kızlar ben yokken bu konuyu konuşmuşsunuz.şimdi söyleeki bunların hepsi istatiktik ve tahminlerie dayanır.
en güvenilir olanı ikilidirki bunun oranı %85 ,üçlü nünkü %65 , dörtlünün ki %80 dir ..önemli olan ense kalınlığı.kanda yapılan ölçümler bu testlerle alakalı.bundan çıkacak sonuç doğrultusunda amniyosenteze karar verilir eğerki aldıracaksan.yoksa tedavisi olan bir hastalığı göstermiyor yani.
ben kararsızım eşim istemiyor ama ben ikiliyi yaptıralım diyorum kzıımda tecrübesiz olduğumadn dr bütün testleri yapmıştı .çok arkadaşım var bu testlerde olumsuz sonuç alıp da hamileliği zehir olan ve çok şükür sağlıklı bebekleri olan.sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Arkadaslar size birsey sorucam ben hamile oldugum gunden beri kayinvalidem ne aradi ne sordu ne geldi ki aramiz 15 dk.canimi sikmak istemiyorum ama kiriliyorumda annem soruyor seninle ilgileniyorlar mi diye ben evet devamli ariyorlar geliyorlar diyorum annemi uzmemek icin esimede birsey demiyorum ama cok uzuluyorum abartiyor muyum sizce ?????? Normal mi bu???
Bu ara yeni hastaneden geldim 9+3 günlük bebeğimi gördüm,ilk defa birşeye benzetebildim,kafasını,elini ayağını,poposunu,göbek kordonunu gördüm.Birde kalp sesini arkadan sanki fon olarak bir açtıki anaammm duygulanmamak eldemi.32 diş bebeğimi seyrettim,eşimle gözlerimiz doldu.1 aya cinsiyetini öğrenebilecekmişiz bir aksilik olmazsa.Doktor halimi görünce sen daha dur biraz daha geçsin ben sana yüzünüde göstereceğim dedi.Doktorumu çok seviyorum yaaaaaaa
Bu arada kulağımdan da şikayetim vardı, testler yapıldı,kulak zarım olması gerektiğinden fazla inceymiş,küçükken çok orta kulak iltihabı geçirmişim haberim yok
Hamile olduğum için ilaç veremedi,bol bol sakız çiğne kendiliğinden geçecek dedi..
Bebişimin doktoruda 20 gün sonra tekrar gel dedi,bugüne kadar da hep 15 günde bir çağırıyordu,sizcede fazla sık değilmi kızlar,tamam bebeğimi görüyorum iyi hoşta hem maddi yönü var hemde ultrasonun bir zararı olmazmı?
Arkadaslar size birsey sorucam ben hamile oldugum gunden beri kayinvalidem ne aradi ne sordu ne geldi ki aramiz 15 dk.canimi sikmak istemiyorum ama kiriliyorumda annem soruyor seninle ilgileniyorlar mi diye ben evet devamli ariyorlar geliyorlar diyorum annemi uzmemek icin esimede birsey demiyorum ama cok uzuluyorum abartiyor muyum sizce ?????? Normal mi bu???
ekledim canım
kızlar bu arada çok açık az kahverengi bir akıntı geldi benden
yok canim aramizda birsey yok beni gordugunde guler yuzludur simdiye kadar yuzume birsey demedi hic tartismadik bile mesela onlara ziyarete gittigimizde beni hic opmez meselasadece esimi oper ve iceri gecer esimle konusmayi dusunuyorum ama ona da annesini cekistiriyormusum gibide olmak istemiyorum
Allahıma bin şükür ilk günümden beri herşey çok güzel,hiç bir sorun yaşamadım ama doktor hep 15te bir çağırdı bende anlamış değilim,belkide para almak içinde olabilir, ama olsun bursadaki yinede en uygun ve güzel hastaneyi buldum,ne zaman istese giderim.
merhaba temmuz ayının güzel anne adayları.. bende yeni katıldım ne zamndan beri üye olmayı düşünüyodum şimdiye kısmet oldu bende11+1 günlük hamileyim. rabbim tüm anne adaylarına hayırlı evlatlar nasip etsin ayrıca benimde tahmini doğum tarihim 3 temmuz
az önce annemin sonuçlarını almak için dr uma gittim.gitmişkende sabah arkadaşın biri kırmızı lahana olayından bahsetmişti onuda sordumdr biraz mantıklı buldu sen yap haftaya zaten görücez dedi bakalım doğru çıkıcakmı bayağı güldük ama
birde çatlaklar için pregnacare kremini önerdi hemen eczaneye gittim siparişi verdim yarında alıcam.
kızlar popom acıyor artık wc ye gitmeye korkuyorum devamlı krem sürüyorum yumuşatsın diye ama sonra yeniden acımaya başlıyor... bir fikri olan varmı yada başına gelen bu popoda acırmıymış böyleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?