2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Cumaniz hayirli Olsun kizlarr.sabah simit yedim modem cok yaniyor.susamdan sanirimmm:18:

susam mıde yanması yaparmıkı ya ustune basracak bırseyler ye anca oyle gecer aaaa yazarken aklıma geldı daha bızım ıcın cok erken ama bebek cok saclı ıse mıde yanması yapar derlerdı tabı henuz bızımkıler saclanmadı sanırım sadece aklıma geldı
ayrıca eksıme falanda varsa tek ve kesın cozum sarı leblebı

Yaparmis canim salcali yemeklerr de Yaparmis
Susam yaniyor suan insallah gecer

Zaten bende bi iştah var sorma 1 saat olmadı daha kahvaltı yapalı karnımdan gururtular gelmeye başladı bile 


yaa bendede ilk zamanlar öyleydi ama eskisi kadar iştahım yok fakat canımın çektiğini yiyebiliyorum yemeklerimi de yiyorum ama yinede kilo vermişim... ilk haftalarda 2 kilo almıştım bu sabah baktım hamile kalmadan önceki kiloma düşmüşüm tekrar.. iyi bişeymi bilmiyorum vallaaaa....

valla benimde canım kısır çekti şimdi ben ne yapayım bu ara hep midem ve karnım ağrıyo yediklerime dikkat etmeye çalışıyom şimdi ben ne yapayımmm ağzımda sulandı

canın çektiyse bence azıcık yapta ye.. bol yeşillikli yapki ince bulgur midene dokunmasın.. senapck gibide 2 tabak yeme sakııınnnn

Anca kandırdı :))))) 1 tabak yetmedi öyle çok canım çekmiş :)))

Ama siyah mor renk oldu soğumaya bıraktım idrar daha karıştırmadım ama böyle koyü renkten anca mor çıkar gibi geliyor bana benim de içimden hep erkek geçiyor bakalım kırmızı olucakmı ???

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bugün bakalım...

Kaplangcım nerelerdesin ya kaç gündür iyisin inşallah...

Anca kandırdı :))))) 1 tabak yetmedi öyle çok canım çekmiş :)))

şaka yapıyorum cnmm benimde canım çekse bende yerdim o kadarr hatta daha fazlaa.. canım salatalık çekti mesela geçenler 1 kiloya yakın minik salatalık yedim

Canımı istedi valla sabah sabah işyerinde nerde bulcam kısırı

bende iş yerindeyim ama iştahımı yarına saklıyoruuummmmm yarın yaparım İnşallaahhh... yeme içme muhabbetini kapatalım benceeeee

Ama siyah mor renk oldu soğumaya bıraktım idrar daha karıştırmadım ama böyle koyü renkten anca mor çıkar gibi geliyor bana benim de içimden hep erkek geçiyor bakalım kırmızı olucakmı ???

ayyyy hadi bakalım ne çıkacak sonucunu fotoğrafla paylaş olurmuuu..? bende yarın yada akşama yaparım paylaşırım....

yapar canım hatta sadece hamilelikte değil ülser vs olanlar da yememeli,

Fotoğrafla paylaşmaya paylaşıcam da fotograf nerden paylaşılıyo onu bilmiyorum ki 😞

Fotoğrafla paylaşmaya paylaşıcam da fotograf nerden paylaşılıyo onu bilmiyorum ki 

konuya cevap ver e tıklayıncaaa üzerinde ataş işareti olan eklentiler bölümü var oraya tıkla.. resminin boyutu biraz küçük olmalı onu ayarlarsın sonraaa yukarda dosya ekle var fotoğrafını ordan ekle sonra upload files a tıkla aşağıda resmin üstündeki kutucuk tikle işaretli olmalı içeriğe ekle deyince olmuş billll.. umarım anlatabilmişimdirr

basınız sagolsun canımm rabbım bol sabır versınn ınsallah...kalanlara bol sabır versın ömur versın ınsallah

başın sağolsun cnm. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin

başın sağolsun allah geride kalanlara sabırlar versin
çok sağolun arkadaşlar amin.

sevindim gözünaydın canım.
kısır muhabbeti dönmüş valla benim de canım çekti aslında da dikkat edin kızlar.benim geçenki hamileliğimde bir yemiştim de gaz sıkışması,mide yanması mahfolmuştum.dokunuyor biraz.19asos03 duanı da okudum allah kabul etsin

yok sarı değil beyaz leblebi diye biliyorum bende sarı diye aldım midemi daha kötü yapmıştı ..
şimdiden saç çıkarmıyorlardır inşallah sıpaların kıl kökleri oluşuyormuş ama bellide olmaz upuzun saçlı yeni doğmuş bebeişler görünce çok gülesim geliyor benim

Of şimdi işyerinde kuru fasulye yemeği var yesemmi yemesemmi bendede birtek olan sorun şişkinlik ve gaz napsam kızlar bu arada 7 haftalık hamişim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…