2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın anneler ve kuzuları,
herkese hayırlı hbir hafta dilerim,

sayfaları okuyup geliyorum aranıza,haftasonu yoktum.

bugün efsunn a dua günü.dua da okuyup geleyim tekrar.

günaydın hamişler güzel bir hafta geçmesi dileğiyle......efsun cnm okudum duanı rabbim sana hayırlısını nasip etsin inş.gerçekten okurkan baya esnedim:))))))))))

efsun benı de ekler mısın sat 16 ekim , ilk ve sakarya.. tesekkur edıyorum sımdıden..

Merhaba kızlar.. Ben de Temmuz 2013 annesi olucam inşallah. Listeye eklerseniz sevinirim. En son bat tarihim 17 Ekim. Yaşım 29 ve 6 aylık evliyim. Bu arada Samsundayım ve ilk bebeğim :)

ekledim kızlar sizi hoşgeldiniz

günaydın anneler ve kuzuları,
herkese hayırlı hbir hafta dilerim,

sayfaları okuyup geliyorum aranıza,haftasonu yoktum.

bugün efsunn a dua günü.dua da okuyup geleyim tekrar.

canım tşekkürler

günaydın hamişler güzel bir hafta geçmesi dileğiyle......efsun cnm okudum duanı rabbim sana hayırlısını nasip etsin inş.gerçekten okurkan baya esnedim:))))))))))

sağolun canlarım

hayırdır inşallah ya anneme söyliyimde bir okusun bana gerçi uzaktan okuyacak ama .

İnş canım geçer biran önce karın ağrımda şittedlendi nedense korkmaya başladım ya...

benim de oluyor canım ara sıra korkma ,doktora da sordum.kanama olmadığı sürece sıkıntı yok.karnıma öyle sancılar girdi ki kitlenip oturup kaldığım zamanları bilirim,bazen yumuşak bazen keskin olabiliyor sancılar korkma.

okudum bende canım Allah kabul etsin.. bende esnedim açıkcası bide nasla felak okuyayımda göndereyim sana dur...

canım okudum bide hümeze suresini okudum nazara iyi geliyomuş rabbim kabul etsiinnnn

efsun canım ben de okudum hayırlısı olsun her şeyin inşallah tatlım. ben bu akşam 17.15de dokora gidiyorum hanımlar

erkek çıktı.........

Günaydın herkese,
Efsuncum duaları okudum,Rabbim inşallah kabul eder,hamilelikten olsa gerek 180 derece döndüm,dua okurken inanılmaz duygulandım ve ağladım.
Dünde kendimi çok yormuşum misafirim gelecek diye öyle bir bel ağrısı çektim ki koltuktan yatağa yerde emekleyerek gittim resmen,adım attıkça şiş batırıyolar gibiydi belime,üstüne birde nezle oluyorum sanırım cumartesi gecesinden beri boğazlarım şiş.Moralim bozuk,daha şimdiden kendime iyi bakamıyorum bebeğime ya bişey olursa diye çok üzüldüm,
Hepiniz kendinize çok çok iyi bakın kızlar,yorulmak ağır kaldırmak yok diyorlar ya,hafife alırdım ama anamdan emdiğim süt dün resmen burnumdan geldi.

Canim merhaba. Ben anlayamadim, hamile iken asi mi yaptirmamiz gerekiyor? Ben ozel bir hastanedeki bir kadin dogum doktoruna gorunuyorum ama bana hic asi olmam gerektigini soylemedi?

canım 3 dozda sanırım yanılmıyorsam tetanoz aşısı vuruyorlar.sağlık ocağına kaydın varsa eğer arıyorlar aşı zamanı zaten.

canım 3 dozda sanırım yanılmıyorsam tetanoz aşısı vuruyorlar.sağlık ocağına kaydın varsa eğer arıyorlar aşı zamanı zaten.

neee 3 doz mu
allhım o tetonoz asısı benı ölduruyo. vurulduktan sonra 1 hafta kolumu agrıdan kullanamıyorum cok agır tutuyo benı yaa off bırde onunla ugras iişin yoksa

ahh canımm bosver mısafırı yaa rahatsızım deyıp kabul etmeseydın kımse senı dusunmez hızmet hurmet bekler

efsunncum duayı okudum canım ben de esnedim,allah kem gözlerden korusun seni inşallah.tü tü 41 kere maşallah
allah kabul etsin dualarımızı.duayı okuduktan sonra efsunn07 nicki arkadaşım için dedim ve üfledim.
bu arada nickten dua kabul olur mu diye merak eden arkadaşlar var.biz efsunn07 nickli arkadaşımıza okuyoruz,kendinin ve bebeğinin sağlığı,sıhhati,nazarlardan korunması için.Biz kendisini tanımasak sadece nickini bilsek de niyettir önemli olan,hiç şüpheniz olmasın.Allah dualarımızı doğru kişiye ulaştırır inşallah.

sağol canım Allah razı olsun Rabbim kabul etsin dualarımızı bu kadar içten bu kadar samimi bende çok fena oldum bu sabah

neee 3 doz mu
allhım o tetonoz asısı benı ölduruyo. vurulduktan sonra 1 hafta kolumu agrıdan kullanamıyorum cok agır tutuyo benı yaa off bırde onunla ugras iişin yoksa

evvet gebelikte 3 doz kızlar.herkeste aynı etki yapmıyor ama genelde baya ağrıtıyor kolu ben yaptırmıştım ilk gebeliğimde sonrada doğurduktan sonra kalan 2 dozu tamamlıyorsun aslında 5 doz yani.o dozu tamamlamazsan bir anlamı olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…