ben yaptımmmmmmm ama suyun renginde hiç bir değişiklik olmadı prensesmi geliyor acabaaa
kaç gündür giremiyorum sayfalar baya ilerlemiş.ara ara birkaç sayfa okuyabildim.amcamı trafik kazasında kaybettik.çok kötüyüm gerçekten.2 gündür kendime gelemedim.kızlar dualarınızı da unutmadım yine de o an isminize bakamadım ama bugün dua okunacak arkadaşa diye dua ettim.sziler nasılsınız hiç cinsiyet öğrenen oldu mu
günaydın anneleri ve minkleri:)
nasılsını bu sabah bakalım.Herkese hayırlı cumalar
asoscum duanı okudum canım Allahım sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin.
bu arada lahana testini yaptım.5 dk beklettim karışımı çok koyu mor çıktısağlıklı olsunda gerçi hiçde önemli değil cinsiyeti ama bu durumda babasının erkek istediğini öğrenmiş oldum
kaç gündür giremiyorum sayfalar baya ilerlemiş.ara ara birkaç sayfa okuyabildim.amcamı trafik kazasında kaybettik.çok kötüyüm gerçekten.2 gündür kendime gelemedim.kızlar dualarınızı da unutmadım yine de o an isminize bakamadım ama bugün dua okunacak arkadaşa diye dua ettim.sziler nasılsınız hiç cinsiyet öğrenen oldu mu
yani su ne renk oldu? mor mu kırmızıya dönükmü? yaaa gerçekten çok heycanlı ben bu cinsiyet testlerine çok heycnlanıyorum:)) inşallah doğrudur ki çok kişiden doğru olduğunu duydum birde idrarla yapıldığı için daha güven verici:) hadi hayırlısı rengini bekliorum:)
gunaydın kızlar
kızlar benım sureklı sol kasıgım agrıyor.normal mı.gercı agrımasıda hosuma gıdıyor demekkı bebegım hala benımle beraber:)gercı bugun ortalara dogru yayılmaya basladı agrı sankı.ama genelı sol tarafım agrıyor(
Yorumlariniz icin cok sagolun arkadaslar acaba ben mi abartiyorum diye kendimi cok uzuyordum...
Esime oglen isten gelince konuyu actim ...kizkardesin hamileyken annen onu hic aramazmiydi yanina gitmezmiydi sadece merak ettigim icin soruyorum dedim...tabii hemen anladi haklisin canim dedi niye 2 haftadir onlara gitmiyoruz zannediyorsun ben herseyin farkindayim sakin kendini uzme tamam onlar annem babam canim feda ama seni uzmelerine asla izin vermem dedi.....o oyle deyince ben basladim aglamaya kendimi tutamadim esimin de gozleri doldu((...
sonra dedi ki merak etme ben zaten onlarla yarin konusaktim erkekkardesim bile bukonuyu bana acip duruyor niye sana boyle davrandiklarini o bile anlamiyor dedi sonucta sen bizden farklisin arab degilsin yabancisin kulturun adetin gelenegin farkli dedi yanlis bile yapsan hos gormeleri gerekir dedi veee bayagi konustuk onun benim yanimda oldugunu bilmek bana yetti mutlu oldum ama yarin neler olacak bilmiyorum ne tebki verecekler....cokkonustum kusura bakmayin
kızlar lahana testinetakıldım geçmişi okudum fakat bulamadım ya lütfen yardımcı olunuz
kızlar iki gündür döktürmüşsünüz bakamadım okucam şimdi geçmişi ama önce bişey sormak istiyorum. korktum bugün de .
2 gündür karnım acaip şiş, midemden itibaren kasıklarıma kadar sanki 6 aylık gibi ve sertte . 2 güne kadar pantolonlarımın düğmesini açsamda oluyordu ama artık o da kar etmiyor ve bel ağrısıda oldu bugün göğüslerimde şişmeye tekrar başladı, tabiki vücudumuz aynı kalmıcak şişcez ama bu kadar erkenmi anormal bişeylermi var korkuyorum daha 10. haftama giriyorum. en son bebek 2,5 cm di hadi 3 cm olsun şimdi, iç haznem darmı diyorum yoksa 3 gündür multivitamine geçtim o yüzdenmi bu şişlik diyorum kafam bulandı artıkk. her hamilelik farklı ama böyle olanınız varmı yada olanlar normalmi sizce,
gülmeyin bana olurmu :)
günaydın canlar şimdi doktordan geliyorum bebişimi gördüm baya büyümüş pıtırcığım::)annemmmm ben burdayım bak dediD: doktor çok sağlıklı bi sorun yok dedi kalp atışını ikinci kez dinledim okadar mutlu oldum ki anlatamam vitamin ve kan ilacı yazdı 4 hafta sonra gidicem tekrar kontrole bu arada sata göre 11+2 diye or daha hesaplamıştım ama doktor daha 9+2 dedi.. bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?