2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

amin canım inşallah bebişin iyidir annesi yarın biraz daha büyüdüğünü göreceksin

offffff benimde randevuu 31 aralıktaaaaaa çok özledim miniğimiiiiiii.... detaylıca herşeyini gösterir İnşallah doktor.. gittiğimizde 13+0 olcaz cinsiyeti belli olurmuki kızlar meleğimin..?

geçmişi okuyamadım kızlar oturmam yasak dün gece kahverengi lekelenmem oldu bu gün hemen dr a gittik kesenin altında kanama varmış progestan hapını bıraktırdı iğne ye başlattı hafta da 2 tane çok can yakıyo ama miniğim için değer.. cinsiyetine önce kız dedi sonra ama burda bir çıkıntı var erkekte olabilir dedi hala net bişey yok yani dua edin bana yavruma bişey olmasın yarın tekrar gitcem 3 de tarama sonucu için yazarım size allaha emanet olun öptüm hepinizi dualarınızı esirgemeyin benden

offffff benimde randevuu 31 aralıktaaaaaa çok özledim miniğimiiiiiii.... detaylıca herşeyini gösterir İnşallah doktor.. gittiğimizde 13+0 olcaz cinsiyeti belli olurmuki kızlar meleğimin..?

belli olur annesi ama doktorlar biraz daha emin konuşmak için geç söyleyebilirler ama benim ilk hamileliğimde tam 12 haftalıktı cinsiyetini öğrenmiştik

canım geçmiş olsın benim bi arkadaşım sürekli iğnesini olmuştu hiçbişeycik olmadı kalbini ferah tut işallah olmaz bişey dua edicem allaha emanet ol belki cinsiyetine yarın bidaha bakar

bu kremi ilk defa duydum fiyatı nasıl ne zamandan itibaren kullancan doktor bişey dedi mi

fiyatı 39 tl.yarın itibaren başlıycam günde iki defa göğüs uçları hariç basen kelça be karın bölgesine.eczenecide tanıdığım kendine kullanmış nettende araştırdım biraz.gerçi çatlayacağı varsa çatlıyor ama belki minimuma inderebiliriz kuzum

Gözün Aydın canım ne güzel oluyor mutlu haberleri almak darısı başımıza inşallah 😄

bazı doktorlar söylüyomuş bazıları erken diyomuş daha 13 haftada olcan sen şansın varsa öğrenirsin belki zaman ne çabuk geçiyo cinsiyet zamanlarına yaklaşıyoruz 14. haftada genelde diyolar ama senin bebiş gösterir belki

fiyatı benim sorduklarımı göre daha uygunmuş benim sorduklarım 50,60 civarıydı lierac bide bepanthol diye krem dediğin gibi çatlıyan çatlıyo biraz annelerimizden miras bize canım

kızlar sizin de karnınız ağrıyo mu benim ağrıyo midemin biraz altı yani göbek deliğimin üstünde ağrı var bu mide ağrısı mı başka bişey mi korktum daha kontrolüme de var bu nedir kızlar

cnm benımde aynen senın bahsettiğin gibi ağrılarım vardı salı günü dr.gittiğimde sordum dr.rahim büyüdüğü için baskı yapıyor dedi.endişelenme içini rahat tut.

Gözünaydın bebeğini görmüşsün gerçekten duygulanmamak elde değil hastaneden de doktordan da memnunmuşsun özel hastane heralde ücret ne kadar veriyosun

muayene ücreti 42 TL veriyorum,tahliler falan hepsi muayene ücretine dahil,bir dahaki gidişimde doğum ücretinide konuşmayı düşünüyorum.

geçmiş olsun canm.umarım yarın güzel haberlerle gelirsin.dualarımız miniğin ve senin için canım benim.

peri3866
aynen öle canım ya beklemek o kadar zor ki bu arada arada benimde kasığımda ağrı oluyo 1 dk felan sürüp geçiyo

canım kahveyse korkma Allah'ın izniyle.. İğnelerle atlatırsınız İnşallah... son 1-2 haftayı da atlatsak artık kanama riskini iyice azaltmış olucaz.. Sabret canım benimm dualarımız seninle bol bol yat ayaklarını havaya kaldır.. Miniğin bırakmaz annesiniiii oyy yerim ben onun poposunuuuuuuuu
belli olur annesi ama doktorlar biraz daha emin konuşmak için geç söyleyebilirler ama benim ilk hamileliğimde tam 12 haftalıktı cinsiyetini öğrenmiştik

ayyy İnşallah çoook heyecanlı yaaaa... Rabbim hayırlı olanını versin.. İlk başlarda erkek olsa diye içimden geçiriyodum ama şimdi acayip derecede kız istiyorum.. eşim 3 erkek kardeşler ve akrabaların çoğu erkek banada herkes erkek diyo ya Rabbim hayırlısını versin hepimize de İnşallaaaahhh

Ayyy İnşallah öğrenebiliriiizzzzzzz :18: gerçekten yaaaa zaman ne çabuk geçiyoooo.. İlk hamilelik takvimimi yaptığımda daha 4.haftayı gösteriyoduu şimdiiii kocaman olduukkk... bide 20'li haftalara gelince ne dicez acabaaa...??

benimde aynı 42 tl veriyorum burdaki özel hastaneye gidiyoruz bizde 2 li test için çağırdığında ben sormuştum ücretli mi diye sgk varsa karşılıyo demişti

bizim hastanede muayene ücreti olarak 50 tl alıyo.. diğer tahlillerede ayrıyeten ücret alıyo.. ikili testi 70 tlye yapıyolarmış... doğum ücretide doğum şekli her ne olursa olsun 2000 tlmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…