Evet canin arabistanda yasiyorum ben esimde filistinli...ilk geldigimde cok bunalima girmistim konusamiyordum kimseyi anlamiyordum birtek esimle konusabiliyordum simdi dusunuyorumda ozamanda bile bana hic destek olmadilar 2 yildir burdayim birkere bile annesi beni arayip birseye ihtiyacin varmi demedi okadar hasta oldum 1 defa bile ziyaret etmediler beni hic biryere davet etmedi cook sukur simdi arabca konusmayi ogrendim arkadaslarim da var artik esim coook anlayislidir biz 7 yil bekledik evlenmek icin cook kotu seyler atlattik birbirimizin degerini iyi biliyoruz yani o yanimda olsunda baska birsey istemem...
kızlar iki gündür döktürmüşsünüz bakamadım okucam şimdi geçmişi ama önce bişey sormak istiyorum. korktum bugün de .
2 gündür karnım acaip şiş, midemden itibaren kasıklarıma kadar sanki 6 aylık gibi ve sertte . 2 güne kadar pantolonlarımın düğmesini açsamda oluyordu ama artık o da kar etmiyor ve bel ağrısıda oldu bugün göğüslerimde şişmeye tekrar başladı, tabiki vücudumuz aynı kalmıcak şişcez ama bu kadar erkenmi anormal bişeylermi var korkuyorum daha 10. haftama giriyorum. en son bebek 2,5 cm di hadi 3 cm olsun şimdi, iç haznem darmı diyorum yoksa 3 gündür multivitamine geçtim o yüzdenmi bu şişlik diyorum kafam bulandı artıkk. her hamilelik farklı ama böyle olanınız varmı yada olanlar normalmi sizce,
gülmeyin bana olurmu :)
kızlar iki gündür döktürmüşsünüz bakamadım okucam şimdi geçmişi ama önce bişey sormak istiyorum. korktum bugün de .
2 gündür karnım acaip şiş, midemden itibaren kasıklarıma kadar sanki 6 aylık gibi ve sertte . 2 güne kadar pantolonlarımın düğmesini açsamda oluyordu ama artık o da kar etmiyor ve bel ağrısıda oldu bugün göğüslerimde şişmeye tekrar başladı, tabiki vücudumuz aynı kalmıcak şişcez ama bu kadar erkenmi anormal bişeylermi var korkuyorum daha 10. haftama giriyorum. en son bebek 2,5 cm di hadi 3 cm olsun şimdi, iç haznem darmı diyorum yoksa 3 gündür multivitamine geçtim o yüzdenmi bu şişlik diyorum kafam bulandı artıkk. her hamilelik farklı ama böyle olanınız varmı yada olanlar normalmi sizce,
hanımlar anti toksoplazma,anti rubella,anti cmv,anti hcv,hbsag,anti hbs bu tahlilleri yaptıran var mı? doktorum sağlık ocağında yaptırdığım testleri yeterli bulmadı bunları istedi çok gerekli mi sizce 15 gün içinde yaptır dedi yada daha sonra olurmu ?
ben günü birlik şişip şişip iniyorum sabah cok hafıf gobek var aksama dogru ozellıkle yedıklerımde cok etkılıyo allahım karın kocaman oluyo sonra sabaha kendılıgınden iniyo. gaz dıyolar
ben geldimmmm
çok şükür gördük ve duyduk kalp atışlarını .benim mercimek biraz korkuttu ama beni.karından baktı göremedi alttan bakalım dedim beni de aldı bir panik ne oldu bir sorun mu var dedim yok dedi olabiliyor kesen büyümüş sonuçta dedi sorun olsa zaten söylerim merak etme dedi ama ben uçtum o noktada başladım kötü senaryoları yazmaya eşiminde surat düştü tabi..
neyse alttan baktı hemen gördü bak dedi atıyor sonra sesini açtı ve duyduk sonra kapattı.ben yine eminiz dimi dedim (klasik efsun işte) tamam birdaha açalım dedi tekrar dinledik
sorun yok dedi çoğu kişiyi bu haftalarda böyle duyuyoruz dedi benim minim 6+5 miş ben sata göre 7+1 olarak hesaplıyordum .işte testleri yaptık kan ve idrar.. sonra 3 hafta sonra yine gel dedi.3 ocak oluyor yani.çok şükür bugünümüze.
kahverengi kanamyada olabilir sıkıntı yok dedi ultrasonda birşey görünmedi dedi.
benden haberler böyle
ben günü birlik şişip şişip iniyorum sabah cok hafıf gobek var aksama dogru ozellıkle yedıklerımde cok etkılıyo allahım karın kocaman oluyo sonra sabaha kendılıgınden iniyo. gaz dıyolar
canım bende bugün dr gittim ve aynen bahsettiğin şikayetlerimi söledim bunun gayet normal olduğunu vucüdun daha yeni yeni bebeğe alıştığını bazı değişimlerin olabileceğini söledi.geçti dediğimiz ağrılarımız bulantılarımız zaman zaman kendini yenileyebilir dedi.o kadar geniş kıyafetler giyoryorumki kimse görüpde beni gülmesin die gören beni 6 aylık gebe sanar o kadarki karnım şiş.iç karın küçük olunca direk dışa yansırmış bu durumda çatlamalarda daha fazla görülürmüş ayrıca kilo alımıda.tam 3 kg aldım ben şimdiden:)
yok yok ne gülmesi günlerdir kabız ve gaz balonu gibi dolanıyorum bana kimler gülsün kociş gülüyo zatenhepimiz aynıyız sanırım herşey mideye dokunuyo ve gaz yapıyo gayet doğal hamiş arkadaşım takma kafana
kızlaaaar hadi 3.aya girdik ne kullancam ben bi kararda veremedim evde litrelerce zeytinyağı var ama o kıyafetime bulaşır ben çalışıyorum sabah sürsem akşama kadar kokarım sanırım :))ne sürcez bu göbeğe hem ben bebekten değil sanırım gazdan çatlayacam
bebeyağımı kakaoyağımı ne diyorsunuz fikrinizi alayım yada pahalı kremlerdenmi alayım :26::26::26:
bende kararsızım ama şimdilik bebeyağı alma fikri daha yakın gibi ..
badem yağı diyenlerde var ama o tüylenme yapıyor diyorlar hani bıyıklara badem yağı muhabbeti sanırım:114:
canım özelde bana sigorta yoksa 465 tl varsa 170 tl gibi rakam vermişlerdi.sağlık ocağında yapmıyorlar bu testleri.hıfzısıhha merkezinde yaptırmıştım 70 tl ye.bulunduğun yerde varsa aç olman da önemli değil,açlık kan şekerini istemediyse doktorun.gereksiz paralar verme.
Kızlar Yarin Bende ozele kontrole gidicem SATA göre 11+ 1 acaba doktor benden de ikili test ister mi offf cok heyecanlıyım canlar ya ne olur dua edin hic bi sorun çıkmasın
Aklına kötü şey getirme canım inşallah hayırlısıyla gider hayırlısıyla güzel haberler le gelirsin . İkili test sana kalmış birşey ister yaptırırsın istemezsen yaptırmazsın benim 12+3 olucak 28 Aralık'ta nasipse ozaman yapıcaklarmış ikili testi de ama hala kararsızım yaptırıp yaptırmama konusunda. Herşey güzel olucak inşallah hepimiz için güzel düşün canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?