2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ılk 3 ay ve son 3 ayy sorunnn olabılır ama dr danısss genedeee

benım bıldıgım ölee zarar yok ama dusuk tehlıkesıne karsı ve dogumda bebegınn temız olmasıı bakımından ıyı mıss

ellerim buzzz kesiyo yaa hiç ısınamıyorum ben :18:
canım sen degerınnedır betan gunun gectımıbende dun ogrendım rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın ınslll

evet cnm yarın yukselıse bakacaklar dr gıttınmı sen ben bgn gıttım yarında kan vermeye gıdecegımona gore ıılac vıtamın fılan vereceklerrr

bakın ne buldu face deee

bnmbebeklerımle bole olsunınsl.ama br kz bır oglannn

ben pazartesi gittim bhcg 80, çarşamba gittim 265 oldu. ultrasonda göremedi keseyi. haftaya perşembe gel dedi. ama folik asit dışındada bir ilaç vermedi. yarın sen muayene olunca verdiği ilaçları ve son durumu paylaşırsan bende ona göre en geç pazartesi doktora giderim.. bhcg yükselmeden ve keseyi görmeden içim rahat etmyecek. yarın sırf bhcg değeri artmışmı diye kan bile vermeyi düşünüyorum.

Canım, o kadar ml. kan vermekten birşey olmaz merak etme. Bence yarın kesin gidip Beta HCG yaptırman lazım, 2 güne 2 kat artış kuralı çok önemli, en azından takip etmiş olacaksın. Yarınki 3. sonucun artık belirleyici olacaktır, ama aynı yere ver kanını, referans aralıklar farklı olmamış olur... Sonucunu bekleyeceğim bak ona göre

valla çok pis gaza getirdin beni. acaba pazartesimi versem. bu seferde diyecemki pazartesi katlamışmı diye tekrar vermek isteyecem biliyorum:))

hmm benım degerler guzel oldugu halde dr 2000 de ancak goruruz kesıyı bosuna radyasyon alma haftaya bakarız dedı allttanda zatenbaktırmak dusuge neden oluyormus veee dr ıstemessss

ılac vermedıkı bana yarınkı sonucuma gore verecek dahaa verdıgını yazarım zatennn

kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? yarına kaldı yine benim kan tahlili bakalım yarın sabahtan gidicem:) üniversite hastanesine gideyim diyordum kontroller ve doğum için ama bugün oturdum araştırdım evimize 5 dk Emsey Hospital var hiç aklıma gelmedi hiç de gitmek nasip olmadı. bu hastane hakkında bugün çok ii şeyler okudum ve tahlilimde pozitif çıkarsa bu hastanede devam edeyim diyorum ? siz ne dersiniz üniversite hastanesimi özel hastane mi?

merhabalar canımm;

ben bugn ozele gıttım dun ogrendım gebe oldugumubugnde asırıkasık agrımm bel agrımvar norml heralde bebegım tutunacak sıkı bır yer arıyorınsallahhh

beta kac cıktı senın ve son bat kac tı benım 29 eylulde olmustum en sonnn ve yarın sbh ıkıncı kanımı verıp yukselıse bakacaklar ınsll gusel sonuclar alırızzzzzzzzzzzzzz

valla çok pis gaza getirdin beni. acaba pazartesimi versem. bu seferde diyecemki pazartesi katlamışmı diye tekrar vermek isteyecem biliyorum:))

Önemli olan iki güne iki kat artış kuralı, diyorum ya yarınki sonuç belirleyici olacak, sonuç normalse pazartesiye gerek kalmayacak belki de.
Karın ağrın olduğu için ben bu kadar ısrarcıyım. Senin beta hcg sıçrayışı yaklaşık 160 olması gerekirken 265 e çıkmış, aksi bir durum olabilir yaniii.. Yarınki sonuç 550 çıkarsa iyi çok şükür deriz, ama çok üstü yada altında çıkarsa kontrol altında olman gerekebilir. Yine de s
en bilirsin canım...

canım ilgin için tşk ederim. yarın ben o zaman bir tahlil yaptırayım, içime kurt düştü. peki sonuç düşük çıkarsa sorun olduğunu veya kısa sıçrayış olursa sorun olduğunu duydumda, yüksek çıkarsa sorun olduğunu ilk kez duydum.. inşallah Allah hepimizin yardımcısı olur. gerçekten kolay değilmiş bu işler ya..

phana bırde bana cvp yazsan hanı merakla beklıyorumdaaaa:44:

benim doğumum 3 temmuz olacak. 4 temmuz yazılmış. bilginize....bugünlerde ilk önce kalp atışını görmek ve acaba cinsiyeti ne diye düşünmeden edemiyorum. bazen bebeğim nasılsın diye kendi kendime konuşuyorum. canım hep şerbetli tatlı istiyor. ye tatlıyı getir atlıyımı olucak acaba....

canım ben cevaplasam nasıl olur. benim sat 26 eylül beta hcg testimde 30 ekimde 800.56 çıktı. daha doktora göstermedim. ama normal gibi geldi bana. 2 hafta sonra gidince zaten muayenem var.

BetaHcg'nin iki güne iki kat sıçrayış kuralındaki sıçrayışı kastediyorum ben. Sıçrama beklenenden çok yüksek olursa bu defa da Allah korusun Mol gebelik oluyormuş...Yaa neyse, daha fazla karamsar şeyler ne düşünelim ne yazalım, herşey normaldir senin de merak etme, sadece gidip yarın test yaptırman iyi olur diyeyim ben, başka da birşey düşünme boşver...

canım ben cevaplasam nasıl olur. benim sat 26 eylül beta hcg testimde 30 ekimde 800.56 çıktı. daha doktora göstermedim. ama normal gibi geldi bana. 2 hafta sonra gidince zaten muayenem var.

OLUR CANMM SORUMM CVP BULSUNDA

4 gun sonramı test yaptınn bnm regl 33 gunde bır oluyoryanı asıl gunum bugundee dunyaptıkbız betayıı 477 cıktı
dr yarınkı sonuca gore yorum yapayımdedı kafamı karıstırdı yaaa
:44:ıyımısende sonuc sennkı 6 haftalık olmusbenmkıne dr 4 haftalık fılan dedııı nasıl sence sonucummm

OLUR CANMM SORUMM CVP BULSUNDA

4 gun sonramı test yaptınn bnm regl 33 gunde bır oluyoryanı asıl gunum bugundee dunyaptıkbız betayıı 477 cıktı
dr yarınkı sonuca gore yorum yapayımdedı kafamı karıstırdı yaaa
:44:ıyımısende sonuc sennkı 6 haftalık olmusbenmkıne dr 4 haftalık fılan dedııı nasıl sence sonucummm

phana bırde bana cvp yazsan hanı merakla beklıyorumdaaaa:44:

Oyyy canımm, kusura bakma, unuttum yazmayı sana Bel ve kasık ağrısından korkma, onlar normal karşılanıyor, yani ben öyle biliyorum. Siz sadece kahverengi lekelenme/kan lekesi/şiddetli karın ağrısından korkun. Bakalım senin de yarın Beta HCG sonucundan belli olur, gidişatın sağlıklı olup olmadığı.Yalnız tahlili aynı yerde yaptır çünkü her hastanenin parametreleri aynı olmuyor. SAğlılı takip için aynı yer şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…