öncelikle Allah nazarlardan saklasın sizide bebeğnizidetestler derken hangileri acaba bende rubella ve toxoplazma testlerini yaptırıp yaptırmama konusunda tereddütdeyim de :26:
:119: elhamdülillah sonucumuz temiz çıktı :119:
bide haziran topicinde okumuştum sanırım free beta hcg 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız diye benim 13,86 çıktı bakarız artık sonuca
bu arada dualarını okuyan tüm arkadaşlarımdan hepinizde rabbim ayrı ayrı razı olsun
geçmiş olsun ikili test sonucu mu çok şükür sonucu 1 haftada mı aldın
ohh hadi gözünüz aydın canımm... testin nasıl yapıldığını başından sonuna anlatsana bizeeeeeeee...?
leylacım 2li testin sonucu 1 günde aldım özel hastanede yaptırdım ertesi güne çıkıyo hemen sonuç
irmeganım önce ultrasonla baktı sonra asistanına bişeyler dedi yazdı oda beni o kağıtla kan vermeye gönderdi kan verdim sonucu da bugün aldım bu kadar
anladım canım çok şükür geçmiş olun bana doktor şonuç 1 haftada çıkar dedi
canım devlet hastanesinde yaptırdı arkadaş 2 hafta sonra alacak sonucu
özeLde benim dışarı gönderiyolarmış 1 haftada veriyoruz dedi
bilmiyyorum balım bana 1 gün sonra verdiler foto eksem paylaşcamda çekemedim daha
maşallah maşallah bütün bebikle4r iyi ve sağlıklı görünüyor gibi okuduğum kadarıylaa.....
rabbim hepimize evlatlarrımızı sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip kısmet etsin inş.....
anladım canım hayırlıı olun temiz çıkmana çok güzel kimilerimiz yaptırmama taraflı ama bu bizim kararımız tabi öle çıktı diye evladımızı atacak değiliz herşey allahtan zaten
anladım canım hayırlıı olun temiz çıkmana çok güzel kimilerimiz yaptırmama taraflı ama bu bizim kararımız tabi öle çıktı diye evladımızı atacak değiliz herşey allahtan zaten
leylacım 2li testin sonucu 1 günde aldım özel hastanede yaptırdım ertesi güne çıkıyo hemen sonuç
irmeganım önce ultrasonla baktı sonra asistanına bişeyler dedi yazdı oda beni o kağıtla kan vermeye gönderdi kan verdim sonucu da bugün aldım bu kadar
kızlar teyzelerı bız geldık yawrumlaa dr ablamız baktı cokk sukur ıyı dedı hersey normal dedii babamız baktıı baktıııııcok sukur gelısımı normal dedı cınsıyet ıcın erken dedi:)onumusdeı ay hayırlısı dedıı en testlerı yaptırmak ıstemıyorum dedım yaptırmada zaten dedı 4 sendn sonra bulmussunn mıncıklatırma dedı zaten ense kalınlıgı fılan hepsıne bakacagız ddiii hayırlı bır ay sonra gelın dedı bebegımızın elı fılan beloı esım dedı aha bu elı dglmıı dr evt dedı cok sukurrr ya elhamdıülillahhhhhhhhhhh
bıze gore bgn 10+6 ama dr olcumunde 10+2 cıktıkk normalmıs sanırım hayırlısıı sagıklı olsundaaa 4 gunden bırseycık olmaz sanırım dımıı:26::26::26:
:119: elhamdülillah sonucumuz temiz çıktı :119:
bide haziran topicinde okumuştum sanırım free beta hcg 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız diye benim 13,86 çıktı bakarız artık sonuca
bu arada dualarını okuyan tüm arkadaşlarımdan hepinizde rabbim ayrı ayrı razı olsun
İyi akşamlarr güzel anne adayları :)) Topik sahibemiz Efsun Hanım için çok üzüldüm.Rabbim bu acının tekrarını göstermesin.İnşallah en kısa zamanda toparlanır...
Bugün benimde kontrolum vardı ama doktorum rahatsızmış hastaneden arayıp randevumu pazartesiye alıp alamayacağımı sordular.Artık pazartesiyi bekleyeceğim mucizemi görebilmek içindoktor değiştirmek de istemiyorum..Benim bi sorum olacak yüzüstü yatmayı çok severim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bebeğe zararı olur diye yüzüstü yatmıyorum.Saçma bi düşünce mi bu sizce
İyi akşamlarr güzel anne adayları :)) Topik sahibemiz Efsun Hanım için çok üzüldüm.Rabbim bu acının tekrarını göstermesin.İnşallah en kısa zamanda toparlanır...
Bugün benimde kontrolum vardı ama doktorum rahatsızmış hastaneden arayıp randevumu pazartesiye alıp alamayacağımı sordular.Artık pazartesiyi bekleyeceğim mucizemi görebilmek içindoktor değiştirmek de istemiyorum..Benim bi sorum olacak yüzüstü yatmayı çok severim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bebeğe zararı olur diye yüzüstü yatmıyorum.Saçma bi düşünce mi bu sizce
yooo gayet mantıklı bır duusnce cunku bende yuz ustu uyurdum sımdı elımden geldıgınce yatmıyorum. cunku dıkkat edıyorum yuz ustu yatınca karnımda bır baskı oluyo bu ıster ıstemez bebısı etkıler. zaten gebelıkte ozellıkle sol yanına yatılması tavsıye edıylo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?