2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ooohh iyi yapmışsın vallaaaa... bak benimde canım çektiii yarın evdeyimmm yarın yaparım bende İnşallaaahhhh

maşallah kalabalığız bu sabah kızlar. cinsiyeti pek merak etmiyorum ama yinede yapıym diyorum ben bugün 9.haftama girdim yapabilirmiyim lahana testinii ne dersiniz

ooohh iyi yapmışsın vallaaaa... bak benimde canım çektiii yarın evdeyimmm yarın yaparım bende İnşallaaahhhh

valla benimde canım kısır çekti şimdi ben ne yapayım bu ara hep midem ve karnım ağrıyo yediklerime dikkat etmeye çalışıyom şimdi ben ne yapayımmm ağzımda sulandı

valla benimde canım kısır çekti şimdi ben ne yapayım bu ara hep midem ve karnım ağrıyo yediklerime dikkat etmeye çalışıyom şimdi ben ne yapayımmm ağzımda sulandı

Ye canım hafif o olmaz birşey . Valla sabah sabah hepinizin canını çektirdim ya özür dilerim 😞

slm herkese,
nedir bu lahana testi.bir lahana muhabbeti dönmüş ama geçmişe doğru dönüp okumak çok zor geldi :)
biri özetleyebilir mi acaba??:):)

Zaten bende bi iştah var sorma 1 saat olmadı daha kahvaltı yapalı karnımdan gururtular gelmeye başladı bile 


acıkmak güzel valla ben pek acıkamıyorum bi de çok hassas bi midem var istediğimi yiyemiyorum mesela 1 haftadır canım nar çekiyo evde de var ama bakmakla yetiniyorum mide ağrısından yiyemiyorumm ye canım afiyetolsuun

Canım duanı okudum Allah kabul eder sağ sağalım bebeğini kucağına almayı, Doktor kontrolünden de hayırlı haberler le dönmeni nasip eder inşallah

haftasonu evdeyim yapayım bari bakalım ne çıkcak paylaşırım iyide kızlar idrarın rengi bazen koyu baazen daha açık oluyo şimdi o da etki edermi rengine

Bende sordum onu da canım fark etmiyormuş istediğin zaman yapabiliyormussun bende bugün denemeyi düşünüyorum

İnşallah en yakın zamanda düzelir canım miden ama canım çok çekiyorsa tanesinden bir kaç tane at ağzına göysün şişer ki o çok kötü birşeymiş Allah göstermesin dikkat et

slm herkese,
nedir bu lahana testi.bir lahana muhabbeti dönmüş ama geçmişe doğru dönüp okumak çok zor geldi :)
biri özetleyebilir mi acaba??:):)

günaydın hamişler hayırlı cumalar :)
tatlişkom salatada kullandığımız kara lahana varya işte onu alıyosun yarıya bölüyosun tencereye atıyosun suyu cıkana kadar kaynatıyosun sonracığıma yarım bardak idrarla (burada tiksinti geliyor bana ) yarım bardak lahana suyunu eşit şekilde karıstırıyosun sonuç mor ise kız şarap gibiyse kızmış :26: acaba tam tersimiydi Allah hayırlısını versin ben yapmayacam

ben de çok istedim ikizim olmasını ama tekmiş dr öyle dedi, inşaallah istiyorsan seninkiler öyle olur :))

evet öyle de gece 3te üşendim yapmaya ancak pazar yaparım diyorum zaten bu can çekmeleri beni mahvedecek çekmediği birşey yok ki

ben morsa erkek pembemsi ya da bordomsuysa kız diye hatırlıyorum

kızlar bu pancar konusunda youtube cok vıdeo var ama yabancı
yabancı dılı olan varsa bır baksın kırmızımı erkekmıs bordomu vs dıye :26:

Bende yabancı videolara baktım kırmızı renk erkek mor kızmış

canım dualarını okudum allah kabul ederse, allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin gönlüne göre versin, hem sana hem de hepimize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…