2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

şoktayım şuan,çok üzüldüm.daha dün bebeğini görmüştü iyiydi,herşey yolundaydı.Allah sabır versin,herşeyde vardır bir hayır.Allah en kısa zamanda kucağına bebek verir inşallah.

bu durumda ne denir bilmiyorum rabbim arkadaşımızın şifasını versin ve rabbim sağlıcakla tekrar anne olmayı nasip etsin

çok üzüldüm yA inanamadım doğrumu okuyorum diye mesajı 2-3 defa okudum dün güzel haberler getirmişti bize neden öyle olmuş ki Allah sabır versin ne yazacağımı bulamıyorum şuan

( daha dün mutluyduk hep beraber haberlerini bekledik.. Allahım sen büyüksün . çok üzgünüm şuanda efsun arkadaşımıza sabır diliyorum. yaşımız çok genç daha inşallah tekrardan aramızda görmek nasip olur

şokk olduuummmm...... Rabbim sabır versin.. Dün verdiği habere çok mutlu olmuştuk burda... nasıl oldu anlamadım yaaa daha dün bebişin kalbi atıyoduuu Rabbimmmm sen arkadaşımıza sabırlar ver... yeni bir bebekle onu tekrar mutlu et... offff gerçekten çok üzüldüm ve sarsıldım yaaa

Kızlar gerçekten ben de çok üzgünüm ne diyiceğimi bilemiyorum. 12 saat önce doktor herşey yolunda derken neden böyle oldu doktora göre olabilirmiş. Takdiri ilahi... Arkadaşım bir an önce toparlasın, artık öncelikli isteğim bu. Telefonla konuştum sağlığı iyi, evde dinlenecek artık.. Rabbim hepinizin çocuklarınızı size bağışlasın, inşallah sağ salim kucağınıza alın

offff gerçekten çok üzüldüm yaaa... Rabbimin bir bildiği vardır elbet.. diğer topiktende baktımda doktor muayene ederken başlamış demişsin cnm.. dün hafif kahve kanaması olmuştu ama doktor bişey yok demişti... ne biçim doktormuş anlayamamışmı dün en azından bi iğne felan yaptırırdı.. offf yarabbim sen sabır ver...

gerçekten inan çok üzüldüm sen konuşmuşsun sesini duymuşşsun hepimiz zaten diken üstünde bi hamilelik geçiriyoruz o da dün çok telaşlıydı ama doktora gidince dün iyi diyince hepimiz sevindik burda takdir allahın tabi ona iyi dileklerimiz ilet dua edicem allah tez vakitte tekrar nasip etsin bu duyguyu

Cok uzuldum ya sok oldum . Dun Hersey yolundaydi birden be olmus ki rabbim kaybettiginin yerine yakin zamanda yenisini basil etsin insallah hepimizin hakkinda hayirlisi NYSE o Olsun insallah . Rabbim kimseye Evlat acisi yasatmasin

nasıl yani dün herşey yolundaydı pıt pıtları bile duymuştu amaAllah sabır versin çok üzüldüm(

renkler çok yakın nasıl ayırt etcez..herkesin bu renklerde renk tanımı farklı farklı :)yok ben de yapmam aldığım lahanayı tuzla şekerle limonla yumuşatıp slaata yapar yerim daha iyi :):)

çok üzüldüm Allah ım sabır versin..inşallah tez vakte tekrar anne olmayı nasip etsin ... Allahım sen yardım et yarabbim evlatlarımızı bize bağışla..şu 1 ay daha geçse hepimiz biraz olsun rahatlıycaz burda bebeklerini kaybeden arkadaşları duydukça inanın çok üzülüyorum inşallah kalanlarımız sağ salim kucağıma alalım kaybeden arkadaşlarda biran önce tekrar anne olsunlar inşallah

çok üzüldüm gerçekten .. ama doğada herşey öyle dengeli ki doktorum düşüğe karşı tıpta herhangi bi çare yok demişti herşey normal görünürken birden olması tabiki şok edici sarsıcı ama Allahım büyük bir bildiği vardır elbet. şimdi önemli olan efsunun sabırla iyileşmesi morali sağlığı.. offf demesi de çok kolay ama .. dua edelim efsunn için

Efsun, cok cok uzuldum..Tanri sabir versin.

selam kızlar nasılsınız?

biz bugün dr dan geldiiikkkk

10.haftamıza girmişiz hamd olsun.
heşey çok iyiymiş.
2.22 cm olmuş kuzum

artık 1-1,5 ay gitmem dr a.ikili tarama testini yaptırmıcam çünki.
ama nub olayını anlayamadım ben.
birde bebişin kesedeki duruşuna göre cinsiyet olayını duymuştum.sizce doğrumu?

efsuncum uzme kendini rabbim herkese sağlıklı bebeişler nasip etsin..inş tekrar hamile kalırsın tekrar aynı sevinci sonuna kadar yaşarsın.

Çok üzüldüm rabbim sabrını versin. En kısa zamanda tekrar taddırsın rabbim sana anneliği(((((( Bende meleğimle zorlu süreçten geçiyorum Düşük tehlikem var.Rahimde kanamam olduğunu söyledi doktorum geçen hafta bir haftadır progesteron iğne kullanıyorum. Sürekli yatıyorum(( Meleğim beni bırakmasın diğe duaa adiyorum rabbime Umarım biran önce geçer(
Kendini üzme lütfen rabbim ne derse o oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…