2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar bi kaçgündür giremiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaş varmış henüz erken değilmi bu arada dualarınızı okudum hepinize iyi geceler ben bugün 9+1 oldum

Geçmiş olsun canım, Allah eşinle sana sağlık uzun ömür versin olur daha bebişleriniz..

bugun uykum geldıı 10 gıbı ama ark.daydık bebek gormeye gıttık 2,5 aylık kısısı cok tatlıydı yaaaaaahep kucagımdaydı yawruuu darısı bıse ınsll seneye bu zamnalr gece uykusuzlugu cekerızz hehehe bende sımdık progestanımı ıctımmm uyku glyr gene babamız beklıyorr haydı sıze ıyı gecelerrrr

Arkadaslar 10.haftasini dolduranlar lahana testi yapmali kesinlikle:) bizim bi kac arkadas yapmisti ve hep dogru sonuc verdi. Nasil yapilcagini sizlerlede paylasayim
Kirmizi lahana aliyoruz (salata yaptigimiz) yariya boluyoruz ve bi tencerenin icine bicakla dogruyoruz yarisini (marul keser gibi ne ince ne kalin gelisiguzel) tencerenin yarisina kadarda su koyup kaynatiyoruz. Kaynadikan sonra cikan renkli sudan bi bardaga bosaltiyoruz (yarim bardak yeterli) baska bir bardagada yarim bardak idrarimizi koyuyoruz ve kaynattigimiz su sogudugunda ikisini birlestiriyoruz. Burda onemli olan su, hem lahana suyunun hemde idrarin ayni olcude olmasi. Bu karisimdan sonra 5 dk bekliyoruz. Eger suyun rengi morsa kiz, sarap kirmizisi gibi kirmiziyi andiran bi renge donersede cinsiyei erkek 4arkadasimizda sonuc verdi hemde dogru olarak. Bilimselde bir aciklamasi var. benim bebegim geriden geldigi icin bnm 1-2hafta daha beklemem gerekio. 10.haftada olan ve 10.haftayi gecmis arkadaslarin denemesini ve saglikli sonuc veriyorsa bizlerle paylasmasini dilerimmm

gunaydiiin annisleeerrr:119::119::119::119::119::119:dun aksam arkadasim dogum yapmis 12.12.12 ne guzeellsabah sabah kalkip hep meyve yiyorum kahvalti pek canim istemiyor

herkese günaydın
bu konu başlıgını görmemiştim
buldugum ıcın cok mutluyum bende nasipse temmuz annesı olacağım
son adet tarıhım 4 ekim tahmını dogum tarıhı 11 temmuz
listeye eklersenız cok sevınırım.
bilgi ve paylaşımlarımızın yararlı olacağına inanıyorum buradan
çalışan bir anneyim,

gunaydiiin annisleeerrr:119::119::119::119::119::119:dun aksam arkadasim dogum yapmis 12.12.12 ne guzeellsabah sabah kalkip hep meyve yiyorum kahvalti pek canim istemiyor

ben bir kez sabah meyve yeyip üzerine su içme gafletini gösterdim ve akşama kadar bulantıdan ve baş ağrısından kendime gelemedim, dikkat et canım yanına katı birşeyler de tüketmeye çalış bence

hoşgeldin aramızaa :)

canım beni de dua listesine yazar mısın ayrıca beni m bebeğin cinciyeti erkekmiş pipi varmış

ekliyorum canım

günaydın canım hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum

günaydın arkadaşlar

ben grip oldum kendimi çooookkk kötü hissediyorum yaa

çok geçmiş olsun ben yeni atlattım bol bol c vitamini ve yatmak başka çözüm yok.ıhlamur pek tüketme.bala limon karıştırabilirsin ama tadı feci oluyo

Canım senden duydum bunu ilk defa ama gerçekten cok yaygın olarak bilinen bir testmiş bu meğerse. youtube da yüzlerce video var cabbage test diye aratınca cıkıyor. Genelde de 8haftanın üzerindeysen yapılabildiği de söylenmiş. Şuanda çok kararsızım yapmakta tabi ama yaparsam eğer mutlaka burda sonucu paylaşırım:)

Son düzenleme:

Günaydın arkadaşlar :))) Biz bugün Allah nasip ederse 10+3 olduk bugün deniyim bakalım ne çıkacak :)

o vazelinin paraben içerdiğini bilmiyodum allahtan çok sürmedim hemen bırakıyorum çok sağol söylediğin için

çok ilginçmiş ilk defa duyuyorum

Cnm duani okudum allah kalbine gonlune gore versin cnm

Efsuncum 2kere yazmama ragmen listede ismimi goremedim(( son adetim 11temmuz istanbul ve ilk cocugum olacak ins.muhtemelen dogum tarihi 18 temmuz olacak

dün bir arkadaşım dedi ki ebru şallı haimileyken günde kaç kilo kiwi yiyormuş, demek ki alabildikçe c vitamini iyidir

evet onu bende duymustum ben hergun yiyorum tabi kilo degil 1-2 tane falan zaten meyveyi severim simdi mevsimi zaten portakal greyfurt falan en iyi meyveler bol bol tuketmek lazim

herkese günaydın,

hafta bitiyor nihayet.

gullumsun duanı okudum canım Allah kabul etsin.

durdu durdu ben de dünden beri baya bir bulantı başladı.dün öğleden sonra izin aldım duramadım.öyle böyle değil.bulantım olmadı pek bundan sonra da olmaz herhalde diyordum ama kendi kendime nazar değdirdim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…