Merhaba Hanımlar, size tadsız bir haber vereceğim ne yazıkki. Topik sahibesi, temmuz anne adayı Efsun arkadaşım, bebeğini kaybettiBu sabah kürtaj oldu ne yazıkki. Kendi topiğimize yazdım sizlerin de haberiniz olsun. Allah inşallah en yakın zamanda kaybettiğinin yerine yeniden bu duyguları taddıracak arkadaşıma. Sizlere de sağlıklı doğumlar dilerim İyi günler.
hanımlar anti toksoplazma,anti rubella,anti cmv,anti hcv,hbsag,anti hbs bu tahlilleri yaptıran var mı? doktorum sağlık ocağında yaptırdığım testleri yeterli bulmadı bunları istedi çok gerekli mi sizce 15 gün içinde yaptır dedi yada daha sonra olurmu ?
bende rubella ve toxoplazma testleri hariç hepsini aile sağlığı merkezinde yaptırdım bu 2 testi devlet hastanesinde yaptırmak isteyince niye kaç kere düşük yaptınki dedi bende hiç dedim o yüzden gerek yok dedi yaptırmadı ama özel deki doktorum yaptırmamı tekrar söyledi arada kaldım tecrübeli arkadaşlar bi akıl verse bize :) :26:
olurmu ya öyle şey ne saçma şey söylemiş kaç kere düşük yaptınki ne demek ???? bu düşerse ne olacak deseydin sende..çokkk sinirlendim şimdi her iki testte en az 2li 3lü tarama testleri kadar önemli hamile kadınlar için. çocuklarımızda sakatlığa varan sorunlara yol açıyorlar. hayret verici bazı doktor ve hemşireler
19asos03 okudum canım ALLAH'ım herkesin dualarını kabul etsin.
Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.(amin)
Ben dün yine hastaneydim tiroitlerle ilgili gırtlaktan ultrason çekildi,bugün
kan aldılar.Yarın sonuçlar belli olacak.Ben naneli lokumumu gördüm tam 9,5 haftalık
olmuşuz.Kolları,ayakları nasıl da oynuyordu yerinde durmuyordu kıpır kıpır:118::118::122::122:
Kalp sesini de duyduk,babamız kameraya çekti.2,77 cm olmuşuz Allah tamamını erdirsin cümlemize.(amin)
Sizlere hayırlı günle diliyorum ve kocaman öpüyorum göbişlerinizi
evet arkadaşım sgk da öyle işte insan yerine bile koymuyolarki ağzını açsan nolur dinlemiyo bile benden önceki kadını yerin dibine soktu çıkardı resmen bişey sordu diye çık dışarı bakmıyorum dedi kadınaen iyisi özelde yaptırim ben artık.siz yaptırmışmıydınız acaba?
kızlar teyzelerı bız geldık yawrumlaa dr ablamız baktı cokk sukur ıyı dedı hersey normal dedii babamız baktıı baktıııııcok sukur gelısımı normal dedı cınsıyet ıcın erken dedi:)onumusdeı ay hayırlısı dedıı en testlerı yaptırmak ıstemıyorum dedım yaptırmada zaten dedı 4 sendn sonra bulmussunn mıncıklatırma dedı zaten ense kalınlıgı fılan hepsıne bakacagız ddiii hayırlı bır ay sonra gelın dedı bebegımızın elı fılan beloı esım dedı aha bu elı dglmıı dr evt dedı cok sukurrr ya elhamdıülillahhhhhhhhhhh
bıze gore bgn 10+6 ama dr olcumunde 10+2 cıktıkk normalmıs sanırım hayırlısıı sagıklı olsundaaa 4 gunden bırseycık olmaz sanırım dımıı:26::26::26:
arkadaşlar bir arkadaşım hucurat süresini önerdi, hamileler yanında taşırlarsa bebişleri tüm kötülüklerden korunurmuş,
hepimizin yavrucuklarını ve yuvalarını allah korusun, iyi haftasonları
kızlar teyzelerı bız geldık yawrumlaa dr ablamız baktı cokk sukur ıyı dedı hersey normal dedii babamız baktıı baktıııııcok sukur gelısımı normal dedı cınsıyet ıcın erken dedi:)onumusdeı ay hayırlısı dedıı en testlerı yaptırmak ıstemıyorum dedım yaptırmada zaten dedı 4 sendn sonra bulmussunn mıncıklatırma dedı zaten ense kalınlıgı fılan hepsıne bakacagız ddiii hayırlı bır ay sonra gelın dedı bebegımızın elı fılan beloı esım dedı aha bu elı dglmıı dr evt dedı cok sukurrr ya elhamdıülillahhhhhhhhhhh
bıze gore bgn 10+6 ama dr olcumunde 10+2 cıktıkk normalmıs sanırım hayırlısıı sagıklı olsundaaa 4 gunden bırseycık olmaz sanırım dımıı:26::26::26:
:119: elhamdülillah sonucumuz temiz çıktı :119:
bide haziran topicinde okumuştum sanırım free beta hcg 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız diye benim 13,86 çıktı bakarız artık sonuca
bu arada dualarını okuyan tüm arkadaşlarımdan hepinizde rabbim ayrı ayrı razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?