2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
nasıl olur ya,daha dün güzel haberlerini aldık,kalp atışlarını duyduğunu söyledi,Rabbim tabiki en doğrusunu bilir,o kadar da dua okuduk ama allahın işinin önüne hiç birimiz geçemeyiz arkadaşlar.Canım inşallah en kısa zamanda iyileşir tekrar bir bebek sahibi olursun,herşeyde vardır bir hayır,takdiri ilahi.

kızlar ben çok üzüldüm efsun için şok oldum ne olduda böyle oldu düne kadar leke dışında bi belirtisi yoktu acaba nasıl anlamış kanama falan mı olmuş haliyle insan endişe ediyor yani kızlar herşeye hazır olmak lazım rabbim minik yavrularımızı korusun. efsuuncum çok geçmişolsun

allah sana ve bebeğine şifa versin

Bende hiç yok desem yeri var okadar az üşütmüş olabilirsin canım dikkat et .

canım rabbim güzel sabırlar versin tez vakitte alırsın bebeğini sağlıkla kucağına inşallah takdiri ilahi elden hiç bişey gelmez

ya resimden mi bana da şarap rengi gibi geldi ama sen yakından daha iyi anlarsın.. bu arada benim düşünceme uyuyor mu senin durumun yani idrarının rengi yeşilimsi miydi yoksa koyu sarı mı

Açık sarıydı canım idrar rengi resimde ki gibi renk mor canım kırmızı daha açık oluyor videolardan izlediğim kadarıyla

Sabırlar diliyorum Efsun'a çok üzücü bir durum, inşallah allah tekrar sağlıcakla anne olmayı nasip eder ve aramıza katılır yeniden. Bur forumda başka bir topik sahibi temmuz anneside geçenlerde böyle bir anda bebeğini kaybetmişti. Nazar mı yani anlayamadım. Allah hayırlısını versin hepimize inşallah.

Açık sarıydı canım idrar rengi resimde ki gibi renk mor canım kırmızı daha açık oluyor videolardan izlediğim kadarıyla

evet videolara göre seninkide kız gibi yorumlanır ama benimde aklım almıyor acıkcası nasıl kırmızıya dönebilir o koyu lahana suyu rengi.

herkeste oldugu gıbı bende cokk fazla sasırdım daha dun mutlulugunu paylasmıstı doktor nasıl bılememıs ıllakı fark edılırdı acaba yanlıs mı okuyorum dedım.
bu saatten sonra ne denebılırkı sadece sunu soylemek ıstıyorum ama dogru ama yanlıs ama sadece bır tesellı. ilmi yüksek kişilerden duyduklarıma göre genelde sakat yada problemlı bebekler düşük ile sonuclanırmıs. inş en kısa zamanda tekrardan hamile kalır ve bebeğini sağlıkla kucagına alır inş :2: efsun seni ne kadar az tanısakda üzüntünü en derinden paylasıyorum. sana cok gecmısler olsun allah bır daha boyle bır acı vermesın ıns

Çok üzüldüm canım benim çektiğin acıyı anlayabiliyorum ama geçecek İnan kendini yıpratma vardır bunda da bir hayır belki sağlıksız bir bebek olucaktı Rabbim hayırlısını sağlıklısını tez vakitte kavuştursun sana inşallah. Umudunu kaybetme ben kürtajdan sonra ilk adetimi gördüm ve bebeğim geldi tekrar Rabbim bunu bağışlasın inşallah evlat acısı zor ama takdir ilahi elden de birşey gelmiyor verende Rabbim alanda isyan etmemek lazım . Üzülme desemde unutması zor bi acı yakın zamanda toplanırsın inşallah .

evet videolara göre seninkide kız gibi yorumlanır ama benimde aklım almıyor acıkcası nasıl kırmızıya dönebilir o koyu lahana suyu rengi.

Bende anlamadım canım çünkü lahana suyu zaten çok koyu idrarı koyunca 1 ton açıldı gibi rengi benim içime hiç kı doğmuyor doktor kız dese çok şaşırıcam okadar yani . Allah'ın hayırlısını versinde kızda erkekte olsa dünyalar benim olucak inşallah

allah sabır versin çok zor yaa çok üzüldüm

Efsun...

Allah yardımcın olsun, ne desek boş anlamsız kalacak biliyorum. Sadece daha evvel dış gebelik yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim, üzüntünü anlıyorum.... Allah herşeyin hayırlısını versin, ben sağlıklı bebek olsaydı yaşardı diye teselli bulmuştum.... Ve tam 6 ay sonra yeniden bir bebişimiz oldu, hemde artık olmaz, tüp bebek yapalım kararı vermişken... Umarım bir an evvel kendini toparlarsın sevgiler

efsun çok üzüldüm canım her nekadar birbirimizi tanımasakta aileden gibi oluyoruz burda ne bileyim hepimizin mutlu haberleri sevinçleri mutlu ediyor... gerçekten okadar üzüldümki inşallah allah en kısa zamanda tekrar nasip eder... ama nasıl oldu acaba dün akşam hiç bir şey yok diyen doktor aklım almıyor(

arkadaşlar bir arkadaşım hucurat süresini önerdi, hamileler yanında taşırlarsa bebişleri tüm kötülüklerden korunurmuş,
hepimizin yavrucuklarını ve yuvalarını allah korusun, iyi haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…