Canımı istedi valla sabah sabah işyerinde nerde bulcam kısırı
arkadaşlar aranızda folik asit almayan varmı yani doktoru gerek görmeyen ??
valla benimde canım kısır çekti şimdi ben ne yapayım bu ara hep midem ve karnım ağrıyo yediklerime dikkat etmeye çalışıyom şimdi ben ne yapayımmm ağzımda sulandı
ooohh iyi yapmışsın vallaaaa... bak benimde canım çektiii yarın evdeyimmm yarın yaparım bende İnşallaaahhhh
Ye canım hafif o olmaz birşey . Valla sabah sabah hepinizin canını çektirdim ya özür dilerim 
canm bana şuanda hiç bişy vermedi gebelikten önce kullanmadığın için şimdiden snra kullanmanın bi anlamı olmaz dedi. 12. hftada verecekmiş vitaminlerimi kafam çok katıştı herkes bişy söylüyorben almıyorum doktorum sadece decavit verdi bana içerisinde vitamin ve folik asitte var dedi.almıyorum ayrıyeten onun için
Of şimdi işyerinde kuru fasulye yemeği var yesemmi yemesemmi bendede birtek olan sorun şişkinlik ve gaznapsam kızlar bu arada 7 haftalık hamişim.:)
susam mıde yanması yaparmıkı yaustune basracak bırseyler ye anca oyle gecer aaaa yazarken aklıma geldı daha bızım ıcın cok erken ama bebek cok saclı ıse mıde yanması yapar derlerdı tabı henuz bızımkıler saclanmadı sanırım sadece aklıma geldı
ayrıca eksıme falanda varsa tek ve kesın cozum sarı leblebı
benim doktorum da test değerlerime de bakarak folik asitde dahil olmak üzere hiçbir ilaç kullanmama gerek olmadığını söyledi. Haftaya kontrolüm var ama belki 4.aydan itibaren yeniden değerlendirir.
ya aşkolsun ama çok canım çektigeçenlerde böyle çekmişti işte öğle yemeği molasında attım kendimi salata yapan biyere çok beğenmedim ama en azından bi yerim şişmedi :)))))
canm bana şuanda hiç bişy vermedi gebelikten önce kullanmadığın için şimdiden snra kullanmanın bi anlamı olmaz dedi. 12. hftada verecekmiş vitaminlerimi kafam çok katıştı herkes bişy söylüyor
Merhaba Hanımlar, size tadsız bir haber vereceğim ne yazıkki. Topik sahibesi, temmuz anne adayı Efsun arkadaşım, bebeğini kaybettiBu sabah kürtaj oldu ne yazıkki. Kendi topiğimize yazdım sizlerin de haberiniz olsun. Allah inşallah en yakın zamanda kaybettiğinin yerine yeniden bu duyguları taddıracak arkadaşıma. Sizlere de sağlıklı doğumlar dilerim İyi günler.
genelde hamile kalmadan önce folik asit yada vitamin içilmeli ben onu yapmadım sen en güzelini yapmışsın ama şu anda içilen vitamin zaten anne için yani bebek senin vücudundaki vitaminleri alıyor sen vitaminsiz kalma die takviye yapılıyor bildğim bu biz sanki ilaçlarlamı dünyaya geldik :) sıkma canını vücudun yeterince folik yüklüdür zaten ilerleyen zamanlarda verir doktorun
kızlar benim akıntım o kadar yoğunki artık baş edemiyorum yaaa... afedersiniz böyle sümüksü gibi sarı renkte ve çok fazla.. günlük ped kullanamıyorum alerji yapıyo bende her wcde peçete koyuyorum eğer koymadıysam kesin çamaşırım mahvoluyo.. sizdede bu kadar yoğunmu yoksa bendemi çok fazla...? doktorada söyledim mantara bağladı travazol kullan felan dedi ama bende rutin şeyleri kullanamıyorum yaaa.... zaten hamile olduğumu da akıntıdan anlamıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?