kızlar şimdi geliyorum doktordan pıtırcığımın kalp atışlarını duydum :) boyuda 1.25 cm olmuş ama doktor 7+3 görünüyo hamileliğin dedi. anlamadım sat tarihim 15 ekim nası oluyo bu iş? bebeğime bakarken kalp atışları normal gelişimide iyi dedi ama hafta sorunu nası oluyo anlayamadım
gullumsun duaların okunduu
bende geçen hafta gazman şeklinde dolanıyordum bu hafta nispeten daha iyiym ekşime hep yaşıyorum zaten.Kizlarr brim cok gazim var cok afedersiniz AMA surekli pirt pirt modundayimBide eksimesi yasayan varmi
Arkadaşlar benim genelde sol tarafımdan ağrı ve kramplar giriyor sizde de böyle genelde tek raflımı yoksa iki taraf aynı anda mı ağrıyor .
kızlar şimdi geliyorum doktordan pıtırcığımın kalp atışlarını duydum :) boyuda 1.25 cm olmuş ama doktor 7+3 görünüyo hamileliğin dedi. anlamadım sat tarihim 15 ekim nası oluyo bu iş? bebeğime bakarken kalp atışları normal gelişimide iyi dedi ama hafta sorunu nası oluyo anlayamadım
inşallah sağlıkla alırsın canım bebeğine kucağına.hoşgeldin canım aramıza.ilk sayfadaki listelerimize ekleyeylim senide listedeki bilgilerini ver hem ilk listeye hem dua listesine ekleyeyim seni
Arkadaşlar benim genelde sol tarafımdan ağrı ve kramplar giriyor sizde de böyle genelde tek raflımı yoksa iki taraf aynı anda mı ağrıyor .
canım gözün aydın darısı başıma heyecanla saat 3 ü bekliyorum.canım 2 hafta önden yada geriden gitmesi normal sık sık yaşanan bir durum .zaten sorun olduğunda doktorlar pat diye söylüyorlar.
bende geçen hafta gazman şeklinde dolanıyordum bu hafta nispeten daha iyiym ekşime hep yaşıyorum zaten.
ondan da var ondan daşöyleki sol tarafım daha çok ağrıyor niyeyse artık :44:
benim bazen iki tarafımda bazense tek taraflı olabiliyo ağrı
Benim birkaç tanıdığım hamileliği boyunca vazelin be arko kullanmışlar bir tane çatlakları olmamış çok memnun kalmışlar .
Bazen benimde 2 tarafımda oluyor ama genelde tek taraflı ve özellikle sol tarafım birden giriyor 3 Dakika'ya geçiyor .
kızlar bugün doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım ama heyecan artık endişeye dönüştü yapmak istemiyorum telkinlerde bulunuyorum kendime ama faydasız hiç sevmiyroum bu halimi karamsar endişeli negatif halimi.eşim çok kızıyor artık
neyse 3 te randevum güzel haberlerle gelirim inşallah
bünyeyle ,genetik mirasla alakalı daha çok.aklına geldikçe yağlanan hamile bir tanıgımının hiç mi hiç çatlağı yoktu,sabah akşam aksatmadan yağlanan arkadaşımın az da olsa çatlağı vardı.
biz kendimizi düşünürken ,kullandığımız ürünler o denli saf,doğal,gerekirse sertifikalı olmalı ki bebeklere zarar vermesin çünkü cilde temas eden her ürün ciltten emilip kana karışıp bebeğe kan yoluyla iletiliyor,bunu da unutmamak gerek.benim gibi bu konuya takmış olmamanızı umarım.
bunun yanında radyasyonu var,internetin wireless ın dalgası var,cep telefonu var,televizyonu var ...var da var.
benim gibi birinin ekoköy ortamı bulup kaçması gerek buralardan
çok haklısın canım aslında bunun için özel sıhhi bir hamile kilodu vardı bebişi tüm bu dış ışınlardan korumaya yarayan. Benimde işim bilgisayar başında haliyle neredeyse günün büyük kısmı böyle bir ortamda geçmekte. Almayı düşünüyorum ama nerede satıldıgını bilmiyorum henüz aranızda bu konuda bilgisi olan varsa markasını veya nereden bulabileceğimize dair bilgi verirse sevinirim.
Sağlık ocağında ultrason yok canım,orada anladığım kadarıyla test,tahlil ve aşılarla ilgili bilgi veriyorlar canımEvasude, canim merak ettim; Saglik Ocaklarinda ultrason cihazi var mi? Gidildiginde ultrasonla da bakiyorlar mi?
Bang bag sana niyet edit dual ettim.allah Kabul etsin ins
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ben normalde 32 günde bir adet olurdum hamile kalamadan önceki ay 29günde gelmişti hayatımda ilk kez erken gelmişti görürü görmez ağlamıştım hamile kalamadığım gibi erkenden geldi diye sonraki ay hamile kaldım şimdi düşünüyorum da ilk kez erken gelmesi bu bebeğinin doğum tarihi ile ilgiliymiş demekki. merak ettiğim de bu yeni bebek 29lük periyoda göre mi döllendi yoksa 32 mi gerçi artık onun da önemi kalmadı
8. haftanın içinde iken bebeğimin 4. haftadan sonra gelişminin durduğunu öğrendik.Pazartesi bebeğimi aldılar(( 3. hamileliğim ve bebeğim olacaktı...Planlı bir bebek değildi ama onu kaybetmek beni çok sarstı.15 yaşında bir oğlum ve 9 yaşında da bir kızım var.Doktorun nasılsa iki çocuğun var üzülme hemen alalım demesi beni çok yaraladı..Hamileliğimi öğrendiğimiz andan itibaren şaşkınlıkla beraber tüm aile bireylerinde mutluluk sebebi olmuştu.Tam bir bebek bile değildi belki ..ama...içim çok acıyor (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?