mrb arkadaslar bende bugun 12 haftama gırdım.benım bes yıldır cocugum olmuyordu.allaha sukurler olsun kendılıgınden olduu.ılk basta ıkızdı ama 9.haftada bı tanesını kalbı durdu.tabı cok endıselıyım bu bebegımede bısı olacak dıye.sımdı hergun ıgne yapıyorum kendıme.Allah kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.sızlerle beraber.kızlar benıde aranızA alırsanız sevınırım.dualarınıza ıhtıyacım var.umarım dıger bebegım yasıyordur(
Insallah canim o kadar teleslaniyorum ki bundan önce iki tane düşük olduğu icin cok korkuyorum. Rabbim hepimizin meleklerini bize bağışlasın..
aslında önemli olan cildin nem dengesini ayarlamak ben çevremde saf zeytinyağı kullananları biliyorum çokda az çatlakları oldu bende bebe yağı kullanıyorum ama biraz öncede yazmıştım çok irdelemek lazım aslında bebeği direkt etkileyecek birşey cilde temas eden ürünler. bana dr önerdi bebe yağını anneme kalsaydım zeytinyağ sürdürecekti:)
Evet canin arabistanda yasiyorum ben esimde filistinli...ilk geldigimde cok bunalima girmistim konusamiyordum kimseyi anlamiyordum birtek esimle konusabiliyordum simdi dusunuyorumda ozamanda bile bana hic destek olmadilar 2 yildir burdayim birkere bile annesi beni arayip birseye ihtiyacin varmi demedi okadar hasta oldum 1 defa bile ziyaret etmediler beni hic biryere davet etmedi cook sukur simdi arabca konusmayi ogrendim arkadaslarim da var artik esim coook anlayislidir biz 7 yil bekledik evlenmek icin cook kotu seyler atlattik birbirimizin degerini iyi biliyoruz yani o yanimda olsunda baska birsey istemem...
bende de çok gaz var birde midem kazınıyorrr gurulduyor
benim bir arkadaşım en pahalı kremleri en organik yöntemleri yağları kullandı ama kıpkırmızı çatladı heryeri. formul şu aslında; genetik faktör, bol su içmek, birde masaj. dışardan ne sürersek sürelim yararı 1-2 saatmiş, cildin nem dengesini korumak ve elastikiyetini arttırmak için doğru beslenmek cildi içerden desteklemek lazımmış. Annem 2 doğum yapmış göbeğinde 1 tane çatlak yok sadece popo basen kısmında az var o da gebelikten değil kilo alıp verdiği içinmiş, çok su içtim, hergün manda kaymağı &bal yedim, 9 ay boyunca çalıştım hareketliydim, hergün karnıma kremlerle masaj yaptım yararlı olan şey sürülen şey değil sürerken yaptığın masaj dedi bu arada annem hemşire. Bana da bol su iç a ve e vitamini olan gıdalar tüket dedi, kahvaltıda bal ye mutlaka dedi (balın cildi yenileme özelliği varmış)
bende de çok gaz var birde midem kazınıyorrr gurulduyor
kaç gündür giremiyorum sayfalar baya ilerlemiş.ara ara birkaç sayfa okuyabildim.amcamı trafik kazasında kaybettik.çok kötüyüm gerçekten.2 gündür kendime gelemedim.kızlar dualarınızı da unutmadım yine de o an isminize bakamadım ama bugün dua okunacak arkadaşa diye dua ettim.sziler nasılsınız hiç cinsiyet öğrenen oldu mu
merhaba bende nasip olursa 12 temmuzda anne olucam gebelik takvimi yapamayorum nasıl yapıldığnı yazrmısınız lütfen...:)
muayene ücreti 42 TL veriyorum,tahliler falan hepsi muayene ücretine dahil,bir dahaki gidişimde doğum ücretinide konuşmayı düşünüyorum.
sağol canım yapacak birşey yok işte hayat devam ediyorbaşın sağolsun canım benim çok rüzüldüm
kızlar dünde sordum kimse duymadıhamilelikte bepanten kullanılıyomu biri sanki öyle bişey yazmıştı,yüzüme sürüyodum ben hamilelikte çok bozulmaya başladı cildim
Arkadaslar 10.haftasini dolduranlar lahana testi yapmali kesinlikle:) bizim bi kac arkadas yapmisti ve hep dogru sonuc verdi. Nasil yapilcagini sizlerlede paylasayim
Kirmizi lahana aliyoruz (salata yaptigimiz) yariya boluyoruz ve bi tencerenin icine bicakla dogruyoruz yarisini (marul keser gibi ne ince ne kalin gelisiguzel) tencerenin yarisina kadarda su koyup kaynatiyoruz. Kaynadikan sonra cikan renkli sudan bi bardaga bosaltiyoruz (yarim bardak yeterli) baska bir bardagada yarim bardak idrarimizi koyuyoruz ve kaynattigimiz su sogudugunda ikisini birlestiriyoruz. Burda onemli olan su, hem lahana suyunun hemde idrarin ayni olcude olmasi. Bu karisimdan sonra 5 dk bekliyoruz. Eger suyun rengi morsa kiz, sarap kirmizisi gibi kirmiziyi andiran bi renge donersede cinsiyei erkek4arkadasimizda sonuc verdi hemde dogru olarak. Bilimselde bir aciklamasi var. benim bebegim geriden geldigi icin bnm 1-2hafta daha beklemem gerekio. 10.haftada olan ve 10.haftayi gecmis arkadaslarin denemesini ve saglikli sonuc veriyorsa bizlerle paylasmasini dilerimmm
kaç gündür giremiyorum sayfalar baya ilerlemiş.ara ara birkaç sayfa okuyabildim.amcamı trafik kazasında kaybettik.çok kötüyüm gerçekten.2 gündür kendime gelemedim.kızlar dualarınızı da unutmadım yine de o an isminize bakamadım ama bugün dua okunacak arkadaşa diye dua ettim.sziler nasılsınız hiç cinsiyet öğrenen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?