2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

en güvenilir olanı ikilidir diyorsun da ben zaten ikiliyi yaptırdım ve sorun çıktı..hamileliğim zehir oldu.

kızlar sizin de karnınız ağrıyo mu benim ağrıyo midemin biraz altı yani göbek deliğimin üstünde ağrı var bu mide ağrısı mı başka bişey mi korktum daha kontrolüme de var bu nedir kızlar

Canım bizimkilerinde ilk torunları olucak,herkes ben hamile kalmadan önce ilk torunu doğuracağım için ne kadar şanslı olduğumdan bahseder dururlardı,çünkü ben gebeliğimi öğrenmeden önce kayınvalidem annecim annecim er dururdu,taa ki ne zaman geçen kış bizde 2 ay kaldı o günden beridir birbirimize çok soğuğuz ki aramızda kötü bir cümle bile geçmedi ama fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler.Birde ben duyguları yüzüne vuran bir insanım,ister istemez belli etmişimdir.Birde benim kayınvalidem 65 yaşında üniversite mezunu, emekli bankacı,kafayı diploma ve iyi bir meslekle bozmuş,habire oku daha iyi yerlerde çalış diye baskı yaptı senelerce.Durumum elvermediği için açıköğretim kamu yönetimi bölümünü okuyabildim. Her iki lafının arasında önce kariyer diye sokuşturduğu için sanırım sevinmedi diye düşünüyorum.
Eşime durumu kırmadan anlattım,artık bunuyorlar heralde boşver takma dedi.

Sende takma sakın canım,belkide olmamaları çok üstümüze düşmemeleri daha iyidir,boşveeerrrr

Merhabalar,
forma daha yeni üye oldum ve bu başlığı görünce nedense mutlu oldum. Bende İlk hamile olduğumu 7 Kasım da öğrendim şuan 110+3 günlük hamileyim..

Bu ara yeni hastaneden geldim 9+3 günlük bebeğimi gördüm,ilk defa birşeye benzetebildim,kafasını,elini ayağını,poposunu,göbek kordonunu gördüm.Birde kalp sesini arkadan sanki fon olarak bir açtıki anaammm duygulanmamak eldemi.32 diş bebeğimi seyrettim,eşimle gözlerimiz doldu.1 aya cinsiyetini öğrenebilecekmişiz bir aksilik olmazsa.Doktor halimi görünce sen daha dur biraz daha geçsin ben sana yüzünüde göstereceğim dedi.Doktorumu çok seviyorum yaaaaaaa

Bu arada kulağımdan da şikayetim vardı, testler yapıldı,kulak zarım olması gerektiğinden fazla inceymiş,küçükken çok orta kulak iltihabı geçirmişim haberim yok
Hamile olduğum için ilaç veremedi,bol bol sakız çiğne kendiliğinden geçecek dedi..

Bebişimin doktoruda 20 gün sonra tekrar gel dedi,bugüne kadar da hep 15 günde bir çağırıyordu,sizcede fazla sık değilmi kızlar,tamam bebeğimi görüyorum iyi hoşta hem maddi yönü var hemde ultrasonun bir zararı olmazmı?

Son düzenleme:

canım öncelıkle gozun aydın bebısı gormussun ay bende cok merak edıyorum gozumle gormeden hala ınanamıyorum ıcımde elı kolu olan bır canlı olduguna hee kulak agrısına vs ewet sakız cıgnemek cokkk faydalıymıs.
ultrason konusunda ıse benım doktorum ayda 1 cagırıyo bir problem olmadıgı surece ayda 1 gorusucez dedı. senın ıkılı test yapıldımı eger yapılmadıysa o yuzden 20 gun sonra gel demıstır en uygun haftan odur. hem bır sıkıntı yok ıse nıye 15 gunde bır cagırdıkı rısklı gebelıklerde sık cagırıyorlarmıs :44:

canlar ben kendımden cok emın bır sekılde erkek hıssedıyorum dıyodumya hep bu gece ruyamda allahım yok boyle bır guzellık cokkk guzel bır kız bebek gordum hamıleler ruyasında gorurmus dıyolar.artık cınsıyetı daha da cokkkk merak edıyorumm kız erkek ayırmam aslaaaa ama catlıyorum artıkkkk

az önce annemin sonuçlarını almak için dr uma gittim.gitmişkende sabah arkadaşın biri kırmızı lahana olayından bahsetmişti onuda sordum dr biraz mantıklı buldu sen yap haftaya zaten görücez dedi bakalım doğru çıkıcakmı bayağı güldük ama
birde çatlaklar için pregnacare kremini önerdi hemen eczaneye gittim siparişi verdim yarında alıcam.

canım üzülme aramak isteyen ara ve torunlarını da ona göre sevme hakları olur, ama belki de rahatsız etmemek için aramıorlardır, benim öz annem her gün ararken artık iki güne bir eşimi arıyor telefonla konuşup da bebiş zarar görmesin diyeymiş, ama tabi seni çekememe kıskanma durumu varsa onu bilemem, eşine kibarca sor istersen annenler heyecanlanmadı sanki bana mı öyle geldi yoksa ne dersin gibi

ekledim canım

kızlar bu arada çok açık az kahverengi bir akıntı geldi benden

bence birşey olmaz o akıntıdan :))

genelde eşin ailesine dair hiç yorum yapar mı, yani ailem şöyledir böyledir kafanı takma diye, belki kültürleri farklıdır

Son düzenleme:
merhaba temmuz ayının güzel anne adayları.. bende yeni katıldım ne zamndan beri üye olmayı düşünüyodum şimdiye kısmet oldu bende11+1 günlük hamileyim. rabbim tüm anne adaylarına hayırlı evlatlar nasip etsin ayrıca benimde tahmini doğum tarihim 3 temmuz

Allahıma bin şükür ilk günümden beri herşey çok güzel,hiç bir sorun yaşamadım ama doktor hep 15te bir çağırdı bende anlamış değilim,belkide para almak içinde olabilir, ama olsun bursadaki yinede en uygun ve güzel hastaneyi buldum,ne zaman istese giderim.

Gözünaydın bebeğini görmüşsün gerçekten duygulanmamak elde değil hastaneden de doktordan da memnunmuşsun özel hastane heralde ücret ne kadar veriyosun

hoşgeldin canım sağlıklı güzel hamilelikler

kızlar popom acıyor artık wc ye gitmeye korkuyorum devamlı krem sürüyorum yumuşatsın diye ama sonra yeniden acımaya başlıyor... bir fikri olan varmı yada başına gelen bu popoda acırmıymış böyleeeeee

bu kremi ilk defa duydum fiyatı nasıl ne zamandan itibaren kullancan doktor bişey dedi mi

bende bir sonraki kontrole 4 ocakta gitcem zaman geçmiyor nasıl geçecekse bilmiyorum yavrum iyi olsunda başka birşey istemem

bu arada arkadaşlar bende yarın doktora gidicem. ilk kalp atışını duymaya gittiğimde 7 haftalıktı çok heyecanlanmıştım doktor kesenin biraz büzüşük olduğunu ve düşük tehlikesi olabili,r diye progestan ve folik ait verdi. tabi ben heyecandan bir daha ne zamn kontrole gelicemi sorsamadım bide başı çok kalabalıktı bana bol bol su iç dedi hiç bir ağrım ve kanamam yok çok şükür ama yinede çok teleşlanıyorum inşallah yarın herşey yolunda olduğunu söyler doktor...

canım poponmu acıyor yoksa iki popo arasındaki kemikmi ağrıyor eger kemik ağrıyorsa kalsiyum eksikliğinden olur hamilelikte bol süt ve yoğurt tüketmen lazım ilk hamileliğimden biliyorum doktorum söylemişti bu ağrılar zamanla artacak bebek büyüdükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…