2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
valla benimde canım kısır çekti şimdi ben ne yapayım bu ara hep midem ve karnım ağrıyo yediklerime dikkat etmeye çalışıyom şimdi ben ne yapayımmm ağzımda sulandı

ooohh iyi yapmışsın vallaaaa... bak benimde canım çektiii yarın evdeyimmm yarın yaparım bende İnşallaaahhhh

Ye canım hafif o olmaz birşey . Valla sabah sabah hepinizin canını çektirdim ya özür dilerim 

valla çok kötüsünüz,canınızın ne çektiğinden,ne yediğinizden bahsetmeseniz artık olmaz mı?gerçekten lütfen arkadaşlar biraz dikkat edelim.

kızlar benim akıntım o kadar yoğunki artık baş edemiyorum yaaa... afedersiniz böyle sümüksü gibi sarı renkte ve çok fazla.. günlük ped kullanamıyorum alerji yapıyo bende her wcde peçete koyuyorum eğer koymadıysam kesin çamaşırım mahvoluyo.. sizdede bu kadar yoğunmu yoksa bendemi çok fazla...? doktorada söyledim mantara bağladı travazol kullan felan dedi ama bende rutin şeyleri kullanamıyorum yaaa.... zaten hamile olduğumu da akıntıdan anlamıştım...

arkadaşlar aranızda folik asit almayan varmı yani doktoru gerek görmeyen ??

benim doktorum da test değerlerime de bakarak folik asitde dahil olmak üzere hiçbir ilaç kullanmama gerek olmadığını söyledi. Haftaya kontrolüm var ama belki 4.aydan itibaren yeniden değerlendirir.

ben almıyorum doktorum sadece decavit verdi bana içerisinde vitamin ve folik asitte var dedi.almıyorum ayrıyeten onun için
canm bana şuanda hiç bişy vermedi gebelikten önce kullanmadığın için şimdiden snra kullanmanın bi anlamı olmaz dedi. 12. hftada verecekmiş vitaminlerimi kafam çok katıştı herkes bişy söylüyor

Slm kızlar nasılsınız? Bende geldim aranıza:))))))))) Manşallahh topiğiniz kalabalık ne güzel:))

Of şimdi işyerinde kuru fasulye yemeği var yesemmi yemesemmi bendede birtek olan sorun şişkinlik ve gaz napsam kızlar bu arada 7 haftalık hamişim.:)

offff menüye bak bendede var o şişkinlik gazmanlık hali ama napalım canımın çektiğini yiyorum tabi bulantılardan fırsat buldukça ..
az ye ve çok hızlı yeme bence doktorum öyle tavsiye etmişti

evet canım simit yediğimde bende de oluyor o yanma tek sorumlusu susam.beni uyarmışlardı simt yersin bak miden birşey almaz susamlarını ayıkla diye ama dinlemedim hep fena oldu midem.

benim doktorum da test değerlerime de bakarak folik asitde dahil olmak üzere hiçbir ilaç kullanmama gerek olmadığını söyledi. Haftaya kontrolüm var ama belki 4.aydan itibaren yeniden değerlendirir.

canım inşallah gerek yoktur beni çok korkuttular kesinlikle alman gerekiyodu falan diye bugn doktorumu aradm sordm ama yinede içim rahatlamadı

Merhaba Hanımlar, size tadsız bir haber vereceğim ne yazıkki. Topik sahibesi, temmuz anne adayı Efsun arkadaşım, bebeğini kaybetti Bu sabah kürtaj oldu ne yazıkki. Kendi topiğimize yazdım sizlerin de haberiniz olsun. Allah inşallah en yakın zamanda kaybettiğinin yerine yeniden bu duyguları taddıracak arkadaşıma. Sizlere de sağlıklı doğumlar dilerim İyi günler.

ya aşkolsun ama çok canım çekti geçenlerde böyle çekmişti işte öğle yemeği molasında attım kendimi salata yapan biyere çok beğenmedim ama en azından bi yerim şişmedi :)))))

valla anlattılar anlattılar burası böle oldu nefsini köreltmişşsin güzel olmasa bile işyerinde olanlar kötü oluyo

canm bana şuanda hiç bişy vermedi gebelikten önce kullanmadığın için şimdiden snra kullanmanın bi anlamı olmaz dedi. 12. hftada verecekmiş vitaminlerimi kafam çok katıştı herkes bişy söylüyor

genelde hamile kalmadan önce folik asit yada vitamin içilmeli ben onu yapmadım sen en güzelini yapmışsın ama şu anda içilen vitamin zaten anne için yani bebek senin vücudundaki vitaminleri alıyor sen vitaminsiz kalma die takviye yapılıyor bildğim bu biz sanki ilaçlarlamı dünyaya geldik :) sıkma canını vücudun yeterince folik yüklüdür zaten ilerleyen zamanlarda verir doktorun

çok üzüldüm daha dün akşam doktordan gelmişti kalp atışlarını duymuştu doktor iyi demişti ne oldu acaba allahım yardım etsin bu mübarek günün hürmetine

haklısın bnde öyle teselli ettm kendimi :) sağol canm benm rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsn inş.

yaa efsun daha dün doktorda değilmiydi Allahım yardımcısı olsun,tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inş.

bende hergün 4 5 kez ped değiştiriyorum. hamilelikte 9 ay boyunca yaşayacakmışız bunu akıntı normalmiş. ama kokulu ve çok farklı renklerde yeşilimsi olduğu zaman mantar tedavisi gerekiyormuş. ama en iyi tedavi bol su içmek ve vücuttan su ile atmakmış. ayrıca ben kendi çişimden tiksindim çok fenayım

Allahim efsun a direnc Kudret ver.
Dana dun kalp atislari iyi duydu gayet iyiydi.kanama gelmisti sadece dusuk belirtisi olsaydi drun soylemesi gerekmezmeydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…