2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
alışverişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

neler aldınn?

ikiz mi olacak acaba :)) ilk kez itiraf ediyorum bana da benimki erkek gibi geliyor ama hem oğlum hem kızım olsun istiyorum da hamileliğimde tek minik var :))

yok öyle değil kabızlıktan olan acıyı diorum

bir arkadaş zeytinyağı sürmüştü

canım sgk anlaşmalı özel hastaneler var, hangi şehirdesin bilmiyrum ama istanbulda bolca var, çok az bir ek para veriyorsun ort. 20-50 tl ve tüm tahlillerini yaptırıyorsun, toksoplazma özellikel önemli ve bildiğim kadarıyla ara ara tekrar isteyecek doktor, çiğ et kedi kuş tüyü gibi şeylerle bulaşan bakteri düşüğe kadar sebep oluyor o yüzden önemli, diğerleri aids kızamıkcık hepatit yani gerçekten önemli testler

ah ah hepsi gelinleriyle yarışır, o yüzden fazla beklentimiz olmamalı ne onlar bizi öz kızı sanabilirler ne de bizim öz annemiz yerine geçebilirler, erkekler de genelde annelerini bırakamazlar ama ben çocuk sahibi olduktan sonra önceliklerinin değişeceğini umut ediyorum

canım çok sevindim, eşinin seni anlaması çok kıymetli birşey, allah bozmasın, ailesi de ne kadar isterse o kadar seversin onları, ama inşaallah gönlüne göre olur

canım hangi şehirdesin? evine yakın sgk anlaşmalı hastaneleri dene

bana da foliği bırak multivitamine geç dedi bir ay önce bence iç hazneyle ilgisi yok sadece bebişin ihtiyacı olan besinleri daha çok alabilsin diye

ben bademyağı kullanıyorum ama bitince kako yağıyla devam edeceğim arkadaşalrım lieracı şiddele tavsiye ediyolar ama bildiğim kadarıyla en doğalı bu yağlar, keyfinize göre bademyağı kakao yağı ve kayısı yağını sırayla ya da karıştırarak deneyebilirsiniz, bir de anladığım kadarıyla önemli olan bunları şişmeden önce kullanıp cildi önceden hazırlamak, bir tek göğülerim için mustelanın bir kremini almayı düşünüyorum güya o da doğum sonrası sarkmasın diye öneriliyormuş işe yarar inş.

:))

ben de senin gibiyim herşeyden delice yiyorum sonra bir daha gözüm görsün istemiyorm ama aslında daha iyi düşünsene sınırsız yediğini o pizzaları makarnaları

Bu saatte canım aşırı derece kısır çekti ama yapmaya üşeniyorum ya :))

inanmam benim de gece 2-3 arası fena düştü aklıma kısır ama daha cesaret edip yapamadım belki pazar günü yaparım

kızlar lahana testinetakıldım geçmişi okudum fakat bulamadım ya lütfen yardımcı olunuz

canım salatalık kırmızı lahanayı alıyorsun yarısını orta boy marul doğrar gibi tencereye doğruyorsun tencerenin yarısına su koyup kaynatıyorsun sonra yarım bardak lahana suyu yarım bardak idrarını karıştırıyorsun morumsuysa erkek pembemsiyse kız diye hatırlıyorum

İnan benimde aynı öle sabah çok az ama akşamları göbek önde dolaşıyorum dedğin gibi aynı 6 aylık şaşırıyorum

ikiz mi olacak acaba :)) ilk kez itiraf ediyorum bana da benimki erkek gibi geliyor ama hem oğlum hem kızım olsun istiyorum da hamileliğimde tek minik var :))

şu yorumu okuduktan sonra pess artık dedımmmm
ben hamıle oldugumu ogrendıgım gunden berı kıme hamıleyım desem herkesın ılk tepkısı ayy ınsallah ıkzıdır nerden cıktı bu laf bılmyıorum her duyan aynısını dıyo hatta annem bıle sankı bana ıkız gıbı gelıyo dıyo tabı bende delı gıbı ıkız ıstıyorum ne guzel olurdu bır kız bır erkek olsa şımdı bırde sende boyle deyınce allah mı soyletıyo ayy keskeeeeeeeeeeee olsaaaaaaa

o durum bende de var canım.acıkınca, aklıma yemek gelince tiksiniyorum,önüme gelince yiyorum,doyunca gözüm hiç birşey görmek istemiyor yine tiksiniyorum.ne garip bir his miş bu deyip duruyorum.

Son düzenleme:

Ozaman bugün bende deniyim bakalım be çıkacak ama videolara baktımda sanki hep mor gibi

arkadaşlar sabah sabah çenem açıldı ama cildiyeciye gitmiştim soran arkadaşlar olmuştu,

biraz kötü bir deneyim oldu gayet ünlü ve tavsiye edilen bir doktora gittim ve 15.30-22.00 arası oradaydım, cilt bkımı yapıldı hatta orad akullanılan bir makine yüzünden bir haftadır ağlıyordum bebeişe zarar verir mi diye, neyse sonuçta bana bir jel bir tonik bir krem verdi ve eczaneden almam için de bir antibiyotik ve üç krem önerdi, antibiyotikk hamilelere uygun dedi ama ben o ışıktan sonra antibiyotiği almadım verdiği kremlerde ikisi de hamilelere uygun değilmiş dolayısıyla onları da almadım, netice itibariyle şu an ne yapıyorum onu yazayım;

sabah akşam yüzümü önerdiği jelle temizliyrum -normalde evde vardı ama bu daha etkili birşey- sonra el yapımı bir tonikle siliyorum ve üzerine eczaneden alabileceiniz ve eczacının yan etkisi yoktur dediği bir kremle basiscrem kremlyorsunuz, dilerseniz zamanınız varsa her akşam 2 lt suya 10 papatya, 1 çk nane 1 çk kekik kaynatıp yüzünüzü 5 dk buharına tutabilirsiniz,

anlayacağınız benim o kadar saat orada kalmam ve verdiğim paradan çıkan sonuç pek de değmedi üstüne korkum ve ağlamalarım da cabası, ama güzel haber dün cesare edip dktorumu aradım ve cilt bakımındaki cihaza girdiğimi söyledim o da moral vermek için mi bilmem ondan birşey olmaz dedi- reçetedeki ilaçları kullanmaman da iyi olmuş dedi, hamilelere uygun bile olsa antibiyotiği sivilce için kullanma doğumdan sonra geçecek dedi,

ssklıyım cnm benn 70 tl ikili tarama testinin fiyatı ssklılara fiyat böyleymiş... gerçi ben ikili taramayı yaptırmama kararı aldım... hepimizin hakkında hayırlısı olur İnşallaaaahhh...

oyyyyyyy yerim ben onu yaaaaa demek çok hareketliydiiii İnşallah bende görebilirim bi dahki gittiğimde hareketleriniiii....

ohhhhhhhhhhhh çok şükürrr.... korkmana gerek yokmuş baaaakkkkk... Çok şükür rabbime miniğin çok sağlıklı çıktı işteee..... bende kalp atımını 6+4 de duymuştum cnm demekki senin pıtırcık geç döllenme olmuş.. teyzesi yer onuuu.. Maşallah hepsinedeeeeee

valla ben yapamadım sen nasıl yaptın bilgisayardan fazla anlamıyorum

canım topikteki diğer arkdaşların gebelik takviminin altında ,

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın diye bir bölüm var oraya tıkla,sayfa seni yönlendirecek zaten .yaparsın takvimini.

bulantı yaşayan arkadaşlar yazmışlardı ilaç isimleri ama hiç hatırlamıyorum eski sayfalarda var. leblebi çok iyi geliyormuş bulantıya.

dramamine ve ya emedur dedi doktor ama alıp kullanmadım.

Son düzenleme:

Canım dünde bu konu hakimdi benimde hep solum ağrıyor bazı arkadaşların da sağ tarafı genelde sağdan veya soldan döllenme olduğunu konuşmuştuk korkulacak birşey yok tatlım ama bide söyle bir söylenti var bebek sağdan döllenmişse kız soldan döllenmişse erkek diyorlar :)

Aminnn canım . Çok sevindim bebişinin iyi olmasına demekki sende de geç döllenme olmuş çoğu arkadaşımızda böyle sanırım ben Bayadır gidemiyorum bakalım haftasonu gitmeyi düşünüyoruz özele inşallah benim bebişimde iyidir.
Rabbim bütün anneleri ve bebişlerini korusun inşallah .

Canım valla dün gece nasıl istedi kısırı canım anlatamam yarın yaparım diyorum aklımdan çıkmıyor uykumda geldi ama karnımda acıktı derken dayanamadım kalktım yaptım 2 tabakta yedim rahatladım sonrada uyudum eşim spora gitmişti geldiğinde gördü yaptığımı İnanmıyorum sana diyor gece gece kısır mı yaptın diyor :))) ama Can'ın birşey çok istiyorsa yemek lazımmış bende yedim :))

duamı okuyan okuyan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden allah razı olsun .. saat 3 de gitcem dr a yazarım sonucu.. öptüm hepinizi..
:119: cumamız mübarek olsun :119:

canım duanı okudum allah kabul eder inş. bu mübarek cuma gününde ve hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız amiin

amin canım ya inşallah sende görürsün pıtırcığını

duamı okuyan okuyan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden allah razı olsun .. saat 3 de gitcem dr a yazarım sonucu.. öptüm hepinizi..
:119: cumamız mübarek olsun :119:

canım tam da duaların okunduğu bu güzel cuma gününde gidiyosun doktora inş. güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…