Evet,kıyafetlere de değiyor,gerçer mi bilmiyorum kirli de o eşortmanımbende bebe yagına basladım ewet onda da dustan dusa surmek sıkıntı sonucta malum kıs hergun dus alamıyoruz sahsen ben aman hasta olurum dıye korkuyorum ee tabı hergun surmeyınce fayda edermı onuda bılmıyorum sahsen bana gore hıcbır etsıkı yok gıbı geldı cıldımde herhangı bır değişme yok. heee bırde bebe yagı kıllanma yapar dıye okudum ne alaka bılmıyorum
bende bilmiyorum işte aklım takıldı bende vazelinin kakao kremini sürüyorum şimdilik senin gibi duştan duşa
hee aklıma geldı ozellıkle kakao yagını cok met edıyorlar fakat oda sıvı olan deılde kalıp sabun gıbı olan varmıs o daha ıyıymıs onu önerende cok.
ayy bız aynı gununde olmustukk bızımde ultrasondaa tahmınıı 8 temmus dıyordu ama kısmet genedeeee cumaya gıdecegızz bısde ınsllllllllHerkese selam kızlar
Biz dr gittik, herşey normal 3,31mm olmuşuzcinsiyet için erken dedi. 2. tarama testini ay snonu yapacağız.
Bu arada 4 gün fark olduğu için tarihi değiştirdi dr. 3 temmuz idik 8 olduk. Gelişim için geç döllenme olmuş dedi.Sizde de böyle bir durum varsa panik olmayın normalmiş.
Herkese sevgiler sağlıklı günler
bımkı daha gelmedıkıı yaaaaaaaaaa kızlar bana 2 gün önce bi ufak kitapçık geldi Annelik Akademisi diye
bende dr soruym dıyorumm ızın verırse yaptrmayımmm dıyorum ama dr ılacla tedavısı olur derse yaptıralım dıyrumdaaakızlar size bir tavsiye
tarama testi yaptırmayın (bebeğinizi aldırmayacaksanız) sadece olasılık hesaplıyor ve bir faydası da yok..
ben aldırmayacaktım sonuç ne olursa olsun,ama doktorum test yaptı yine de..
down sendromlu olma ihtimali yüksek çıktı, hamileliğim zehir oldu..
ama bebeğim sapasağlam doğdu Allahıma şükürler olsun...
bende aldım sanıyodum ama vermişimişin ilginç kısmı karnım sabahları küçük akşamları kocaman oluyo 5 aylık sankiii kime sorsam gazdır o gazdır diyooo
günaydın güzel temmuz anneleri
bugün daha iyiyim çok şükür
bangbang duanı okudum canım allah kabul etsin
bebeğini kaybeden arkadaşa çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda sağlıkla kavuştursun bebeğine
bugün hastaneye gidenler inşallah güzel haberlerle dönerler.
malum grip mevsimi dün dr bana bitki çaylarından sadece ıhlamur öneriliyor ona da günde en fazla 2 bardak dedi haberiniz ola canlar.
Sağlık ocağından sonuçları aldık ts3 normal ama ts4 biraz yüksek
çıkmış endişelememeye çalışıyorum.Sağlık ocağındaki doktor
kendi doktoruma göstermemi söyledi ve ilaç tedavisine başlayabilir
dedi...Yarına randevu aldım,belki bu bahaneyle bebişimi de görürüm
Benimki kendisini göstersin diye herşeyi yapıyor galiba
ALLAH'ım daha kötüsünden korusun hepimizi
ve bebişlerimizi(amin)
bang bang duan okundu arkadaşım..
yarın 10:00 da doktora gidiyorum çok heycanlıyım..inş hayırlı haberler alırım
canım beni de dua listesine yazar mısın ayrıca beni m bebeğin cinciyeti erkekmiş pipi varmış
Canim hayirli olsun ne kadarlikti bebisin cinsiyeti ogrenmissin erkenden.ben yarin gidecem10+2 oluyorum daha erken galiba
Üçlü test çok güvenilir değilmiş zaten ama dörtlü için iyi diyorlar.
Keşke dörtlüyü de deneseydin.
Aylarca insanın kendini yemesi,hamileliğinin zehir olması çok kötü bi durumdur.
Ben çok evhamlı,çok panik biriyim.
Hamilelikle bu daha da arttı.
Ama ikili testi yaptırmazsam da aynı evhamı yaşıycam.
Bu defa da ''keşke yaptırsaydım''diycem.
Çok zor durumlar ya,Allah daha büyük zorluk göstermesin de.
İki ucu değnek...
Arkadaşlar bu arada sizden küçük bir ricam olacak,
bugün ve yarın ki dualarınızdan sonra,şu an doğum için hastanede olan bir arkadaşımı da ekler misiniz?
Bizlerin duası kabul olur,Allah doğum sancısı çeken bütün kadınlara kolaylık versin inşallah.
İnşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar,bizler de tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?