Meraba arkadaşlar..çok fazla burayı takip edemiyorum zaten bu sayfadaki son yazım olacak..dün bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..Allahım sizleri bebeklerinize sağsağlim kavuştursun..tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şimdiden..
içini ferah tut olurmu tatlım ne kendini ne bebişini üzmeeeee hiiç bişey olamayacakbu kadar hamiş senin için dua ediyorken pıtırcanına hiç bişeycik olmaz.. çoook güzel haberlerini bekliyoruz merakla
Sağlık ocağından sonuçları aldık ts3 normal ama ts4 biraz yüksek
çıkmış endişelememeye çalışıyorum.Sağlık ocağındaki doktor
kendi doktoruma göstermemi söyledi ve ilaç tedavisine başlayabilir
dedi...Yarına randevu aldım,belki bu bahaneyle bebişimi de görürüm
Benimki kendisini göstersin diye herşeyi yapıyor galiba
ALLAH'ım daha kötüsünden korusun hepimizi
ve bebişlerimizi(amin)
bende aldım sanıyodum ama vermişimişin ilginç kısmı karnım sabahları küçük akşamları kocaman oluyo 5 aylık sankiii kime sorsam gazdır o gazdır diyooo
geçmiş olsun içini ferah tut bende guatr hastasıyım ilaç kullanıyorum bi zararı yok kesinlikle.. sana fırsat omuş ne güzel bebişini göreceksin...
Sağlık ocağından sonuçları aldık ts3 normal ama ts4 biraz yüksek
çıkmış endişelememeye çalışıyorum.Sağlık ocağındaki doktor
kendi doktoruma göstermemi söyledi ve ilaç tedavisine başlayabilir
dedi...Yarına randevu aldım,belki bu bahaneyle bebişimi de görürüm
Benimki kendisini göstersin diye herşeyi yapıyor galiba
ALLAH'ım daha kötüsünden korusun hepimizi
ve bebişlerimizi(amin)
kızlar benim öyle çok bulantım olmadı çok şükür.gün boyu devam eden hafif hafif,suratımı ekşitecek bulantılar. geçti artık diyorum 2 gün olmuyor 3.gün yine başlıyor,sanki midemde çark ı felek var biri onu döndürüp duruyor
sizde de böyle mi oluyor bir var bir yok?
canım benzer sıkıntı bende de var. tsh ve t4 normal ama t3 bıraz yuksek dedı aslında yuksekte denmez. ust sınır 4.2 benım sonuc ıse 3.23 cıktı doktor bu degerın gebelıkte 2.5 ve altı olması lazım dedı ılac kullanıyorum hergun. endıse etme allahın ıznıyle bir sıkıntı olmaz inş.
aynen bende oyleyımm sabah karnım cok az bellı aksama dogru allahım bırden kocaman oluyo hatta dun aksam esımle gulduk bune ya dıye yuh dedım aynada kendımı gorunce
nasilsinizz kizlaaarrr ben hayirlisi ile 12.haftaya girmisimcok sukur kanal d de mutfagimi izliyorum cok guzel seyler yaptilar canim istedi keske annem burda olsaaa ne guzel yapardi
Meraba arkadaşlar..çok fazla burayı takip edemiyorum zaten bu sayfadaki son yazım olacak..dün bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..Allahım sizleri bebeklerinize sağsağlim kavuştursun..tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şimdiden..
günaydın arkadaşlar işinize yararmı bilmem ama oğlum 2,5 yaşında ve mayısta doğdu kendime göre bende neler lazım olabilir sıralayayım..
oda takımındansa park yatak çok kullanışlı oluyor... doğum çantanıza 2 takım tulum zıbına bence hiç gerk yok almayın bile 2 adet çıtçıtlı badi ilk aylarda sıcak bile olsa penye şapka ve eldiven gerekli birde mutlaka biberon ve yalancı emzik koyun çantanıza çünkü ilk etapta hemen süt gelmeyebiliyor bebeğin sarılık olmaması için ise sık beslenmesi gerekiyor mamayı zaten hastaneden tedarik ediyorlar ilk etapta biberon kauçuk emzikli ve üzerinde bpa free olan her tür biberon işinizi görebilir kolik önleyiciler bence palavra bu arada bebeğin gazı için biz o ilacı kullanana kadar çok kötü geçmişti 1 ay sonra doktoru verdi bitkisel gaz ilacı bio gaia muhteşem bişey neyse devam edeyim emzik mutlaka kullanın bence tam bir susturucu oluyor(Buna çok ihtiyacımız olacak bence)... kauçuk ve damaklı olan nuk kullandım ben ilk bebeğimde hiç te zor bırakmadı korkmayın bir yaşında falan bıraktı emziği....
ilk etapta günde 20 kere falan ufak ufak kaka yapıyor onun için bezler çabuk bitiyor... ve bazen tulumları çabuk batıyor yaz çocuğu olacaK diye az tulum almayın bir günde 12 tulum değiştirdiğimi hatırlıyorum... ama çok hızlı büyüyorlar ayda bir kıyafet alabilirsiniz ilk 6 ay .... 6 aylıktan sonra ayaklı tulum falan kullanışlı olmuyor bence genelde patiksiz tulum alın ... şimdilik aklıma gelenler bunlar....merak ettiğiniz birşey olursa yardımcı olurum ....
birde en önemlisi ilk 3 ay bence doğum yapmış kişiyi bebeği görmeye kimse gitmesin çünkü çok uykusuz sinirli ve yorgun olabiliyoruz....
ahhh sorma canım bu ara benim en hassas olduğum konuda buannem burda olsa her istediğimi yapardı bana destek olurdu diye her fırsatta başlıyorum ağlamaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?