2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Evet,kıyafetlere de değiyor,gerçer mi bilmiyorum kirli de o eşortmanım
Düzgün bi krem bulsak da başlasak.
Düzenli kullanım da işe yarıyordur tabi.saf zeytinyağı da iyi diyorlar ama,çok minik bir kaç damla belki.
Arındırması dert olur çünkü.
bende bilmiyorum işte aklım takıldı bende vazelinin kakao kremini sürüyorum şimdilik senin gibi duştan duşa

Canım vazelinin cacao butter kreminden 5 tane aldım geçenlerde.
Çok da güzeldi kokusu,kk da bir bayan önermiş.
Neyse eve gelince arkasını okumak aklıma geldi.
Bir kaç çeşit paraben içeriğinde
Hiç kullanmadan anneme verdim.
Çatlamayalım derken,bebişlerimize zarar vermeyelim.

kızlar ben şuan vücut nemlendiricisi olarak bepanthol krem kullanıyorun.içeriği erkan topuz tarafından hamilelere önerilen bir krem.duştada saf zeytinyağlı sabun kullanıyorum.zaten cildim alerjik dikkat etmem lazım.
bepantenin çatlak kremini bende gördüm.hamilelere önerilen bir marka olduğu için içeriğine bakıp emin olursam bende onu almayı düşünüyorum...

Son düzenleme:
hee aklıma geldı ozellıkle kakao yagını cok met edıyorlar fakat oda sıvı olan deılde kalıp sabun gıbı olan varmıs o daha ıyıymıs onu önerende cok.

Evet kakao yapı,e vitamini,susam yağı iyi diyorlar.
ve tecrübeli bir arkadaşımın tavsiyesi;
Hepimizin evinde vardır tahin,tahinin üstünde biriken yağ gerçek susam yağıymış.
Gerek karın gerekse meme ucu çatlakları için çok faydasını görmüşler.Aklınızda olsun.

haftaya kontrolum var unutmazsam eger doktoruma sorucam catlak ıcın ne onerıye bırde onun fıkrı alim bakım ne dıyecek
gercı kendısı sohbet etmeyı hıc sevmeyen bır doktor ama benım bırr suruuuuu sorum var ınslalh sabırla cevaplar :18:

ayy bız aynı gununde olmustukk bızımde ultrasondaa tahmınıı 8 temmus dıyordu ama kısmet genedeeee cumaya gıdecegızz bısde ınsllllllll

aaaaa kızlar bana 2 gün önce bi ufak kitapçık geldi Annelik Akademisi diye
bımkı daha gelmedıkıı yaaaaa:26::26::26::26:

bende dr soruym dıyorumm ızın verırse yaptrmayımmm dıyorum ama dr ılacla tedavısı olur derse yaptıralım dıyrumdaaakısmett gercı yaaaaaaaaaa hayırlısı hersey rabbımdenn ınsallah sag saglım olurlarrrrrrr

bende aldım sanıyodum ama vermişim işin ilginç kısmı karnım sabahları küçük akşamları kocaman oluyo 5 aylık sankiii kime sorsam gazdır o gazdır diyooo

evet canım benim de sabah fıs akşam beş aylık dokorum da gaz dedi ben de bi gram bile almamışım oysaki

canım beni de dua listesine yazar mısın ayrıca beni m bebeğin cinciyeti erkekmiş pipi varmış

canım bu durumua kadın doğumcudan çok dahiliyeci ya da endokrinci ilgileniyo oraya göster mutlaka bence

bang bang duan okundu arkadaşım..

yarın 10:00 da doktora gidiyorum çok heycanlıyım..inş hayırlı haberler alırım

Efsun.peri ve bingbang dualarinizi okudum ancak imdi nete girme firsatim oldu biliyosunuz cok hastaydim bikac gundur.bugun az da olsa daha iyiyim limonlu balli su ctim baska birsey yapamadim.ama yavaas da olsa gececek.yarin kontrolum var cok heyecanliyim kizlar kotu haber alcam diye aklim cikiyo.cok hapsirdim cok hasta oldum cok yolculuk yaptim bu yuzden bebislme bisey olmamistir ins.yarin ins guzel haberler paylasirim sizlerle..bebegini kaybeden arkadasa dasabirlar diliyorumacisiniceken bilir.hep dua ediyorum hic bir hamile yavrusunun kotu haberini almasindiye.

merhaba kızlar nasılsınııız
Evde boş durmaktansa kursa yazılayım dedim.Tabi yazıldığım zaman hamile kalacağımı bilmiyordum :) haftada iki gün ingilizce iki gün de aşçı çıraklığı kursuna gidiyorum o yüzden buraya pek giremiyorum uzun yıllar çalıştığım şirket kapanınca bugüne kadar gitmek isteyip te gidemediğim kurslara yazılayım dedim :))
Bu arada c.tesi günü eşimle başka bir dr. daha gittim çok şükür pıtırcığım iyiydi kalp atışlarını gördük yine, boyu da 1.46 cm olmuş
En son cerrahpaşaya gitmiştim ve sonraki randevu için 19 aralıkta yani üç hafta sonra gelmemi söylediler. hafta içi çok az miktarda açık pembe akıntım olunca eşimle başka dr. gitmeye karar verdik.Dr. hamilelikte hiç bir kanama türünün normal olmadığını ama korkmama gerek olmadığını dikkatli olmamı söyledi.Düşük tehlikesinden falan bahsetmedi çok şükür. Ancak aynı günün akşamı yani c.tesi günü yemeğe misafirim vardı eşim sağolsun çok yardımcı oldu ama sanırım fazla yorulduğum için açık kahverengi akıntım oldu çok korktum ama sonrasında kesildi çok şükür sonraki günlerde mümkün oldukça uzanarak dinlendim.Şimdi hafif sarı gibi akıntım var.Direk kanamam olmadığı için ve ablamda da aynısı olduğunu duyunca içim biraz rahatladı.
bu arada bugün eşimin doğum günü tarihin güzelliğine bakar mısınız 12.12.12
hepinizi öpüyorummmm

peri ve bangbang dualarınızı okudum allah kabul etsin sağlıkla bebişlerinizi kucağınızı alın

kızlar cumartesi doktora gidicez 1 ay oldu çok heycanlıyım inşallah herşey yolundadır,bebişim iyidir inşallah:18::18::18::18:

mrb arkadaşlar bende 9 hafta 3 günlük hamileyim,tahmini doğum tarihim inşşş 14 temmuz...yaz bebeği hemde yazın en sıcağında,ramazan ayının en başında...ilk bebeğim olacak inş ne kadar da heyecan verici bir duyguymuş allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş:):):)

hayır testi yaptırmazsan aynı evhamı yaşamazsın emin ol..
bu hastalığın tedavisi yok, eğer kesinlikle hasta bebekse ;aldırmak ya da aldırmamanın kararı veriliyor..
başka hiçbir işe yaramıyor.
dediğim gibi test sonucu iyi çıkıp hasta bebeği doğan da var..
Allah korusun

kızlar krem olarak bepanten plus kullanan varmı?gebelikte bi etkisi varmıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…