2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
konuyla alakası yok biliyorum ama sizin mesajlarınızın altında çıkan doğum çizelgesini bende eklemek istiyorum fakat başaramadım yardımcı olurmusunuz

başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömür versin

basınız sagolsun canımm rabbım bol sabır versınn ınsallah...kalanlara bol sabır versın ömur versın ınsallah

dua listesine benide yaz demiştim sende tamam demiştin ama ismimi göremedim unuttun herhalde

bende iştahla yiyorum doyduktan sonra görmek istemiyorum, tiksiniyorum. mesela dün canım döner çekti yedim sonra dönerden tiksindim, lahmacundan, makarnadan, pizzadan, salçadan, turşudan, ketçaptan.... hamileliğin sonunda doğru yiyecek bir şey bulamayacağım sanırım.

Gözün aydın canım tebrik ederim.Aramıza hoşgeldin.İnşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.
Ben de üç senelik evliyim 2011 eylül ayında sol tüpüm kapalı olduğu için laparoskopi ile alındı.Ameliyat öncesinde bir kez, sonrasında da iki kez (kalp atışları olmadığından) kürtaj olmak zorunda kaldım.
Şimdi hamileyim ve kalp atışları görüldü çok şükür.ben de hergün clexan iğne yapıyorum kendime.Ayın 19.unda dr.kontrolüm var eğer gerek görülmezse iğne olmama gerek kalmayacak inş.Bende kan pıhtılaşması çıkmadı ama dr.tedbir olarak verdi.
Senin kullandığın iğne ne için verildi ?
Sağlıkla kal

ne güzel saydığın şeyleri yemişsin ben bi kaç haftadır isteyerek bişey yiyemedim

Gözün aydın efsuncum çookk sevindim sağlıkla kal canım

SelamMmmmm
mmm

Mide bulantisiiiiii doktoru ilac veren var miiii
benim ilk randevum bu carsa,ba da

bulantı yaşayan arkadaşlar yazmışlardı ilaç isimleri ama hiç hatırlamıyorum eski sayfalarda var. leblebi çok iyi geliyormuş bulantıya.
Tesekkur ederim canim
leblebiyi denedim ben de ise yaramadı yaaaaa
Evde kucuk bebegim olmasa kendi basıma katlanırım da ona hissettirmemek zor oluyo..

Sabah ilk idrarlamı yapılıyor canım bu test .

yok hayır farketmiyo.. bu arada ben denedim mor oldu yani sonuç kızı gösteriyo, ama erken denemiş oldum bebeğim geriden geldiği için. 1-2 hafta sonra tekrar deneyip hem fotoğrafı hem sonucu sizinle paylaşırım:) bakalım doğru çıkıcakmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…