2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın canlarım

Bende bir kaç gündür bulantılarım kesildi oh iyi diyordum, dünden beri yine başladı.Bulantı kesildi diye endişe de etmedim değil,olsa bir deeert olmasa bir dert

Bugün doktor kontrolümüz var,inşallah ultrasonda gördüğümü bu sefer anlayabilirim

evet canım haklısın.bazen gereksiz yere endişeye giriyor insan bu testler yüzünden.bir tanıdığımızın da bebeğinde risk yüksek çıkmıştı.amniyosentez yapmışlardı.sonuç da uzun sürede geliyormuş sonuç geleene kadar anne her gün ağlamış,sonuç ta bir şey çıkmamış tabi.olan anneye ve bebeğe oldu.bebek de maşallah sağlıklı doğdu şimdi 2 yaşında.

Cnm duani okudum allah kalbine gonlune gore versin cnm

Efsuncum 2kere yazmama ragmen listede ismimi goremedim(( son adetim 11temmuz istanbul ve ilk cocugum olacak ins.muhtemelen dogum tarihi 18 temmuz olacak

canım gözden kaçabiliyor ya malum topik çok kalabalık hemmen ekliyorum

erbaviva markasının stretch mark cream ini yağıyla birikte kullanırsan memnun kalırsın.organik sertifikalı,internetten araştırabilirsin.ben sadece kremini kullanıyorum.ilerde yağoyla birlikte kullanmayı düşünüyorum.

hmmmm valla ilk kez duydum ben... doğruluk payı vardır belkide bence denemek lazım.. deragun arkadaşımız denesede doğruluk payını ölçsek bi bende akşam eve gidince yapmayı düşünüyorumm evde olanlar deneyebilir aslında fotoda paylaşırız heemmm...

en doğalı bebe yağı değilmi bir çok kişi bebe yağı kullanıyor bende bebe yağı kullanmaya başladım ve karnımdaki kaşıntıyı geçirdi bile neden bebe yağı denemiyorsunuzki

bende dr soruym dıyorumm ızın verırse yaptrmayımmm dıyorum ama dr ılacla tedavısı olur derse yaptıralım dıyrumdaaakısmett gercı yaaaaaaaaaa hayırlısı hersey rabbımdenn ınsallah sag saglım olurlarrrrrrr[/QUOTE]

neyin ilaçla tedavisi olur derse?anlamadım arkadaşım ne kastettin ?

kızlar bugün doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım ama heyecan artık endişeye dönüştü yapmak istemiyorum telkinlerde bulunuyorum kendime ama faydasız hiç sevmiyroum bu halimi karamsar endişeli negatif halimi.eşim çok kızıyor artık
neyse 3 te randevum güzel haberlerle gelirim inşallah

ay çok güldüm daha neler duyacağız.bunu yaparken üstüne biri gelse ,durumu nasıl açıklayacağız acaba.yapan olursa ben de merak ettim,bizleri de habersiz bırakmasın sonuçtan.

gunaydın kızlar
pzt gününden beri raporlaluyum
annemlerde yatıyorum
malum bulantılar
geçmişi okuyamadım
ama dualarınızı okudum
allah kabul etsin hepinizi öpüyorum

canımm kendinide bebişide bu kadar strese sokma amaaaa... Rabbimin izniyle hayırlı haberlerle döneceksiniz annesiii... bugün pıtpıt gününüz değilmi siziiinn..??

en doğalı bebe yağı değilmi bir çok kişi bebe yağı kullanıyor bende bebe yağı kullanmaya başladım ve karnımdaki kaşıntıyı geçirdi bile neden bebe yağı denemiyorsunuzki

sertifikası olmayan hiç bir ürün organik değildir, doğallıkta bu durumda göreceli.paraben içermemesi mi doğallık?ben bebe yağının o kadar da saf olmadığını düşünüyorum,bu yüzden kullanmayı düşünmüyorum.

kızlar ben yokken bu konuyu konuşmuşsunuz.şimdi söyleeki bunların hepsi istatiktik ve tahminlerie dayanır.
en güvenilir olanı ikilidirki bunun oranı %85 ,üçlü nünkü %65 , dörtlünün ki %80 dir ..önemli olan ense kalınlığı.kanda yapılan ölçümler bu testlerle alakalı.bundan çıkacak sonuç doğrultusunda amniyosenteze karar verilir eğerki aldıracaksan.yoksa tedavisi olan bir hastalığı göstermiyor yani.
ben kararsızım eşim istemiyor ama ben ikiliyi yaptıralım diyorum kzıımda tecrübesiz olduğumadn dr bütün testleri yapmıştı .çok arkadaşım var bu testlerde olumsuz sonuç alıp da hamileliği zehir olan ve çok şükür sağlıklı bebekleri olan.sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Bende senin gibiydim canım illaki biraz sitres oluyorsun dün ben göremedim bebeğimi 2 hafta sonra inşallah gösterecekler miş. Pozitif ol canım iyi düşün güzel düşün herşey güzel olsun bebişinide gör güzel haberlerini bekliyoruz :)))

Sabah ilk idrarlamı yapılıyor canım bu test .

aynen öle pıt pıt günümüz bugün .inşallah canım inşallah

İnşallah duyarsınız bugün canımm... Mutlulukla çıkarsınız doktordan İnşallaahh..

tarama testlerinide ben kesinlikle yaptırmıcamm... her şekilde Rabbimin izni ile bebeğimi dünyaya getiricem.. tarama testlerini yaptırmak sadece kafamı bulandırmama sebep olucaktır o yüzden böyle bi karar aldım...

KıZlar ben Türkiye'de doktora gitmiştim oradaki doktorum bebek yağı kullanabilirsin birde lierac var ama pahalı bi krem aynı işi bebek yağıda görür ama çatlayacak olan illaki çatlar demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…