Bende senin gibiydim canım illaki biraz sitres oluyorsun dün ben göremedim bebeğimi 2 hafta sonra inşallah gösterecekler miş. Pozitif ol canım iyi düşün güzel düşün herşey güzel olsun bebişinide gör güzel haberlerini bekliyoruz :)))
İnşallah duyarsınız bugün canımm... Mutlulukla çıkarsınız doktordan İnşallaahh..
tarama testlerinide ben kesinlikle yaptırmıcamm... her şekilde Rabbimin izni ile bebeğimi dünyaya getiricem.. tarama testlerini yaptırmak sadece kafamı bulandırmama sebep olucaktır o yüzden böyle bi karar aldım...
sertifikası olmayan hiç bir ürün organik değildir, doğallıkta bu durumda göreceli.paraben içermemesi mi doğallık?ben bebe yağının o kadar da saf olmadığını düşünüyorum,bu yüzden kullanmayı düşünmüyorum.
mrb arkadaslar bende bugun 12 haftama gırdım.benım bes yıldır cocugum olmuyordu.allaha sukurler olsun kendılıgınden olduu.ılk basta ıkızdı ama 9.haftada bı tanesını kalbı durdu.tabı cok endıselıyım bu bebegımede bısı olacak dıye.sımdı hergun ıgne yapıyorum kendıme.Allah kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.sızlerle beraber.kızlar benıde aranızA alırsanız sevınırım.dualarınıza ıhtıyacım var.umarım dıger bebegım yasıyordur(
mrb arkadaslar bende bugun 12 haftama gırdım.benım bes yıldır cocugum olmuyordu.allaha sukurler olsun kendılıgınden olduu.ılk basta ıkızdı ama 9.haftada bı tanesını kalbı durdu.tabı cok endıselıyım bu bebegımede bısı olacak dıye.sımdı hergun ıgne yapıyorum kendıme.Allah kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.sızlerle beraber.kızlar benıde aranızA alırsanız sevınırım.dualarınıza ıhtıyacım var.umarım dıger bebegım yasıyordur(
sertifikası olmayan hiç bir ürün organik değildir, doğallıkta bu durumda göreceli.paraben içermemesi mi doğallık?ben bebe yağının o kadar da saf olmadığını düşünüyorum,bu yüzden kullanmayı düşünmüyorum.
bana dr demişti ama şimdi benimde kafama takıldı
kızlaaar merhaba..
ben henüz katıldım bu foruma..
benim bebeğim 7 haftalık şuan.. allahım bir halsizlik bir tiksinti varki sormayın.. birde siniiirrrr.. ufff yanıma yaklaşılmaz vallah..
ya bu durum cok kötü yaa.. kusma falan yok ama yinede zor geçiyo benim içintemmuza kadar inşallah sizinle hızlı bir şekilde geçircez..
herkesin bebeği hayırlı olsun şimdiden
kızlar bugün doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım ama heyecan artık endişeye dönüştü yapmak istemiyorum telkinlerde bulunuyorum kendime ama faydasız hiç sevmiyroum bu halimi karamsar endişeli negatif halimi.eşim çok kızıyor artık
neyse 3 te randevum güzel haberlerle gelirim inşallah
Benim birkaç tanıdığım hamileliği boyunca vazelin be arko kullanmışlar bir tane çatlakları olmamış çok memnun kalmışlar .
kızlar bugün doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım ama heyecan artık endişeye dönüştü yapmak istemiyorum telkinlerde bulunuyorum kendime ama faydasız hiç sevmiyroum bu halimi karamsar endişeli negatif halimi.eşim çok kızıyor artık
neyse 3 te randevum güzel haberlerle gelirim inşallah
Benim birkaç tanıdığım hamileliği boyunca vazelin be arko kullanmışlar bir tane çatlakları olmamış çok memnun kalmışlar .
hayırlı haberlerini bekliyoruz emin ol hepimiz stresliyiz az kalmış bebişini görmeye
iyi ve güzel haberlerle geliceksin kuzum endişelerini bi kenra bırak miniğini görücen pozitif ol bitanem:)
bünyeyle ,genetik mirasla alakalı daha çok.aklına geldikçe yağlanan hamile bir tanıgımının hiç mi hiç çatlağı yoktu,sabah akşam aksatmadan yağlanan arkadaşımın az da olsa çatlağı vardı.
biz kendimizi düşünürken ,kullandığımız ürünler o denli saf,doğal,gerekirse sertifikalı olmalı ki bebeklere zarar vermesin çünkü cilde temas eden her ürün ciltten emilip kana karışıp bebeğe kan yoluyla iletiliyor,bunu da unutmamak gerek.benim gibi bu konuya takmış olmamanızı umarım.
bunun yanında radyasyonu var,internetin wireless ın dalgası var,cep telefonu var,televizyonu var ...var da var.
benim gibi birinin ekoköy ortamı bulup kaçması gerek buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?