gurbetin ne kadar zor olduğunu insan bu durumda daha iyi anlıyor ben hep dua ediyorum tayinim çıksında gideyim artık memleketime ailemin yanına
Sağlık ocağından sonuçları aldık ts3 normal ama ts4 biraz yüksek
çıkmış endişelememeye çalışıyorum.Sağlık ocağındaki doktor
kendi doktoruma göstermemi söyledi ve ilaç tedavisine başlayabilir
dedi...Yarına randevu aldım,belki bu bahaneyle bebişimi de görürüm
Benimki kendisini göstersin diye herşeyi yapıyor galiba
ALLAH'ım daha kötüsünden korusun hepimizi
ve bebişlerimizi(amin)
bangbang okudum canım ALLAH kabul etsin dualarımızı...
Yeni anne adaylarına hoşgeldin diyorum,minişlerini sevgiyle
kucaklıyorum.ALLAH'a emanet olun kızlar
günaydın güzel temmuz anneleri
bugün daha iyiyim çok şükür
bangbang duanı okudum canım allah kabul etsin
bebeğini kaybeden arkadaşa çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda sağlıkla kavuştursun bebeğine
bugün hastaneye gidenler inşallah güzel haberlerle dönerler.
malum grip mevsimi dün dr bana bitki çaylarından sadece ıhlamur öneriliyor ona da günde en fazla 2 bardak dedi haberiniz ola canlar.
duanı okudum canım Allah kabul etsin tüm arkadaşlarımızın duasını Amin
kuzum duanı okudum Allahım bebeğinede sanada sağlık versin inşallahhhh
duanı okudum canım Allah kabul etsin cümlemizin duasını inşallah
dua ni okudum canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Herkese selam kızlar
Biz dr gittik, herşey normal 3,31mm olmuşuzcinsiyet için erken dedi. 2. tarama testini ay snonu yapacağız.
Bu arada 4 gün fark olduğu için tarihi değiştirdi dr. 3 temmuz idik 8 olduk. Gelişim için geç döllenme olmuş dedi.Sizde de böyle bir durum varsa panik olmayın normalmiş.
Herkese sevgiler sağlıklı günler
insallah cikar aslen nerelisin canim??
Herkese selam kızlar
Biz dr gittik, herşey normal 3,31mm olmuşuzcinsiyet için erken dedi. 2. tarama testini ay snonu yapacağız.
Bu arada 4 gün fark olduğu için tarihi değiştirdi dr. 3 temmuz idik 8 olduk. Gelişim için geç döllenme olmuş dedi.Sizde de böyle bir durum varsa panik olmayın normalmiş.
Herkese selam kızlar
ankaralıyım ben aslen ama görev icabı geldim buralara öğretmenim ben:)
insallah donersin canim memleketine ankarayi severim cok duzenli bir sehir gibi geliyor bana
Cnm insallah cok mutlucikacaksin drdan bende dun senin gibiydim kuzumu gorunce pitput kalbini duydum dunya benim oldu cok sukur yarabbim seninde guzel hbrlerini bekliyoruBugün doktora gidicez çok heyecanlıyım boğazım düğümleniyor sanki inşallah kötü birşey yoktur dua edin bizim için lütfen . İnşallah güzel haberlerle dönerim bebeğimi görürüm inşallah .
Cnm benimde karnima cok agrilar giriyor sanki civi sokmuslargibi dr normal dedi rahim buyudugu icnkızlarr sizinde karnnınıza ağrı giriyomu. benim ağrı girdimi çıkmıyo ya normal mii
Cnm insallah cok mutlucikacaksin drdan bende dun senin gibiydim kuzumu gorunce pitput kalbini duydum dunya benim oldu cok sukur yarabbim seninde guzel hbrlerini bekliyoru
Cnm benimde karnima cok agrilar giriyor sanki civi sokmuslargibi dr normal dedi rahim buyudugu icn
Bangbang duani okudum allah kabul etsin cnm
bangbang duanı okudum cnm Rabbim kabul etsin
Offf ta ultrasonla 28 inde göstereceklermiş şimdi gene kan tahlili idrar tahlili her gelişimde aynı işlemlerden geçip duruyorum.ben bebeğimi görücem diye heves ediyordum göstermediler( eşim üzülme Cumartesi özele gideriz dedi . Şimdi hastanedeyiz daha kan vericekmişim 4 tüp .
Offf ta ultrasonla 28 inde göstereceklermiş şimdi gene kan tahlili idrar tahlili her gelişimde aynı işlemlerden geçip duruyorum.ben bebeğimi görücem diye heves ediyordum göstermediler( eşim üzülme Cumartesi özele gideriz dedi . Şimdi hastanedeyiz daha kan vericekmişim 4 tüp .
Herkese selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?