ben de çok istedim ikizim olmasını ama tekmiş dr öyle dedi, inşaallah istiyorsan seninkiler öyle olur :))
evet öyle de gece 3te üşendim yapmaya ancak pazar yaparım diyorum zaten bu can çekmeleri beni mahvedecek çekmediği birşey yok ki
Aynen canım ya ne görsem canım çekiyor :)) ana her hamilelik böyle olmuyor benim ilkinde ne görsem tiskiniyordum birşey yiyemiuordum midem alt üst oluyordu bu şimdiki rahat hamilelik maşallah diyelimde kendi kendimize nazar değdirmeyelim :)
Cumaniz hayirli Olsun kizlarr.sabah simit yedim modem cok yaniyor.susamdan sanirimmm:18:
Yaparmis canim salcali yemeklerr de Yaparmissusam mıde yanması yaparmıkı yaustune basracak bırseyler ye anca oyle gecer aaaa yazarken aklıma geldı daha bızım ıcın cok erken ama bebek cok saclı ıse mıde yanması yapar derlerdı tabı henuz bızımkıler saclanmadı sanırım sadece aklıma geldı
ayrıca eksıme falanda varsa tek ve kesın cozum sarı leblebı
Zaten bende bi iştah var sorma 1 saat olmadı daha kahvaltı yapalı karnımdan gururtular gelmeye başladı bile 

valla benimde canım kısır çekti şimdi ben ne yapayım bu ara hep midem ve karnım ağrıyo yediklerime dikkat etmeye çalışıyom şimdi ben ne yapayımmm ağzımda sulandı
yaa bendede ilk zamanlar öyleydi ama eskisi kadar iştahım yok fakat canımın çektiğini yiyebiliyorum yemeklerimi de yiyorum ama yinede kilo vermişim... ilk haftalarda 2 kilo almıştım bu sabah baktım hamile kalmadan önceki kiloma düşmüşüm tekrar.. iyi bişeymi bilmiyorum vallaaaa....
canın çektiyse bence azıcık yapta ye.. bol yeşillikli yapki ince bulgur midene dokunmasın.. senapck gibide 2 tabak yeme sakııınnnn
Anca kandırdı :))))) 1 tabak yetmedi öyle çok canım çekmiş :)))
Canımı istedi valla sabah sabah işyerinde nerde bulcam kısırı
Anca kandırdı :))))) 1 tabak yetmedi öyle çok canım çekmiş :)))
Canımı istedi valla sabah sabah işyerinde nerde bulcam kısırı
Ama siyah mor renk oldu soğumaya bıraktım idrar daha karıştırmadım ama böyle koyü renkten anca mor çıkar gibi geliyor bana benim de içimden hep erkek geçiyor bakalım kırmızı olucakmı ???
susam mıde yanması yaparmıkı yaustune basracak bırseyler ye anca oyle gecer aaaa yazarken aklıma geldı daha bızım ıcın cok erken ama bebek cok saclı ıse mıde yanması yapar derlerdı tabı henuz bızımkıler saclanmadı sanırım sadece aklıma geldı
ben de çok istedim ikizim olmasını ama tekmiş dr öyle dedi, inşaallah istiyorsan seninkiler öyle olur :))
evet öyle de gece 3te üşendim yapmaya ancak pazar yaparım diyorum zaten bu can çekmeleri beni mahvedecek çekmediği birşey yok ki
Aynen canım ya ne görsem canım çekiyor :)) ana her hamilelik böyle olmuyor benim ilkinde ne görsem tiskiniyordum birşey yiyemiuordum midem alt üst oluyordu bu şimdiki rahat hamilelik maşallah diyelimde kendi kendimize nazar değdirmeyelim :)
allah korusun benim ilk başka olursa nasıl olurum bilmiyorm :))
Ama siyah mor renk oldu soğumaya bıraktım idrar daha karıştırmadım ama böyle koyü renkten anca mor çıkar gibi geliyor bana benim de içimden hep erkek geçiyor bakalım kırmızı olucakmı ???
idrarındaki kimyasallara bağlı değişebilir sanırım :) bakalım ne olacak ben denemedim ama mantık yürütünce kendimle ilgili bir tahminim var sen sonucu söyleyince ben de hipotezimi açıklayacağım :)
şaka yapıyorum cnmm benimde canım çekse bende yerdim o kadarr hatta daha fazlaa.. canım salatalık çekti mesela geçenler 1 kiloya yakın minik salatalık yedim
bende iş yerindeyim ama iştahımı yarına saklıyoruuummmmm yarın yaparım İnşallaahhh... yeme içme muhabbetini kapatalım benceeeee
bencede yeme içme muhabbetini kapatalım bende yarına saklıyım
şaka yapıyorum cnmm benimde canım çekse bende yerdim o kadarr hatta daha fazlaa.. canım salatalık çekti mesela geçenler 1 kiloya yakın minik salatalık yedim
bende iş yerindeyim ama iştahımı yarına saklıyoruuummmmm yarın yaparım İnşallaahhh... yeme içme muhabbetini kapatalım benceeeee
ayyyy hadi bakalım ne çıkacak sonucunu fotoğrafla paylaş olurmuuu..? bende yarın yada akşama yaparım paylaşırım....
yapar canım hatta sadece hamilelikte değil ülser vs olanlar da yememeli,
allah korusun benim ilk başka olursa nasıl olurum bilmiyorm :))
idrarındaki kimyasallara bağlı değişebilir sanırım :) bakalım ne olacak ben denemedim ama mantık yürütünce kendimle ilgili bir tahminim var sen sonucu söyleyince ben de hipotezimi açıklayacağım :)
Peki bakalım seninkini de merak ettim neymiş ki o :)
Fotoğrafla paylaşmaya paylaşıcam da fotograf nerden paylaşılıyo onu bilmiyorum ki 
basınız sagolsun canımm rabbım bol sabır versınn ınsallah...kalanlara bol sabır versın ömur versın ınsallah
başın sağolsun cnm. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin
çok sağolun arkadaşlar amin.başın sağolsun allah geride kalanlara sabırlar versin
sevindim gözünaydın canım.günaydın canlar şimdi doktordan geliyorum bebişimi gördüm baya büyümüş pıtırcığım::)annemmmm ben burdayım bak dediD: doktor çok sağlıklı bi sorun yok dedi kalp atışını ikinci kez dinledim okadar mutlu oldum ki anlatamam vitamin ve kan ilacı yazdı 4 hafta sonra gidicem tekrar kontrole bu arada sata göre 11+2 diye or daha hesaplamıştım ama doktor daha 9+2 dedi.. bu mübarek günde rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin canlarım...
susam mıde yanması yaparmıkı yaustune basracak bırseyler ye anca oyle gecer aaaa yazarken aklıma geldı daha bızım ıcın cok erken ama bebek cok saclı ıse mıde yanması yapar derlerdı tabı henuz bızımkıler saclanmadı sanırım sadece aklıma geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?