2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yok öyle değil kabızlıktan olan acıyı diorum

bizim hastanede muayene ücreti olarak 50 tl alıyo.. diğer tahlillerede ayrıyeten ücret alıyo.. ikili testi 70 tlye yapıyolarmış... doğum ücretide doğum şekli her ne olursa olsun 2000 tlmiş...

sende sgk var mı canım varsa karşılıyomuş öle dedi hatta sonuçalrıda sordum onları dışarı gönderiyoruz 1 hafatada çıkıyo demişti ücret biraz fazla gibi ama başkada yoksa ya da iyi değilse içine sinmiyosada yapıcak bişey yok mecbursun doğum ücretini sormadım ben

slm millet,diğer sayfadan geldim(ekimde kasımda göbekleri büyütüyoruz)baktım kimsecikler kalmamış sıkıldım ben de buraya geleyim dedim :)

arkadaslarım varrr suan yarın dr gunumuzz st 2 de kocıslegıdecegız ınsallah gusel haberler alırız yarın itibarı ılee 10+6 olucagızz ınsalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ekledim kızlar sizi hoşgeldiniz

canım tşekkürler

sağolun canlarım

hayırdır inşallah ya anneme söyliyimde bir okusun bana gerçi uzaktan okuyacak ama .

Efsun merhaba listeye beni de eklersen sevinirim bat 12.ekim İstanbul hayırlısı ile inş.bu topikteki herkes evladını Kucağına alır mis kokusunu koklar...

hanımlar anti toksoplazma,anti rubella,anti cmv,anti hcv,hbsag,anti hbs bu tahlilleri yaptıran var mı? doktorum sağlık ocağında yaptırdığım testleri yeterli bulmadı bunları istedi çok gerekli mi sizce 15 gün içinde yaptır dedi yada daha sonra olurmu ?

yaptırman gerekiyo diye biliyorum çoğumuz yaptırmışızdır burda gebeliği ilk öğrendiğinde yapıyolar sağlık ocağı değilde hastaneye git yaptır bence

Kizlarrrr ben de kontrolden geldim.inanamazsiniz sevincten agladim..surekli hareket ediyordu.elleri kollari bacaklari hepsini gordum.doktor bile gobek atiyor yerinde durmuyor bu dedi.iki hafta sonra ikili test var.ins o da basariyla gecer.cok korkuyorum yaa hele bu hallerini gordukten sonra bisey olmasin yavruma.gullumsun duani okudum.bu arada gobegim henuz pek cikmadi ama ben de bir urune karar vermek istiyorum artik.

Ben yaptirdim hepsini hatta fazlasi vardi yaklasik 15tane falandi.ilk kalp atisi duydugumuzdaistemisti doktor.sorun cikmadi cok sukur.gerci ozelde degil fakultede yaptirdim para sorunu olmadi.

özelde baya bi fiyat çıkardılarda bunlara sigortada yok şuan nası yapcam bilemedim

özele gitme devlet hastanesi gitsen nasıl olur ordada yapıyolar benim bildiğim hiç sordunmu eşin falan sigortalıysa sen değilsen bile onun üzerinden bakılabilirsin

Meraba canım aynen arjikal'e katılıyorum takma kafana hani demiştim ya bende kayınvalidem aramıyor arasada benle doğru düzgün konuşmuyor diye dünde aynı şey oldu çok sinirlendim eşim işten geldi tam yemek yerken abisi ara o zaman kadar bişi dememiştim tabi sinirlendim sen aç telefonu nasılsa beni değil seni arıyorlar dedim kızdı konuşmak istemiyorsan söyle diye sonra konuştu abisiyle kapattıktan sonra dedim konuşmak istemediğimden değil sadece darılıyorum annende öyle yapıyor dedim arıyorlar açar açmaz seni soruyorlar bana sorması gerekenleri bile sana soruyor benlede konuşuyor bana soramazmı dedim vay ben miyim bunu diyen demediğini koymadı neymiş söyleyecekmiş annesiğile beni aramasınlarmış konuşmak istemiyorsan söyle sonra senin annen baban beni arıyormu hiç falan filan diye sinirim bozuldu kalktım yemekten yemedim bişi sonra o yattı öyle yedim yemek sabahta suratı beş karıştı...Demekki eşine birşey demiyeceksin ailesi hakkında bunu anladım bir dahada ağzımı açmayacağım kafamada takmayacağım sende takma canım aramaması aramasında daha hayırlı ayrıca bende kayınvalidemle 1,5 sene aynı evde yaşadım çok zordu neler gördüm kaç kere evden kovulduk da sonunda eşimin canına tak dedi öyle ayrı eve ve benim memleketime geldik....

bebişlerin güzel anneleri bebişlerinizin cinsiyetini öğrenince ilk olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz

canım ben hiç bi şey yapmadım çünkü erkek olacağından emindim hiç şaşaırmadım içime hiç kız doğmamıştıki oğlum diye seviyorum ilk günden beri

Ben yaptirdim hepsini hatta fazlasi vardi yaklasik 15tane falandi.ilk kalp atisi duydugumuzdaistemisti doktor.sorun cikmadi cok sukur.gerci ozelde degil fakultede yaptirdim para sorunu olmadi.

özele gitme devlet hastanesi gitsen nasıl olur ordada yapıyolar benim bildiğim hiç sordunmu eşin falan sigortalıysa sen değilsen bile onun üzerinden bakılabilirsin

eşimdende faydalanmıyorum kendi girişim olduğu için.. bencede en iyisi gidip devlette yaptırmak sağolun kızlar önemli olduğuna dair fikrim oldu en azından çünkü özeller bazen para tuzağı olabiliyo o yüzden sormuştum.

Konu kayinvalideler ...benimki dunyanin en iyi en tatli kadini.arar sorar oper koklar...ama meger bu esimi surekli dolduryomus gecen sene ogrendim.bana karsi hala cok iyi ama benim hakkimda esime soylediklerini duysaniz akliniz almaz.esim bazen soyluyo dikkat etmem icin kim bilir soyleyemedigi daha neler var.ama her defasinda cok agladim yeni evliyim esim benden soguyacak diye cok korktum.neyse artik kabullenmek gerek gorunuste ilgili sevgi dolu tatli dilli guler yuzlu bu bile iyi bisey dimi

geçmiş olsun canım yarın daha da güzel haberlerle gel inşallah

çok üzüldüm ama malesef erkeklerin geneli böyle ailesi haksız olsa bile laf söyletmezler,hiç şaşırmadım, ama canım sen merak etme eşin ne demek istediğini bal gibi anlamıştır.

evet canım bence de yaptır bunlar önemli testler ona göre sana ete dikkat edip etmemni falan söylecek

çok üzüldüm ama malesef erkeklerin geneli böyle ailesi haksız olsa bile laf söyletmezler,hiç şaşırmadım, ama canım sen merak etme eşin ne demek istediğini bal gibi anlamıştır.

Aynen öyle canım hepsi aynı valla ben bir şey diyince ailesi hakkında hemen benim ailemle ilgili laf ediyor sinir oluyom buna üste çıkıyo bide haklı gibi umarım anlamıştır daha 3 gün öncemi kendi diyordu annesine hergün aricaksın 6-7 ay sonrada geleceksin diye aman gelmesin istemiyorum çocuk doğsun öyle gelsin zaten çok bilmişlik yapar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…