Valla canım hiç sorma ağlıycaktım nerdeyse burda öyle sürekli ultrasona sokmuyorlar ya sinir oldum iyice ama yapıcak birşey yoktu ne kadar rica etsek te fayda olmadı :) tahliller birşey varmı yokmu diyeymiş 5 tüp kan aldılar bide idrar ne var ne yok bakacaklar mış birşey varsa mektup yollucaklarmış yada arıcaklarmış birşey yoksa hiçbirşey yapmıcaklarmış. İşte kan değerlerine vb... Değerlere bakacaklar herhalde canım. Özele gidicez de Türk doktor var bitane pek hoşuma gitmedi ama bebeğim için gene gidicem galiba . Hevesim kursağımda kaldı[/QUO
ah canım ya kaç gündür bu günü bekliyodun ne gaddarlar ya gösterseler ne olur hayret 28 ine çok var daha gurbetlik zor ya ama üzülme sen beğenmemişsin ama özele gidiver bikereliğine artık yoksa için rahat etmicek ilk defa görcen çünkü
Yok canım ilk defa değil 8+3 te De gördüm çok şükür herşey yolundaydı ama işte ilk gebelik kötü sonlanınca insan illaki görmek istiyor görmeden rahat edemiyorsun .
Yok canım ilk defa değil 8+3 te De gördüm çok şükür herşey yolundaydı ama işte ilk gebelik kötü sonlanınca insan illaki görmek istiyor görmeden rahat edemiyorsun .
ben hiç görmedin sanıyodum kusura bakma seni anlıyorum etkisinde kaldığın için öyle ferah tut kalbini allaha havale et ama dayanamam diyosan özel doktora git canım
benide dua listesine eklermisiniz nasıl ekleniyor kim ekliyor bilmiyorumda :)
Sadece ikili test mi yapıldı size?
Üçlü,dörtlü ve amniyosentez istemeyenlere yapılan bir test vardı sanırım,
bunlar yapılmadı mı?
ben hiç görmedin sanıyodum kusura bakma seni anlıyorum etkisinde kaldığın için öyle ferah tut kalbini allaha havale et ama dayanamam diyosan özel doktora git canım
Dayanamam herhalde canım :))) büyük ihtimal gidicem gibi .ama verende Allah alanda elden gelen birşey yok canım .hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah . Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah .
Teşekkür ederim.Rabbim cümleyi evlatları ile imtihan etmesin..çok geçmiş olsun allah sabır versin belki yine olur evlatlarınız eşiniz ile atlatırsınız işallah
Allah razı olsun..Sağolun..Rab sana sabir versin kardesim, dua edecegim.
Bu yaştan sonra bana bir hediye gibi gelmişti..Tekrardan bilemiyorum,gözüm korktu..Teşekkürler...canım bazı doktorlar lafın nereye gideceğini bilmiyorlar, alah sana ve eşine sağlık versin inşaallah tez zamanda yeni bir bebişiniz olsun.
Teşekkür ederim..İnsanız,kadınız özelliklede anneyiz..Zayıf ve çaresiz olunan bir konu..Rabbim cümleye sabır versin..canım geçmiş olsun rabbim sabır versin burda biçoğumuz kaybı var
Canım üzülme aynı acıyı bende yaşadım 4 ay önce 3 aylık olacaktı ama gelişememiş kalbi Durmuş dediler kürtaj oldum ve şimdi yeniden hamileyim Allah bu sefer nasip kısmet ederse . Seninde yeniden olur inşallah
Evet evet sabiha paktuna fena değil yani biçok bilgi var içinde sonuçta benim ilk bebeğim olucak inşallah ve benim için herşey taze bilgi elime ne geçse okuyorum gebelikle alakalı
slm canım ikili test yapıldı.
üçlü,dörtlü testi ben istemedim çünkü hepsi aynı: olasılık hesaplıyor. ya gene kötü sonuç çıksaydı?
net sonuç yok hiçbirinde, amniyosentez dışında. hatta amniyosentezde bile çok küçük bir yanılma payı var.
o testler ne kadar iyi sonuç gösterirse göstersin,hepsi olasılık.. kesin değil.beni sakinleştirmeye yetmezdi hiçbiri.
üstelik ense kalınlığı çok iyi çıkmıştı,buna rağmen kan tahlili sonucunda riskim 1:127 çıktı. bu 127 de 1 ihtimalle bebek sağlıksız demek.
sonuç 10.000 de 1 çıksa bile, bir risk var aslında. sonucu iyi çıkan da teste güvenmesin..
peki bu testler neden yapılıyor? sadece para tuzağı.
direk amniyosentez yaptır ya da hiç yaptırma.
Teşekkür ederim.Rabbim cümleyi evlatları ile imtihan etmesin..
Allah razı olsun..Sağolun..
Bu yaştan sonra bana bir hediye gibi gelmişti..Tekrardan bilemiyorum,gözüm korktu..Teşekkürler...
Teşekkür ederim..İnsanız,kadınız özelliklede anneyiz..Zayıf ve çaresiz olunan bir konu..Rabbim cümleye sabır versin..
Geçmiş olsun canım..Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın..Sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşaallah..35 yaşındayım artık..Cenab-ı Allah ne nasip eder bilemiyorum..Hayırlısı olsun..
Kızlar bişey sorcam bugün eczacıma gittim çatlak kremi sormaya lierac 60 tl. buarada bepanthol diye krem gördüm hamileler için yeni çıktı daha dedi eczacı bu da güzel dedi onun fiyatı 50 tl götür bunu doktoruna sor kullan derse alırsın yoksa getir dedi aranızda bu kremi duyan ya da süren var mı acaba?
canım ben lierac almayı dusunuyorum hem netde ındırımlı olanları var. lierac ın methini cok duydum kullananlar baya memnun ama dıgerını ılk defa duyuyorum
Kızlar bişey sorcam bugün eczacıma gittim çatlak kremi sormaya lierac 60 tl. buarada bepanthol diye krem gördüm hamileler için yeni çıktı daha dedi eczacı bu da güzel dedi onun fiyatı 50 tl götür bunu doktoruna sor kullan derse alırsın yoksa getir dedi aranızda bu kremi duyan ya da süren var mı acaba?
Lierac nette de uygun 3 tanesi 117 lira.
Ama ben organik,bitkisel bir şey olsun diye arıyorum.
Organik sertifikalı olup da çevresinde kullanan yada kendisi denemiş olan varsa,bilgilendirirse sevinirim.
Aralıktan sonra kullanmamız lazım artık.Doğru bi krem bulana kadar bebe yağı sürüyorum şimdilik.
O da duştan duşa.
Lierac nette de uygun 3 tanesi 117 lira.
Ama ben organik,bitkisel bir şey olsun diye arıyorum.
Organik sertifikalı olup da çevresinde kullanan yada kendisi denemiş olan varsa,bilgilendirirse sevinirim.
Aralıktan sonra kullanmamız lazım artık.Doğru bi krem bulana kadar bebe yağı sürüyorum şimdilik.
O da duştan duşa.
Teşekkür ederim.Rabbim cümleyi evlatları ile imtihan etmesin..
Allah razı olsun..Sağolun..
Bu yaştan sonra bana bir hediye gibi gelmişti..Tekrardan bilemiyorum,gözüm korktu..Teşekkürler...
Teşekkür ederim..İnsanız,kadınız özelliklede anneyiz..Zayıf ve çaresiz olunan bir konu..Rabbim cümleye sabır versin..
Geçmiş olsun canım..Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın..Sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşaallah..35 yaşındayım artık..Cenab-ı Allah ne nasip eder bilemiyorum..Hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?