aranız açık mıydı bi soğukluk varmıydı önceden gelen üzülme bebeğini düşün eşinle konuş ailen beni aramıyo neden diye sor yada kayınvalidene aç sor neden aramıyosunuz diye
herkes bişey söylüyor annem de takmış saf zeytinyağı almış bana 8 litre banyo etcem sanki :))))))))))))))))
ben en iyisi doktora danışmak diyorum
ekledim canım
kızlar bu arada çok açık az kahverengi bir akıntı geldi benden
ayaklarini uzatip dinlen canim is falan yapma birsey yoktur endiselenme
ekledim canım
ben doktora sormuştum onu canım benim hep saü tarafımdan batma gibi bişeyler oluyor diye oda gayet doğal senin sağ tarafından döllenmiş dedi
gayet mantıklı geldi
efsun cum yerleşme lekesi olabilir
evdeysen yat dinlen iş yapma
progestan kullanıyormuydun cnm.çok az ve açıksa korkma panik yapma ama sık sık kontrol et tamam mı
iş yerindeyim tatlım ya 2 gibi çıkıcam dr için yoktur inşalah birşey
Arkadaslar size birsey sorucam ben hamile oldugum gunden beri kayinvalidem ne aradi ne sordu ne geldi ki aramiz 15 dk.canimi sikmak istemiyorum ama kiriliyorumda annem soruyor seninle ilgileniyorlar mi diye ben evet devamli ariyorlar geliyorlar diyorum annemi uzmemek icin esimede birsey demiyorum ama cok uzuluyorum abartiyor muyum sizce ?????? Normal mi bu???
ekledim canım
Arkadaslar size birsey sorucam ben hamile oldugum gunden beri kayinvalidem ne aradi ne sordu ne geldi ki aramiz 15 dk.canimi sikmak istemiyorum ama kiriliyorumda annem soruyor seninle ilgileniyorlar mi diye ben evet devamli ariyorlar geliyorlar diyorum annemi uzmemek icin esimede birsey demiyorum ama cok uzuluyorum abartiyor muyum sizce ?????? Normal mi bu???
ekledim canım
bebişlerin güzel anneleri bebişlerinizin cinsiyetini öğrenince ilk olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz
Zeytinyağının herşeye faydası var hamilelikte içmek bile faydalıymışta içmesi sorun. Eminim ki onun bi zararı yoktur bebeğe ama 8 lt biraz fazla olmuş :)))
yok canim aramizda birsey yok beni gordugunde guler yuzludur simdiye kadar yuzume birsey demedi hic tartismadik bile mesela onlara ziyarete gittigimizde beni hic opmez meselasadece esimi oper ve iceri gecer esimle konusmayi dusunuyorum ama ona da annesini cekistiriyormusum gibide olmak istemiyorum
kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş eşim geliyormuş.
dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
zaten görücez drda artık
akşama güzel haberlerle dönerim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?