2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
gurbetin ne kadar zor olduğunu insan bu durumda daha iyi anlıyor ben hep dua ediyorum tayinim çıksında gideyim artık memleketime ailemin yanına

Herkese selam kızlar
Biz dr gittik, herşey normal 3,31mm olmuşuzcinsiyet için erken dedi. 2. tarama testini ay snonu yapacağız.
Bu arada 4 gün fark olduğu için tarihi değiştirdi dr. 3 temmuz idik 8 olduk. Gelişim için geç döllenme olmuş dedi.Sizde de böyle bir durum varsa panik olmayın normalmiş.

Herkese sevgiler sağlıklı günler

Evasude, canim merak ettim; Saglik Ocaklarinda ultrason cihazi var mi? Gidildiginde ultrasonla da bakiyorlar mi?

bangbang okudum canım ALLAH kabul etsin dualarımızı...
Yeni anne adaylarına hoşgeldin diyorum,minişlerini sevgiyle
kucaklıyorum.ALLAH'a emanet olun kızlar

duanı okudum canım Allah kabul etsin tüm arkadaşlarımızın duasını Amin

kuzum duanı okudum Allahım bebeğinede sanada sağlık versin inşallahhhh

duanı okudum canım Allah kabul etsin cümlemizin duasını inşallah

dua ni okudum canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

çok çok sağolun arkadaşlar, allah inşaallah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı sarıp sarmalamayı ve sağlıkla büyütmeyi hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin, yüreğinize gönlünüze sağlık

Gözünaydın güzel haberler verdin çok sevindim

Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına benimde şimdilik 9 Temmuz görünüyor bizde birazdan gidicez doktora bakalım nasıl durumu çok merak ediyorum ölücem heyecandan .

allah nazarlardan korusun mansallah bebekler buyuyor mansallah

ankaralıyım ben aslen ama görev icabı geldim buralara öğretmenim ben:)

insallah donersin canim memleketine ankarayi severim cok duzenli bir sehir gibi geliyor bana

Cnm insallah cok mutlucikacaksin drdan bende dun senin gibiydim kuzumu gorunce pitput kalbini duydum dunya benim oldu cok sukur yarabbim seninde guzel hbrlerini bekliyoru

kızlarr sizinde karnnınıza ağrı giriyomu. benim ağrı girdimi çıkmıyo ya normal mii
Cnm benimde karnima cok agrilar giriyor sanki civi sokmuslargibi dr normal dedi rahim buyudugu icn

Bangbang duani okudum allah kabul etsin cnm

bangbang duanı okudum cnm Rabbim kabul etsin

:)) teşekkürler arkadaşlar, allah hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah,

Offf ta ultrasonla 28 inde göstereceklermiş şimdi gene kan tahlili idrar tahlili her gelişimde aynı işlemlerden geçip duruyorum.ben bebeğimi görücem diye heves ediyordum göstermediler ( eşim üzülme Cumartesi özele gideriz dedi . Şimdi hastanedeyiz daha kan vericekmişim 4 tüp .

o kadar hevesliydin niye göstermiyolar ki anlamadım ama üzülme eşin özele gideriz demiş o zman görürsün tahlilleri ne yapcaklar acaba

ohoooo daha çok var hiiiç bekleme hemen bi özele git gör pıtırcanını canınıda sıkma lütfen ufak tefek şeylere

ohh ohh maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…