kaç gündür giremiyorum sayfalar baya ilerlemiş.ara ara birkaç sayfa okuyabildim.amcamı trafik kazasında kaybettik.çok kötüyüm gerçekten.2 gündür kendime gelemedim.kızlar dualarınızı da unutmadım yine de o an isminize bakamadım ama bugün dua okunacak arkadaşa diye dua ettim.sziler nasılsınız hiç cinsiyet öğrenen oldu mu
Başınız sağ olsun canım Allah geride kalanlarına sabırlar versin çok yıpratma kendini bebeğini düşün bebeğininde sana ihtiyacı var sen üzülürsen oda üzülür.
başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömür versin
basınız sagolsun canımm rabbım bol sabır versınn ınsallah...kalanlara bol sabır versın ömur versın ınsallahkaç gündür giremiyorum sayfalar baya ilerlemiş.ara ara birkaç sayfa okuyabildim.amcamı trafik kazasında kaybettik.çok kötüyüm gerçekten.2 gündür kendime gelemedim.kızlar dualarınızı da unutmadım yine de o an isminize bakamadım ama bugün dua okunacak arkadaşa diye dua ettim.sziler nasılsınız hiç cinsiyet öğrenen oldu mu
Canim benim Ayni durum Bende de var cok kotuyum eşimin yaninda da yapmak istemiyorum sürekli odadan dışarı çıkıyorum bide Bende mide eksimesinin yani sira modelde cok ağrı var yemek yedikten 10 dk sonra agrimaya başlıyor ne yapicami şaşırdım
mrb arkadaslar bende bugun 12 haftama gırdım.benım bes yıldır cocugum olmuyordu.allaha sukurler olsun kendılıgınden olduu.ılk basta ıkızdı ama 9.haftada bı tanesını kalbı durdu.tabı cok endıselıyım bu bebegımede bısı olacak dıye.sımdı hergun ıgne yapıyorum kendıme.Allah kucagıma almayı nasıp eder ınsallah.sızlerle beraber.kızlar benıde aranızA alırsanız sevınırım.dualarınıza ıhtıyacım var.umarım dıger bebegım yasıyordur(
bende iştahla yiyorum doyduktan sonra görmek istemiyorum, tiksiniyorum. mesela dün canım döner çekti yedim sonra dönerden tiksindim, lahmacundan, makarnadan, pizzadan, salçadan, turşudan, ketçaptan.... hamileliğin sonunda doğru yiyecek bir şey bulamayacağım sanırım.
konuyla alakası yok biliyorum ama sizin mesajlarınızın altında çıkan doğum çizelgesini bende eklemek istiyorum fakat başaramadım yardımcı olurmusunuz
ben geldimmmm
çok şükür gördük ve duyduk kalp atışlarını .benim mercimek biraz korkuttu ama beni.karından baktı göremedi alttan bakalım dedim beni de aldı bir panik ne oldu bir sorun mu var dedim yok dedi olabiliyor kesen büyümüş sonuçta dedi sorun olsa zaten söylerim merak etme dedi ama ben uçtum o noktada başladım kötü senaryoları yazmaya eşiminde surat düştü tabi..
neyse alttan baktı hemen gördü bak dedi atıyor sonra sesini açtı ve duyduk sonra kapattı.ben yine eminiz dimi dedim (klasik efsun işte) tamam birdaha açalım dedi tekrar dinledik
sorun yok dedi çoğu kişiyi bu haftalarda böyle duyuyoruz dedi benim minim 6+5 miş ben sata göre 7+1 olarak hesaplıyordum .işte testleri yaptık kan ve. idrar.. sonra 3 hafta sonra yine gel dedi.3 ocak oluyor yani.çok şükür bugünümüze.
kahverengi kanamyada olabilir sıkıntı yok dedi ultrasonda birşey görünmedi dedi.
benden haberler böyle
SelamMmmmm
mmm
Mide bulantisiiiiii doktoru ilac veren var miiii
benim ilk randevum bu carsa,ba da
Tesekkur ederim canimbulantı yaşayan arkadaşlar yazmışlardı ilaç isimleri ama hiç hatırlamıyorum eski sayfalarda var. leblebi çok iyi geliyormuş bulantıya.
Sabah ilk idrarlamı yapılıyor canım bu test .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?