Benim işimde bilgisayar başında öle bişey varsa yani bende araştırırımda sende bulursan buradan paylaşalım
canım gözün aydın darısı başıma heyecanla saat 3 ü bekliyorum.canım 2 hafta önden yada geriden gitmesi normal sık sık yaşanan bir durum .zaten sorun olduğunda doktorlar pat diye söylüyorlar.
Geç döllenme olmuştur canım bebeğin iyiyse kafana takacak birşey yok bak kalp atışlarını da duymuşsun tadını çıkar))
Gözünaydın iyi haberlerini almışşsın ne güzel sormadın mı doktora niye böle diye geç döllenme mi acaba doğum tarihine kaç dedi gerçi herşey yolunda ve iyiymiş önemli olan o
tskler canım son adet tarıhım 4 ekım tahmını dogum tarıhı 1 temmuz sehır kayserı adet tarıhımı yanlısda hatırlıyor olabılırımm:)
aynı heyecanı geçen p.tesi ben duydum o harika anı tekrar yaşamak isteyeceksin pıt pıt seslerinitatlı heyecanlar bunlar .
çok güzel haberlerle bekliyoruz inşallah canım :)
Canım günaydın nasılsın bulantıların ne alemde yaww benim geçecek gibi değil ya sabah çok kötüydüm allahım ne zaman geçecek bu bulantılarım doktor kontrolümüzede var daha sen başa çıkabiliyormusun ben çıkamıyorum artık bir ara oda iki gün sabah tuzlu kreker felan yedim öyle geçmişti ama şimdi oda fayda etmiyor....
Kizlarr brim cok gazim var cok afedersiniz AMA surekli pirt pirt modundayimBide eksimesi yasayan varmi
Radyasyondan Koruyan Hamile Korsesi
01 kor, | Hamile in Manyetik Korse, | Relax san, | Radyasyon Geirmeyen Manyetik Hamile Korsesi , | MANYETK KARIN KORSES, hamile korsesi, toplayc hamile korsesi,Hamile korse, Hamile korsesi, Hamile korseleri, Hamile manyetik koruma korse, Hamile manye
buralarda yer alan bir iki ürün var canım ama araştırıyorum hala kullananlardan fikir almak en dogrusu olur galiba. Piyasa Gümüş hamile külodu diye geçiyor genelde.
çok şükür canım benim çok fazla sıkıntım yok rahat geçiriyorum bulantım vardı ama oda geçti beyaz leblebi ve limon yedim ben öyle canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım öyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah leblebiyide denedim limonuda limon iyi gelir gibi oldu işyerindede bulamadım tabi limon neyse yarın evden getirip yiyeyim bari napim....
canim benim allah hayırlısını versin ama ruyada görülen cinsiyetler gerçek çikiyor(null)
bebişlerin güzel anneleri bebişlerinizin cinsiyetini öğrenince ilk olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz
Arkadaslar size birsey sorucam ben hamile oldugum gunden beri kayinvalidem ne aradi ne sordu ne geldi ki aramiz 15 dk.canimi sikmak istemiyorum ama kiriliyorumda annem soruyor seninle ilgileniyorlar mi diye ben evet devamli ariyorlar geliyorlar diyorum annemi uzmemek icin esimede birsey demiyorum ama cok uzuluyorum abartiyor muyum sizce ?????? Normal mi bu???
efsunnn canım benide dua listesine ekleyebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?