canım poponmu acıyor yoksa iki popo arasındaki kemikmi ağrıyor eger kemik ağrıyorsa kalsiyum eksikliğinden olur hamilelikte bol süt ve yoğurt tüketmen lazım ilk hamileliğimden biliyorum doktorum söylemişti bu ağrılar zamanla artacak bebek büyüdükçe
bizim hastanede muayene ücreti olarak 50 tl alıyo.. diğer tahlillerede ayrıyeten ücret alıyo.. ikili testi 70 tlye yapıyolarmış... doğum ücretide doğum şekli her ne olursa olsun 2000 tlmiş...
ekledim kızlar sizi hoşgeldiniz
canım tşekkürler
sağolun canlarım
hayırdır inşallah ya anneme söyliyimde bir okusun bana gerçi uzaktan okuyacak ama .
yaptırman gerekiyo diye biliyorum çoğumuz yaptırmışızdır burda gebeliği ilk öğrendiğinde yapıyolar sağlık ocağı değilde hastaneye git yaptır bencehanımlar anti toksoplazma,anti rubella,anti cmv,anti hcv,hbsag,anti hbs bu tahlilleri yaptıran var mı? doktorum sağlık ocağında yaptırdığım testleri yeterli bulmadı bunları istedi çok gerekli mi sizce 15 gün içinde yaptır dedi yada daha sonra olurmu ?
yaptırman gerekiyo diye biliyorum çoğumuz yaptırmışızdır burda gebeliği ilk öğrendiğinde yapıyolar sağlık ocağı değilde hastaneye git yaptır bence
hanımlar anti toksoplazma,anti rubella,anti cmv,anti hcv,hbsag,anti hbs bu tahlilleri yaptıran var mı? doktorum sağlık ocağında yaptırdığım testleri yeterli bulmadı bunları istedi çok gerekli mi sizce 15 gün içinde yaptır dedi yada daha sonra olurmu ?
özelde baya bi fiyat çıkardılarda bunlara sigortada yok şuan nası yapcam bilemedim
Canım bizimkilerinde ilk torunları olucak,herkes ben hamile kalmadan önce ilk torunu doğuracağım için ne kadar şanslı olduğumdan bahseder dururlardı,çünkü ben gebeliğimi öğrenmeden önce kayınvalidem annecim annecim er dururdu,taa ki ne zaman geçen kış bizde 2 ay kaldı o günden beridir birbirimize çok soğuğuz ki aramızda kötü bir cümle bile geçmedi ama fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler.Birde ben duyguları yüzüne vuran bir insanım,ister istemez belli etmişimdir.Birde benim kayınvalidem 65 yaşında üniversite mezunu, emekli bankacı,kafayı diploma ve iyi bir meslekle bozmuş,habire oku daha iyi yerlerde çalış diye baskı yaptı senelerce.Durumum elvermediği için açıköğretim kamu yönetimi bölümünü okuyabildim. Her iki lafının arasında önce kariyer diye sokuşturduğu için sanırım sevinmedi diye düşünüyorum.
Eşime durumu kırmadan anlattım,artık bunuyorlar heralde boşver takma dedi.
Sende takma sakın canım,belkide olmamaları çok üstümüze düşmemeleri daha iyidir,boşveeerrrr
bebişlerin güzel anneleri bebişlerinizin cinsiyetini öğrenince ilk olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz
Ben yaptirdim hepsini hatta fazlasi vardi yaklasik 15tane falandi.ilk kalp atisi duydugumuzdaistemisti doktor.sorun cikmadi cok sukur.gerci ozelde degil fakultede yaptirdim para sorunu olmadi.
özele gitme devlet hastanesi gitsen nasıl olur ordada yapıyolar benim bildiğim hiç sordunmu eşin falan sigortalıysa sen değilsen bile onun üzerinden bakılabilirsin
geçmişi okuyamadım kızlar oturmam yasak dün gece kahverengi lekelenmem oldu bu gün hemen dr a gittik kesenin altında kanama varmış progestan hapını bıraktırdı iğne ye başlattı hafta da 2 tane çok can yakıyo ama miniğim için değer.. cinsiyetine önce kız dedi sonra ama burda bir çıkıntı var erkekte olabilir dedi hala net bişey yok yani dua edin bana yavruma bişey olmasın yarın tekrar gitcem 3 de tarama sonucu için yazarım size allaha emanet olun öptüm hepinizi dualarınızı esirgemeyin benden
Meraba canım aynen arjikal'e katılıyorum takma kafana hani demiştim ya bende kayınvalidem aramıyor arasada benle doğru düzgün konuşmuyor diye dünde aynı şey oldu çok sinirlendim eşim işten geldi tam yemek yerken abisi ara o zaman kadar bişi dememiştim tabi sinirlendim sen aç telefonu nasılsa beni değil seni arıyorlar dedim kızdı konuşmak istemiyorsan söyle diye sonra konuştu abisiyle kapattıktan sonra dedim konuşmak istemediğimden değil sadece darılıyorum annende öyle yapıyor dedim arıyorlar açar açmaz seni soruyorlar bana sorması gerekenleri bile sana soruyor benlede konuşuyor bana soramazmı dedim vay ben miyim bunu diyen demediğini koymadı neymiş söyleyecekmiş annesiğile beni aramasınlarmış konuşmak istemiyorsan söyle sonra senin annen baban beni arıyormu hiç falan filan diye sinirim bozuldu kalktım yemekten yemedim bişi sonra o yattı öyle yedim yemek sabahta suratı beş karıştı...Demekki eşine birşey demiyeceksin ailesi hakkında bunu anladım bir dahada ağzımı açmayacağım kafamada takmayacağım sende takma canım aramaması aramasında daha hayırlı ayrıca bende kayınvalidemle 1,5 sene aynı evde yaşadım çok zordu neler gördüm kaç kere evden kovulduk da sonunda eşimin canına tak dedi öyle ayrı eve ve benim memleketime geldik....
hanımlar anti toksoplazma,anti rubella,anti cmv,anti hcv,hbsag,anti hbs bu tahlilleri yaptıran var mı? doktorum sağlık ocağında yaptırdığım testleri yeterli bulmadı bunları istedi çok gerekli mi sizce 15 gün içinde yaptır dedi yada daha sonra olurmu ?
çok üzüldümama malesef erkeklerin geneli böyle ailesi haksız olsa bile laf söyletmezler,hiç şaşırmadım, ama canım sen merak etme eşin ne demek istediğini bal gibi anlamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?