2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
aranız açık mıydı bi soğukluk varmıydı önceden gelen üzülme bebeğini düşün eşinle konuş ailen beni aramıyo neden diye sor yada kayınvalidene aç sor neden aramıyosunuz diye

yok canim aramizda birsey yok beni gordugunde guler yuzludur simdiye kadar yuzume birsey demedi hic tartismadik bile mesela onlara ziyarete gittigimizde beni hic opmez meselasadece esimi oper ve iceri gecer esimle konusmayi dusunuyorum ama ona da annesini cekistiriyormusum gibide olmak istemiyorum

herkes bişey söylüyor annem de takmış saf zeytinyağı almış bana 8 litre banyo etcem sanki :))))))))))))))))
ben en iyisi doktora danışmak diyorum

Zeytinyağının herşeye faydası var hamilelikte içmek bile faydalıymışta içmesi sorun. Eminim ki onun bi zararı yoktur bebeğe ama 8 lt biraz fazla olmuş :)))

ben doktora sormuştum onu canım benim hep saü tarafımdan batma gibi bişeyler oluyor diye oda gayet doğal senin sağ tarafından döllenmiş dedi
gayet mantıklı geldi

Hımmm evet canım ozaman benimde solumda döllendi ozaman 😜 birde söyle duymuştum eğer bebek sağ tarafındaysa kız sol tarafındaysa erkek diye 😄😄😄 ne kadar çok şey var yahu 😄😄😄

Bence normal değil canım arayıp sorması lazım sonuçta onunda torunu bi ihtiyacın sıkıntın olur yanında olması lazım ki okadar yakınsa eşimle paylaş istersen birşeymi yapmışım bir hatam mı oldu bilmeden de onun için mi aramıyor falan de eşinin de yanlış anlamasına meil vermeden . Benim kayınvalidem ben aramasam o arıyor nasıl geçiyor hamileliğin diye dikkat ey dinlen diyor uzak olunca tatlı geliyor bana ama 1 haftaya kadar geliyor bakalım be kadar tatlı olucak 😄😄😄

kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş eşim geliyormuş.
dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
zaten görücez drda artık
akşama güzel haberlerle dönerim inşallah

normal değil tabi ki o kadar mesafeden gelmemek,hal hatır sormamak.gittiğinde seni öpmemesi falan.seni oğlundan kıskanıyor olabilir mi ? genelde tipik özellikleri çünkü. gurbettesin bir de daha çok ilgilenmesi gerekmez mi,yanında anne olarak ,eksikliğini hissettirmemesi gerekir ama herkesin huyu farklı işte.
eşine bahset bu konudan sonuçta eşinden başka kime açabilirsin bu konuyu.konuyu aç ama birşey sölemeden eşinin annesi hakkında tutumunu öğren konuşmalarından ,kv hakkında düşüncelerini öyle söyle benden sana tavsiye.

çok da takma kafana eden kendine eder.hepsinde ayrı ayrı bir huy.

ekledim canım

kızlar bu arada çok açık az kahverengi bir akıntı geldi benden

canım bendede düşük tehditi vardı pronex kullandım 2 ayrı doktora gttim her ikiside kırmızı yada pembe renkli gelmediği sürece panik yapmamamı söyledi o yüzden stres yapma kendine doktora gittiğinde sorarsın

canım benimkide öylekii.. ben eşimle konuştum ertesi gün aradı beni kayınvalidem biz size geliyoruz dediler geldiler oturdular bebek sohbeti yapıldı ama herşey yapmacıktı.. o yüzden artık eşimede söylemiyorum hiç... kayınbabamda rahatsızlanınca hepten unutuldu amaaa ben eşimle ve bebişimle mutluyum sende öyle yap bence.. boşver eşinede söyleme yapmacık seni aramasındansa hiç aramasın daha iyi... nacizane fikrim...

Zeytinyağının herşeye faydası var hamilelikte içmek bile faydalıymışta içmesi sorun. Eminim ki onun bi zararı yoktur bebeğe ama 8 lt biraz fazla olmuş :)))

bende yarısını yemeklerde ve salatalarda yarısınıda göbüşümde kullanırım D
annem işte canımm benim

Bence biraz oğlunu senden kıskanıyo gibi onu öpmesi falan ama huyu böyledir belki onuda bilemem eşinşe konuşman onu çekiştireceğin anlamına gelmez bence sonuçta sen onu kötülemiyeceksin sebebini öğrenmek istiyosun ya hiç sormayıp onu böle kabul ediceksin ya da konuşucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…