2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bence üzülme, ultrason bebişe zarar vermesin diye yapıyorlardır, minnoşun sağlığı için, zaten aksi giden birşey ola söylerler,biraz daha sbret güzel olacak

duanı okudum canım allah kabul etsin

sağol canım, amin inşaaallah hepimizin kabul olsun,

aaaaa kızlar bana 2 gün önce bi ufak kitapçık geldi Annelik Akademisi diye

sabiha paktunanın değil mi oku bakalım beğenecek misin

8. haftanın içinde iken bebeğimin 4. haftadan sonra gelişminin durduğunu öğrendik.Pazartesi bebeğimi aldılar(( 3. hamileliğim ve bebeğim olacaktı...Planlı bir bebek değildi ama onu kaybetmek beni çok sarstı.15 yaşında bir oğlum ve 9 yaşında da bir kızım var.Doktorun nasılsa iki çocuğun var üzülme hemen alalım demesi beni çok yaraladı..Hamileliğimi öğrendiğimiz andan itibaren şaşkınlıkla beraber tüm aile bireylerinde mutluluk sebebi olmuştu.Tam bir bebek bile değildi belki ..ama...içim çok acıyor(

kızlar size bir tavsiye
tarama testi yaptırmayın (bebeğinizi aldırmayacaksanız) sadece olasılık hesaplıyor ve bir faydası da yok..
ben aldırmayacaktım sonuç ne olursa olsun,ama doktorum test yaptı yine de..
down sendromlu olma ihtimali yüksek çıktı, hamileliğim zehir oldu..
ama bebeğim sapasağlam doğdu Allahıma şükürler olsun...

çok geçmiş olsun allah sabır versin belki yine olur evlatlarınız eşiniz ile atlatırsınız işallah

ikili testten mi bahsediyosun canım

Rab sana sabir versin kardesim, dua edecegim.

canım bazı doktorlar lafın nereye gideceğini bilmiyorlar, alah sana ve eşine sağlık versin inşaallah tez zamanda yeni bir bebişiniz olsun.

ben de istemiyorum ama ikili testi yaptırıp ona göre diğerlerini yaptırmayayım diyordum, dediğin gibi ihtimal çıksa ne olacak aldıracağım kesin diyorsan yapılmalı ama değilse boşa yorulmamak en doğrusu

dogruyu soylemek gerekirse ben yaptirmiycam gereksiz stress yapiyor ve Allah tan ne gelirse basim gozum ustune zaten burda yapmiyorla down sendromlu cikipta sapa saglam cocuk sahibi olan okadar cok kisi gordum ki yani ailede genetik bir hastalik yoksa gereksiz goruyorum acikcasi

aaaaa kızlar bana 2 gün önce bi ufak kitapçık geldi Annelik Akademisi diye

sabiha paktunanın kitabımı canım

aynen katılıyorum tatlım yaptırıcam ama sırf memleketimde doğum yapıcam için dr umla tanışma olsun burda doğum yapıcamı anlatmak için çalıştığımız daha doğrusu yaşadığımız yerde doğurmamı istemiyo eşim tabi o zamana kadar sağsalim gelebilirsek..rabbim ne eylerse güzel eyler hakkımızda hayırlısını versin benimde çevremde çok var öyle problemli denip zekimi zeki güzel mi güzel bebişleri olan tevekkülümüz tam olmalı duamızı ettik rabbimde verdi karnımıza bebişlerimizi ben hep öyle düşünüyorum

bencede biz dua mizi eksik etmeyelim insallah rabbim saglicakla bebeklerimizi bize nasip edecektir

Merhaba kızlar,giremedim iki üç gündür.
Efsun,peri,bangbang okudum dualarınızı.
Sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah mucizelerimizi.

canım ben de çok duymuştum sonucu kötü çıkıp sağlıklı doğuranları..o yüzden "sonuç ne olursa olsun ben kafama takmam" diyordum.
ama sonuç kağıdını bir kez eline alınca inan bana öyle olmuyor.
unutmak, takmamak insanın elinde olmuyor.bir de doktor olumsuz konuşunca "amniyosentez yaptıralım mı" deyince.. insanın aklından bir an çıkmıyor. çünkü söz konusu olan kendi karnındaki olunca, en ufak bir "acaba" herşeyi mahvediyor..amniyosentez yaptırmadım düşük riski olduğu için..hamileliğim hep dua ederek, acı çekerek geçti. her ultrason görüntüsüne dikkatle bakıyordum down sendromluya benziyor mu diye. kimseye bahsetmedim ama hep aklımın bir köşesinde o sonuç vardı .. keşke o sonucu görmeseydim dedim ama oldu bir kere ve geri dönüşü yoktu.. doğum yapınca baygın halimle doktora sağlıklı mı diye sordum, çok çok kötü birşey..

canım geçmiş olsun rabbim sabır versin burda biçoğumuz kaybı var

bang bang hakkında her şeyin hayırlısı ve en güzeli olsun nşallah allah kabul etsin dualarımızı

Sadece ikili test mi yapıldı size?
Üçlü,dörtlü ve amniyosentez istemeyenlere yapılan bir test vardı sanırım,
bunlar yapılmadı mı?

Merhaba kızlar,giremedim iki üç gündür.
Efsun,peri,bangbang okudum dualarınızı.
Sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah mucizelerimizi.

canım geçmiş olsun rabbim sabır versin burda biçoğumuz kaybı var

bang bang hakkında her şeyin hayırlısı ve en güzeli olsun nşallah allah kabul etsin dualarımızı

allah hepimizinn gönlüne göre versin ve dediğiniz gibi miniklerimizi sağ salim kucağımıza alıp hayırlısıyla ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşlar,

dualar için hepinizden allah razı olsun, inanın öyle zor anıma denk geldi ki bu dualar hamdolsun çok iyi moral oldu :))

tüm temmuz annelerine merhaba ...bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun...bende temmuz annesiyım..,,şubatta bebeğimin kalbi atmamasından dolayı kürtaj olmuştum..hafta sonu kalp atımını gördük...7. haftaya başladık..

o kadar hevesliydin niye göstermiyolar ki anlamadım ama üzülme eşin özele gideriz demiş o zman görürsün tahlilleri ne yapcaklar acaba

Valla canım hiç sorma ağlıycaktım nerdeyse burda öyle sürekli ultrasona sokmuyorlar ya sinir oldum iyice ama yapıcak birşey yoktu ne kadar rica etsek te fayda olmadı :) tahliller birşey varmı yokmu diyeymiş 5 tüp kan aldılar bide idrar ne var ne yok bakacaklar mış birşey varsa mektup yollucaklarmış yada arıcaklarmış birşey yoksa hiçbirşey yapmıcaklarmış. İşte kan değerlerine vb... Değerlere bakacaklar herhalde canım. Özele gidicez de Türk doktor var bitane pek hoşuma gitmedi ama bebeğim için gene gidicem galiba . Hevesim kursağımda kaldı

ohoooo daha çok var hiiiç bekleme hemen bi özele git gör pıtırcanını canınıda sıkma lütfen ufak tefek şeylere

Öyle canım ama görsem içim rahat edicekti bulantım hiç birşeyim yok hamile değilim gibi dedim ne güzel işte diyorlar herşey yolunda demekki diyorlar. Yapıcak birşey yok inşallah iyidir bebişim .

Canım üzülme aynı acıyı bende yaşadım 4 ay önce 3 aylık olacaktı ama gelişememiş kalbi Durmuş dediler kürtaj oldum ve şimdi yeniden hamileyim Allah bu sefer nasip kısmet ederse . Seninde yeniden olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…