Meraba arkadaşlar..çok fazla burayı takip edemiyorum zaten bu sayfadaki son yazım olacak..dün bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..Allahım sizleri bebeklerinize sağsağlim kavuştursun..tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şimdiden..
gunaydiiin annisleeerrr:119::119::119::119::119::119:dun aksam arkadasim dogum yapmis 12.12.12 ne guzeellsabah sabah kalkip hep meyve yiyorum kahvalti pek canim istemiyor
herkese günaydın
bu konu başlıgını görmemiştim
buldugum ıcın cok mutluyum bende nasipse temmuz annesı olacağım
son adet tarıhım 4 ekim tahmını dogum tarıhı 11 temmuz
listeye eklersenız cok sevınırım.
bilgi ve paylaşımlarımızın yararlı olacağına inanıyorum buradan
çalışan bir anneyim,
günaydın arkadaşlar
ben grip oldumkendimi çooookkk kötü hissediyorum yaa
canım beni de dua listesine yazar mısın ayrıca beni m bebeğin cinciyeti erkekmiş pipi varmış
herkese günaydın
bu konu başlıgını görmemiştim
buldugum ıcın cok mutluyum bende nasipse temmuz annesı olacağım
son adet tarıhım 4 ekim tahmını dogum tarıhı 11 temmuz
listeye eklersenız cok sevınırım.
bilgi ve paylaşımlarımızın yararlı olacağına inanıyorum buradan
çalışan bir anneyim,
günaydın arkadaşlar
ben grip oldumkendimi çooookkk kötü hissediyorum yaa
Arkadaslar 10.haftasini dolduranlar lahana testi yapmali kesinlikle:) bizim bi kac arkadas yapmisti ve hep dogru sonuc verdi. Nasil yapilcagini sizlerlede paylasayim
Kirmizi lahana aliyoruz (salata yaptigimiz) yariya boluyoruz ve bi tencerenin icine bicakla dogruyoruz yarisini (marul keser gibi ne ince ne kalin gelisiguzel) tencerenin yarisina kadarda su koyup kaynatiyoruz. Kaynadikan sonra cikan renkli sudan bi bardaga bosaltiyoruz (yarim bardak yeterli) baska bir bardagada yarim bardak idrarimizi koyuyoruz ve kaynattigimiz su sogudugunda ikisini birlestiriyoruz. Burda onemli olan su, hem lahana suyunun hemde idrarin ayni olcude olmasi. Bu karisimdan sonra 5 dk bekliyoruz. Eger suyun rengi morsa kiz, sarap kirmizisi gibi kirmiziyi andiran bi renge donersede cinsiyei erkek4arkadasimizda sonuc verdi hemde dogru olarak. Bilimselde bir aciklamasi var. benim bebegim geriden geldigi icin bnm 1-2hafta daha beklemem gerekio. 10.haftada olan ve 10.haftayi gecmis arkadaslarin denemesini ve saglikli sonuc veriyorsa bizlerle paylasmasini dilerimmm
Arkadaslar 10.haftasini dolduranlar lahana testi yapmali kesinlikle:) bizim bi kac arkadas yapmisti ve hep dogru sonuc verdi. Nasil yapilcagini sizlerlede paylasayim
Kirmizi lahana aliyoruz (salata yaptigimiz) yariya boluyoruz ve bi tencerenin icine bicakla dogruyoruz yarisini (marul keser gibi ne ince ne kalin gelisiguzel) tencerenin yarisina kadarda su koyup kaynatiyoruz. Kaynadikan sonra cikan renkli sudan bi bardaga bosaltiyoruz (yarim bardak yeterli) baska bir bardagada yarim bardak idrarimizi koyuyoruz ve kaynattigimiz su sogudugunda ikisini birlestiriyoruz. Burda onemli olan su, hem lahana suyunun hemde idrarin ayni olcude olmasi. Bu karisimdan sonra 5 dk bekliyoruz. Eger suyun rengi morsa kiz, sarap kirmizisi gibi kirmiziyi andiran bi renge donersede cinsiyei erkek4arkadasimizda sonuc verdi hemde dogru olarak. Bilimselde bir aciklamasi var. benim bebegim geriden geldigi icin bnm 1-2hafta daha beklemem gerekio. 10.haftada olan ve 10.haftayi gecmis arkadaslarin denemesini ve saglikli sonuc veriyorsa bizlerle paylasmasini dilerimmm
evet,kıyafetlere de değiyor,gerçer mi bilmiyorum kirli de o eşortmanım
düzgün bi krem bulsak da başlasak.
Düzenli kullanım da işe yarıyordur tabi.saf zeytinyağı da iyi diyorlar ama,çok minik bir kaç damla belki.
Arındırması dert olur çünkü.
Canım vazelinin cacao butter kreminden 5 tane aldım geçenlerde.
çok da güzeldi kokusu,kk da bir bayan önermiş.
Neyse eve gelince arkasını okumak aklıma geldi.
Bir kaç çeşit paraben içeriğinde
hiç kullanmadan anneme verdim.
çatlamayalım derken,bebişlerimize zarar vermeyelim.
portakali mandalini bol bol ye canim ben agizim durmuyor valla cok sukur iyiyim bol bol c vitamini al
arkadaslar 10.haftasini dolduranlar lahana testi yapmali kesinlikle:) bizim bi kac arkadas yapmisti ve hep dogru sonuc verdi. Nasil yapilcagini sizlerlede paylasayim
kirmizi lahana aliyoruz (salata yaptigimiz) yariya boluyoruz ve bi tencerenin icine bicakla dogruyoruz yarisini (marul keser gibi ne ince ne kalin gelisiguzel) tencerenin yarisina kadarda su koyup kaynatiyoruz. Kaynadikan sonra cikan renkli sudan bi bardaga bosaltiyoruz (yarim bardak yeterli) baska bir bardagada yarim bardak idrarimizi koyuyoruz ve kaynattigimiz su sogudugunda ikisini birlestiriyoruz. Burda onemli olan su, hem lahana suyunun hemde idrarin ayni olcude olmasi. Bu karisimdan sonra 5 dk bekliyoruz. Eger suyun rengi morsa kiz, sarap kirmizisi gibi kirmiziyi andiran bi renge donersede cinsiyei erkek4arkadasimizda sonuc verdi hemde dogru olarak. Bilimselde bir aciklamasi var. Benim bebegim geriden geldigi icin bnm 1-2hafta daha beklemem gerekio. 10.haftada olan ve 10.haftayi gecmis arkadaslarin denemesini ve saglikli sonuc veriyorsa bizlerle paylasmasini dilerimmm
dün bir arkadaşım dedi ki ebru şallı haimileyken günde kaç kilo kiwi yiyormuş, demek ki alabildikçe c vitamini iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?