2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Allah yardımcın olsun bol bol sabır versin...Üzme kendini her işte bir hayır vardır Allah'ım en kısa zamanda sana anneliği tattırcaktır(amin)

bangbang okudum canım ALLAH kabul etsin dualarımızı...
Yeni anne adaylarına hoşgeldin diyorum,minişlerini sevgiyle
kucaklıyorum.ALLAH'a emanet olun kızlar

günaydın güzel temmuz anneleri
bugün daha iyiyim çok şükür
bangbang duanı okudum canım allah kabul etsin
bebeğini kaybeden arkadaşa çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda sağlıkla kavuştursun bebeğine
bugün hastaneye gidenler inşallah güzel haberlerle dönerler.
malum grip mevsimi dün dr bana bitki çaylarından sadece ıhlamur öneriliyor ona da günde en fazla 2 bardak dedi haberiniz ola canlar.

içini ferah tut olurmu tatlım ne kendini ne bebişini üzmeeeee hiiç bişey olamayacak bu kadar hamiş senin için dua ediyorken pıtırcanına hiç bişeycik olmaz.. çoook güzel haberlerini bekliyoruz merakla

İnşallah canım benim bende sizlere güzel haberler vermeyi çok istiyorum çok özledim bebeğimi inşallah görmek nasip olur .

Sağlık ocağından sonuçları aldık ts3 normal ama ts4 biraz yüksek
çıkmış endişelememeye çalışıyorum.Sağlık ocağındaki doktor
kendi doktoruma göstermemi söyledi ve ilaç tedavisine başlayabilir
dedi...Yarına randevu aldım,belki bu bahaneyle bebişimi de görürüm
Benimki kendisini göstersin diye herşeyi yapıyor galiba
ALLAH'ım daha kötüsünden korusun hepimizi
ve bebişlerimizi(amin)

geçmiş olsun içini ferah tut bende guatr hastasıyım ilaç kullanıyorum bi zararı yok kesinlikle.. sana fırsat omuş ne güzel bebişini göreceksin...

bende aldım sanıyodum ama vermişim işin ilginç kısmı karnım sabahları küçük akşamları kocaman oluyo 5 aylık sankiii kime sorsam gazdır o gazdır diyooo

aynen bende oyleyımm sabah karnım cok az bellı aksama dogru allahım bırden kocaman oluyo hatta dun aksam esımle gulduk bune ya dıye yuh dedım aynada kendımı gorunce

kızlar benim öyle çok bulantım olmadı çok şükür.gün boyu devam eden hafif hafif,suratımı ekşitecek bulantılar. geçti artık diyorum 2 gün olmuyor 3.gün yine başlıyor,sanki midemde çark ı felek var biri onu döndürüp duruyor

sizde de böyle mi oluyor bir var bir yok?

geçmiş olsun içini ferah tut bende guatr hastasıyım ilaç kullanıyorum bi zararı yok kesinlikle.. sana fırsat omuş ne güzel bebişini göreceksin...

sağol kuzum inanki buradan birisi cevap yazıp,insanın içini
rahatlattığında dünyalar benim oluyor.Eşimin tesellisi bile
bu kadar etkili olmuyorSana da çok geçmiş olsun
canım ALLAH bebişlerimizi korusun(amin)

canım benzer sıkıntı bende de var. tsh ve t4 normal ama t3 bıraz yuksek dedı aslında yuksekte denmez. ust sınır 4.2 benım sonuc ıse 3.23 cıktı doktor bu degerın gebelıkte 2.5 ve altı olması lazım dedı ılac kullanıyorum hergun. endıse etme allahın ıznıyle bir sıkıntı olmaz inş.

benim hiç bulantım olmuyor canım sadece cevizin ve bademin
kokusunu duyduğumda içim kalkıyor.O an senin de dediğin gibi çarkıfelek
gibi dönüyor sonra duruyor

Canlarım çok sağolun içimi rahatlatıyorsunuz ALLAH hepinizden
razı olsun.ALLAH'ım bebişlerimizi korusun ve sağlıklı bir şekilde
kucağımıza almayı nasip etsin.

nasilsinizz kizlaaarrr ben hayirlisi ile 12.haftaya girmisimcok sukur kanal d de mutfagimi izliyorum cok guzel seyler yaptilar canim istedi keske annem burda olsaaa ne guzel yapardi

nasilsinizz kizlaaarrr ben hayirlisi ile 12.haftaya girmisimcok sukur kanal d de mutfagimi izliyorum cok guzel seyler yaptilar canim istedi keske annem burda olsaaa ne guzel yapardi

ahhh sorma canım bu ara benim en hassas olduğum konuda bu annem burda olsa her istediğimi yapardı bana destek olurdu diye her fırsatta başlıyorum ağlamaya.

ne görsem yiyesim geliyor ama pişirirken midem bulandığı için yaptığım şeyde ziyan oluyor tek lokma bile yiyemiyorum

canim cok uzuldum rabbim sabir versin insallah en kisa zamanda yine hamile kalir ve bebegine kavusursun...

verdigin bilgiler icin sagol canim simdiden dusunup duruyorum ne hazirlicam diye .....bir de su 3 ay konusu bence de cok dogru ama insanlar hemen gelmek istiyorlar ben 40.im ciktiktan sonra kibrisa kacicam insallah donene kadarda 3 ayi doldurmus olurum insallahsonra kim gelirse gelsin

ahhh sorma canım bu ara benim en hassas olduğum konuda bu annem burda olsa her istediğimi yapardı bana destek olurdu diye her fırsatta başlıyorum ağlamaya.

sorma bende ayni durumdayim canim istiyor ama yemek yapamiyorum kokulardan dolayi hep keske annem olsa bana yardim eder yanimda olur diyorum gurbette olunca daha da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…