bnm Sat 4 ekim, yas 30, istanbul, ilk gebelik:) tahmini dogum tarihi 11 temmuz ama bu gec dollenme olayindan sonra dogum tarihi nasil sekillenicek ben bisi anlamadim:/ hala bu konuda bilgi verebilcek kimse yokmu? Bebegimin kalp sesi duyuluyo cok sukur fakat boyu 8mmdi 4gun once.. Doktor henuz 7 haftalik oldugunu soyledi oysaki 10 haftalik olmaliydi bu hafta. Yani hersey normal aslinda ama bu bir risk midir kizlar varmi kendinizde veya cevrenizde bu konuda tecrubeniz?

Gunaydiiiinnn canlariiiimmm nasilsiniz????ben iyiyim valla dun esim bana hassas tarti aldi insallah her p.tesi sabah tartilicam ben coooook korkuyordum 2-3 aldim diye gobegim cikti malum:))ama cok sukur hic kilo almamisim 68 de duruyorum allahtan boyum1.79 da kurtariyorum:))))))

gunaydın kızlarrr
bugun dualara baslıyorduk demı ben efsun arkadasımız ıcın okudum. allah kabul etsin inşallah. bız aslında bırıne dua ederken ana ve baba adıyla bırlıkte nıyet edıp dua ederız. valla rumuzla dua kabul olurmu dıye dusunurken esnemekten zorla okudum hala daha esnıyorum. bızde esnemenın anlamı nazar var demektır :26:

2-3 gündür giremedim hiç coşmuş sayfalar maşallah ne okuyacaktık geçmişi okumadan daldım ben siz ne okunacak yazın okurum allahın izniyle .. bizde değiişik bişeyler yok çok nadir midem bulanıyo aç kalırsam karnımız büyüdü ama kilo almamışım daha.. :119: cuma günü 2 li taramaya gidiyorum gideniniz oldumu hiç belki cinsiyetinin de söyler hoş benim için farketmiyo annem kız diye kocam erkek sırf onların merakı dursun diye yawrum sağlıklı hayırlı olsun daaa :119:

sanirim ikili teste daha giden yok canim cinsiyet icin daha erken 16-20 haftalari arasinda sanirim ogreniliyor:44::44::44:

femelove canım benim kendi dr um 9. haftada sölüyo duruşundan omurga yapısından ama ne yazıkki memleketteyim bakalım bu dr söyleyecekmiş bu arada ikiliye 11+3 de gitmemdeki neden 12. hafta bittikten sonra yüzdeki diğer kemiklerde oluştuğu için burun kemiği ölçümü biraz zor yapıla billiyomuş 3 dr un sölediği hafa buydu bana...
efsuuunnnn hangi duayı okuuycam canımmm

günaydın canlar
efsun duanı okudum cnm
agzımı kapatamadım kız esne esne
nazar duası okuttur kendine
bu arada ben bugün dr gidiyorum
rapor alacam
rapor bitene kadar giremem
benim dumamıda okuyum emi

ben 25 aralıkta gidiyorum ikili taramaya

günaydınlar güzel temmuz anneleri..
çok güzel bir hafta olsun inşallah.dularımıza başlıyoruz bugün benim günüm okuyan herkese çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden.Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize.
bugün hamisseyda ve peri doktora gidecekti yanlış hatırlamıyorsam güzel haberle gelirler inşallah

nazarmı var acep ben çenemi tutamadım herkese söyledim ya

dua ni okudum canim Rabbim kabul etsin

sağolun kızlar

1 Ayetel kursi, 3 ihlas, 1 fatiha canım sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…