2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
öncelikle Allah nazarlardan saklasın sizide bebeğnizide testler derken hangileri acaba bende rubella ve toxoplazma testlerini yaptırıp yaptırmama konusunda tereddütdeyim de :26:

allah razı olsun sızıdee

ikili ve 3 lü testler canımm allah korusun bırsey olsa sankı aldıracak mıyızkı de ıcımıze suphe dusurecegız dıyordum dr da ole dıyınce rahatladım cok sukur rabbım neyı emır ederse o!!!!!!!!

ohh hadi gözünüz aydın canımm... testin nasıl yapıldığını başından sonuna anlatsana bizeeeeeeee...?

geçmiş olsun ikili test sonucu mu çok şükür sonucu 1 haftada mı aldın

ohh hadi gözünüz aydın canımm... testin nasıl yapıldığını başından sonuna anlatsana bizeeeeeeee...?

leylacım 2li testin sonucu 1 günde aldım özel hastanede yaptırdım ertesi güne çıkıyo hemen sonuç

irmeganım önce ultrasonla baktı sonra asistanına bişeyler dedi yazdı oda beni o kağıtla kan vermeye gönderdi kan verdim sonucu da bugün aldım bu kadar

anladım canım çok şükür geçmiş olun bana doktor şonuç 1 haftada çıkar dedi

bilmiyyorum balım bana 1 gün sonra verdiler foto eksem paylaşcamda çekemedim daha

anladım canım hayırlıı olun temiz çıkmana çok güzel kimilerimiz yaptırmama taraflı ama bu bizim kararımız tabi öle çıktı diye evladımızı atacak değiliz herşey allahtan zaten

maşallah maşallah bütün bebikle4r iyi ve sağlıklı görünüyor gibi okuduğum kadarıylaa.....

rabbim hepimize evlatlarrımızı sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip kısmet etsin inş.....

buna kocaman AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum

anladım canım hayırlıı olun temiz çıkmana çok güzel kimilerimiz yaptırmama taraflı ama bu bizim kararımız tabi öle çıktı diye evladımızı atacak değiliz herşey allahtan zaten

bende yaptırmamaya karar verdim dün doktora gitmiştim.... genetik sorun aradıklarından tedavisi mumkun dğilmiş zaten... ancak devlet izin vermiş isterlerse düşük yapılabilirmiş. bnde rabbimin takdiri dedim allahıma emanet ettim ... yaptırmadım bebeğime kıymak aklımın ucundan bile geçmezz çnkü... dr umda yaptırmayabilirsin ama 5. ayda renki dopheri mutlaka yapalım dedi. o cok önemliymiş... :44::44::44::44::44::44::44::44:

canım ben yaptırmayacaktım başımla beraber ama gittim konntrole diye yaptırdık hayırlısı herşeyin

hmmm iyi kolaymışş bariii bebeği detaylıca gösteriyomu herşeyiylee...? ben çok uzun zamandır göremedim meleğimi yaaaaaa çok özlediiiimmm valla geçenlerde bi sancıyla gittim doktor sadece kalp atımına baktı bebek sağlıklı dedi hareket etmeye başladımı hocam diye sordum şimdi bizim için önemli olan bebeğin kalbi hareket şu durumda hiç önemli değil dedi aptal kadın... bende sinirlendim aynı hastanede başka doktora randevu aldım.. onada randevumuz taaaa 31 aralıktaa günler geçmek bilmiyo vallaaaa... bu doktor herşeyini detaylıca anlatıyomuş ve gösteriyomuş.. gidince hocaya da açıklama yapıcam siz 3.doktorumuzsunuz diğer doktorlar günde onlarca hamile gördüklerini ima ederek davrandılar ve önemsemediler dicem.. ben ilk kez hamileliği yaşıyorum ve doyasıya herşeyini öğrenmek istiyorum dicem.. bi gelsinde 31 aralııııkkkkkkk....

çok sevindim cnm herşeyn yolunda gitmesine maşallahhhh

ohhhh süper haber bu canımmaşallah
benimde ayın 20 sinde zaman geçmek bilmiyor özledim fındığımı ya

İyi akşamlarr güzel anne adayları :)) Topik sahibemiz Efsun Hanım için çok üzüldüm.Rabbim bu acının tekrarını göstermesin.İnşallah en kısa zamanda toparlanır...
Bugün benimde kontrolum vardı ama doktorum rahatsızmış hastaneden arayıp randevumu pazartesiye alıp alamayacağımı sordular.Artık pazartesiyi bekleyeceğim mucizemi görebilmek için doktor değiştirmek de istemiyorum..Benim bi sorum olacak yüzüstü yatmayı çok severim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bebeğe zararı olur diye yüzüstü yatmıyorum.Saçma bi düşünce mi bu sizce

yooo gayet mantıklı bır duusnce cunku bende yuz ustu uyurdum sımdı elımden geldıgınce yatmıyorum. cunku dıkkat edıyorum yuz ustu yatınca karnımda bır baskı oluyo bu ıster ıstemez bebısı etkıler. zaten gebelıkte ozellıkle sol yanına yatılması tavsıye edıylo

Karnın büyüdüğünde zaten rahatsız olacaksın yatamıcaksın canım ama şimdi sorun değil çünkü onlar çok minik zararı olmaz .4. Aydan sonra artık büyür karınlarımız herhalde şuan rahatsız etmiyor .

Özellikle 6. Aydan sonra soluna yatılması tavsiye ediliyormuş canım şuan için bi zararı olmazmış ama sen rahatsız ölüyorsan yüzüstü yatınca karnın ağrıyorsa yüzüstü yatmama zamanın gelmiş demektir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…