2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

amanınnn senın ısın baya zormus baska ulke, yabancı es, kultur farklı gercekten sana ayrı bır destek vermelerı gerekırken boyle yapmaları uzucu olmus. acaba yabancısın dıyemı boyle yapıyolar hanı hep olurya ben ogluma kendı memleketımden alacaktım muhabbetlerı. aslında boyle yaparak bırak gelını ogullarınıda kendılerınden uzaklastırıyolarya neyseeeee
dedığım gıbı takmaaaa sen cekırdek ailenı düşün

ben günü birlik şişip şişip iniyorum sabah cok hafıf gobek var aksama dogru ozellıkle yedıklerımde cok etkılıyo allahım karın kocaman oluyo sonra sabaha kendılıgınden iniyo. gaz dıyolar

canım bende bugün dr gittim ve aynen bahsettiğin şikayetlerimi söledim bunun gayet normal olduğunu vucüdun daha yeni yeni bebeğe alıştığını bazı değişimlerin olabileceğini söledi.geçti dediğimiz ağrılarımız bulantılarımız zaman zaman kendini yenileyebilir dedi.o kadar geniş kıyafetler giyoryorumki kimse görüpde beni gülmesin die gören beni 6 aylık gebe sanar o kadarki karnım şiş.iç karın küçük olunca direk dışa yansırmış bu durumda çatlamalarda daha fazla görülürmüş ayrıca kilo alımıda.tam 3 kg aldım ben şimdiden:)

canım özelde bana sigorta yoksa 465 tl varsa 170 tl gibi rakam vermişlerdi.sağlık ocağında yapmıyorlar bu testleri.hıfzısıhha merkezinde yaptırmıştım 70 tl ye.bulunduğun yerde varsa aç olman da önemli değil,açlık kan şekerini istemediyse doktorun.gereksiz paralar verme.

yok yok ne gülmesi günlerdir kabız ve gaz balonu gibi dolanıyorum bana kimler gülsün kociş gülüyo zaten hepimiz aynıyız sanırım herşey mideye dokunuyo ve gaz yapıyo gayet doğal hamiş arkadaşım takma kafana

maaşallah maaşallah pıtırcanında iyiymiş artık özleme zamanıııı başladı randevular çok uzun yahu insan özlüyor sıpaları

ben günü birlik şişip şişip iniyorum sabah cok hafıf gobek var aksama dogru ozellıkle yedıklerımde cok etkılıyo allahım karın kocaman oluyo sonra sabaha kendılıgınden iniyo. gaz dıyolar

bnimde öyeydi ama 2 gündür inmiyooo ..
hissedilir bir gazda yok ama

evet benimde karnıma bakıyorlar artık okadar yani. hafta sonu yeni kıyafetler alıcam maalesef erken almak istemiyordum ama olmuyo giyemeyince mecbur :) ben kiloda almadım hala aynı kilodayım evet bugün biraz mide bulantılarıda oldu halbuki geçmişti demekki doktorunun dediği gibi. iç karnımız dar demekki kreme başlamamıştım onuda alayım hafta sonu bari.

teşekkürler hepinize .. valla bu yüzden doktorumu arayıp sorcaktım ama dalga geçicek şimdi benle diye aramadım :) rahatladım sağolun valla iyiki varsınız :)

kızlaaaar hadi 3.aya girdik ne kullancam ben bi kararda veremedim evde litrelerce zeytinyağı var ama o kıyafetime bulaşır ben çalışıyorum sabah sürsem akşama kadar kokarım sanırım :)) ne sürcez bu göbeğe hem ben bebekten değil sanırım gazdan çatlayacam
bebeyağımı kakaoyağımı ne diyorsunuz fikrinizi alayım yada pahalı kremlerdenmi alayım :26::26::26:

bende kararsızım ama şimdilik bebeyağı alma fikri daha yakın gibi ..

Mya ngels canim aynen Bende öyleyim karnım sabah Ayni. gün içinde oyle buyuyorki aksam eve eşim gelince bu ne Kiz Bizim cunyir ne kadar buyumus dil:) başlıyor karnimi öpmeye:))

Evet kızlar badem yağı cok kullanma yapıyor benim arkadaşım kullanmıştı ordan biliyorum en iyisi suanlik bebek yağı..

Türkiye'de herseye ne kadar çok para istiyorlar İngiltere de yaşıyorsan otomatik sigortalı oluyorsun zaten mecbur bakıyorlar ve herşey ücretsiz bütün tahliller be olursa olsun doğumlar ameliyatlar kürtaj vb hatta bu operasyonlardan sonra birde ilaçlarını da veriyorlar ne gerekiyorsa karşılıyorlar hastaneleri özel hastaneden farksız Türkiye'de böyle olsa ne güzel olurdu hepiniz için sonuçta durumu olan var olmayan var .

Kızlar Yarin Bende ozele kontrole gidicem SATA göre 11+ 1 acaba doktor benden de ikili test ister mi offf cok heyecanlıyım canlar ya ne olur dua edin hic bi sorun çıkmasın

Kızlar Yarin Bende ozele kontrole gidicem SATA göre 11+ 1 acaba doktor benden de ikili test ister mi offf cok heyecanlıyım canlar ya ne olur dua edin hic bi sorun çıkmasın

Aklına kötü şey getirme canım inşallah hayırlısıyla gider hayırlısıyla güzel haberler le gelirsin . İkili test sana kalmış birşey ister yaptırırsın istemezsen yaptırmazsın benim 12+3 olucak 28 Aralık'ta nasipse ozaman yapıcaklarmış ikili testi de ama hala kararsızım yaptırıp yaptırmama konusunda. Herşey güzel olucak inşallah hepimiz için güzel düşün canım .

Insallah canim o kadar teleslaniyorum ki bundan önce iki tane düşük olduğu icin cok korkuyorum. Rabbim hepimizin meleklerini bize bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…