2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

sağol canım evet pozitif düşünme ile ilgili bir kurs falan olsa inan gidicem o kadar fena durumdayım

eşimde senin gibi düşünüyor çokda hak veriyorum bilmiyorum ikiliden bende cayarım belki

mrb arkadaslar bende bugun 12 haftama gırdım.benım bes yıldır cocugum olmuyordu.allaha sukurler olsun kendılıgınden olduu.ılk basta ıkızdı ama 9.haftada bı tanesını kalbı durdu.tabı cok endıselıyım bu bebegımede bısı olacak dıye.sımdı hergun ıgne yapıyorum kendıme.Allah kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.sızlerle beraber.kızlar benıde aranızA alırsanız sevınırım.dualarınıza ıhtıyacım var.umarım dıger bebegım yasıyordur(

bana dr demişti ama şimdi benimde kafama takıldı

inşallah sağlıkla alırsın canım bebeğine kucağına.hoşgeldin canım aramıza.ilk sayfadaki listelerimize ekleyeylim senide listedeki bilgilerini ver hem ilk listeye hem dua listesine ekleyeyim seni

Hoşgeldin canım . Korkma Allah'ın izniyle bebeğim seninledir. Aklına kötü şeyler getirme ki benimde ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu bu ikinci hamileliğim hep iyi düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun miniğim onlar bizi hissediyor ve duyuyorlar.

Komili | Bebek Yağı benim kullandığım ürünün içeriği burada yazıyor bana doğalmış gibi geldi ama tabi çok irdelemek gerekiyor bunu çünkü direkt cilde temas ediyor

bana dr demişti ama şimdi benimde kafama takıldı

kafana takılmasın canım.ben evhamlı halimden doktroun verdiği ilacı direk kullanmıyorum hamilelikte ne yalan söyleyeyim.daha önce hamile olan tanıdıklarıma soruyorum ne kullandınız,faydasını gördünüz mü diye.akıl akıldan üstündür demişler.

biraz da kendimiz karar vermeliyiz ne kullanmamız gerektiğine diye düşünüyorum.aklına ne yatıyorsa onu kullan.

kullandığımız ürünler cilde temas ediyor ve kan yoluyla bebeğe iletiliyor.

Son düzenleme:
kızlaaar merhaba..
ben henüz katıldım bu foruma..
benim bebeğim 7 haftalık şuan.. allahım bir halsizlik bir tiksinti varki sormayın.. birde siniiirrrr.. ufff yanıma yaklaşılmaz vallah..
ya bu durum cok kötü yaa.. kusma falan yok ama yinede zor geçiyo benim için temmuza kadar inşallah sizinle hızlı bir şekilde geçircez..
herkesin bebeği hayırlı olsun şimdiden

Benim birkaç tanıdığım hamileliği boyunca vazelin be arko kullanmışlar bir tane çatlakları olmamış çok memnun kalmışlar .

sen de hoşgeldin canım Sende sağlıkla al bebeğini kucağına

bu arada bizim topiğin yeri değişince daha farkedilir olmuş değilmi

hayırlı haberlerini bekliyoruz emin ol hepimiz stresliyiz az kalmış bebişini görmeye

Benim birkaç tanıdığım hamileliği boyunca vazelin be arko kullanmışlar bir tane çatlakları olmamış çok memnun kalmışlar .

aslında önemli olan cildin nem dengesini ayarlamak ben çevremde saf zeytinyağı kullananları biliyorum çokda az çatlakları oldu bende bebe yağı kullanıyorum ama biraz öncede yazmıştım çok irdelemek lazım aslında bebeği direkt etkileyecek birşey cilde temas eden ürünler. bana dr önerdi bebe yağını anneme kalsaydım zeytinyağ sürdürecekti:)

iyi ve güzel haberlerle geliceksin kuzum endişelerini bi kenra bırak miniğini görücen pozitif ol bitanem:)

bünyeyle ,genetik mirasla alakalı daha çok.aklına geldikçe yağlanan hamile bir tanıgımının hiç mi hiç çatlağı yoktu,sabah akşam aksatmadan yağlanan arkadaşımın az da olsa çatlağı vardı.
biz kendimizi düşünürken ,kullandığımız ürünler o denli saf,doğal,gerekirse sertifikalı olmalı ki bebeklere zarar vermesin çünkü cilde temas eden her ürün ciltten emilip kana karışıp bebeğe kan yoluyla iletiliyor,bunu da unutmamak gerek.benim gibi bu konuya takmış olmamanızı umarım.

bunun yanında radyasyonu var,internetin wireless ın dalgası var,cep telefonu var,televizyonu var ...var da var.

benim gibi birinin ekoköy ortamı bulup kaçması gerek buralardan

Canım günaydın nasılsın bulantıların ne alemde yaww benim geçecek gibi değil ya sabah çok kötüydüm allahım ne zaman geçecek bu bulantılarım doktor kontrolümüzede var daha sen başa çıkabiliyormusun ben çıkamıyorum artık bir ara oda iki gün sabah tuzlu kreker felan yedim öyle geçmişti ama şimdi oda fayda etmiyor....

Canım insan ne kullanacağını şaşırıyor vallahi burda da çatlama önleyici kremler var burda bi abla önermişti çok memnun kalmış olmazsa bide onu denerim :)

kızlar şimdi geliyorum doktordan pıtırcığımın kalp atışlarını duydum :) boyuda 1.25 cm olmuş ama doktor 7+3 görünüyo hamileliğin dedi. anlamadım sat tarihim 15 ekim nası oluyo bu iş? bebeğime bakarken kalp atışları normal gelişimide iyi dedi ama hafta sorunu nası oluyo anlayamadım

gullumsun duaların okunduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…