2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Efsuncum,çok geçmiş olsun.Ne desek seni rahatlatmayacak,içinde ki acıyı hafifletmeyecek belki.
Ama inan yaşadığın bu acı bir süre sonra yerini yine yeni bir tatlı telaşa bırakacak.
Sen yeter ki buna inan.Allah sana ve eşine ömür versin.

Canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun allahım aynı acıyı tekrar yaşatmasın

Son düzenleme:

bende rubella ve toxoplazma testleri hariç hepsini aile sağlığı merkezinde yaptırdım bu 2 testi devlet hastanesinde yaptırmak isteyince niye kaç kere düşük yaptınki dedi bende hiç dedim o yüzden gerek yok dedi yaptırmadı ama özel deki doktorum yaptırmamı tekrar söyledi arada kaldım tecrübeli arkadaşlar bi akıl verse bize :) :26:

olurmu ya öyle şey ne saçma şey söylemiş kaç kere düşük yaptınki ne demek ???? bu düşerse ne olacak deseydin sende.. çokkk sinirlendim şimdi her iki testte en az 2li 3lü tarama testleri kadar önemli hamile kadınlar için. çocuklarımızda sakatlığa varan sorunlara yol açıyorlar. hayret verici bazı doktor ve hemşireler

evet arkadaşım sgk da öyle işte insan yerine bile koymuyolarki ağzını açsan nolur dinlemiyo bile benden önceki kadını yerin dibine soktu çıkardı resmen bişey sordu diye çık dışarı bakmıyorum dedi kadına en iyisi özelde yaptırim ben artık.siz yaptırmışmıydınız acaba?

Her ne kadar sizi tanımasamda çok üzüldüm bebeğinizi kaybetmenize ne desek boş ne desek acınızı hafifletemeyiz belki ama rabbim size bir daha bu acıyı yaşatmasın inşallah. En yakın zamanda güzel haberlerinizle aramıza yeniden dönersiniz inşallah Allah yar ve yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum size...

Hayırlı cumalar kızlar
Dün giremediğim için hepsini okumam zaman aldı.Efsunuma ilk önce üzüldüm
sonra iyi haberlerini alınca çok mutlu oldum...Sonra o yazıyı okuyunca inanamadım
tekrar tekrar okudum.ALLAH'ım sana yardım etsin sabırlar versin.(amin)Ne desek
boş......

19asos03 okudum canım ALLAH'ım herkesin dualarını kabul etsin.
Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.(amin)
Ben dün yine hastaneydim tiroitlerle ilgili gırtlaktan ultrason çekildi,bugün
kan aldılar.Yarın sonuçlar belli olacak.Ben naneli lokumumu gördüm tam 9,5 haftalık
olmuşuz.Kolları,ayakları nasıl da oynuyordu yerinde durmuyordu kıpır kıpır:118::118::122::122:
Kalp sesini de duyduk,babamız kameraya çekti.2,77 cm olmuşuz Allah tamamını erdirsin cümlemize.(amin)
Sizlere hayırlı günle diliyorum ve kocaman öpüyorum göbişlerinizi

kızlar teyzelerı bız geldık yawrumlaa dr ablamız baktı cokk sukur ıyı dedı hersey normal dedii babamız baktıı baktıııııcok sukur gelısımı normal dedıcınsıyet ıcın erken dedi:)onumusdeı ay hayırlısı dedıı en testlerı yaptırmak ıstemıyorum dedım yaptırmada zaten dedı4 sendn sonra bulmussunn mıncıklatırma dedı zaten ense kalınlıgı fılan hepsıne bakacagız ddiii hayırlı bır ay sonra gelın dedı bebegımızın elı fılan beloı esım dedı aha bu elı dglmıı dr evt dedı cok sukurrr ya elhamdıülillahhhhhhhhhhh

bıze gore bgn 10+6 ama dr olcumunde 10+2 cıktıkk normalmıs sanırım hayırlısıı sagıklı olsundaaa 4 gunden bırseycık olmaz sanırım dımıı
:26::26::26:

ne kadar güzellll Allah nazarlardan saklasın sizi ve bebeğinizi demek hareketlerini gördünüz şimdi içimi iyice heyecan kapladı benim fındıklı lokumumda hareket etmeye başlamıştır herhalde Ocağın 5'inede daha çok var ama yaa kalbinin sesinide dinletmedi zaten doktor zararlı ısı veriyo cihaz diye meraktan ölücem sizede hayırlı günler Allah'a emanet olun :13:

ben özele gidiyorum çok fazla test vermişti bana en az 20 test vardı sanırım onu devlet hastanesinde yaptırdım. Ama diğer virüs ve kan testlerimi özelde yaptırdım 43 lira tutmuştu . hiç o paralara acıamamak lazım çok çok çok önemli canım o testler hemen yaptır

öncelikle Allah nazarlardan saklasın sizide bebeğnizide testler derken hangileri acaba bende rubella ve toxoplazma testlerini yaptırıp yaptırmama konusunda tereddütdeyim de :26:

arkadaşlar bir arkadaşım hucurat süresini önerdi, hamileler yanında taşırlarsa bebişleri tüm kötülüklerden korunurmuş,
hepimizin yavrucuklarını ve yuvalarını allah korusun, iyi haftasonları

Anlamında bebek için birşey yazmıyor canım ama tavsiye eden arkadaş me dedi

:119: elhamdülillah sonucumuz temiz çıktı :119:
bide haziran topicinde okumuştum sanırım free beta hcg 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız diye benim 13,86 çıktı bakarız artık sonuca
bu arada dualarını okuyan tüm arkadaşlarımdan hepinizde rabbim ayrı ayrı razı olsun

Çatlak kremi için kullanılan malzemeler :

Bir yemek kaşığı fındıkyağı

İki yemek kaşığı kayısıyağı

Bir yemek kaşığı portakalyağı

İki yemek kaşığı bademyağı

Küçük bir kavanoza yağların hepsini koyun ve karıştırın. Karışımı, günde 2 defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize masaj yaparak uygulayın

Çok sevindim canım bebişinin iyi olmasına Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah . Bi yamdan güzel haberler alıyoruz bir yandan kötü haberler Rabbim bütün annelerin bebişlerini korusun inşallah .4 günden bir şey olmaz canım zaten önden veya arkadan gidebiliyor.ikili testi bende yaptırıp kafamı bulandırmak istemiyorum çok kararsızım.

Son düzenleme:

geçmiş olsun ikili test sonucu mu çok şükür sonucu 1 haftada mı aldın

canım benim duanı daha yeni okuyabildim Allah kabul etsin inşallah.. bebeğin ve sana okunan tum dualar kabul olsun.. amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…