Çok üzüldüm rabbim sabrını versin. En kısa zamanda tekrar taddırsın rabbim sana anneliği(((((( Bende meleğimle zorlu süreçten geçiyorum Düşük tehlikem var.Rahimde kanamam olduğunu söyledi doktorum geçen hafta bir haftadır progesteron iğne kullanıyorum. Sürekli yatıyorum (( Meleğim beni bırakmasın diğe duaa adiyorum rabbime Umarım biran önce geçer (
Kendini üzme lütfen rabbim ne derse o oluyor.
kızlar benim akıntım o kadar yoğunki artık baş edemiyorum yaaa... afedersiniz böyle sümüksü gibi sarı renkte ve çok fazla.. günlük ped kullanamıyorum alerji yapıyo bende her wcde peçete koyuyorum eğer koymadıysam kesin çamaşırım mahvoluyo.. sizdede bu kadar yoğunmu yoksa bendemi çok fazla...? doktorada söyledim mantara bağladı travazol kullan felan dedi ama bende rutin şeyleri kullanamıyorum yaaa.... zaten hamile olduğumu da akıntıdan anlamıştım...
Merhaba Hanımlar, size tadsız bir haber vereceğim ne yazıkki. Topik sahibesi, temmuz anne adayı Efsun arkadaşım, bebeğini kaybettiBu sabah kürtaj oldu ne yazıkki. Kendi topiğimize yazdım sizlerin de haberiniz olsun. Allah inşallah en yakın zamanda kaybettiğinin yerine yeniden bu duyguları taddıracak arkadaşıma. Sizlere de sağlıklı doğumlar dilerim İyi günler.
ya resimden mi bana da şarap rengi gibi geldi ama sen yakından daha iyi anlarsın.. bu arada benim düşünceme uyuyor mu senin durumun yani idrarının rengi yeşilimsi miydi yoksa koyu sarı mı
Merhaba Hanımlar, size tadsız bir haber vereceğim ne yazıkki. Topik sahibesi, temmuz anne adayı Efsun arkadaşım, bebeğini kaybettiBu sabah kürtaj oldu ne yazıkki. Kendi topiğimize yazdım sizlerin de haberiniz olsun. Allah inşallah en yakın zamanda kaybettiğinin yerine yeniden bu duyguları taddıracak arkadaşıma. Sizlere de sağlıklı doğumlar dilerim İyi günler.
Açık sarıydı canım idrar rengi resimde ki gibi renk mor canım kırmızı daha açık oluyor videolardan izlediğim kadarıyla
evet videolara göre seninkide kız gibi yorumlanır ama benimde aklım almıyor acıkcası nasıl kırmızıya dönebilir o koyu lahana suyu rengi.
allah sana ve bebeğine şifa versin
Açık sarıydı canım idrar rengi resimde ki gibi renk mor canım kırmızı daha açık oluyor videolardan izlediğim kadarıyla
videoları bile var yani :))) allah sağlık versn canım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?