kızlar benim de aklıma takılan bir soruu varr biraz özel amaaa........şu ilişki konusu....biz gün aşırı ilişkii düzenindeydikk ama şimdii hamile kalıncaa nasıl yapcaz bilemedim....daha öncekinde aynen devam ettik onunla alakası yok ama tabii bebeği kaybettik...
doktora giden arkadaşlar sordular mı....ben de gidince soracam tabiii.nette araştırdım düşük tehlikesi yoksa bir sorun olmaz diyor...
siz ne yapıyosunuz????????bana kalsaaa hiç olmazsa da olur ama eşimmmmmm!!!!!!!!!!!!!!11
canım sen degerınnedır betan gunun gectımıbende dun ogrendım rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın ınslllellerim buzzz kesiyo yaa hiç ısınamıyorum ben :18:
canım tebrik ederim allah hayırlı bir gebelik nasip eder inşallah sanada. benimde son adetim 29 eylüldeydi. ve 28 günde bir adet oluyodum. cumartesi gelmesi lazımdı gelmedi bende hamileyim. benim bhcg 265 çıktı dün. seninki 477. daha iyi böyle olması. diğer kan tahlilini yarınmı yapacaksın?
bende de olmadık yerlerde çıktı yaa burunla dudak arasında biyerde çıktı hayatımda görmemiştim
canım bende de ağrı var yaa 2 gündür çok şiddetliydi bugün hafifledi biraz ama hala var
korkuyorum yine düşük yapçam diye offf
ben daha tahlil yaptırmadım idrarda çıkyo henüz
valla canım normal adet günüm cumartesiydi o gün bir başladı ve aynı tonda devam ediyor. kan tahlilinde çıktı gebeliğim ama yinede korkuyorum. ilkinde düşük belirtilerin falan nasıldı peki canım?
bende de olmadık yerlerde çıktı yaa burunla dudak arasında biyerde çıktı hayatımda görmemiştim
canım bende de ağrı var yaa 2 gündür çok şiddetliydi bugün hafifledi biraz ama hala var
korkuyorum yine düşük yapçam diye offf
ben daha tahlil yaptırmadım idrarda çıkyo henüz
valla canım normal adet günüm cumartesiydi o gün bir başladı ve aynı tonda devam ediyor ağrı. kan tahlilinde çıktı gebeliğim ama yinede korkuyorum. ilkinde düşük belirtilerin falan nasıldı peki canım?
canım sen degerınnedır betan gunun gectımıbende dun ogrendım rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın ınslll
evet cnm yarın yukselıse bakacaklar dr gıttınmı sen ben bgn gıttım yarında kan vermeye gıdecegımona gore ıılac vıtamın fılan vereceklerrr
evet canım benim bende dış gebelikten korkuyorum. bhcg artışım iyi fakat devamındada böyle devam edecekmi bilmiyorum. aslında yarın kan tahlili yaptırasım var fakat hafif kansızlık var bende o yüzdende sürekli canım istediği gibi kan vererekte kan kaybetmek istemiyorum. çünkü doktor haftaya perşembe gel dedi muhtemelen o zamanda kan isteyecek. 2 tüp bu hafta verdim. 1 tüp yarın versem, 1 tüpte haftaya sıkıntı olur diye korkuyorum. o yüzden 1 hafta daha bekliyim en iyisi en geç perşembe günü tahlilimi yaptırayım diyorum. sen ne dersin yarın yaptırayım mı? bu arada karın ağrısı sanki içimi kıtır kıtır kemiriyor bişiler ve adet olacakmışım gibi bir ağrı. başka hiç bir belirtim akıntım sızıntım yok. sadece ağrı var ama öyle çok kötü değil. mesele çömelip kalktığımda daha fazla artıyo. acaba rahmin organlara baskısındanmı kaynaklanıyor bilemiyorum.. ne zormuş bu işler ya
Canım, o kadar ml. kan vermekten birşey olmaz merak etme. Bence yarın kesin gidip Beta HCG yaptırman lazım, 2 güne 2 kat artış kuralı çok önemli, en azından takip etmiş olacaksın. Yarınki 3. sonucun artık belirleyici olacaktır, ama aynı yere ver kanını, referans aralıklar farklı olmamış olur... Sonucunu bekleyeceğim bak ona göre
hmm benım degerler guzel oldugu halde dr 2000 de ancak goruruz kesıyı bosuna radyasyon alma haftaya bakarız dedı allttanda zatenbaktırmak dusuge neden oluyormus veee dr ıstemessssben pazartesi gittim bhcg 80, çarşamba gittim 265 oldu. ultrasonda göremedi keseyi. haftaya perşembe gel dedi. ama folik asit dışındada bir ilaç vermedi. yarın sen muayene olunca verdiği ilaçları ve son durumu paylaşırsan bende ona göre en geç pazartesi doktora giderim.. bhcg yükselmeden ve keseyi görmeden içim rahat etmyecek. yarın sırf bhcg değeri artmışmı diye kan bile vermeyi düşünüyorum.
kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? yarına kaldı yine benim kan tahlili bakalım yarın sabahtan gidicem:) üniversite hastanesine gideyim diyordum kontroller ve doğum için ama bugün oturdum araştırdım evimize 5 dk Emsey Hospital var hiç aklıma gelmedi hiç de gitmek nasip olmadı. bu hastane hakkında bugün çok ii şeyler okudum ve tahlilimde pozitif çıkarsa bu hastanede devam edeyim diyorum ? siz ne dersiniz üniversite hastanesimi özel hastane mi?
valla çok pis gaza getirdin beni. acaba pazartesimi versem. bu seferde diyecemki pazartesi katlamışmı diye tekrar vermek isteyecem biliyorum:))
Önemli olan iki güne iki kat artış kuralı, diyorum ya yarınki sonuç belirleyici olacak, sonuç normalse pazartesiye gerek kalmayacak belki de.
Karın ağrın olduğu için ben bu kadar ısrarcıyım. Senin beta hcg sıçrayışı yaklaşık 160 olması gerekirken 265 e çıkmış, aksi bir durum olabilir yaniii.. Yarınki sonuç 550 çıkarsa iyi çok şükür deriz, ama çok üstü yada altında çıkarsa kontrol altında olman gerekebilir. Yine de sen bilirsin canım...
merhabalar canımm;
ben bugn ozele gıttım dun ogrendım gebe oldugumubugnde asırıkasık agrımm bel agrımvar norml heralde bebegım tutunacak sıkı bır yer arıyorınsallahhh
beta kac cıktı senın ve son bat kac tı benım 29 eylulde olmustum en sonnn ve yarın sbh ıkıncı kanımı verıp yukselıse bakacaklar ınsll gusel sonuclar alırızzzzzzzzzzzzzz
canım ilgin için tşk ederim. yarın ben o zaman bir tahlil yaptırayım, içime kurt düştü. peki sonuç düşük çıkarsa sorun olduğunu veya kısa sıçrayış olursa sorun olduğunu duydumda, yüksek çıkarsa sorun olduğunu ilk kez duydum.. inşallah Allah hepimizin yardımcısı olur. gerçekten kolay değilmiş bu işler ya..
canım ben cevaplasam nasıl olur. benim sat 26 eylül beta hcg testimde 30 ekimde 800.56 çıktı. daha doktora göstermedim. ama normal gibi geldi bana. 2 hafta sonra gidince zaten muayenem var.
canım ben cevaplasam nasıl olur. benim sat 26 eylül beta hcg testimde 30 ekimde 800.56 çıktı. daha doktora göstermedim. ama normal gibi geldi bana. 2 hafta sonra gidince zaten muayenem var.
phana bırde bana cvp yazsan hanı merakla beklıyorumdaaaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?