2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kizlarr brim cok gazim var cok afedersiniz AMA surekli pirt pirt modundayimBide eksimesi yasayan varmi

Arkadaşlar benim genelde sol tarafımdan ağrı ve kramplar giriyor sizde de böyle genelde tek raflımı yoksa iki taraf aynı anda mı ağrıyor .

canım gözün aydın darısı başıma heyecanla saat 3 ü bekliyorum.canım 2 hafta önden yada geriden gitmesi normal sık sık yaşanan bir durum .zaten sorun olduğunda doktorlar pat diye söylüyorlar.

Kizlarr brim cok gazim var cok afedersiniz AMA surekli pirt pirt modundayimBide eksimesi yasayan varmi
bende geçen hafta gazman şeklinde dolanıyordum bu hafta nispeten daha iyiym ekşime hep yaşıyorum zaten.

Arkadaşlar benim genelde sol tarafımdan ağrı ve kramplar giriyor sizde de böyle genelde tek raflımı yoksa iki taraf aynı anda mı ağrıyor .

ondan da var ondan da şöyleki sol tarafım daha çok ağrıyor niyeyse artık :44:

Geç döllenme olmuştur canım bebeğin iyiyse kafana takacak birşey yok bak kalp atışlarını da duymuşsun tadını çıkar ))

Gözünaydın iyi haberlerini almışşsın ne güzel sormadın mı doktora niye böle diye geç döllenme mi acaba doğum tarihine kaç dedi gerçi herşey yolunda ve iyiymiş önemli olan o

inşallah sağlıkla alırsın canım bebeğine kucağına.hoşgeldin canım aramıza.ilk sayfadaki listelerimize ekleyeylim senide listedeki bilgilerini ver hem ilk listeye hem dua listesine ekleyeyim seni

tskler canım son adet tarıhım 4 ekım tahmını dogum tarıhı 1 temmuz sehır kayserı adet tarıhımı yanlısda hatırlıyor olabılırımm:)

Bende anlamadım canım ya ama onunda cinsiyetle bi alakası var sanırım hadi hayırlısı.

Benim birkaç tanıdığım hamileliği boyunca vazelin be arko kullanmışlar bir tane çatlakları olmamış çok memnun kalmışlar .

herkes bişey söylüyor annem de takmış saf zeytinyağı almış bana 8 litre banyo etcem sanki :))))))))))))))))
ben en iyisi doktora danışmak diyorum

Bazen benimde 2 tarafımda oluyor ama genelde tek taraflı ve özellikle sol tarafım birden giriyor 3 Dakika'ya geçiyor .

ben doktora sormuştum onu canım benim hep saü tarafımdan batma gibi bişeyler oluyor diye oda gayet doğal senin sağ tarafından döllenmiş dedi
gayet mantıklı geldi

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ben normalde 32 günde bir adet olurdum hamile kalamadan önceki ay 29günde gelmişti hayatımda ilk kez erken gelmişti görürü görmez ağlamıştım hamile kalamadığım gibi erkenden geldi diye sonraki ay hamile kaldım şimdi düşünüyorum da ilk kez erken gelmesi bu bebeğinin doğum tarihi ile ilgiliymiş demekki. merak ettiğim de bu yeni bebek 29lük periyoda göre mi döllendi yoksa 32 mi gerçi artık onun da önemi kalmadı

aynı heyecanı geçen p.tesi ben duydum o harika anı tekrar yaşamak isteyeceksin pıt pıt seslerini tatlı heyecanlar bunlar .
çok güzel haberlerle bekliyoruz inşallah canım :)

çok haklısın canım aslında bunun için özel sıhhi bir hamile kilodu vardı bebişi tüm bu dış ışınlardan korumaya yarayan. Benimde işim bilgisayar başında haliyle neredeyse günün büyük kısmı böyle bir ortamda geçmekte. Almayı düşünüyorum ama nerede satıldıgını bilmiyorum henüz aranızda bu konuda bilgisi olan varsa markasını veya nereden bulabileceğimize dair bilgi verirse sevinirim.

gülümsün canım okudum allah hayırlı olan her şeyi versin sana ailene ve bebeişine ben okula kaçar akşam okurum öpüldünüz

Benim işimde bilgisayar başında öle bişey varsa yani bende araştırırımda sende bulursan buradan paylaşalım

Bang bag sana niyet edit dual ettim.allah Kabul etsin ins

allah razı olsun canım, hepimizin duası kabul olsun inş.

onu sanırım doktorlar gelişimine göre söylüyorlar,

güllümsün canım allah kabul ederse inşaallah okudum duanı, allah gönlüne göre versin, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Allah yardımcın olsun canım,her işte bir hayır vardır ne desek boş ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…