2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ben yaptımmmmmmm ama suyun renginde hiç bir değişiklik olmadı prensesmi geliyor acabaaa

yani su ne renk oldu? mor mu kırmızıya dönükmü? yaaa gerçekten çok heycanlı ben bu cinsiyet testlerine çok heycnlanıyorum:)) inşallah doğrudur ki çok kişiden doğru olduğunu duydum birde idrarla yapıldığı için daha güven verici:) hadi hayırlısı rengini bekliorum:)

efsuncum bu arada gündüz hiç girememiştim gece girdiğimde okudum tüm geçmişi. herkesi olduğu gibi benide endişelendirdin. neyseki çooook şükür herşey yolundaymış sayfaların sonlarında rahatladım. annelik hissi hepimizde başladı sanırım, evham nasıl bir duyguymuş öğrenioruz:/ sıkıntılar paylaşınca hafifler bu sitede herkesin birbirine destek olmasından gerçekten çok etkileniorum. bütün anne adayı arkadaşlarımı Allaha emanet ediyorum. hepimizi korusun, bebeklerimizi sağlığıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah..

Bi çok arkadaş cinsiyeti aşırı merak ettiğini yazmış, geçmiş sayfada kaldığı için gözden kaçıran arkadaşlara tekrardan lahana testi öneriyorum. bu yüzük çevirme gibi bişey değil batıl inançtan çok bilimselliğe dayanan bi test idrarla yapılıyor. merak edenler denesinnnn.

başın sağolsun cnm. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin

günaydın anneleri ve minkleri:)
nasılsını bu sabah bakalım.Herkese hayırlı cumalar
asoscum duanı okudum canım Allahım sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin.
bu arada lahana testini yaptım.5 dk beklettim karışımı çok koyu mor çıktı sağlıklı olsunda gerçi hiçde önemli değil cinsiyeti ama bu durumda babasının erkek istediğini öğrenmiş oldum

gunaydın annişler ve minik pıtırcıkları
herkese hayırlı cumalar. hemen sıradakı arkadasın duasını okuyayım

mor olunca ne oluyodu unuttum

başın sağolsun allah geride kalanlara sabırlar versin

günaydın canım mavimsi morumsu bir renk çıktı birleştirdim biraz beklettim ama renk mordu ışığa tuttuğumda lila gibiydi ama bildiğimiz baya mor renkti işte :) yani değişiklik farketmedim eşime gösterdim oda mor olduğunu söyledi allah kalbimi biliyor benim gönlüm hep kız istiyor çok sevindim ama umutlanmakta istemiyorum oğluşum olursa onuda çok sevicem

gunaydın kızlar
kızlar benım sureklı sol kasıgım agrıyor.normal mı.gercı agrımasıda hosuma gıdıyor demekkı bebegım hala benımle beraber:)gercı bugun ortalara dogru yayılmaya basladı agrı sankı.ama genelı sol tarafım agrıyor(

canım bebegın demekkı sol tarafında tutunmus. benım mesela sureklı sag tarafım agrıyodu bebek o tarafta demekmıs sanırım

günaydın herkese,

19asos03 duanı okudum canım.Allah kabul etsin.

oyy kıyamam ,gözlerim doldu okurken inan ki.gurbette olmak çok zor ama Allah a şükürler olsun ki eşin senin yanında.sana destek çıkmasa inan bu durumlara hiç katlanamazsın.üzülme kuzum,kendine bebeğine ,eşine iyi bak.ağlama beni de ağlatma

günaydın canlar şimdi doktordan geliyorum bebişimi gördüm baya büyümüş pıtırcığım::)annemmmm ben burdayım bak dediD: doktor çok sağlıklı bi sorun yok dedi kalp atışını ikinci kez dinledim okadar mutlu oldum ki anlatamam vitamin ve kan ilacı yazdı 4 hafta sonra gidicem tekrar kontrole bu arada sata göre 11+2 diye or daha hesaplamıştım ama doktor daha 9+2 dedi.. bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin canlarım...

kızlar lahana testinetakıldım geçmişi okudum fakat bulamadım ya lütfen yardımcı olunuz

r bütün kırmızı lahanayı küçük küçük dograyın bi kaba koyun
üstüne kaynamış 2 bardak su ilave edin ve 10 dk bekleyin
10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.bu renkler olmadıysa bi kac dk daha bekeltin.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı resimdeki gibi
idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek.

baska yerden alıntı yaptım boyle bırsey işte :18:

gazdır canım o.akşamları benimki de öyle 6 aylık gibi.eşin geçenlerde gördü gaz değil mi o? dedi.gözü korktu herhalde,evet gaz dedim.taş gibi oluyor,sabaha kadar iniyor akşam tekrar şişiyor.benim de artık düğme açmak kar etmiyor.haftasonu bakmak istiyorum artık pantolon,gitmişken hamile kilodu falan alayım diyorum hepsinden.

Gözünaydın hep böyle devam eder işallah allah ana ve bebişine sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…