Canım valla dün gece nasıl istedi kısırı canım anlatamam yarın yaparım diyorum aklımdan çıkmıyor uykumda geldi ama karnımda acıktı derken dayanamadım kalktım yaptım 2 tabakta yedim rahatladım sonrada uyudum eşim spora gitmişti geldiğinde gördü yaptığımı İnanmıyorum sana diyor gece gece kısır mı yaptın diyor :))) ama Can'ın birşey çok istiyorsa yemek lazımmış bende yedim :))
mor olunca ne oluyodu unuttum
ooohh iyi yapmışsın vallaaaa... bak benimde canım çektiii yarın evdeyimmm yarın yaparım bende İnşallaaahhhh
ooohh iyi yapmışsın vallaaaa... bak benimde canım çektiii yarın evdeyimmm yarın yaparım bende İnşallaaahhhh
maşallah kalabalığız bu sabah kızlar. cinsiyeti pek merak etmiyorum ama yinede yapıym diyorum ben bugün 9.haftama girdim yapabilirmiyim lahana testinii ne dersiniz
valla benimde canım kısır çekti şimdi ben ne yapayım bu ara hep midem ve karnım ağrıyo yediklerime dikkat etmeye çalışıyom şimdi ben ne yapayımmm ağzımda sulandı
Zaten bende bi iştah var sorma 1 saat olmadı daha kahvaltı yapalı karnımdan gururtular gelmeye başladı bile 

8. Haftadan sonra oluyormuş canım yapabilirsin .

haftasonu evdeyim yapayım bari bakalım ne çıkcak paylaşırım iyide kızlar idrarın rengi bazen koyu baazen daha açık oluyo şimdi o da etki edermi rengine
acıkmak güzel valla ben pek acıkamıyorum bi de çok hassas bi midem var istediğimi yiyemiyorum mesela 1 haftadır canım nar çekiyo evde de var ama bakmakla yetiniyorum mide ağrısından yiyemiyorumm ye canım afiyetolsuun
slm herkese,
nedir bu lahana testi.bir lahana muhabbeti dönmüş ama geçmişe doğru dönüp okumak çok zor geldi :)
biri özetleyebilir mi acaba??:):)
şu yorumu okuduktan sonra pess artık dedımmmm
ben hamıle oldugumu ogrendıgım gunden berı kıme hamıleyım desem herkesın ılk tepkısı ayy ınsallah ıkzıdırnerden cıktı bu laf bılmyıorum her duyan aynısını dıyo hatta annem bıle sankı bana ıkız gıbı gelıyo dıyo tabı bende delı gıbı ıkız ıstıyorum ne guzel olurdu bır kız bır erkek olsa şımdı bırde sende boyle deyınce allah mı soyletıyo ayy keskeeeeeeeeeeee olsaaaaaaa
Canım valla dün gece nasıl istedi kısırı canım anlatamam yarın yaparım diyorum aklımdan çıkmıyor uykumda geldi ama karnımda acıktı derken dayanamadım kalktım yaptım 2 tabakta yedim rahatladım sonrada uyudum eşim spora gitmişti geldiğinde gördü yaptığımı İnanmıyorum sana diyor gece gece kısır mı yaptın diyor :))) ama Can'ın birşey çok istiyorsa yemek lazımmış bende yedim :))
günaydın hamişler hayırlı cumalar :)
tatlişkom salatada kullandığımız kara lahana varya işte onu alıyosun yarıya bölüyosun tencereye atıyosun suyu cıkana kadar kaynatıyosun sonracığıma yarım bardak idrarla(burada tiksinti geliyor bana ) yarım bardak lahana suyunu eşit şekilde karıstırıyosun sonuç mor ise kız şarap gibiyse kızmış :26: acaba tam tersimiydi Allah hayırlısını versin ben yapmayacam
ben de çok istedim ikizim olmasını ama tekmiş dr öyle dedi, inşaallah istiyorsan seninkiler öyle olur :))
evet öyle de gece 3te üşendim yapmaya ancak pazar yaparım diyorum zaten bu can çekmeleri beni mahvedecek çekmediği birşey yok ki
ben morsa erkek pembemsi ya da bordomsuysa kız diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?