2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
neee 3 doz mu
allhım o tetonoz asısı benı ölduruyo. vurulduktan sonra 1 hafta kolumu agrıdan kullanamıyorum cok agır tutuyo benı yaa off bırde onunla ugras iişin yoksa

o kadar ağrıtmadığını söylediler he p bana hafif yakıyormuş sadece.umarım öyledir :44:

Günaydın kızlar hayırlı haftalar geçmişi okumaktan anca yazabildim maşallah oku oku bitiremedim grip olanlara şifalar versin rabbim bende sabahları hapşurmaktan bayılcam sonra sonra geçiyo efsuncum duanı okudum allah kabul etsin sana ve bebeğine iyi gelsin yarın doktor kontrolüm var 3 hafta oldu arası çok uzun geldi merakımdan ve korkumdan ölcem bebeğim iyidir işallah ve kanamam geçmiştir ne olur dualrınız eksik etmeyin :2:

canımm sağolun.ben bu fikri ortaya atarken bu kadar destek olunacağını düşünmemiştim valla çok mutlu oldum pazartesi sendromumu aldınız götürdünüz hele birde bu kadar içten okumanız yazdıklarınız.allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin burada onlarıda paylaşalım inşallah.

efsun cum bende okudum sureleri nazar duası da okudum sana.yalnız listede yokmuşum ben beni de ekler misin?

kızalr mide bulantıları azalan yada biten var mı bacılarım

benim ki eh işte bulantılar gün boyuydu şimdi sabah oluyo genelde.Hiç bulantısız geçirenler gibi şanslı olmak isterdim öyle acillerle serumlarla uğraşmak bezdirdi artık

benim ki eh işte bulantılar gün boyuydu şimdi sabah oluyo genelde.Hiç bulantısız geçirenler gibi şanslı olmak isterdim öyle acillerle serumlarla uğraşmak bezdirdi artık

ben ole acillik olmadım henüz ama
aclıktan nefesim kokuyo artık
yiyiememkten yediğimi çıkarmaktan usandım

kızalr mide bulantıları azalan yada biten var mı bacılarım
benim bitti bazen sabahları çok nadir bulanıyo toplam 20 gün sürdü zaten diğer bebişimdede öle olmuştu

yardıııımmmmmmm
kızlar yüzüm pürüzsüzdü herkes imrenirdi şimdi dünden beri pötür pötür bişeyler çıktı sizede öle bişey oldumuuu napsam acaba

benimde öle oldu sivilce gibi değilde isilik gibi anlamadım suyla yıka bol ceviz kuruyemiş falan yiyiyoruz ben o yüzden oldu dedim kendimce

şanslıymışsın :)) benim de göbek çıktı çoktan ama hala eski kıayfetlerim oluyor :))
hatta geçen hafta bir sunum yaptım genç kız gibi göründüğümü söylediler pek bir sevindrik oldum :))9

arkadaşlar bu duayla ilgili bir bilgim yok bana son halini gönderebilir misiniz

Son düzenleme:
Duanı okudum canım Rabbim kabul eder inşallah bende esnedim nazar değdirme kendine çok dikkat et canım Allah seni ve bebeğini nazarlardan korusun inşallah.

benimde öle oldu sivilce gibi değilde isilik gibi anlamadım suyla yıka bol ceviz kuruyemiş falan yiyiyoruz ben o yüzden oldu dedim kendimce

ilk zamanlar yiyodum cevizi uzun süredir yemedim unuttum bugün yeyim bari aynen benimde isilik gibi çenemde başladı sonra yanaklarıma geldii

Benimde göbeğim biraz çıktı az göbek vardı yumusaktı hamile kalmadan önce şimdi birazdaha büyük ve oldukça sert dün elbise giydim dışarı çıkarken eşimin çok hoşuna gitti az büyümüş görünce :))) Rabbim bebeklerimizi bize bağışlar inşallah . Sizde durumlar nasıl ?

merhaba cnm bugün bebişinin kocaman olduğunu görünce bütün kaygıların bitecektir eminimki........hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz....

Efsuncugum, ben listedeki dualari okumadim ama kendi dinim geregince dua ettim Tanri'ya bebegin ve senin icin. Sevgiler.

merhaba cnm bugün bebişinin kocaman olduğunu görünce bütün kaygıların bitecektir eminimki........hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz....

işallah canım moral verdin gerçekten hayırlı haberler veririm umarım karnıma ağrılar giriyo yazmışşsın olabiliyo çoğu zaman korkma uzanabiliyosan dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…