- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
efsun benı de ekler mısın sat 16 ekim , ilk ve sakarya.. tesekkur edıyorum sımdıden..
Merhaba kızlar.. Ben de Temmuz 2013 annesi olucam inşallah. Listeye eklerseniz sevinirim. En son bat tarihim 17 Ekim. Yaşım 29 ve 6 aylık evliyim. Bu arada Samsundayım ve ilk bebeğim :)
Herkese gunaydin hamisler:) efsuncum bnm Sat 4 ekim, yas 30, istanbul, ilk gebelik:) tahmini dogum tarihi 11 temmuz ama bu gec dollenme olayindan sonra dogum tarihi nasil sekillenicek ben bisi anlamadim:/ hala bu konuda bilgi verebilcek kimse yokmu? Bebegimin kalp sesi duyuluyo cok sukur fakat boyu 8mmdi 4gun once.. Doktor henuz 7 haftalik oldugunu soyledi oysaki 10 haftalik olmaliydi bu hafta. Yani hersey normal aslinda ama bu bir risk midir kizlar varmi kendinizde veya cevrenizde bu konuda tecrubeniz?
günaydın anneler ve kuzuları,
herkese hayırlı hbir hafta dilerim,
sayfaları okuyup geliyorum aranıza,haftasonu yoktum.
bugün efsunn a dua günü.dua da okuyup geleyim tekrar.
günaydın hamişler güzel bir hafta geçmesi dileğiyle......efsun cnm okudum duanı rabbim sana hayırlısını nasip etsin inş.gerçekten okurkan baya esnedim:))))))))))
günaydın canlar
efsun duanı okudum cnm
agzımı kapatamadım kız esne esne
nazar duası okuttur kendine
bu arada ben bugün dr gidiyorum
rapor alacam
rapor bitene kadar giremem
benim dumamıda okuyum emi
ben 25 aralıkta gidiyorum ikili taramaya
ekledim kızlar sizi hoşgeldiniz
canım tşekkürler
sağolun canlarım
hayırdır inşallah ya anneme söyliyimde bir okusun bana gerçi uzaktan okuyacak ama .
İnş canım geçer biran önce karın ağrımda şittedlendi nedense korkmaya başladım ya...
okudum bende canım Allah kabul etsin.. bende esnedim açıkcası bide nasla felak okuyayımda göndereyim sana dur...
canım okudum bide hümeze suresini okudum nazara iyi geliyomuş rabbim kabul etsiinnnn
efsun canım ben de okudum hayırlısı olsun her şeyin inşallah tatlım. ben bu akşam 17.15de dokora gidiyorum hanımlar
canım okudum bende Allah kabul etsin herşeyin hayırlısını nasip etsin inşş ..
cnm bak bir arkadaş paylaşmış linke tıklayıp yap bakalım
Rus cinsiyet takvimi
kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz?CADIARZU kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...:CüvCüvtabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama......delikafadulden linki veriyorum....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
Canim merhaba. Ben anlayamadim, hamile iken asi mi yaptirmamiz gerekiyor? Ben ozel bir hastanedeki bir kadin dogum doktoruna gorunuyorum ama bana hic asi olmam gerektigini soylemedi?
canım 3 dozda sanırım yanılmıyorsam tetanoz aşısı vuruyorlar.sağlık ocağına kaydın varsa eğer arıyorlar aşı zamanı zaten.
Günaydın herkese,
Efsuncum duaları okudum,Rabbim inşallah kabul eder,hamilelikten olsa gerek 180 derece döndüm,dua okurken inanılmaz duygulandım ve ağladım.
Dünde kendimi çok yormuşum misafirim gelecek diye öyle bir bel ağrısı çektim ki koltuktan yatağa yerde emekleyerek gittim resmen,adım attıkça şiş batırıyolar gibiydi belime,üstüne birde nezle oluyorum sanırım cumartesi gecesinden beri boğazlarım şiş.Moralim bozuk,daha şimdiden kendime iyi bakamıyorum bebeğime ya bişey olursa diye çok üzüldüm,
Hepiniz kendinize çok çok iyi bakın kızlar,yorulmak ağır kaldırmak yok diyorlar ya,hafife alırdım ama anamdan emdiğim süt dün resmen burnumdan geldi.
Günaydın herkese,
Efsuncum duaları okudum,Rabbim inşallah kabul eder,hamilelikten olsa gerek 180 derece döndüm,dua okurken inanılmaz duygulandım ve ağladım.
Dünde kendimi çok yormuşum misafirim gelecek diye öyle bir bel ağrısı çektim ki koltuktan yatağa yerde emekleyerek gittim resmen,adım attıkça şiş batırıyolar gibiydi belime,üstüne birde nezle oluyorum sanırım cumartesi gecesinden beri boğazlarım şiş.Moralim bozuk,daha şimdiden kendime iyi bakamıyorum bebeğime ya bişey olursa diye çok üzüldüm,
Hepiniz kendinize çok çok iyi bakın kızlar,yorulmak ağır kaldırmak yok diyorlar ya,hafife alırdım ama anamdan emdiğim süt dün resmen burnumdan geldi.
canım 3 dozda sanırım yanılmıyorsam tetanoz aşısı vuruyorlar.sağlık ocağına kaydın varsa eğer arıyorlar aşı zamanı zaten.
neee 3 doz mu
allhım o tetonoz asısı benı ölduruyo. vurulduktan sonra 1 hafta kolumu agrıdan kullanamıyorumcok agır tutuyo benı yaa off bırde onunla ugras iişin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?