SelamMmmmm
mmm
Mide bulantisiiiiii doktoru ilac veren var miiii
benim ilk randevum bu carsa,ba da
alışverişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canlar ben kendımden cok emın bır sekılde erkek hıssedıyorum dıyodumya hep bu gece ruyamda allahım yok boyle bır guzellık cokkk guzel bır kız bebek gordumhamıleler ruyasında gorurmus dıyolar.artık cınsıyetı daha da cokkkk merak edıyorumm kız erkek ayırmam aslaaaa ama catlıyorum artıkkkk
yok öyle değil kabızlıktan olan acıyı diorum
hanımlar anti toksoplazma,anti rubella,anti cmv,anti hcv,hbsag,anti hbs bu tahlilleri yaptıran var mı? doktorum sağlık ocağında yaptırdığım testleri yeterli bulmadı bunları istedi çok gerekli mi sizce 15 gün içinde yaptır dedi yada daha sonra olurmu ?
Konu kayinvalideler ...benimki dunyanin en iyi en tatli kadini.arar sorar oper koklar...ama meger bu esimi surekli dolduryomus gecen sene ogrendim.bana karsi hala cok iyi ama benim hakkimda esime soylediklerini duysaniz akliniz almaz.esim bazen soyluyo dikkat etmem icin kim bilir soyleyemedigi daha neler var.ama her defasinda cok agladim yeni evliyim esim benden soguyacak diye cok korktum.neyse artik kabullenmek gerek gorunuste ilgili sevgi dolu tatli dilli guler yuzlu bu bile iyi bisey dimi
Yorumlariniz icin cok sagolun arkadaslar acaba ben mi abartiyorum diye kendimi cok uzuyordum...
Esime oglen isten gelince konuyu actim ...kizkardesin hamileyken annen onu hic aramazmiydi yanina gitmezmiydi sadece merak ettigim icin soruyorum dedim...tabii hemen anladi haklisin canim dedi niye 2 haftadir onlara gitmiyoruz zannediyorsun ben herseyin farkindayim sakin kendini uzme tamam onlar annem babam canim feda ama seni uzmelerine asla izin vermem dedi.....o oyle deyince ben basladim aglamaya kendimi tutamadim esimin de gozleri doldu((...
sonra dedi ki merak etme ben zaten onlarla yarin konusaktim erkekkardesim bile bukonuyu bana acip duruyor niye sana boyle davrandiklarini o bile anlamiyor dedi sonucta sen bizden farklisin arab degilsin yabancisin kulturun adetin gelenegin farkli dedi yanlis bile yapsan hos gormeleri gerekir dedi veee bayagi konustuk onun benim yanimda oldugunu bilmek bana yetti mutlu oldum ama yarin neler olacak bilmiyorum ne tebki verecekler....cokkonustum kusura bakmayin
kızlar benim kafamda baya soru işaretleri var ben henüz kendime düzenli bir doktor bulamadım zaten hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra kanamam geldi ve düşük riskinden dolayı acilen doğum evine gittim 1 hafta rapor verdiler evde dinlendim işe başlamadan önce kontrollerimi olup işe öyle başlamak istedim c.tesi bütün doktorlara gittik ama öğleden sonra gittiğimiz için hepsi kapalıydı açık bulduğumuz ilk doktora gittim . çevremden duyduğum kadarıyla iyi bir doktormuş ama ben kendimi rahat hissetmediğim için ona devam etmek istemiyorum. bir tanıdığımız var doğum evinde çalışıyor doğum evindeki güvenilir bir doktor arkadaşına gitmemi özel hastanelere boşuna paralar dökmememi söylüyor bi taraftan mantıklı geliyor ama benim için yinede rahat değil çünkü doğum evinde doğum yapacağım zaman o gün hangi doktor nöbetçiyse o denk gelecek diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
kızlar iki gündür döktürmüşsünüz bakamadım okucam şimdi geçmişi ama önce bişey sormak istiyorum. korktum bugün de .
2 gündür karnım acaip şiş, midemden itibaren kasıklarıma kadar sanki 6 aylık gibi ve sertte . 2 güne kadar pantolonlarımın düğmesini açsamda oluyordu ama artık o da kar etmiyor ve bel ağrısıda oldu bugün göğüslerimde şişmeye tekrar başladı, tabiki vücudumuz aynı kalmıcak şişcez ama bu kadar erkenmi anormal bişeylermi var korkuyorum daha 10. haftama giriyorum. en son bebek 2,5 cm di hadi 3 cm olsun şimdi, iç haznem darmı diyorum yoksa 3 gündür multivitamine geçtim o yüzdenmi bu şişlik diyorum kafam bulandı artıkk. her hamilelik farklı ama böyle olanınız varmı yada olanlar normalmi sizce,
gülmeyin bana olurmu :)
kızlaaaar hadi 3.aya girdik ne kullancam ben bi kararda veremedim evde litrelerce zeytinyağı var ama o kıyafetime bulaşır ben çalışıyorum sabah sürsem akşama kadar kokarım sanırım :))ne sürcez bu göbeğe hem ben bebekten değil sanırım gazdan çatlayacam
bebeyağımı kakaoyağımı ne diyorsunuz fikrinizi alayım yada pahalı kremlerdenmi alayım :26::26::26:
bende iştahla yiyorum doyduktan sonra görmek istemiyorum, tiksiniyorum. mesela dün canım döner çekti yedim sonra dönerden tiksindim, lahmacundan, makarnadan, pizzadan, salçadan, turşudan, ketçaptan.... hamileliğin sonunda doğru yiyecek bir şey bulamayacağım sanırım.
Bu saatte canım aşırı derece kısır çekti ama yapmaya üşeniyorum ya :))
kızlar lahana testinetakıldım geçmişi okudum fakat bulamadım ya lütfen yardımcı olunuz
gazdır canım o.akşamları benimki de öyle 6 aylık gibi.eşin geçenlerde gördü gaz değil mi o? dedi.gözü korktu herhalde,evet gaz dedim.taş gibi oluyor,sabaha kadar iniyor akşam tekrar şişiyor.benim de artık düğme açmak kar etmiyor.haftasonu bakmak istiyorum artık pantolon,gitmişken hamile kilodu falan alayım diyorum hepsinden.
ikiz mi olacak acaba :)) ilk kez itiraf ediyorum bana da benimki erkek gibi geliyor ama hem oğlum hem kızım olsun istiyorum da hamileliğimde tek minik var :))
bende iştahla yiyorum doyduktan sonra görmek istemiyorum, tiksiniyorum. mesela dün canım döner çekti yedim sonra dönerden tiksindim, lahmacundan, makarnadan, pizzadan, salçadan, turşudan, ketçaptan.... hamileliğin sonunda doğru yiyecek bir şey bulamayacağım sanırım.
yok hayır farketmiyo.. bu arada ben denedim mor oldu yani sonuç kızı gösteriyo, ama erken denemiş oldum bebeğim geriden geldiği için. 1-2 hafta sonra tekrar deneyip hem fotoğrafı hem sonucu sizinle paylaşırım:) bakalım doğru çıkıcakmı:)
sende sgk var mı canım varsa karşılıyomuş öle dedi hatta sonuçalrıda sordum onları dışarı gönderiyoruz 1 hafatada çıkıyo demişti ücret biraz fazla gibi ama başkada yoksa ya da iyi değilse içine sinmiyosada yapıcak bişey yok mecbursun doğum ücretini sormadım ben
Kizlarrrr ben de kontrolden geldim.inanamazsiniz sevincten agladim..surekli hareket ediyordu.elleri kollari bacaklari hepsini gordum.doktor bile gobek atiyor yerinde durmuyor bu dedi.iki hafta sonra ikili test var.ins o da basariyla gecer.cok korkuyorum yaa hele bu hallerini gordukten sonra bisey olmasin yavruma.gullumsun duani okudum.bu arada gobegim henuz pek cikmadi ama ben de bir urune karar vermek istiyorum artik.
ben geldimmmm
çok şükür gördük ve duyduk kalp atışlarını .benim mercimek biraz korkuttu ama beni.karından baktı göremedi alttan bakalım dedim beni de aldı bir panik ne oldu bir sorun mu var dedim yok dedi olabiliyor kesen büyümüş sonuçta dedi sorun olsa zaten söylerim merak etme dedi ama ben uçtum o noktada başladım kötü senaryoları yazmaya eşiminde surat düştü tabi..
neyse alttan baktı hemen gördü bak dedi atıyor sonra sesini açtı ve duyduk sonra kapattı.ben yine eminiz dimi dedim (klasik efsun işte) tamam birdaha açalım dedi tekrar dinledik
sorun yok dedi çoğu kişiyi bu haftalarda böyle duyuyoruz dedi benim minim 6+5 miş ben sata göre 7+1 olarak hesaplıyordum .işte testleri yaptık kan ve idrar.. sonra 3 hafta sonra yine gel dedi.3 ocak oluyor yani.çok şükür bugünümüze.
kahverengi kanamyada olabilir sıkıntı yok dedi ultrasonda birşey görünmedi dedi.
benden haberler böyle
valla ben yapamadım sen nasıl yaptın bilgisayardan fazla anlamıyorum
bulantı yaşayan arkadaşlar yazmışlardı ilaç isimleri ama hiç hatırlamıyorum eski sayfalarda var. leblebi çok iyi geliyormuş bulantıya.
gunaydın kızlar
kızlar benım sureklı sol kasıgım agrıyor.normal mı.gercı agrımasıda hosuma gıdıyor demekkı bebegım hala benımle beraber:)gercı bugun ortalara dogru yayılmaya basladı agrı sankı.ama genelı sol tarafım agrıyor(
günaydın canlar şimdi doktordan geliyorum bebişimi gördüm baya büyümüş pıtırcığım::)annemmmm ben burdayım bak dediD: doktor çok sağlıklı bi sorun yok dedi kalp atışını ikinci kez dinledim okadar mutlu oldum ki anlatamam vitamin ve kan ilacı yazdı 4 hafta sonra gidicem tekrar kontrole bu arada sata göre 11+2 diye or daha hesaplamıştım ama doktor daha 9+2 dedi.. bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin canlarım...
Gözünaydın hep böyle devam eder işallah allah ana ve bebişine sağlık versin
Aminnn canım . Çok sevindim bebişinin iyi olmasına demekki sende de geç döllenme olmuş çoğu arkadaşımızda böyle sanırım ben Bayadır gidemiyorum bakalım haftasonu gitmeyi düşünüyoruz özele inşallah benim bebişimde iyidir.
Rabbim bütün anneleri ve bebişlerini korusun inşallah .
duamı okuyan okuyan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden allah razı olsun .. saat 3 de gitcem dr a yazarım sonucu.. öptüm hepinizi..
:119: cumamız mübarek olsun :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?