2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Bendende dün aldılar 5 tüp kan testler yapıcaklarmış onlar olsa gerek hiç sormadım ne testi diye demekki önemli .

oyyy maşallahhhh canım herşey iyi olucak korkularına kulak verme iyi düşünelimki iyi şeyler olsun

Yorumlariniz icin cok sagolun arkadaslar acaba ben mi abartiyorum diye kendimi cok uzuyordum...
Esime oglen isten gelince konuyu actim ...kizkardesin hamileyken annen onu hic aramazmiydi yanina gitmezmiydi sadece merak ettigim icin soruyorum dedim...tabii hemen anladi haklisin canim dedi niye 2 haftadir onlara gitmiyoruz zannediyorsun ben herseyin farkindayim sakin kendini uzme tamam onlar annem babam canim feda ama seni uzmelerine asla izin vermem dedi.....o oyle deyince ben basladim aglamaya kendimi tutamadim esimin de gozleri doldu ((...
sonra dedi ki merak etme ben zaten onlarla yarin konusaktim erkekkardesim bile bukonuyu bana acip duruyor niye sana boyle davrandiklarini o bile anlamiyor dedi sonucta sen bizden farklisin arab degilsin yabancisin kulturun adetin gelenegin farkli dedi yanlis bile yapsan hos gormeleri gerekir dedi veee bayagi konustuk onun benim yanimda oldugunu bilmek bana yetti mutlu oldum ama yarin neler olacak bilmiyorum ne tebki verecekler....cokkonustum kusura bakmayin

Son düzenleme:
kızlar benim kafamda baya soru işaretleri var ben henüz kendime düzenli bir doktor bulamadım zaten hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra kanamam geldi ve düşük riskinden dolayı acilen doğum evine gittim 1 hafta rapor verdiler evde dinlendim işe başlamadan önce kontrollerimi olup işe öyle başlamak istedim c.tesi bütün doktorlara gittik ama öğleden sonra gittiğimiz için hepsi kapalıydı açık bulduğumuz ilk doktora gittim . çevremden duyduğum kadarıyla iyi bir doktormuş ama ben kendimi rahat hissetmediğim için ona devam etmek istemiyorum. bir tanıdığımız var doğum evinde çalışıyor doğum evindeki güvenilir bir doktor arkadaşına gitmemi özel hastanelere boşuna paralar dökmememi söylüyor bi taraftan mantıklı geliyor ama benim için yinede rahat değil çünkü doğum evinde doğum yapacağım zaman o gün hangi doktor nöbetçiyse o denk gelecek diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

canımmmm bak ne güzel eşin yanında hiç kendini üzme sen üzülürsen eşinde üzülür mutsuz olur siz doğacak bebeğinizi çekirdek ailenizi düşünün mutlu olun

ben geldimmmm

çok şükür gördük ve duyduk kalp atışlarını .benim mercimek biraz korkuttu ama beni.karından baktı göremedi alttan bakalım dedim beni de aldı bir panik ne oldu bir sorun mu var dedim yok dedi olabiliyor kesen büyümüş sonuçta dedi sorun olsa zaten söylerim merak etme dedi ama ben uçtum o noktada başladım kötü senaryoları yazmaya eşiminde surat düştü tabi..
neyse alttan baktı hemen gördü bak dedi atıyor sonra sesini açtı ve duyduk sonra kapattı.ben yine eminiz dimi dedim (klasik efsun işte) tamam birdaha açalım dedi tekrar dinledik
sorun yok dedi çoğu kişiyi bu haftalarda böyle duyuyoruz dedi benim minim 6+5 miş ben sata göre 7+1 olarak hesaplıyordum .işte testleri yaptık kan ve idrar.. sonra 3 hafta sonra yine gel dedi.3 ocak oluyor yani.çok şükür bugünümüze.
kahverengi kanamyada olabilir sıkıntı yok dedi ultrasonda birşey görünmedi dedi.
benden haberler böyle

Canım benim ne güzel hareketlerini herşeyini görmüşsün bebeğinin mutluluğunun tadını çıkar aklına kötü birşey getirme kaçıncı haftan kaç cm olmuş :)

en güvenilir olanı ikilidir diyorsun da ben zaten ikiliyi yaptırdım ve sorun çıktı..hamileliğim zehir oldu.

ben bu tarama testleri arasındaki oranları yazdım 3 nü kıyasladım .dörtlünün daha iyi olduğu yazılmıştı bu topikte ona cevabımdı bu.zaten o yazımda da belirttim birçok arkadaşımın hamileliği zehir oldu bu testler yüzünden bende kararsızım diye .en güvenilir olan ayrıntılıdır . ikili istatistik sonuçta ki bunu daha öncede belirtmiştim.

süperr yaaa çok sevindim canım inşallah birdaha korkutmaz minik mercimek seni :)

Bak gördün mü sıkıntı yokmuş gözünaydın daha nice böle güzel haberler al işallah boşyere kendine vesvese yapma bebeğin seninle hayatı kendine dar etme çok sevindim iyi olduğuna

Gözün Aydın canım daha çok küçük normaldir karından görünmemesi 3 hafta sonra iyice görülücek annesi üzülme sen bak bebeğinin kalp seslerinide duymuşsun tadını çıkar tatlım :)))

bak konuşman ne kadar iyi olmuş rahatlamışsındır eşinde sana çok destek hep mutlu olun

Bak gördün mü sıkıntı yokmuş gözünaydın daha nice böle güzel haberler al işallah boşyere kendine vesvese yapma bebeğin seninle hayatı kendine dar etme çok sevindim iyi olduğuna

süperr yaaa çok sevindim canım inşallah birdaha korkutmaz minik mercimek seni :)

sağolun canlarım ya çok şükür
bugün olumsuz düşüncenin zirvesindeydim yani

canım esın senın arkanda olduktan sonra dünya vız gelır. bosver takma kafana ben artık oyle yapıyorum sınırlenınce eşime sayıp soyluyorum onlara saymıs kadar rahatlıyorum. erkeklere bazen bazı seylerı soylemek gerekıyo cunku erkekler bızım gıbı ınce fıkırlı deıl durumun normal oldugunu sanıyorlar sen soyledıkce hee ewet bır garıplık var demeye baslıyorlar. senınkıde anlayıslıymıs sen demeden bıle fark etmıs. emınım kısa surede tatlı bır sonuca baglarsınız durumu. senın hepımızden cok ılgıye ıhtıyacın var bırak baska sehırde yasamayı anladıgım kadarıyla baska bır ulkedesın aılen yanında deıl onların destegıne ıhtıyacın var ama onlar bunu dusunemıyosa bosverrrrrr takma kendınıde strese sokma

tütütütüt maşallahhhhh hadi gözün aydın canım benim.

canımmmm bak ne güzel eşin yanında hiç kendini üzme sen üzülürsen eşinde üzülür mutsuz olur siz doğacak bebeğinizi çekirdek ailenizi düşünün mutlu olun

Zaten bundan sonrasina karismicam ister arar ister sorar ben cok saygili biriyim kendimden yana suphem yok,rabbim biliyor ya esimlede konustuktan sonra rahatladim..gercektan 3 aydir kendimi bosuna uzmusum esim ve bebegim bana yeter.Rabbim dunya ve ahirette ayirmasin:)

Gözün Aydın canım daha çok küçük normaldir karından görünmemesi 3 hafta sonra iyice görülücek annesi üzülme sen bak bebeğinin kalp seslerinide duymuşsun tadını çıkar tatlım :)))

tütütütüt maşallahhhhh hadi gözün aydın canım benim.

sağolun canlarım ya çok şükür Rabbime .hep böyle güzel haberler paylaşırız inşallah

Evet canin arabistanda yasiyorum ben esimde filistinli...ilk geldigimde cok bunalima girmistim konusamiyordum kimseyi anlamiyordum birtek esimle konusabiliyordum simdi dusunuyorumda ozamanda bile bana hic destek olmadilar 2 yildir burdayim birkere bile annesi beni arayip birseye ihtiyacin varmi demedi okadar hasta oldum 1 defa bile ziyaret etmediler beni hic biryere davet etmedi cook sukur simdi arabca konusmayi ogrendim arkadaslarim da var artik esim coook anlayislidir biz 7 yil bekledik evlenmek icin cook kotu seyler atlattik birbirimizin degerini iyi biliyoruz yani o yanimda olsunda baska birsey istemem...

kızlar iki gündür döktürmüşsünüz bakamadım okucam şimdi geçmişi ama önce bişey sormak istiyorum. korktum bugün de .
2 gündür karnım acaip şiş, midemden itibaren kasıklarıma kadar sanki 6 aylık gibi ve sertte . 2 güne kadar pantolonlarımın düğmesini açsamda oluyordu ama artık o da kar etmiyor ve bel ağrısıda oldu bugün göğüslerimde şişmeye tekrar başladı, tabiki vücudumuz aynı kalmıcak şişcez ama bu kadar erkenmi anormal bişeylermi var korkuyorum daha 10. haftama giriyorum. en son bebek 2,5 cm di hadi 3 cm olsun şimdi, iç haznem darmı diyorum yoksa 3 gündür multivitamine geçtim o yüzdenmi bu şişlik diyorum kafam bulandı artıkk. her hamilelik farklı ama böyle olanınız varmı yada olanlar normalmi sizce,
gülmeyin bana olurmu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…