2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

inşallah canım pozitif düşün Allah'ım inşallah koruyordur onu. sımsıkı tutun bebeğim bak seni çok sevicek ve hasretle bekleyen ben varım baban var de konuş onunla, sözünü dinler inşallah

Insallah canim o kadar teleslaniyorum ki bundan önce iki tane düşük olduğu icin cok korkuyorum. Rabbim hepimizin meleklerini bize bağışlasın..

Benim de 1 tane kayıbım var canım korkma inşallah Rabbim bunları bize bağışlar. İyi güzel düşünelim ki herşey güzel olsun

benim bir arkadaşım en pahalı kremleri en organik yöntemleri yağları kullandı ama kıpkırmızı çatladı heryeri. formul şu aslında; genetik faktör, bol su içmek, birde masaj. dışardan ne sürersek sürelim yararı 1-2 saatmiş, cildin nem dengesini korumak ve elastikiyetini arttırmak için doğru beslenmek cildi içerden desteklemek lazımmış. Annem 2 doğum yapmış göbeğinde 1 tane çatlak yok sadece popo basen kısmında az var o da gebelikten değil kilo alıp verdiği içinmiş, çok su içtim, hergün manda kaymağı &bal yedim, 9 ay boyunca çalıştım hareketliydim, hergün karnıma kremlerle masaj yaptım yararlı olan şey sürülen şey değil sürerken yaptığın masaj dedi bu arada annem hemşire. Bana da bol su iç a ve e vitamini olan gıdalar tüket dedi, kahvaltıda bal ye mutlaka dedi (balın cildi yenileme özelliği varmış)

gurbetlik zor zaten, keşke destek olsa sana, inşallah zamanla düzelir de ilerde öz annem gibi diyeceğin günler gelir. eşin filistinden sen türkiyeden arabistanda yaşıyorsunuzzz nasıl buldunuz birbirinizi, kader işte...

Verdiğin bilgiler için teşekkürler canım bende günde en az 2 lt içmeye çalışıyorum suyu su gerçekten çok önemli :)

bende de çok gaz var birde midem kazınıyorrr gurulduyor

Canim benim Ayni durum Bende de var cok kotuyum eşimin yaninda da yapmak istemiyorum sürekli odadan dışarı çıkıyorum bide Bende mide eksimesinin yani sira modelde cok ağrı var yemek yedikten 10 dk sonra agrimaya başlıyor ne yapicami şaşırdım

kızlar dünde sordum kimse duymadı hamilelikte bepanten kullanılıyomu biri sanki öyle bişey yazmıştı,yüzüme sürüyodum ben hamilelikte çok bozulmaya başladı cildim

merhaba bende nasip olursa 12 temmuzda anne olucam gebelik takvimi yapamayorum nasıl yapıldığnı yazrmısınız lütfen...:)

kaç gündür giremiyorum sayfalar baya ilerlemiş.ara ara birkaç sayfa okuyabildim.amcamı trafik kazasında kaybettik.çok kötüyüm gerçekten.2 gündür kendime gelemedim.kızlar dualarınızı da unutmadım yine de o an isminize bakamadım ama bugün dua okunacak arkadaşa diye dua ettim.sziler nasılsınız hiç cinsiyet öğrenen oldu mu

başın sağolsun canım benim çok rüzüldüm

ben yaptımmmmmmm ama suyun renginde hiç bir değişiklik olmadı prensesmi geliyor acabaaa

Başınız sağ olsun canım Allah geride kalanlarına sabırlar versin çok yıpratma kendini bebeğini düşün bebeğininde sana ihtiyacı var sen üzülürsen oda üzülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…