hanımlar anti toksoplazma,anti rubella,anti cmv,anti hcv,hbsag,anti hbs bu tahlilleri yaptıran var mı? doktorum sağlık ocağında yaptırdığım testleri yeterli bulmadı bunları istedi çok gerekli mi sizce 15 gün içinde yaptır dedi yada daha sonra olurmu ?
Kizlarrrr ben de kontrolden geldim.inanamazsiniz sevincten agladim..surekli hareket ediyordu.elleri kollari bacaklari hepsini gordum.doktor bile gobek atiyor yerinde durmuyor bu dedi.iki hafta sonra ikili test var.ins o da basariyla gecer.cok korkuyorum yaa hele bu hallerini gordukten sonra bisey olmasin yavruma.gullumsun duani okudum.bu arada gobegim henuz pek cikmadi ama ben de bir urune karar vermek istiyorum artik.
Yorumlariniz icin cok sagolun arkadaslar acaba ben mi abartiyorum diye kendimi cok uzuyordum...
Esime oglen isten gelince konuyu actim ...kizkardesin hamileyken annen onu hic aramazmiydi yanina gitmezmiydi sadece merak ettigim icin soruyorum dedim...tabii hemen anladi haklisin canim dedi niye 2 haftadir onlara gitmiyoruz zannediyorsun ben herseyin farkindayim sakin kendini uzme tamam onlar annem babam canim feda ama seni uzmelerine asla izin vermem dedi.....o oyle deyince ben basladim aglamaya kendimi tutamadim esimin de gozleri doldu((...
sonra dedi ki merak etme ben zaten onlarla yarin konusaktim erkekkardesim bile bukonuyu bana acip duruyor niye sana boyle davrandiklarini o bile anlamiyor dedi sonucta sen bizden farklisin arab degilsin yabancisin kulturun adetin gelenegin farkli dedi yanlis bile yapsan hos gormeleri gerekir dedi veee bayagi konustuk onun benim yanimda oldugunu bilmek bana yetti mutlu oldum ama yarin neler olacak bilmiyorum ne tebki verecekler....cokkonustum kusura bakmayin
en güvenilir olanı ikilidir diyorsun da ben zaten ikiliyi yaptırdım ve sorun çıktı..hamileliğim zehir oldu.
ben geldimmmm
çok şükür gördük ve duyduk kalp atışlarını .benim mercimek biraz korkuttu ama beni.karından baktı göremedi alttan bakalım dedim beni de aldı bir panik ne oldu bir sorun mu var dedim yok dedi olabiliyor kesen büyümüş sonuçta dedi sorun olsa zaten söylerim merak etme dedi ama ben uçtum o noktada başladım kötü senaryoları yazmaya eşiminde surat düştü tabi..
neyse alttan baktı hemen gördü bak dedi atıyor sonra sesini açtı ve duyduk sonra kapattı.ben yine eminiz dimi dedim (klasik efsun işte) tamam birdaha açalım dedi tekrar dinledik
sorun yok dedi çoğu kişiyi bu haftalarda böyle duyuyoruz dedi benim minim 6+5 miş ben sata göre 7+1 olarak hesaplıyordum .işte testleri yaptık kan ve idrar.. sonra 3 hafta sonra yine gel dedi.3 ocak oluyor yani.çok şükür bugünümüze.
kahverengi kanamyada olabilir sıkıntı yok dedi ultrasonda birşey görünmedi dedi.
benden haberler böyle
ben geldimmmm
çok şükür gördük ve duyduk kalp atışlarını .benim mercimek biraz korkuttu ama beni.karından baktı göremedi alttan bakalım dedim beni de aldı bir panik ne oldu bir sorun mu var dedim yok dedi olabiliyor kesen büyümüş sonuçta dedi sorun olsa zaten söylerim merak etme dedi ama ben uçtum o noktada başladım kötü senaryoları yazmaya eşiminde surat düştü tabi..
neyse alttan baktı hemen gördü bak dedi atıyor sonra sesini açtı ve duyduk sonra kapattı.ben yine eminiz dimi dedim (klasik efsun işte) tamam birdaha açalım dedi tekrar dinledik
sorun yok dedi çoğu kişiyi bu haftalarda böyle duyuyoruz dedi benim minim 6+5 miş ben sata göre 7+1 olarak hesaplıyordum .işte testleri yaptık kan ve idrar.. sonra 3 hafta sonra yine gel dedi.3 ocak oluyor yani.çok şükür bugünümüze.
kahverengi kanamyada olabilir sıkıntı yok dedi ultrasonda birşey görünmedi dedi.
benden haberler böyle
ben geldimmmm
benden haberler böyle
Yorumlariniz icin cok sagolun arkadaslar acaba ben mi abartiyorum diye kendimi cok uzuyordum...
Esime oglen isten gelince konuyu actim ...kizkardesin hamileyken annen onu hic aramazmiydi yanina gitmezmiydi sadece merak ettigim icin soruyorum dedim...tabii hemen anladi haklisin canim dedi niye 2 haftadir onlara gitmiyoruz zannediyorsun ben herseyin farkindayim sakin kendini uzme tamam onlar annem babam canim feda ama seni uzmelerine asla izin vermem dedi.....o oyle deyince ben basladim aglamaya kendimi tutamadim esimin de gozleri doldu((...
sonra dedi ki merak etme ben zaten onlarla yarin konusaktim erkekkardesim bile bukonuyu bana acip duruyor niye sana boyle davrandiklarini o bile anlamiyor dedi sonucta sen bizden farklisin arab degilsin yabancisin kulturun adetin gelenegin farkli dedi yanlis bile yapsan hos gormeleri gerekir dedi veee bayagi konustuk onun benim yanimda oldugunu bilmek bana yetti mutlu oldum ama yarin neler olacak bilmiyorum ne tebki verecekler....cokkonustum kusura bakmayin
Bak gördün mü sıkıntı yokmuş gözünaydın daha nice böle güzel haberler al işallah boşyere kendine vesvese yapma bebeğin seninle hayatı kendine dar etme çok sevindim iyi olduğuna
süperr yaaa çok sevindim canım inşallah birdaha korkutmaz minik mercimek seni :)
ben geldimmmm
benden haberler böyle
canımmmm bak ne güzel eşin yanında hiç kendini üzme sen üzülürsen eşinde üzülür mutsuz olur siz doğacak bebeğinizi çekirdek ailenizi düşünün mutlu olun
Gözün Aydın canım daha çok küçük normaldir karından görünmemesi 3 hafta sonra iyice görülücek annesi üzülme sen bak bebeğinin kalp seslerinide duymuşsun tadını çıkar tatlım :)))
tütütütüt maşallahhhhh hadi gözün aydın canım benim.
canım esın senın arkanda olduktan sonra dünya vız gelır. bosver takma kafana ben artık oyle yapıyorum sınırlenınce eşime sayıp soyluyorum onlara saymıs kadar rahatlıyorum. erkeklere bazen bazı seylerı soylemek gerekıyo cunku erkekler bızım gıbı ınce fıkırlı deıl durumun normal oldugunu sanıyorlar sen soyledıkce hee ewet bır garıplık var demeye baslıyorlar. senınkıde anlayıslıymıs sen demeden bıle fark etmıs. emınım kısa surede tatlı bır sonuca baglarsınız durumu. senın hepımızden cok ılgıye ıhtıyacın var bırak baska sehırde yasamayı anladıgım kadarıyla baska bır ulkedesın aılen yanında deıl onların destegıne ıhtıyacın var ama onlar bunu dusunemıyosa bosverrrrrr takma kendınıde strese sokma
bak konuşman ne kadar iyi olmuş rahatlamışsındır eşinde sana çok destek hep mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?