- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
efsun canım ben de okudum hayırlısı olsun her şeyin inşallah tatlım. ben bu akşam 17.15de dokora gidiyorum hanımlar
neee 3 doz mu
allhım o tetonoz asısı benı ölduruyo. vurulduktan sonra 1 hafta kolumu agrıdan kullanamıyorumcok agır tutuyo benı yaa off bırde onunla ugras iişin yoksa
efsunncum duayı okudum canım ben de esnedim,allah kem gözlerden korusun seni inşallah.tü tü 41 kere maşallah
allah kabul etsin dualarımızı.duayı okuduktan sonra efsunn07 nicki arkadaşım için dedim ve üfledim.
bu arada nickten dua kabul olur mu diye merak eden arkadaşlar var.biz efsunn07 nickli arkadaşımıza okuyoruz,kendinin ve bebeğinin sağlığı,sıhhati,nazarlardan korunması için.Biz kendisini tanımasak sadece nickini bilsek de niyettir önemli olan,hiç şüpheniz olmasın.Allah dualarımızı doğru kişiye ulaştırır inşallah.
kızalr mide bulantıları azalan yada biten var mı bacılarım
benim ki eh işte bulantılar gün boyuydu şimdi sabah oluyo genelde.Hiç bulantısız geçirenler gibi şanslı olmak isterdim öyle acillerle serumlarla uğraşmak bezdirdi artık
ben ole acillik olmadım henüz ama
aclıktan nefesim kokuyo artık
yiyiememkten yediğimi çıkarmaktan usandım
kızalr mide bulantıları azalan yada biten var mı bacılarım
benim bitti bazen sabahları çok nadir bulanıyo toplam 20 gün sürdü zaten diğer bebişimdede öle olmuştu
yardıııımmmmmmm
kızlar yüzüm pürüzsüzdü herkes imrenirdi şimdi dünden beri pötür pötür bişeyler çıktı sizede öle bişey oldumuuu napsam acaba
Gunaydiiiinnn canlariiiimmm nasilsiniz????ben iyiyim valla dun esim bana hassas tarti aldi insallah her p.tesi sabah tartilicam ben coooook korkuyordum 2-3 aldim diye gobegim cikti malum:))ama cok sukur hic kilo almamisim 68 de duruyorum allahtan boyum1.79 da kurtariyorum:))))))
benimde öle oldu sivilce gibi değilde isilik gibi anlamadım suyla yıka bol ceviz kuruyemiş falan yiyiyoruz ben o yüzden oldu dedim kendimce
efsun cum bende okudum sureleri nazar duası da okudum sana.yalnız listede yokmuşum benbeni de ekler misin?
merhaba cnm bugün bebişinin kocaman olduğunu görünce bütün kaygıların bitecektir eminimki........hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz....Günaydın kızlar hayırlı haftalar geçmişi okumaktan anca yazabildim maşallah oku oku bitiremedim grip olanlara şifalar versin rabbim bende sabahları hapşurmaktan bayılcam sonra sonra geçiyo efsuncum duanı okudum allah kabul etsin sana ve bebeğine iyi gelsin yarın doktor kontrolüm var 3 hafta oldu arası çok uzun geldi merakımdan ve korkumdan ölcem bebeğim iyidir işallah ve kanamam geçmiştir ne olur dualrınız eksik etmeyin :2:
canımm sağolun.ben bu fikri ortaya atarken bu kadar destek olunacağını düşünmemiştim valla çok mutlu oldum pazartesi sendromumu aldınız götürdünüz hele birde bu kadar içten okumanız yazdıklarınız.allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin burada onlarıda paylaşalım inşallah.
ilk zamanlar yiyodum cevizi uzun süredir yemedim unuttum bugün yeyim bari aynen benimde isilik gibi çenemde başladı sonra yanaklarıma geldii[/QUO
benimde yanaklarımda oldu şimdi biraz iyi geçti gibi daha iyi süt kuruyemiş ceviz onlara bağladım ben ama hormonlarda yapıyo olabilir cevzi ye çok faydalıymış
merhaba cnm bugün bebişinin kocaman olduğunu görünce bütün kaygıların bitecektir eminimki........hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?