kızlar size bir tavsiye
tarama testi yaptırmayın (bebeğinizi aldırmayacaksanız) sadece olasılık hesaplıyor ve bir faydası da yok..
ben aldırmayacaktım sonuç ne olursa olsun,ama doktorum test yaptı yine de..
down sendromlu olma ihtimali yüksek çıktı, hamileliğim zehir oldu..
ama bebeğim sapasağlam doğdu Allahıma şükürler olsun...
Cnm duani okudum allah kalbine gonlune gore versin cnm
Efsuncum 2kere yazmama ragmen listede ismimi goremedim(( son adetim 11temmuz istanbul ve ilk cocugum olacak ins.muhtemelen dogum tarihi 18 temmuz olacak
Lierac nette de uygun 3 tanesi 117 lira.
Ama ben organik,bitkisel bir şey olsun diye arıyorum.
Organik sertifikalı olup da çevresinde kullanan yada kendisi denemiş olan varsa,bilgilendirirse sevinirim.
Aralıktan sonra kullanmamız lazım artık.Doğru bi krem bulana kadar bebe yağı sürüyorum şimdilik.
O da duştan duşa.
Arkadaslar 10.haftasini dolduranlar lahana testi yapmali kesinlikle:) bizim bi kac arkadas yapmisti ve hep dogru sonuc verdi. Nasil yapilcagini sizlerlede paylasayim
Kirmizi lahana aliyoruz (salata yaptigimiz) yariya boluyoruz ve bi tencerenin icine bicakla dogruyoruz yarisini (marul keser gibi ne ince ne kalin gelisiguzel) tencerenin yarisina kadarda su koyup kaynatiyoruz. Kaynadikan sonra cikan renkli sudan bi bardaga bosaltiyoruz (yarim bardak yeterli) baska bir bardagada yarim bardak idrarimizi koyuyoruz ve kaynattigimiz su sogudugunda ikisini birlestiriyoruz. Burda onemli olan su, hem lahana suyunun hemde idrarin ayni olcude olmasi. Bu karisimdan sonra 5 dk bekliyoruz. Eger suyun rengi morsa kiz, sarap kirmizisi gibi kirmiziyi andiran bi renge donersede cinsiyei erkek4arkadasimizda sonuc verdi hemde dogru olarak. Bilimselde bir aciklamasi var. benim bebegim geriden geldigi icin bnm 1-2hafta daha beklemem gerekio. 10.haftada olan ve 10.haftayi gecmis arkadaslarin denemesini ve saglikli sonuc veriyorsa bizlerle paylasmasini dilerimmm
erbaviva markasının stretch mark cream ini yağıyla birikte kullanırsan memnun kalırsın.organik sertifikalı,internetten araştırabilirsin.ben sadece kremini kullanıyorum.ilerde yağoyla birlikte kullanmayı düşünüyorum.
Arkadaslar 10.haftasini dolduranlar lahana testi yapmali kesinlikle:) bizim bi kac arkadas yapmisti ve hep dogru sonuc verdi. Nasil yapilcagini sizlerlede paylasayim
Kirmizi lahana aliyoruz (salata yaptigimiz) yariya boluyoruz ve bi tencerenin icine bicakla dogruyoruz yarisini (marul keser gibi ne ince ne kalin gelisiguzel) tencerenin yarisina kadarda su koyup kaynatiyoruz. Kaynadikan sonra cikan renkli sudan bi bardaga bosaltiyoruz (yarim bardak yeterli) baska bir bardagada yarim bardak idrarimizi koyuyoruz ve kaynattigimiz su sogudugunda ikisini birlestiriyoruz. Burda onemli olan su, hem lahana suyunun hemde idrarin ayni olcude olmasi. Bu karisimdan sonra 5 dk bekliyoruz. Eger suyun rengi morsa kiz, sarap kirmizisi gibi kirmiziyi andiran bi renge donersede cinsiyei erkek4arkadasimizda sonuc verdi hemde dogru olarak. Bilimselde bir aciklamasi var. benim bebegim geriden geldigi icin bnm 1-2hafta daha beklemem gerekio. 10.haftada olan ve 10.haftayi gecmis arkadaslarin denemesini ve saglikli sonuc veriyorsa bizlerle paylasmasini dilerimmm
kızlar bugün doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım ama heyecan artık endişeye dönüştü yapmak istemiyorum telkinlerde bulunuyorum kendime ama faydasız hiç sevmiyroum bu halimi karamsar endişeli negatif halimi.eşim çok kızıyor artık
neyse 3 te randevum güzel haberlerle gelirim inşallah
en doğalı bebe yağı değilmi bir çok kişi bebe yağı kullanıyor bende bebe yağı kullanmaya başladım ve karnımdaki kaşıntıyı geçirdi bile neden bebe yağı denemiyorsunuzki
canımm kendinide bebişide bu kadar strese sokma amaaaa... Rabbimin izniyle hayırlı haberlerle döneceksiniz annesiii... bugün pıtpıt gününüz değilmi siziiinn..??
kızlar bugün doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım ama heyecan artık endişeye dönüştü yapmak istemiyorum telkinlerde bulunuyorum kendime ama faydasız hiç sevmiyroum bu halimi karamsar endişeli negatif halimi.eşim çok kızıyor artık
neyse 3 te randevum güzel haberlerle gelirim inşallah
aynen öle pıt pıt günümüz bugün .inşallah canım inşallah
kızlar ben yokken bu konuyu konuşmuşsunuz.şimdi söyleeki bunların hepsi istatiktik ve tahminlerie dayanır.
en güvenilir olanı ikilidirki bunun oranı %85 ,üçlü nünkü %65 , dörtlünün ki %80 dir ..önemli olan ense kalınlığı.kanda yapılan ölçümler bu testlerle alakalı.bundan çıkacak sonuç doğrultusunda amniyosenteze karar verilir eğerki aldıracaksan.yoksa tedavisi olan bir hastalığı göstermiyor yani.
ben kararsızım eşim istemiyor ama ben ikiliyi yaptıralım diyorum kzıımda tecrübesiz olduğumadn dr bütün testleri yapmıştı .çok arkadaşım var bu testlerde olumsuz sonuç alıp da hamileliği zehir olan ve çok şükür sağlıklı bebekleri olan.sağlıkla gelsin bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?