2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Benim işimde bilgisayar başında öle bişey varsa yani bende araştırırımda sende bulursan buradan paylaşalım

Radyasyondan Koruyan Hamile Korsesi

01 kor, | Hamile in Manyetik Korse, | Relax san, | Radyasyon Geirmeyen Manyetik Hamile Korsesi , | MANYETK KARIN KORSES, hamile korsesi, toplayc hamile korsesi,Hamile korse, Hamile korsesi, Hamile korseleri, Hamile manyetik koruma korse, Hamile manye

buralarda yer alan bir iki ürün var canım ama araştırıyorum hala kullananlardan fikir almak en dogrusu olur galiba. Piyasa Gümüş hamile külodu diye geçiyor genelde.

duanı okudum canım bebişin ve sen için Allahım kabul eder inşallah dualarımızıda sağ salim alırım kucaklarımıza .. Amin

canım gözün aydın darısı başıma heyecanla saat 3 ü bekliyorum.canım 2 hafta önden yada geriden gitmesi normal sık sık yaşanan bir durum .zaten sorun olduğunda doktorlar pat diye söylüyorlar.

bende öyle düşündüm ama yinede endişeleniyo insan..

Geç döllenme olmuştur canım bebeğin iyiyse kafana takacak birşey yok bak kalp atışlarını da duymuşsun tadını çıkar ))

inşallah canım:)

Gözünaydın iyi haberlerini almışşsın ne güzel sormadın mı doktora niye böle diye geç döllenme mi acaba doğum tarihine kaç dedi gerçi herşey yolunda ve iyiymiş önemli olan o

kalp atışlarını duyunca aklımı toparlayamadımki metroya binince aklım başıma geldi.umarım önemli bişey yktur

allah kabul ederse gülümsün arkadaşın duasını okudum allah gönlünüze göre versin

tskler canım son adet tarıhım 4 ekım tahmını dogum tarıhı 1 temmuz sehır kayserı adet tarıhımı yanlısda hatırlıyor olabılırımm:)

ekledim canım
sat 4 ekim se doğum tarihin 1 temmuz değildir listemize göre boş bıraktım o yüzden orayı.dua listesinde istemiştin galiba ona da ekledim canım

aynı heyecanı geçen p.tesi ben duydum o harika anı tekrar yaşamak isteyeceksin pıt pıt seslerini tatlı heyecanlar bunlar .
çok güzel haberlerle bekliyoruz inşallah canım :)

ay inşallah canım ya

çok şükür canım benim çok fazla sıkıntım yok rahat geçiriyorum bulantım vardı ama oda geçti beyaz leblebi ve limon yedim ben öyle canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Bende okudum şimdi altına yamışlar kullananlar memnunuz diye ama dediğin gibi kullananlardan öğrenmek çok daha iyi doktora sormalı mı ki gerçi ben doktoruma omega 3 içiyimmi diye sordum annen içmiş mi zamanında dedi ama bilgisayar başında korkuyorum bende

çok şükür canım benim çok fazla sıkıntım yok rahat geçiriyorum bulantım vardı ama oda geçti beyaz leblebi ve limon yedim ben öyle canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canım öyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah leblebiyide denedim limonuda limon iyi gelir gibi oldu işyerindede bulamadım tabi limon neyse yarın evden getirip yiyeyim bari napim....

Gullumsun okudum canım ALLAH kabul etsin dualarımızı(amin)
Bugün akşama doğru doktora gideceğim o yüzden endişeli ve heyecanlıyım:18::18:
Dün kendi kendime nazar değdirdim ve ben hiç kusmamıştım dedim ama akşam
ilk defa hamile olduğumu anladım böğür böğür ve ardından herşeyi çıkar mideden
mahvoldum ardından bir baş ağrısı bayağı kötüydüm..Canlarım sizi şimdi
çok iyi anlıyorum ne kadar zormuş yahu kusmakkkEşim başımda pervane
adamım alışık değil,hatunu güle oynaya vakit geçiriyordu o da şaşırdı:44::44:
Topiğimiz şenleniyor ve her geçen gün artıyor maşallah diyorum TEMMUZ ANNELERİNE
Aramıza katılan arkadaşlara da HOŞGELDİNİZ diyorum.Umarım sorunsuz,sağlıklı bir şekilde
bebişlerimize kavuşuruz(amin)Rüyamda erkek bebişin olacak dedi doktor hala etkisindeyim.
Cinsiyet ayrımı yapmıyorum sağlık istiyorum sadece...Çok konuştum
Sizleri seviyorum,lokumlarınızı da kocaman öpüyorum:118::118::119::119:

Amin canım öyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah leblebiyide denedim limonuda limon iyi gelir gibi oldu işyerindede bulamadım tabi limon neyse yarın evden getirip yiyeyim bari napim....

ben limonun üstüne azıcık tuzda serpiyorum çok iyi oluyodu canım çok şükür ilk hamileliğimde bulantım hiç olmamıştı bunda da yok çok şükür o yüzden rabbim yar ve yardımcınız olsun

bebişlerin güzel anneleri bebişlerinizin cinsiyetini öğrenince ilk olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz

Arkadaslar size birsey sorucam ben hamile oldugum gunden beri kayinvalidem ne aradi ne sordu ne geldi ki aramiz 15 dk.canimi sikmak istemiyorum ama kiriliyorumda annem soruyor seninle ilgileniyorlar mi diye ben evet devamli ariyorlar geliyorlar diyorum annemi uzmemek icin esimede birsey demiyorum ama cok uzuluyorum abartiyor muyum sizce ?????? Normal mi bu???

kızlar benım gecen sene bır düşüğüm oldu bos gebelik bebegı gorememıstık
8.haftada almışlardı
sonra bebek dusunmedık uzun bır sure sımdı bugun 10 haftalık olduk bebegımızı de gorduk kalp atıslarınıdı duyduk gayet sağlıklı
dileyen herkese rabbim nasip etsin,
ama ilkinde düşük yasadıgım ıcın ıkıncısındede hep tedirginliklerim vardı,helde kalp atıslarını duyacagım gün sonra o gun nette dualara baktım
cuma saati okunması gereken bır dua ben ıcten okudum gercekten ınanark
ve bır ertesı gun dr a gittiğimde cok rahattım,arkadaşlar dua dan zarar gelmez.okumanızı tavsiye ederm.
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

bebişlerin güzel anneleri bebişlerinizin cinsiyetini öğrenince ilk olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz

Bilmiyorum ki aslında merak ediyorum çok sonra bu kadar merak etme sağlıklı olsunda diyorum erkek hissediyorum ama bilmiyorum nasıl tepki veririm kestiremedim

aranız açık mıydı bi soğukluk varmıydı önceden gelen üzülme bebeğini düşün eşinle konuş ailen beni aramıyo neden diye sor yada kayınvalidene aç sor neden aramıyosunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…