2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Evet evet sabiha paktuna fena değil yani biçok bilgi var içinde sonuçta benim ilk bebeğim olucak inşallah ve benim için herşey taze bilgi elime ne geçse okuyorum gebelikle alakalı

benide dua listesine eklermisiniz nasıl ekleniyor kim ekliyor bilmiyorumda :)

tatlım efsunn arkadaşımız listeyi güncelliyor. ilk sayfada günlük dua okunacak arkadaşlar gün gün yazıyor oradan taki edebilirsin. efsun sanırım birazcık hastaydı geçmişi okuyunca ekleyecektir senide :)

Sadece ikili test mi yapıldı size?
Üçlü,dörtlü ve amniyosentez istemeyenlere yapılan bir test vardı sanırım,
bunlar yapılmadı mı?

slm canım ikili test yapıldı.
üçlü,dörtlü testi ben istemedim çünkü hepsi aynı: olasılık hesaplıyor. ya gene kötü sonuç çıksaydı?
net sonuç yok hiçbirinde, amniyosentez dışında. hatta amniyosentezde bile çok küçük bir yanılma payı var.

o testler ne kadar iyi sonuç gösterirse göstersin,hepsi olasılık.. kesin değil.beni sakinleştirmeye yetmezdi hiçbiri.
üstelik ense kalınlığı çok iyi çıkmıştı,buna rağmen kan tahlili sonucunda riskim 1:127 çıktı. bu 127 de 1 ihtimalle bebek sağlıksız demek.
sonuç 10.000 de 1 çıksa bile, bir risk var aslında. sonucu iyi çıkan da teste güvenmesin..
peki bu testler neden yapılıyor? sadece para tuzağı.
direk amniyosentez yaptır ya da hiç yaptırma.

çok geçmiş olsun allah sabır versin belki yine olur evlatlarınız eşiniz ile atlatırsınız işallah
Teşekkür ederim.Rabbim cümleyi evlatları ile imtihan etmesin..
Rab sana sabir versin kardesim, dua edecegim.
Allah razı olsun..Sağolun..
canım bazı doktorlar lafın nereye gideceğini bilmiyorlar, alah sana ve eşine sağlık versin inşaallah tez zamanda yeni bir bebişiniz olsun.
Bu yaştan sonra bana bir hediye gibi gelmişti..Tekrardan bilemiyorum,gözüm korktu..Teşekkürler...

canım geçmiş olsun rabbim sabır versin burda biçoğumuz kaybı var
Teşekkür ederim..İnsanız,kadınız özelliklede anneyiz..Zayıf ve çaresiz olunan bir konu..Rabbim cümleye sabır versin..

Geçmiş olsun canım..Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın..Sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşaallah..35 yaşındayım artık..Cenab-ı Allah ne nasip eder bilemiyorum..Hayırlısı olsun..

Evet evet sabiha paktuna fena değil yani biçok bilgi var içinde sonuçta benim ilk bebeğim olucak inşallah ve benim için herşey taze bilgi elime ne geçse okuyorum gebelikle alakalı

Canım şimdi işyerindeydim kargo geldi benim kitapta geldi bi heyecanlandım benimde ilk bebeğim nasıl kitap güzel mi

Üçlü test çok güvenilir değilmiş zaten ama dörtlü için iyi diyorlar.
Keşke dörtlüyü de deneseydin.
Aylarca insanın kendini yemesi,hamileliğinin zehir olması çok kötü bi durumdur.
Ben çok evhamlı,çok panik biriyim.
Hamilelikle bu daha da arttı.
Ama ikili testi yaptırmazsam da aynı evhamı yaşıycam.
Bu defa da ''keşke yaptırsaydım''diycem.
Çok zor durumlar ya,Allah daha büyük zorluk göstermesin de.
İki ucu değnek...
Arkadaşlar bu arada sizden küçük bir ricam olacak,
bugün ve yarın ki dualarınızdan sonra,şu an doğum için hastanede olan bir arkadaşımı da ekler misiniz?
Bizlerin duası kabul olur,Allah doğum sancısı çeken bütün kadınlara kolaylık versin inşallah.
İnşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar,bizler de tabi.

Çok geçmiş olsun,Allah sizlere ömür versin,sabır versin.
Lütfen umudunuzu kırmayın,mucizelerin sonu yok inanın.
İnşallah en kısa sürede acınızı hafifletecek o mucizeyi yakalarsınız.
Yaşınız daha çok genç ki,lütfen umutsuzluğa düşmeyin.

Kızlar bişey sorcam bugün eczacıma gittim çatlak kremi sormaya lierac 60 tl. buarada bepanthol diye krem gördüm hamileler için yeni çıktı daha dedi eczacı bu da güzel dedi onun fiyatı 50 tl götür bunu doktoruna sor kullan derse alırsın yoksa getir dedi aranızda bu kremi duyan ya da süren var mı acaba?

canım ben lierac almayı dusunuyorum hem netde ındırımlı olanları var. lierac ın methini cok duydum kullananlar baya memnun ama dıgerını ılk defa duyuyorum

ikili test konusunda gidip gidip geliyodum bende açıkcası.. her ne olursa olsun, rabbimin bana uzun uğraşlarım sonucunda göndermiş olduğu meleğimi hiçbir şekilde aldıramam... sonuç ne çıkarsa çıksın aldırmıcaktım zaten.... busmai arkadaşımızın söylediği çok kafama yattı ben meleğime zaten kıyamam o yüzden aklımı bulandırmanında mantığı yok diye düşündüm kendimce... eşimde aynı düşüncede o yüzden ikili taramadan vazgeçtimmm... yavrumaaaaa kıyamam bennnn tek bir zerresine dayanamam onunnn....

canım ben lierac almayı dusunuyorum hem netde ındırımlı olanları var. lierac ın methini cok duydum kullananlar baya memnun ama dıgerını ılk defa duyuyorum

bende ilk defa duydum eczacı yeni dedi bende duyan var mı diye merak ettim bende lieracı duymuştum

Lierac nette de uygun 3 tanesi 117 lira.
Ama ben organik,bitkisel bir şey olsun diye arıyorum.
Organik sertifikalı olup da çevresinde kullanan yada kendisi denemiş olan varsa,bilgilendirirse sevinirim.
Aralıktan sonra kullanmamız lazım artık.Doğru bi krem bulana kadar bebe yağı sürüyorum şimdilik.
O da duştan duşa.

bende bebe yagına basladım ewet onda da dustan dusa surmek sıkıntı sonucta malum kıs hergun dus alamıyoruz sahsen ben aman hasta olurum dıye korkuyorum ee tabı hergun surmeyınce fayda edermı onuda bılmıyorum sahsen bana gore hıcbır etsıkı yok gıbı geldı cıldımde herhangı bır değişme yok. heee bırde bebe yagı kıllanma yapar dıye okudum ne alaka bılmıyorum

bende bilmiyorum işte aklım takıldı bende vazelinin kakao kremini sürüyorum şimdilik senin gibi duştan duşa

hee aklıma geldı ozellıkle kakao yagını cok met edıyorlar fakat oda sıvı olan deılde kalıp sabun gıbı olan varmıs o daha ıyıymıs onu önerende cok.

İnşallah ablacım çok sağol Allah razı olsun . Ayrıca yaşın daha çok genç Rabbim isterse birdaha anne olursun ümitsizliğe düşme ne olur hem bu sefer planlı hamilelik mutluluğunuz devam eder inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…