bu arada arkadaşlar bende yarın doktora gidicem. ilk kalp atışını duymaya gittiğimde 7 haftalıktı çok heyecanlanmıştım doktor kesenin biraz büzüşük olduğunu ve düşük tehlikesi olabili,r diye progestan ve folik ait verdi. tabi ben heyecandan bir daha ne zamn kontrole gelicemi sorsamadım bide başı çok kalabalıktı bana bol bol su iç dedi hiç bir ağrım ve kanamam yok çok şükür ama yinede çok teleşlanıyorum inşallah yarın herşey yolunda olduğunu söyler doktor...
offffff benimde randevuu 31 aralıktaaaaaa çok özledim miniğimiiiiiii.... detaylıca herşeyini gösterir İnşallah doktor.. gittiğimizde 13+0 olcaz cinsiyeti belli olurmuki kızlar meleğimin..?
geçmişi okuyamadım kızlar oturmam yasak dün gece kahverengi lekelenmem oldu bu gün hemen dr a gittik kesenin altında kanama varmış progestan hapını bıraktırdı iğne ye başlattı hafta da 2 tane çok can yakıyo ama miniğim için değer.. cinsiyetine önce kız dedi sonra ama burda bir çıkıntı var erkekte olabilir dedi hala net bişey yok yani dua edin bana yavruma bişey olmasın yarın tekrar gitcem 3 de tarama sonucu için yazarım size allaha emanet olun öptüm hepinizi dualarınızı esirgemeyin benden
peri3866 inşallah canım ya çok nerak ediyorum
bu kremi ilk defa duydum fiyatı nasıl ne zamandan itibaren kullancan doktor bişey dedi mi
Allahıma bin şükür ilk günümden beri herşey çok güzel,hiç bir sorun yaşamadım ama doktor hep 15te bir çağırdı bende anlamış değilim,belkide para almak içinde olabilir, ama olsun bursadaki yinede en uygun ve güzel hastaneyi buldum,ne zaman istese giderim.
offffff benimde randevuu 31 aralıktaaaaaa çok özledim miniğimiiiiiii.... detaylıca herşeyini gösterir İnşallah doktor.. gittiğimizde 13+0 olcaz cinsiyeti belli olurmuki kızlar meleğimin..?
fiyatı 39 tl.yarın itibaren başlıycam günde iki defa göğüs uçları hariç basen kelça be karın bölgesine.eczenecide tanıdığım kendine kullanmış nettende araştırdım biraz.gerçi çatlayacağı varsa çatlıyor ama belki minimuma inderebiliriz kuzum
kızlar sizin de karnınız ağrıyo mu benim ağrıyo midemin biraz altı yani göbek deliğimin üstünde ağrı var bu mide ağrısı mı başka bişey mi korktum daha kontrolüme de var bu nedir kızlar
Gözünaydın bebeğini görmüşsün gerçekten duygulanmamak elde değil hastaneden de doktordan da memnunmuşsun özel hastane heralde ücret ne kadar veriyosun
geçmişi okuyamadım kızlar oturmam yasak dün gece kahverengi lekelenmem oldu bu gün hemen dr a gittik kesenin altında kanama varmış progestan hapını bıraktırdı iğne ye başlattı hafta da 2 tane çok can yakıyo ama miniğim için değer.. cinsiyetine önce kız dedi sonra ama burda bir çıkıntı var erkekte olabilir dedi hala net bişey yok yani dua edin bana yavruma bişey olmasın yarın tekrar gitcem 3 de tarama sonucu için yazarım size allaha emanet olun öptüm hepinizi dualarınızı esirgemeyin benden
belli olur annesi ama doktorlar biraz daha emin konuşmak için geç söyleyebilirler ama benim ilk hamileliğimde tam 12 haftalıktı cinsiyetini öğrenmiştik
bazı doktorlar söylüyomuş bazıları erken diyomuş daha 13 haftada olcan sen şansın varsa öğrenirsin belki zaman ne çabuk geçiyo cinsiyet zamanlarına yaklaşıyoruz 14. haftada genelde diyolar ama senin bebiş gösterir belki
muayene ücreti 42 TL veriyorum,tahliler falan hepsi muayene ücretine dahil,bir dahaki gidişimde doğum ücretinide konuşmayı düşünüyorum.[/QUO
benimde aynı 42 tl veriyorum burdaki özel hastaneye gidiyoruz bizde 2 li test için çağırdığında ben sormuştum ücretli mi diye sgk varsa karşılıyo demişti
benimde aynı 42 tl veriyorum burdaki özel hastaneye gidiyoruz bizde 2 li test için çağırdığında ben sormuştum ücretli mi diye sgk varsa karşılıyo demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?